2400 Oldal V  « < 2075 2076 2077 2078 2079 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Bridgycat
post 2010.07. 09. - 19:18:48
Létrehozva: #41521

devotee

Hali Edó!
Jah én diktálok (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Ö meg megkeresi a lakbérét addig is amíg nincs melója.

Na, jó szórakozást a vursil (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Vica köszi, de a probléma az, hogy én osztom be mikor üljek neki a dolgoknak és elszoktam húzni a végsökig.
A lustaság fél egészség! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

A hozzászólást -Bridgycat- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 09. - 19:28:55
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Bridgycat
post 2010.07. 09. - 19:31:16
Létrehozva: #41522

devotee

Vurslin.....
Bocsi az esetleges elpötyikért..... Másfelé is figyelek. Nos! Komolyan magatokra hagylak bennetek.

Kellemes hétvégét!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 09. - 19:34:53
Létrehozva: #41523

devotee

Edó, akkorát röhögtem a szőrtelenítős sztoridon hogy jajj (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lehet, hogy a szomszédok is már hallották, mert nyitva van az erkélyajtóm!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Hát az, hogy a fazont teljesen ki tudom szedni az kétséges, mert már megint belilult a bőröm...... fááááákkkkkkkkkkk.........na, de a lábszáram meg a térdem és a hasam az szőrmentes (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Most csak olyan dalmatakutyásan pöttyös. Tudod, nagyon érzékeny, és ez a gyanta nem mindig olyan forró, mint kéne, és hát sokszor meghúzza, főleg a fazonnál és az aztán fáj meg nem mindig esik kézre... Kül. én is jógázom, a mosdókagylót használom erre a célra, oda teszem fel a lábamat és úgy egészen jól ki lehet rántani a nehezen hozzáférhető helyekről is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak egy hét múlva csinálhatom újra (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nekem ilyen gyorsan nő, pedig nem adok neki tápoldatot! Majd jól megmutatom neked, hogy milyen randa és fekete és fújjjjjjjjj.... 17 éve küzdök vele, de semmi eredmény (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Magamnak sosem tudok hajat csinálni, béna vagyok sminkelni sem tudok.......... Anti nő vagyok? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

Brigi, akkor nincs több lógás, sipirc a meló!

Vica, szerintem a havitól mindenki szívesen megszabadulna! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Bridgycat @ 2010.07. 09. - 20:31:16) *
Vurslin.....
Bocsi az esetleges elpötyikért..... Másfelé is figyelek. Nos! Komolyan magatokra hagylak bennetek.

Kellemes hétvégét!

Szép hétvégét és munkamentest (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
pááá
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.07. 09. - 19:34:59
Létrehozva: #41524

devotee

Sziasztok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 09. - 19:40:54
Létrehozva: #41525

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.07. 09. - 20:34:59) *

Szia Trixx!!!!!!!
Már csak 1 hét és talizunk (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.07. 09. - 20:09:51
Létrehozva: #41526

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.07. 09. - 20:40:54) *
Szia Trixx!!!!!!!
Már csak 1 hét és talizunk (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Szia!
Igen már nagyon várom. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Épp ma láttam a Tesco-ban akciós Bacardi Breezert, utána azon gondolkodtam, mit pakoljak be: Breezer vagy hálózsák? Mert mindkettőt nem szívesen cipelem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A szőrtelenítéssel nekem is hasonló gondjaim vannak. A fazonnál régebben nekem is sokszor belilult, de mostanában valahogy ügyesebb vagyok, és szépen sikerül.
Szerencsére már ritkul ez fránya szőrzet az IPL hatására. Elég sokba lesz, de nekem minden pénzt megér.
Akkor ma szépségnapod volt. Most egy kicsit irigyellek. Imádom mikor mossák a hajam. És vágják, és babrálják.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Végre holnap eljutsz a strandra. Gondoltam is rád, itt a jó idő.

Bár nemkem most is fáj a fejem, melegfont....

Usi, hajdrá, bűvöld a géped! Az enyémet is megcsinálhatná valaki, mert nem csatlakozik fel a netre. Remélem nem állítottam el. Holnap mondom Zolinak hogy nézze meg, aztán ha nem javul, szakemberhez kell fordulnom. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Lola jó szórakozást a Balcsin. Szívesen megnézném én is az MTV Icont. Pont most ment a rekámja. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Brigi, jó munkát!

Jantar én is láttam a fiatalokat a tévében, szörnyű, még könnyeztem is.

A hozzászólást -Trixx- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 09. - 20:13:47
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.07. 09. - 20:25:00
Létrehozva: #41527

devotee

Szia Trixxi!
Gyere, van pár szaftos kép neked (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.07. 09. - 20:28:24
Létrehozva: #41528

devotee

Jaj, Ange a múltkor írtad hogy voltál bútort nézni. Láttál valami érdekeset?
IKEA hírlevélre fel vagy regisztárlva?

Na jó éjt mindenkinek!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.07. 09. - 20:37:07
Létrehozva: #41529

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.07. 09. - 21:25:00) *
Szia Trixxi!
Gyere, van pár szaftos kép neked (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Aszittem már nem lesznek (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Idézet (Bridgycat @ 2010.07. 09. - 19:30:30) *
Jóvan, jóvan.....tudom.....mostanában nagyon busy (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) nincs ideje "chatelni" (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Hát ez maradt nekem.... A hagyatékhoz járt, mint pót papa. De annak szupi....és hamár nem chatel legalább van kivel cicázni a bátyódnak.
Ugye ugye ugye milyen komolyan beugattam (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Vica: Igazán nincs mit! Ez a tény! Az okos asszony jól beossza az idejét. Nem mint én, hogy kapkodok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

de hát te okos asszony vagy! XDDDDDD

jajaja, örülök, hogy a hegy elvan a lökött bátyóval! láw both of them! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

na diktálj a srácnak, dolgozzon meg a pénzéért! XD
ja egyébként én is mindent elhúzok az utolsó utáni pillanatra - főleg ha határidőkről vagy tanulásról van szó. pedig olyan jól eltervezem meg lelkileg rákészülök, de nagyon nehezen kezdek hozzá. (vagy igen, az olvasással is így vagyok, Brigi - tudom, hogy meg akarod jegyezni XD)

Angie: "a villamos és a bkv buszai biztosítják ám a fix gócpontokat a jetikek" - na ezen hangosan felröhögtem. de sajnos igaz!!! komolyan nem hiszem el, hogy nem érzik ezek az emberek a saját szagukat... :S én elsüllyednék szégyenemben....

uhm.... már csak arra várok, hogy apum végre lépjen a nagy géptől és folytathassam a pen-drive-os mentéseket, mert a dvd-k már megvannak a lementett cuccokkal. nem bírtam tovább és visszakapcsoltam a netet ezen is. poooont ma kell befészkelnie magát a szombámba! poooont most mikor be akarnám fejezni a gépem lepucolását! kicsit most elegem van, hogy "figyelnek" a szüleim és korlátozgatnak... grrrrr! :S a szabad lelkületű macsekok ezt nem szeretik.... (igen, Szegeden elszoktam ettől...(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )

Edó: ez a szekrénylerúgós ANNYIRA TE VAGY!!!!!!!!! apám hátrafordult hogy mint szakadok ennyire a röhögéstől! XDDDDD

jah, szegény fiatalok! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) én is hasonló szerencsétlen baleset miatt vesztettem el az egyik oszt.társamat. borzalmasak ezek a dolgok :S

ja hát igen, a havit én is szívesen kihagynám! (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.07. 09. - 20:43:26
Létrehozva: #41530

devotee

Angie: ja, nagyon szupi, hogy Goga is jön a talira!!!! nagyon kedves csaj!!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 09. - 20:48:25
Létrehozva: #41531

devotee

Trixx,

szerintem hozz mindent, Pesttől úgyis az autó csomagtartója fogja majd cipelni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Addi meg a vonat! Úgyhogy hozzál Bacardit, vagy majd Budaörsön kimegyünk valami bevásárló kp-ba és ott veszünk. Tele van hipermarkettel az autópálya egészen Biatorbágyig (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hát nagyon ügyi vagy, ha már ilyen profin tudsz gyantázni. Irigyellek. És hat az IPL? ahogy írod úgy veszem ki, igen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ájjjj, strand (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Már nagyon várom, csak a friss, új frizurámat sajnálom. De tudod én nem nagyon szoktam napozni meg ilyenek, mindig úszó jeggyel megyek, ami 2 órás, szépen letempózom az 1000-1200 méterem, aztán megszárítom magam a napon és jövök haza. Nagyon nem bírom a tűző napot, még árnyékban sem. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) előző életemben tuti vámpír voltam (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Usi, magam is felröhögtem a saját írásomon mikor vissza olvastam, de Edó sztoriján mégjobban nevettem. Nagyon zavar, ha érzem magamon, hogy büdös vagyok... nagyon izzadékony vagyok, és erre mindig figyelek azért, mert hát mégis gáznak érzem, ha pöcegödörként bűzlök, és a már biológiai fegyver kategóriába tartozó emberszag meg egyeseket nem is zavar. Pföjjjjjjjjjjjjj (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

Nekiugrom a True blood 3. évad 3. részének (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Useless-girl @ 2010.07. 09. - 21:43:26) *
Angie: ja, nagyon szupi, hogy Goga is jön a talira!!!! nagyon kedves csaj!!!!!!

Igen, tök ari (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Az Andy szülinapos eseményen írt az üzifalra, én meg észrevettem, bejelöltem, írtam neki, és vissza írt (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) True blood rajongó is, mint mi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.07. 09. - 20:49:44
Létrehozva: #41532

devotee

Én meg azt hittem, nem olvasol, csak a képeket nézed..(IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.07. 09. - 20:52:07
Létrehozva: #41533

devotee

csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

1 hét múlva már ilyenkor csak keveset kell aludni és másnap már indulhatok is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
edó olvastam a szekrénylerántós sztoridat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na kb. én is ilyen szeles vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
ki jön és hova? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.07. 09. - 20:56:04
Létrehozva: #41534

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.07. 09. - 21:49:44) *
Én meg azt hittem, nem olvasol, csak a képeket nézed.. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

hát amíg várok a képekre, nincs más dolgom... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Angie: jajaja, a biofegyveresek durvák! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
jah, a 3. rész vége nagyon... hm.... érdekes... :S nem tudom hova rakni....
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.07. 09. - 20:58:31
Létrehozva: #41535

devotee

Éjjel vársz a képekre?
Fasza lehet, mikor ott sem vagyok xD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.07. 09. - 21:04:53
Létrehozva: #41536

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.07. 09. - 21:58:31) *
Éjjel vársz a képekre?
Fasza lehet, mikor ott sem vagyok xD

nem, ha észrevetted, akkor ma napközben vártam rájuk. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
ja, meg éjjel csend van és nyugalom - élvezem a silence-t (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A hozzászólást -Useless-girl- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 09. - 21:07:52
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.07. 09. - 21:07:37
Létrehozva: #41537

devotee

Egész nap ott ülsz és várod a képeket ölbe tett kézzel és mást sem csinálsz, csak nézed, és amint felbukkan egy kép, máris mented le?
Azt a k*va XD XD
És bejelentkezve? Érdekes módon nem jelzi ki a fórum XD

A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 09. - 21:08:00
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.07. 09. - 21:11:19
Létrehozva: #41538

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.07. 09. - 22:07:37) *
Egész nap ott ülsz és várod a képeket ölbe tett kézzel és mást sem csinálsz, csak nézed, és amint felbukkan egy kép, máris mented le?
Azt a k*va XD XD
És bejelentkezve? Érdekes módon nem jelzi ki a fórum XD

1. nem, van életem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
2. ha nem jelentkeznék be, nem is látnám a képeket, so...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.07. 09. - 21:14:35
Létrehozva: #41539

devotee

elég szar hangulatom volt egy két idióta embertől :S de ez helyre rázott (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) http://www.youtube.com/user/gdmfan#p/u/3/zptOurC4X8c, http://www.youtube.com/user/gdmfan#p/u/16/ZEeLQvxS5Vk
http://www.youtube.com/user/gdmfan#p/u/4/l-M-7RgWrzg
http://www.youtube.com/user/gdmfan#p/u/10/OJ1_g54Uojs
http://www.youtube.com/user/gdmfan#p/u/26/U4bgtp-qZwI
http://www.youtube.com/user/gdmfan#p/u/57/iQHZUPfJCQo

mode miért hanyagolod a alan-t? inkább alan képét tedd ide lécci :(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A hozzászólást -jjantarr- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 09. - 21:15:35
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.07. 09. - 21:15:39
Létrehozva: #41540

devotee

És hogy lehet az, hogy nap közben egy ember sem lát, ha be vagy jelentkezve?????
Érdekes ez a fórum.....
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2075 2076 2077 2078 2079 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
164 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (164 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: