![]() ![]() |
2010.07. 07. - 08:00:26
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Trixx, autóval nagyon keveset jártam még benn a városban, de az útvonalakat tudom fejből és lesz GPS, szóval no para (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Majd nagyon szőke nősen fogok vezetni, meg tuti dudálni is fognak ránk, de pont leszarom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Budapesti mazsola leszek és bevállalom! Lola majdnem a Petőfi hídnál lakik, neki vilivel el kell jönni a Blaháig és onnan még metróval vagy busszal a Keletihez, ami 5 perc. Elég fos idő van, ma nem lesz strand... esik az eső néha, és be van borulva meg hideg is van. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ellenben elintézek néhány dolgot meg elmegyek a saját számítógépemért, ami a szervízben van. Örülök, hogy tetszik, de ez még csak egy gyűjteményecske (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Tutira ügyesen fogsz közlekedni. Szőke nőnek meg ott leszek én! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sajnálom, hogy mára nem jött össze a strand, de mjad lesz jobb idő. Kíváncsi vagyok, mi lett a gépeddel, mit tudtak megmenteni. Nagyon szép gyűjteményecske. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 07. - 08:28:36
Létrehozva:
|
|
|
Tutira ügyesen fogsz közlekedni. Szőke nőnek meg ott leszek én! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sajnálom, hogy mára nem jött össze a strand, de mjad lesz jobb idő. Kíváncsi vagyok, mi lett a gépeddel, mit tudtak megmenteni. Nagyon szép gyűjteményecske. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hehe, köszi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Fő a nyugalom ilyenkor... és akkor nem lehet baj. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát én is sajnálom (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Csak nehogy nekem Kramcsák hamarabb jöjjön, mert akkor nem tudok strandolni (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Utálom!!! A gépemben a winchester teljesen tönkre ment, semmit sem tudtak lementeni róla (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Bakker, pedig ott volt a Treue Blood mindkét évadja, a House 6. évadja meg még néhány elképesztően régi film, vagy amúgy beszerezhetetlen film... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Tenkjú, igyekszem, de tuti, hogy most a lakás miatt vissza kell vennem a kiadásokat. Úgyhogy se koncert, se DM relikviák vásárlása, se semmi ehhez hasonló (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.07. 07. - 08:28:54
Létrehozva:
|
|
|
kukucs
oké, akkor jövő szombaton korán kelek, na bumm. ennyit megér, tök jó lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie, Edó nem a potter folytatásra gondol, hanem a Varázslótanonc című filmre, Nicolas Cage, elég gagyinak tűnik. de a trailerben az a pain that i'm used to szól, ezért várjuk annyira (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na, ma csak 10.30ra írtam be magam melóba, így kialudtam magam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) így kell ezt csinálni, máskor is meglépem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jajj, gyerekek, de szar h nem tudunk külön netezni, Edit gépét használom, mert vmi miatt nem megy a wifi, szar a router. jó enne ha meggyógyulna hamarosan. na megyek, reggeli, aztán meló mindenkinek puszi |
|
|
|
2010.07. 07. - 08:38:14
Létrehozva:
|
|
|
kukucs oké, akkor jövő szombaton korán kelek, na bumm. ennyit megér, tök jó lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie, Edó nem a potter folytatásra gondol, hanem a Varázslótanonc című filmre, Nicolas Cage, elég gagyinak tűnik. de a trailerben az a pain that i'm used to szól, ezért várjuk annyira (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na, ma csak 10.30ra írtam be magam melóba, így kialudtam magam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) így kell ezt csinálni, máskor is meglépem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jajj, gyerekek, de szar h nem tudunk külön netezni, Edit gépét használom, mert vmi miatt nem megy a wifi, szar a router. jó enne ha meggyógyulna hamarosan. na megyek, reggeli, aztán meló mindenkinek puszi Szia! Oké, akkor 8-óra, Keleti parkolója. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Húúúúúúúúúúúú, akkor sorry, azt hittem a Potter, picit le vagyok maradva a filmekkel manapság. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Jó munkát, a Routert meg szvsz reseteljétek ki és indítsátok újra (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 07. - 08:44:41
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:http://pics.livejournal.com/bridgycat/pic/0001861p.gif)
Hello mindenki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem vagyok ám mindig fenn csak a telefonon bevagyok jelentkezve és kiírja (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Edó nem szalad el a Coming.......jó pár éves story. És szerintem is olvastad. A mászokázás nem rossz......bár mostanában inkább hegyet mászok (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.07. 07. - 09:08:39
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
De helyes.....kiszolgálja az asszonykát (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:http://pics.livejournal.com/bridgycat/pic/0001pc4z.jpg) A hozzászólást -Bridgycat- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 07. - 09:45:32 |
|
|
|
2010.07. 07. - 09:43:54
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:http://pics.livejournal.com/bridgycat/pic/0001861p.gif) Hello mindenki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem vagyok ám mindig fenn csak a telefonon bevagyok jelentkezve és kiírja (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Edó nem szalad el a Coming.......jó pár éves story. És szerintem is olvastad. A mászokázás nem rossz......bár mostanában inkább hegyet mászok (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ja oké, akkor ezért nem válaszoltál. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 07. - 09:50:45
Létrehozva:
|
|
|
Ja oké, akkor ezért nem válaszoltál. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja ja ja (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De gondoltam rátok (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:http://1.1.1.3/bmi/pics.livejournal.com/bridgycat/pic/0001rhyt/s640x480.jpg) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) A hozzászólást -Bridgycat- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 07. - 10:33:38 |
|
|
|
2010.07. 07. - 09:52:43
Létrehozva:
|
|
|
Na végre (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Milyen édesen... tölti azt a bort.. micsoda kis gyermeki még az a vigyor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jajj.. csajok, jó, h kicsoval jöttök, jó lesz nagyon, csak legyen jó az idő is! Jan.. most találkozom Kesikkel, hozza a jegyeket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 07. - 10:09:55
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) De helyes.....kiszolgálja az asszonykát (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:http://pics.livejournal.com/bridgycat/pic/0001pc4z.jpg) Na végre látható a kép is!!!!! He-he. Kiszolgája. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 07. - 10:16:05
Létrehozva:
|
|
|
Ugy látszik a rendszer nem birja a köcsögöket mert nekem mutatja de ahogy hallom nektek nem..... A többivel van valami sikitsatok.... (IMG:http://1.1.1.1/bmi/pics.livejournal.com/bridgycat/pic/0001byaa/s640x480.jpg) A hozzászólást -Bridgycat- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 07. - 10:48:36 |
|
|
|
2010.07. 07. - 10:23:34
Létrehozva:
|
|
|
Hi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.07. 07. - 10:25:26
Létrehozva:
|
|
|
Hi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Köszi a mászókát (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Kedves vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 07. - 10:30:22
Létrehozva:
|
|
|
Köszi a mászókát (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Kedves vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oh,szívesen! A lányom is Brigi!De mi csak Bibének szólítjuk (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.07. 07. - 10:31:23
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.07. 07. - 10:51:37
Létrehozva:
|
|
|
Ugy látszik a rendszer nem birja a köcsögöket mert nekem mutatja de ahogy hallom nektek nem..... A többivel van valami sikitsatok.... (IMG:http://1.1.1.1/bmi/pics.livejournal.com/bridgycat/pic/0001byaa/s640x480.jpg) Nem hinném hogy erről lenne szó. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én semmilyen képet nem látok. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) He-he Bibe, ez aranyos. Én meg a Brigi barátnőmet hívom Biginek, vagy Bigicicának. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ismerős ez is Brigi ugye? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A Brigitta egy nagyon szép név. Asszem ezt leszögezhetjük. |
|
|
|
2010.07. 07. - 10:57:34
Létrehozva:
|
|
|
Nem hinném hogy erről lenne szó. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én semmilyen képet nem látok. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) He-he Bibe, ez aranyos. Én meg a Brigi barátnőmet hívom Biginek, vagy Bigicicának. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ismerős ez is Brigi ugye? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A Brigitta egy nagyon szép név. Asszem ezt leszögezhetjük. (IMG:http://1.1.1.1/bmi/pics.livejournal.com/bridgycat/pic/0001byaa/s640x480.jpg) hát persze hogy ismerős a cicázás (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) nekem pl világit a zöld szemem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nekem sincs bajom a nevemmel. ha nem megy akkor itt van... http://pics.livejournal.com/bridgycat/pic/0001byaa/g32 Lehet hogy az amcsi oldallal van baja..... A hozzászólást -Bridgycat- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 07. - 10:58:07 |
|
|
|
2010.07. 07. - 11:06:45
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:http://i946.photobucket.com/albums/ad303/bridgycat/Depeche/waggelz9mi-1.gif) de csak miattatok pakkolok a photobucketre is (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A hozzászólást -Bridgycat- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 07. - 11:10:04 |
|
|
|
2010.07. 07. - 11:10:33
Létrehozva:
|
|
|
Ange! Nálatok milyen idő van? Tudsz ma strandolni? Itt elég hűvös van. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Kicsit be van borulva és fúj a szél mint állat. Itt is hűvös van és fúj a szél. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.07. 07. - 11:10:39
Létrehozva:
|
|
|
Hazaértem, hazahoztam a gépemet és most telepítem a frissítéseket meg az összes programomtat............. ez olyan macerás (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |