2400 Oldal V  « < 2071 2072 2073 2074 2075 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
lolacska
post 2010.07. 08. - 16:18:55
Létrehozva: #41441

devotee

sziasztok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
húúúúdeklasszak a képek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ejj de kellene a saját gépem, pendrájvolni nincs kedvem, lakótársam laptopjára meg nem mentegetek. na sebaj, majd ha megoldódik a routergond, visszalapozok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

ajj, a fene. rossz hírt kaptam. drukkoljatok hogy megoldódjon mert ez most betenne a hangulatomnak. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Bridgycat
post 2010.07. 08. - 16:25:00
Létrehozva: #41442

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.07. 08. - 10:18:55) *
sziasztok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) húúúúdeklasszak a képek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ejj de kellene a saját gépem, pendrájvolni nincs kedvem, lakótársam laptopjára meg nem mentegetek. na sebaj, majd ha megoldódik a routergond, visszalapozok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ajj, a fene. rossz hírt kaptam. drukkoljatok hogy megoldódjon mert ez most betenne a hangulatomnak. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Megy a drukk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Én amúgy is betettem a hangulatomnak és a túl fejlett anti rasszista érzéseimnek a Districkt 9 újra nézésével (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.07. 08. - 16:35:28
Létrehozva: #41443

devotee

Idézet (Bridgycat @ 2010.07. 08. - 17:25:00) *

Én amúgy is betettem a hangulatomnak és a túl fejlett anti rasszista érzéseimnek a Districkt 9 újra nézésével (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

úúú
mesélsz nekem arról a filmről légyszi? megvan egy ideje már, csak még nem döntttem el, hogy milyen hangulatban érdemes megnézni. vegyes dolgokat hallottam róla, valaki nem érti, van, akinek olyan 1984 feeling. kíváncsi lennék a véleményedre
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Bridgycat
post 2010.07. 08. - 16:51:36
Létrehozva: #41444

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.07. 08. - 10:35:28) *
úúú mesélsz nekem arról a filmről légyszi? megvan egy ideje már, csak még nem döntttem el, hogy milyen hangulatban érdemes megnézni. vegyes dolgokat hallottam róla, valaki nem érti, van, akinek olyan 1984 feeling. kíváncsi lennék a véleményedre

Nem tudom mennyire részletekbe menöen gondolod, de remélem nem lesz túl nagy spoiler (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Igen kicsit érdekes minden szempontból. A dokumentum film szerű feelinggel.

A summája végül is az, hogy mindennek több szemszöge van. A "föhös" ember a közvélemény által alantas idegenek helyzetébe kerül. Addig ö is tevékenyen részt vett mindenben amit elkövettek ellenük. Amint közéjük kerül, azonban szembesül avval, h miért kényszerülnek arra az életmodra, és valóban rá kényszerítik öket a maradásra, a nyomorra.

A készítö megjegyezte, h ö Johannesburg-ból származik ezért az ötlet, h ott játszodjon. De szerintem azért is találó, mert néhány évtizede pont ebben a városban a feketékkel is hasonlóképp bántak.

Ha bírod a érősen véres, naturalisztikus melodrámákat, amikben van is és nincs is happy end akkor csak ajánlani tudom. Szerintem szuper. Sokkol és elgondolkodtat mint a Natural born killers. És mindkettöben szerepet kap, hogy a média és a katonaság-kormány milyen szinten manipulálja a mindennapi életet.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.07. 08. - 17:00:36
Létrehozva: #41445

devotee

bár gondom nincs vele, azért azt nem mondom hogy szeretem a véres filmeket, pláne ha semmit nem mozdít előre a történeten, de szerintem akkor itt nem ez lesz a helyzet. na, meg fogom nézni, szeretjük az olyan filmeket ami az intolerancia meg fajgyűlölet meg stb hasonló témákkal foglalkozik. sosem lehet elég toleráns az ember. na igen, a DAK-beli apartheidről olvasgattam, nagyon brutális. nem csoda, hogy akkor ez megihlette az alkotót.
na, megyek, már megint állásjelentkezést írok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ez lesz lassan az egyik hobbim XD fasza a pályakezdő élete (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
köszi az infót, pihizzél (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Bridgycat
post 2010.07. 08. - 17:11:58
Létrehozva: #41446

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.07. 08. - 11:00:36) *
bár gondom nincs vele, azért azt nem mondom hogy szeretem a véres filmeket, pláne ha semmit nem mozdít előre a történeten, de szerintem akkor itt nem ez lesz a helyzet. na, meg fogom nézni, szeretjük az olyan filmeket ami az intolerancia meg fajgyűlölet meg stb hasonló témákkal foglalkozik. sosem lehet elég toleráns az ember. na igen, a DAK-beli apartheidről olvasgattam, nagyon brutális. nem csoda, hogy akkor ez megihlette az alkotót. na, megyek, már megint állásjelentkezést írok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ez lesz lassan az egyik hobbim XD fasza a pályakezdő élete (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) köszi az infót, pihizzél (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Nagyon szívesen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az üttörő ahol tud segít (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Igen ezek örök témák amikre emlékeztetni kell folyton az emberiséget. Ha megnézted majd szintúgy érdekelne a véleményed róla. Ha lehet. Akár privát is....minden elérhetöségem a profilon.

Hát a pályakezdés macerás (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Itt kint voltak kapcsolataim, de sokat kellett megalkudnom mielött a saját stilusomat adhattam. Sok sikert!!!

Nincs pihi.......ebédfözés........gyerek edzésre hurcolás (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.07. 08. - 17:22:44
Létrehozva: #41447

devotee

oksa, majd írok ha megnéztem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) íí, készítem a lelkivilágomat a vérfürdőre. XD

na igen, macera. egymillióhétszázhuszonkilenc életrajzot kiküldeni, cégre szabott kísérőlevéllel, énnemtudommimindennel, gyakornokoskodj ingyenbérmentve teljes időben egy évig, meg egyéb finomságok. pofátlanok a munkaadók. ezért kezdem máris, egy évem van az egyetemből, mire végzek, legyen valami. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) most is gyakornokmelóra pályázok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) írom is, neked meg hajrá
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 08. - 18:15:16
Létrehozva: #41448

devotee

Idézet (Bridgycat @ 2010.07. 08. - 17:25:00) *

Ez 2009 egyik legjobb filmje! És végre itthon is kiadja a MOKÉP, már azt hittem sosem fogom tudni megvenni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Elég durva, de ha valakit érdekel, akkor írtam ám róla kritikát, meg anno még a Moviehunteren is fenn volt egy hosszabb elemzés a filmről:

http://moviehunter.hu/index.php?MovieId=b7...film=District_9
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.07. 08. - 18:29:21
Létrehozva: #41449

devotee

Idézet (Bridgycat @ 2010.07. 08. - 13:34:18) *
Usi: köszi a képet....és a figyelmeztetést is. Majd vigyázok a kobrával a hajlatokban (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Szupik a képek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

helyes, helyes, nehogy lesből támadjon! XD

a District 9 nekem is fenn van már a filmlistán, amit be kell szereznem.

jaj olyan hülye hangulatom volt/van ma. én nem is értem magam.
az agyam viszont eléggé agyhalott volt ahhoz, hogy legalább a meló egész jól ment.

most telekajáltam magam és végre újra fordítani kezdek. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.07. 08. - 18:43:00
Létrehozva: #41450

devotee

na, megírtam a pályázatom. én felvenném magam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.07. 08. - 19:01:18
Létrehozva: #41451

devotee

hajrá Lola! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.07. 08. - 19:12:10
Létrehozva: #41452

devotee

Sziasztok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Húúúúúúúúú mennyi kép! Na akkor most telepakolom Martinnal és DM-el Zolim gépét. He-he biztos örül majd.
Az első amit megláttam Ange, az a te csodás Mart háttered!! Tényleg óóóóóóóóóóóóóóóóóóó (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Süni drága ma elfelejtettem integetni. Annyi a meló, tiszta bolondok háza volt ma bent, így elmaradt.
De most integetek neked jó? <pilla rebeg>
Na és persze a jövő héten nem tudok szabira menni, hétfőn és kedden dolgoznom kell. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Idézet (Macsus @ 2010.07. 07. - 19:14:18) *
Közben olvasgatok,most ott tartok,h Niki esküvőn volt. Jók a képek Niki!!

Látom,itt is tombol a fociláz a fórumon,néztem én is,ma is fogom:)

Usi: Nagyon szép a kocsid!!! Szexi!!:) És a falad is szupi!!

Na én ezekről mind lemaradtam. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Nem olvastam volna vissza? Vagy csak nem emlékszem? De asszem sem a kocsit, sem Nikol képeit nem láttam. De béna vagyok. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.07. 08. - 19:15:37
Létrehozva: #41453

devotee

na ezekről én is lemaradtam, úgyhogy Usi, objál már egy képet a paciról! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Nikinek is szólna, csak ő mostanában nem jön, biztos focilázas XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.07. 08. - 19:28:29
Létrehozva: #41454

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.07. 07. - 21:17:48) *
jantar: az oké, hogy fenn vannak a menetrendek, de ha Angie az előző hszében nem írja le hogy a 108-as busz kell nekem, akkor hiába nézegetem a menetrendeket XDDDD Pesten el tudok veszni én is simán, ha nem tudom hova kell menni. ha új helyre megyek, előtte való nap vagy még aznap megnézem jól az útvonalat meg fel is írom vagy kis ábrát rajzolok XD még jó, hogy a térképolvasással nincs gondom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a menetrendekkel néha szokott XD

és ha már ennyire tetszettek a képek, akkor méééééég.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

(ezt nagyon szeretem Martról - meg amúgy ezt az egész 98-as sorozatot, amiből szemezgetek nektek (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )

Usi, ezt mintha csak én írtam volna. Akár hányszor nézek menetrendet, mindig elb.sszantom. Nem hogy idegen városban, még itthon is.
A múltkor kinéztem hogy busszal megyek dolgozni, 3-sal. Ha fel is szállok, eddig oké, hanem egyszer csak látom kiürült a busz, egyedül vgyok, pedig még lenne pár megálló. Hoppá mondom, akkor csak leszállok. Végállomás. Nézem a buszt, 3Y. Van ilyen hogy Y? Hogyaza fjwelfjéalfjlfdsfjl. És akkor beballagtam a melóba.....
Annyira béna vagyok!!!

Jaj ezek a képek Usi! Igen, 98-ban is jól nézett ki a kis drága. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.07. 08. - 19:34:08
Létrehozva: #41455

devotee

csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.07. 08. - 19:40:21
Létrehozva: #41456

devotee

Trixx: hát nem mindegy, hogy 30 vagy 30Y XDDD (egyébként az egy alteros együttes neve is XD)

ok, akkor közkívánatra még egyszer prezentálom a zöld szépséges csoda kandúrunkat, Mazsolát (azért Mazsola, mert mindhármunk nevéből áll össze (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )

Mellékelt állomány:  mazsola1.jpg ( 146.11K ) Letöltések száma: 3

Mellékelt állomány:  mazsola2.jpg ( 235.52K ) Letöltések száma: 3

Mellékelt állomány:  mazsola3.jpg ( 142.1K ) Letöltések száma: 2

A hozzászólást -Useless-girl- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 08. - 19:40:34
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.07. 08. - 19:40:52
Létrehozva: #41457

devotee

singles tour 1998
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.07. 08. - 19:42:30
Létrehozva: #41458

devotee

ugyebár ő a csudijó állapotban lévő használt kocsink (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) szereti az egész család nagyon-nagyon már most (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

jantar: millió puszi a sok-sok képért, amiket küldtél!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.07. 08. - 19:46:06
Létrehozva: #41459

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.07. 08. - 20:42:30) *
ugyebár ő a csudijó állapotban lévő használt kocsink (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) szereti az egész család nagyon-nagyon már most (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

jantar: millió puszi a sok-sok képért, amiket küldtél!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Usi! Mazsi tényleg csodaszép autó! Így hogy most már láttam, még nagyobb gratula hozzá!!!!

Jantar, tőlem is pusz-pusz, a tegnapi és a mostan képekért is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.07. 08. - 19:55:26
Létrehozva: #41460

devotee

oké szívesen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2071 2072 2073 2074 2075 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
145 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (145 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: