2400 Oldal V  « < 2076 2077 2078 2079 2080 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
jantar1
post 2010.07. 09. - 21:16:23
Létrehozva: #41541

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.07. 09. - 22:11:19) *
1. nem, van életem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
2. ha nem jelentkeznék be, nem is látnám a képeket, so...

anélkül is láthatóak a linkelt képek
mode de egy kis szládikó vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.07. 09. - 21:17:29
Létrehozva: #41542

devotee

Idézet (jjantarr @ 2010.07. 09. - 22:14:35) *

Jó kis videók.
Én nem hanyagolom Őt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (jjantarr @ 2010.07. 09. - 22:16:23) *
mode de egy kis szládikó vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Drágám, kérdezz meg tőlem valamit, szívesen válaszolok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.07. 09. - 21:19:01
Létrehozva: #41543

devotee

mode te nem jössz anyuddal edóhoz jövő héten ? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

nikivel mi van mostanában?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.07. 09. - 21:19:38
Létrehozva: #41544

devotee

jantar, anyukámnak kisebb gondja is nagyobb annál, hogy így eljárogasson. nekünk vannak itthon dolgaink, amiket nem hagyhatunk csak úgy itt. Mellesleg ha mennék is, anyámat nem vinném, mert az nem lenne ugyanaz, az ember nem tudja úgy elengedni magát, akármennyire is vagyunk barátnő viszonyban

Niki megvan, sok a dolga
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.07. 09. - 21:21:44
Létrehozva: #41545

devotee

másnak is van dolga mode attól, h. vki fórumozik én sem ülök egész nap a gépen..csak benézek néha néha :S
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.07. 09. - 21:23:12
Létrehozva: #41546

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.07. 09. - 22:15:39) *
És hogy lehet az, hogy nap közben egy ember sem lát, ha be vagy jelentkezve?????
Érdekes ez a fórum.....

nem tudom mit nem értesz rajta. már mondtam miért preferálom az esti képbeszerzőutat.
nap közben nem igazán szoktam felnézni.
de ha piszkálódni akarsz, csak nyugodtan, engem nem zavar (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Idézet (jjantarr @ 2010.07. 09. - 22:16:23) *

nekem nem (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) (asszem tényleg ideje lesz ennek a rendszerújrának! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.07. 09. - 21:28:01
Létrehozva: #41547

devotee

Idézet (jjantarr @ 2010.07. 09. - 22:21:44) *
másnak is van dolga mode attól, h. vki fórumozik én sem ülök egész nap a gépen..csak benézek néha néha :S

Jól van, de nekünk másabb dolgaink vannak. Sajnos nekünk nem olyan egyszerű az életünk, hogy csak fogjuk magunkat, beülünk és megyünk.

Idézet (Useless-girl @ 2010.07. 09. - 22:23:12) *
nem tudom mit nem értesz rajta. már mondtam miért preferálom az esti képbeszerzőutat.
nap közben nem igazán szoktam felnézni.
de ha piszkálódni akarsz, csak nyugodtan, engem nem zavar (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

nekem nem (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) (asszem tényleg ideje lesz ennek a rendszerújrának! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )

Mondtam én, hogy nem értem?
Én nem hallottam, miért preferálod este a képbeszerző utat. De most meg azt nem értem, akkor mit keresel ott nap közben? Az előbb azt mondtad ott voltál, most meg azt írod, hogy nem szoktál nap közben. Akkor hogy is van? Na mindegy, de nem szeretem ott a hívatlan vendégeket. Ha ennyire olvasgattál, bizonyára azt is olvastad, amit írtam, miszerint ha nem lettem volna innen elüldözve, nagyon szívesen beraknék ide is képeket.

A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 09. - 21:30:29
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.07. 09. - 21:36:23
Létrehozva: #41548

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.07. 09. - 22:28:01) *
Jól van, de nekünk másabb dolgaink vannak. Sajnos nekünk nem olyan egyszerű az életünk, hogy csak fogjuk magunkat, beülünk és megyünk.

Mondtam én, hogy nem értem?
Én nem hallottam, miért preferálod este a képbeszerző utat. De most meg azt nem értem, akkor mit keresel ott nap közben? Az előbb azt mondtad ott voltál, most meg azt írod, hogy nem szoktál nap közben. Akkor hogy is van? Na mindegy, de nem szeretem ott a hívatlan vendégeket. Ha ennyire olvasgattál, bizonyára azt is olvastad, amit írtam, miszerint ha nem lettem volna innen elüldözve, nagyon szívesen beraknék ide is képeket.

Az előbb írtam, hogy élvezem a silence-et, azért preferálom az akkori látogatást. a kérdésedre válaszolva: ma voltam fenn először napközben, azért írtam, h alapból nem szoktam ott lenni. bocs, ha nem volt érthető. amúgy meg tudtommal szabad országban élünk és a fórumon is szabadon mozoghatnak a tagok és nem igazán láttam, hogy más is invitálás ellenében mehetett a másik fórumra. mindegy, erről ennyit.
innen meg senki nem üldözött el, te döntöttél úgy, hogy nem jössz, úgyhogy nem tudom miért ne rakhatnál be ide is képeket, ha kedved tartja.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.07. 09. - 21:38:59
Létrehozva: #41549

devotee

A másik fórumra mindenki úgy jött, hogy előbb engem megkérdezett. Ha Vica hívni akart valakit, előbb megkérdezett engem!!! Ugyanis azért hoztam létre, hogy ott azok az emberek legyenek, akik képesek bunkóság nélkül közölni egyes dolgokat, tudod?
És igen is el lettem üldözve, gondolkozz el egy kicsit, hogy miért!
Imádtam itt lenni, ok nélkül soha nem mentem volna el.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.07. 09. - 21:46:56
Létrehozva: #41550

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.07. 09. - 22:38:59) *
A másik fórumra mindenki úgy jött, hogy előbb engem megkérdezett. Ha Vica hívni akart valakit, előbb megkérdezett engem!!! Ugyanis azért hoztam létre, hogy ott azok az emberek legyenek, akik képesek bunkóság nélkül közölni egyes dolgokat, tudod?
És igen is el lettem üldözve, gondolkozz el egy kicsit, hogy miért!
Imádtam itt lenni, ok nélkül soha nem mentem volna el.

elnézést, nem tudtam, hogy mindjárt admin is lettél. nem is szóltam hozzá ott a dolgokhoz, csak ma, mert Neo megszólított, úgyhogy válaszoltam, nehogy sértődés legyen belőle. szóval nem tudom miért is zavart az, hogy képeket vadásztam arrafelé anélkül, hogy beleszóltam volna bármibe is...
Hát ha ezt te elüldözésnek vetted, az a szíved joga. Nem annak volt szánva, de nem is értem miért is rám fókuszálod a "haragodat". az nem az én problémám, hogy nem tudsz a sorok között olvasni. de mindegy is, fejezzük be, nem akarom a többieket zavarni.
ha valami problémád van, akkor írj az érintetteknek. általában a dolgokat úgy szokták intézni.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 09. - 22:29:09
Létrehozva: #41551

devotee

Na mi ez itt már?

Megnézem a True blood-ot erre mikor vissza jövök ilyen személyeskedés folyik itt... Mode, ha bajod van, akkor ne célozgass, meg sértegess, hanem mond ki. A topicodhoz én is hozzá szóltam, de nem kértem engedélyt. Ezúton elnézést. Azért mert sündisznó lettél, még neked sincsen jogod másokat sértegetni. Ha problémád van, akkor annak mond meg, akivel problémád van és ne áttételesen célozgass. Úgy vélem az Brigi, nem Usi. Szóval ne másokon vezesd le a feszkót, és főleg ne olyan hangnemben, amilyet most megeresztettél magadnak.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.07. 09. - 22:29:38
Létrehozva: #41552

devotee

halihó

Edó, kinyúltam a sztoridon XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 09. - 22:32:06
Létrehozva: #41553

devotee

Más (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Lehetett szavazni neten, hogy ki legyen a leggonoszabb sorozatszereplő, én Ericre voksoltam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

(IMG:http://editorial.sidereel.com/Images/Posts/True_Blood_Eric.jpg)

Idézet (lolacska @ 2010.07. 09. - 23:29:38) *
halihó

Edó, kinyúltam a sztoridon XD

Szió!!!
Nem csak Te (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.07. 09. - 22:43:29
Létrehozva: #41554

devotee

szépen lányok, finoman
(jujj, az egyik kedvenc reklámom megy épp, a dreher reklám, amiben a karalyos gergő van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na de nem ezt akartam, csak elkezdődött épp)
na de aztán meg inkább nem is szólok hozzá. semmi közöm hozzá. nem volt szép ez az egész, ennyi.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 09. - 22:49:30
Létrehozva: #41555

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.07. 09. - 23:43:29) *
szépen lányok, finoman
(jujj, az egyik kedvenc reklámom megy épp, a dreher reklám, amiben a karalyos gergő van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na de nem ezt akartam, csak elkezdődött épp)
na de aztán meg inkább nem is szólok hozzá. semmi közöm hozzá. nem volt szép ez az egész, ennyi.

szerintem nem írtam sértőt, finom voltam (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Reklám? Jajj, én akkor mindig lehalkítom a tv-t és elmegyek pisilni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Trixx @ 2010.07. 09. - 21:28:24) *
Jaj, Ange a múltkor írtad hogy voltál bútort nézni. Láttál valami érdekeset?
IKEA hírlevélre fel vagy regisztárlva?

Na jó éjt mindenkinek!

Hát sokmindent láttam, de igazából még csak most kezd el körvonalazódni, hogy milyet szeretnék, meg majd ugye kellenek a falak pontos méretei, meg az ajtóké is, hogy tudjam berendezni alaprajzon a lakást (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Regelve nem vagyok, nekem sms-t küldenek ha van új akció (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.07. 09. - 22:51:01
Létrehozva: #41556

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.07. 09. - 23:47:36) *
szerintem nem írtam sértőt, finom voltam (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Reklám? Jajj, én akkor mindig lehalkítom a tv-t és elmegyek pisilni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

jah, nem neked szólt, hanem a kis veszekedős csajsziknak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
a reklámokból van ám jó is, én nagyon sokat foglalkozom ilyesmivel. lehet azt is jól csiinálni. ebben mondjuk csak a karalyost szeretem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tudod, ő volt a moszkva tér főhőse, szeretem nagyon
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.07. 09. - 22:52:01
Létrehozva: #41557

devotee

Akkor ennyi erővel itt sincs senki másnak joga sértegetni, és bunkóskodni velem, ennyi. Én soha nem bunkózom addig senkivel, amíg velem nem kezd el valaki bunkózni.
Brigivel miért lenne bajom?

A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 09. - 22:53:46
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.07. 09. - 22:56:14
Létrehozva: #41558

devotee

na babák, jó éjt, én kkihullásodtam
aztán _szépen_ oldjátok meg a konfliktusokat. szóljatok ha kell segítség vagy valami (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
puszi
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.07. 09. - 22:58:05
Létrehozva: #41559

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.07. 09. - 23:51:01) *
jah, nem neked szólt, hanem a kis veszekedős csajsziknak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
a reklámokból van ám jó is, én nagyon sokat foglalkozom ilyesmivel. lehet azt is jól csiinálni. ebben mondjuk csak a karalyost szeretem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tudod, ő volt a moszkva tér főhőse, szeretem nagyon

én úgy gondolom, hogy normál hangnemben válaszolgattam.

Angie: juhhh igggen, Eric! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) nyamiiii!!!!

Mode: hogy Brigivel miért lenne bajod? na akkor most én mondom, hogy gondolkodj el....
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.07. 09. - 23:01:05
Létrehozva: #41560

devotee

Brigivel sohasem beszéltünk, szóval nincs min elgondolkodnom. Tudod mi a bajom? Az, ahogyan közölve lett velem az, hogy fejezzem be az Alan képek berakását. Normálisan is lehetett volna közölni, erre olyanokat olvastam, hogy felállt a szőr a hátamon, nem hittem a szememnek. Mindenki tudja, hogy mennyire odavagyok érte, és akkor ilyeneket kapok. Meg lehetett volna érteni, hogy egy személyes találkozás után kissé "kikészültem". Tudod érzékeny lelkem van...
Az meg, hogy Brigi leírta a véleményét Alanről, nem érdekel, mert attól, hogy Ő ezt gondolja róla, az én szememben nem fog másnak tűnni, nem fog a véleményem változni róla.
Nem is értem, mi a jó szarból gondoljátok, hogy Brigivel bármi bajom lenne...

A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 09. - 23:11:21
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2076 2077 2078 2079 2080 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
163 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (163 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: