2400 Oldal V  « < 2068 2069 2070 2071 2072 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Angelus
post 2010.07. 07. - 12:02:02
Létrehozva: #41381

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.07. 07. - 12:55:09) *
Brig... látom a képeket... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) dedikál (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) vagy igazgat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) beállít (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Angie... hát majd a hétvégén mész strandra,,,, mert holnapra dzsuva időt mondtak.. vagy pénteken.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jaja, itt most is fosomány idő van (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Hideg van és hellyel-közzel esik az eső. Vasárnapra viszont remélem már Karamcsák elmegy és akkor legalább egy kicsit ki tudok majd menni úszni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.07. 07. - 12:02:58
Létrehozva: #41382

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.07. 07. - 12:55:09) *
Brig... látom a képeket... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) dedikál (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) vagy igazgat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) beállít (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Angie... hát majd a hétvégén mész strandra,,,, mert holnapra dzsuva időt mondtak.. vagy pénteken.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Vagy a mikrofonba énekel...... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Bridgycat
post 2010.07. 07. - 12:14:49
Létrehozva: #41383

devotee

Vagy melegíti a terepet (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Elég hüvös lehetett majdnem csupaszon (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Nos én átnéztem a leadandó fejezeteket......dumáltam a könyvelövel. Megírtam a cikkem és majdnem megrajzoltam készre a képet ami kell nekik. Pakkoltam pár képet.......szóval most már aludhatok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 07. - 12:20:02
Létrehozva: #41384

devotee

Idézet (Bridgycat @ 2010.07. 07. - 13:14:49) *
Vagy melegíti a terepet (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Elég hüvös lehetett majdnem csupaszon (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Nos én átnéztem a leadandó fejezeteket......dumáltam a könyvelövel. Megírtam a cikkem és majdnem megrajzoltam készre a képet ami kell nekik. Pakkoltam pár képet.......szóval most már aludhatok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Most mennyi is ott az idő? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Bridgycat
post 2010.07. 07. - 12:24:14
Létrehozva: #41385

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.07. 07. - 06:20:02) *
Most mennyi is ott az idő? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Fél 8. Három negyed 3-tol vagyok fennt (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Bridgycat
post 2010.07. 07. - 12:29:37
Létrehozva: #41386

devotee

Na mára agyon melóztam magam (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Majd figyelek ám (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Mindenkinek szép napot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 07. - 12:42:59
Létrehozva: #41387

devotee

Idézet (Bridgycat @ 2010.07. 07. - 13:24:14) *
Fél 8. Három negyed 3-tol vagyok fennt (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Jól bírtad (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.07. 07. - 12:44:46
Létrehozva: #41388

devotee

Jóccak Brigi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ügyes kislány (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 07. - 12:49:11
Létrehozva: #41389

devotee

Idézet (Bridgycat @ 2010.07. 07. - 13:29:37) *
Na mára agyon melóztam magam (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Majd figyelek ám (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Mindenkinek szép napot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Have a nice day (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Now playing: The things you sad... Hm........... LOVE!!!!!!!!!!!!!

Idézet (Alisha @ 2010.07. 07. - 13:44:46) *
Jóccak Brigi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ügyes kislány (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Nézz fel fészbúkra, valamit küldtem neked az adatlapodra (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.07. 07. - 13:11:14
Létrehozva: #41390

devotee

Jajjj... Angie... de imádlak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) úgy örülök, mikor kapok valamit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) főleg ilyet.. imádjuk.. de ki nem.. ugyebár (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 07. - 13:30:17
Létrehozva: #41391

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.07. 07. - 14:11:14) *
Jajjj... Angie... de imádlak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) úgy örülök, mikor kapok valamit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) főleg ilyet.. imádjuk.. de ki nem.. ugyebár (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szívesen!!!!
Szoktam ilyen merényleteket elkövetni ám! Úgyhogy majd számíts rá, hogy néha-néha kapsz egy linket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
I love Music for the masses <3
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.07. 07. - 14:04:25
Létrehozva: #41392

devotee

csövike ma mégcsak most tudtam ide bejönni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
edó köszi a hívást.(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a kedvenc képem tényleg az, amikor martin a vasúti sinek közt van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

este még benézek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.07. 07. - 15:56:12
Létrehozva: #41393

devotee

http://www.youtube.com/watch?v=BYmzHx-AE5I
http://www.youtube.com/watch?v=KI8r5ZkqgsQ
Hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A hozzászólást -szuhaisüni- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 07. - 16:00:30
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.07. 07. - 16:45:16
Létrehozva: #41394

devotee

kukucs (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
de jó volt csak 6 órázni ma (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) 10.30tól 16.30ig (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
itt nagyon szeles idő van. nincs hideg meg semmi, nap is süt, de nagyon nagy a szél. mondjuk kellemes, csak a fejem van amikor megfájdul az ilyen időtől.

Süni, de klassz kis udvar (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) kiscsajszinak jóvilága van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) úgy bírom hogy ilyen szuperapu vagy! pusza

Angiem, kitartás az IT melóhoz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sajna a routernek valami megmagyarázhatatlan betegsége van. nem kicsit profi a gyerek, aki feljött beszerelni, de nem sikerült a dolog. fel van telepítve a router, csatlakozva is van a netre, mégsem nyit meg semmilyen oldalt. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) majom
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 07. - 16:55:53
Létrehozva: #41395

devotee

Na hájastészta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Húúú, nosztalgiáztam, ma jött meg pár filmem, amit rendeltem és volt benne egy igazi beszaratós sci-fi, amit vagy 100 éve nem láttam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Event Horizon (Halálhajó) a címe. Tök jó volt rajta megint borzongani, és még nagyon sötétet sem kellett csinálnom, mert itt vastagon be van borulva és qva hideg van (kb. 16 fok) Na most szétizgultam magam, már nem nagyon emlékeztem a filmre és a végére, így simán leizzadtam míg megnéztem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Áááááááááá, aki szereti az ilyen stílusú mozikat, az semmiképpen se hagyja ki. A borzongás garantált.

Lola, akkor passz, annyira nem értek a routerekhez, de ha reset után sem jó, akkor szerintem maga a kütyü nem működik... Míg ment a film, feltelepült az Adobe Master collection, juhéé!!! Csak a Mode-os dolgaim hiányoznak (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Mindtpéldául betűtípusok.... vagy a képek, vagy a háttereim... óóóóóóóóóóóóóó
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.07. 07. - 17:02:47
Létrehozva: #41396

devotee

Trixx!!!!

Majd gyere, találtam neked Martin képeket, de különösen egy, ami neked való!!! Meglátod, és dobsz egy hátast XD
Aztán ledobod a bugyid XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 07. - 17:08:07
Létrehozva: #41397

devotee

óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó

(IMG:http://fc04.deviantart.net/fs71/f/2010/186/e/2/Martin_Gore_by_ladyVimes.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.07. 07. - 17:30:07
Létrehozva: #41398

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.07. 07. - 17:45:16) *
kukucs (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
de jó volt csak 6 órázni ma (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) 10.30tól 16.30ig (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
itt nagyon szeles idő van. nincs hideg meg semmi, nap is süt, de nagyon nagy a szél. mondjuk kellemes, csak a fejem van amikor megfájdul az ilyen időtől.

Süni, de klassz kis udvar (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) kiscsajszinak jóvilága van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) úgy bírom hogy ilyen szuperapu vagy! pusza

Angiem, kitartás az IT melóhoz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sajna a routernek valami megmagyarázhatatlan betegsége van. nem kicsit profi a gyerek, aki feljött beszerelni, de nem sikerült a dolog. fel van telepítve a router, csatlakozva is van a netre, mégsem nyit meg semmilyen oldalt. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) majom

Ohhh Lola béjbiiii!!!Köszi!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Próbálok szuper apu lenni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Macsus
post 2010.07. 07. - 17:35:10
Létrehozva: #41399

devotee

Sziasztok!!

ehhh...ez a diákmeló nem jött össze,egy hétig szaladgáltunk hugimmal a rohadt eü kiskönyv-ért,de végre a miénk!! Pezsgővel ünnepeltünk:D Mostmár vmi jó munka kéne,mondjuk egy kis tesco-s árufeltöltés,álmaim netovábbja!:D Na de jó lesz az,mert semmi lóvém.
Jövőhéten velence egy hétig,úgy sajnálom Edó,h nem tudok a csajcsapattal tartani:((

Ja,és otthagytam a sulimat,szept.től új suli,grafikus szak. Na majd meglátjuk,ezer éve nem rajzoltam semmit...

És este,a meccsen az egyik magyar asszisztens,Vámos Tibor,a volt gimim dirije,huhúú!!:D
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.07. 07. - 17:51:46
Létrehozva: #41400

devotee

hű Macsus, mennyi újság! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
meló, suliváltás (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
klassz.
hova fogsz járni?
Velence? melyik? az itthoni vagy az olasz? mindkettőt imádom mondjuk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

jahhhj, gyerekek, de jó lenne ebben a lakásban úgy lakni hogy tudom, hogy hosszú távon itt lakom... úgy pakolgatok most is, hogy rend legyen - mániákus rendrakó vagyok - de azért nem merek úgy rendszerezni, mégiscsak 2 hónapra vagyok itt csak... pedig szívesen maradnék. társaság jó, környék jó, lakás is jó, csak kuuuuuuuuuupiiiiiissssss (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na, majd kiderül. benn van a pakliban hogy a 3. lakótárs kiköltözik, ha összeköltöznek a pasijával, ami megeshet. na, majd kiderül
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2068 2069 2070 2071 2072 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
176 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (176 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: