![]() ![]() |
2010.07. 07. - 11:11:50
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nem hinném hogy erről lenne szó. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én semmilyen képet nem látok. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) He-he Bibe, ez aranyos. Én meg a Brigi barátnőmet hívom Biginek, vagy Bigicicának. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ismerős ez is Brigi ugye? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A Brigitta egy nagyon szép név. Asszem ezt leszögezhetjük. Én mindig is tudtam,ha lányom lesz csak Brigittának hívhatják!Eldöntöttem!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Oké,szögezzük le! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja,itt van a kép amiről tegnap beszéltünk!Nem tudom,hogy látszik-e a szintkülönbség!??30-40cm! |
|
|
|
2010.07. 07. - 11:19:14
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:http://i946.photobucket.com/albums/ad303/bridgycat/Depeche/handsoff.gif)
Angie eggyütt érzek veled!!!!! Nekem a kedves kisfiam nyuzza a gépet...mert a sajátját már kivégezte és nem megy a WOW rajta rendesen. Majdnem mindennap pakkolhatom le a külső winchy-re a dolgait amivel tele pakkolja (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.07. 07. - 11:22:36
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:http://i946.photobucket.com/albums/ad303/bridgycat/Depeche/handsoff.gif) Angie eggyütt érzek veled!!!!! Nekem a kedves kisfiam nyuzza a gépet...mert a sajátját már kivégezte és nem megy a WOW rajta rendesen. Majdnem mindennap pakkolhatom le a külső winchy-re a dolgait amivel tele pakkolja (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Heheheee!!(Mármint a képre értem!!) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 07. - 11:25:21
Létrehozva:
|
|
|
Heheheee!!(Mármint a képre értem!!) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak azért hogy kristály tiszta legyen a dolog (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ..... |
|
|
|
2010.07. 07. - 11:26:01
Létrehozva:
|
|
|
Na,közben csináltam még egy-két képet! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)
Hehe itt látszik,hogy a garázs még nincs bevakolva hátulról! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -szuhaisüni- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 07. - 11:27:51
Csatolt állományok
|
|
|
|
2010.07. 07. - 11:28:07
Létrehozva:
|
|
|
Én mindig is tudtam,ha lányom lesz csak Brigittának hívhatják!Eldöntöttem!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Oké,szögezzük le! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja,itt van a kép amiről tegnap beszéltünk!Nem tudom,hogy látszik-e a szintkülönbség!??30-40cm! Ez ari hogy így eldöntötted. Á van hinta is? De jó. A szintkülönbséget én annyira nem látom, de biztosan úgy van. Amúgy meg van egy rossz hírem. Hozassál még jó sok ifányi földet, mert reggel megírta a Brigi, hogy hegyetmászni szeret, szóval fel a kesztyűvel, munkára, épüljön az a hegy!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 07. - 11:29:33
Létrehozva:
|
|
|
Na,közben csináltam még egy-két képet! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Szuper az udvar! Van hol tombolni a kiscsajnak (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Szuper az udvar! Van hol tombolni a kiscsajnak (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ejj ejj Trixx....nem ismersz még (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ennek is mögöttes ám a tartalma (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) A hozzászólást -Bridgycat- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 07. - 11:29:54 |
|
|
|
2010.07. 07. - 11:32:05
Létrehozva:
|
|
|
He-he ez nagyon jó!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkorát röhögtem! Szuper az udvar! Van hol tombolni a kiscsajnak (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ejj ejj Trixx....nem ismersz még (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ennek is mögöttes ám a tartalma (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Igen tényleg szuper, grat SGY!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vagy csak nem akartam felvenni a kesztyűt! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.07. 07. - 11:33:00
Létrehozva:
|
|
|
He-he ez nagyon jó!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkorát röhögtem! Igen tényleg szuper, grat SGY!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vagy csak nem akartam felvenni a kesztyűt! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) OKé akkor nem csalodtam benned (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ezért mindjárt kapsz pár képet... Amugy alapból pacifista vagyok...csak nem szeretem ha kicsinyesek kicsinyeznek le...... A hozzászólást -Bridgycat- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 07. - 11:35:28 |
|
|
|
2010.07. 07. - 11:34:06
Létrehozva:
|
|
|
Ez ari hogy így eldöntötted. Á van hinta is? De jó. A szintkülönbséget én annyira nem látom, de biztosan úgy van. Amúgy meg van egy rossz hírem. Hozassál még jó sok ifányi földet, mert reggel megírta a Brigi, hogy hegyetmászni szeret, szóval fel a kesztyűvel, munkára, épüljön az a hegy!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Heheheee |
|
|
|
2010.07. 07. - 11:35:06
Létrehozva:
|
|
|
OKé akkor nem csalodtam benned (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ezért mindjárt kapsz pár képet... Köszi! Cuppantás érte! |
|
|
|
2010.07. 07. - 11:38:40
Létrehozva:
|
|
|
Angie eggyütt érzek veled!!!!! Nekem a kedves kisfiam nyuzza a gépet...mert a sajátját már kivégezte és nem megy a WOW rajta rendesen. Majdnem mindennap pakkolhatom le a külső winchy-re a dolgait amivel tele pakkolja (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Köszi Brigi... hát el eltart majd egy-két napot. Teljes Adobe kollekciót meg mindenféle fájlkezelőt, videovágót, konvertereket, tömörítőket vissza kell rá tennem... Vagy egy órába tellett, amire a szélesvásznú monitorom megint szélesvásznú képet kezdett mutatni. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Pedig annyi kis kiegészítőm volt rajta!!! áááááááááááááááááááááááááááá Én mindig is tudtam,ha lányom lesz csak Brigittának hívhatják!Eldöntöttem!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Oké,szögezzük le! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja,itt van a kép amiről tegnap beszéltünk!Nem tudom,hogy látszik-e a szintkülönbség!??30-40cm! Nagyon jó ez a kis kerti birodalom (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.07. 07. - 11:38:42
Létrehozva:
|
|
|
Köszi Brigi... hát el eltart majd egy-két napot. Teljes Adobe kollekciót meg mindenféle fájlkezelőt, videovágót, konvertereket, tömörítőket vissza kell rá tennem... Vagy egy órába tellett, amire a szélesvásznú monitorom megint szélesvásznú képet kezdett mutatni. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Pedig annyi kis kiegészítőm volt rajta!!! áááááááááááááááááááááááááááá Ne is mondd!! Részvétem. Soká lesz még ugyan olyan mint volt. De most legalább van rá időd. Látod mégis van valami jó a rossz időjárásban. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 07. - 11:40:12
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:http://i946.photobucket.com/albums/ad303/bridgycat/Depeche/004.jpg) Na hova dedikál a csaj?(IMG:http://i946.photobucket.com/albums/ad303/bridgycat/Depeche/93to1.gif) (IMG:http://i946.photobucket.com/albums/ad303/bridgycat/Depeche/96c822442mm.jpg) (IMG:http://i946.photobucket.com/albums/ad303/bridgycat/Depeche/depeche1262ns.jpg)
Amugy alapból pacifista vagyok...csak nem szeretem ha kicsinyesek kicsinyeznek le...... A hozzászólást -Bridgycat- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 07. - 11:41:42 |
|
|
|
2010.07. 07. - 11:41:18
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:http://1.1.1.1/bmi/pics.livejournal.com/bridgycat/pic/0001byaa/s640x480.jpg) hát persze hogy ismerős a cicázás (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) nekem pl világit a zöld szemem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nekem sincs bajom a nevemmel. ha nem megy akkor itt van... http://pics.livejournal.com/bridgycat/pic/0001byaa/g32 Lehet hogy az amcsi oldallal van baja..... Hú világító zöld szem? Az gyilkos!!! Na és akkor ki kicsoda? Mert hogy így már látom a képet. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 07. - 11:43:25
Létrehozva:
|
|
|
Hú világító zöld szem? Az gyilkos!!! Na és akkor ki kicsoda? Mert hogy így már látom a képet. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kis kamasz Dave Gahan a nővérével és öccseivel..... Ja és az anyukájával. A hozzászólást -Bridgycat- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 07. - 11:44:27 |
|
|
|
2010.07. 07. - 11:44:32
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.07. 07. - 11:45:15
Létrehozva:
|
|
|
Ne is mondd!! Részvétem. Soká lesz még ugyan olyan mint volt. De most legalább van rá időd. Látod mégis van valami jó a rossz időjárásban. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Yes, így gondoltam én is! Ma telepítek meg visszapakolom rá a dolgaimat. De a strand elmarad... Kramcsák hamarabb jött! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.07. 07. - 11:45:28
Létrehozva:
|
|
|
Most elköszönök, folytatom a melót. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Pedig nincs kedvem!
Pápá! |
|
|
|
2010.07. 07. - 11:55:09
Létrehozva:
|
|
|
Brig... látom a képeket... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) dedikál (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) vagy igazgat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) beállít (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Angie... hát majd a hétvégén mész strandra,,,, mert holnapra dzsuva időt mondtak.. vagy pénteken.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |