2400 Oldal V  « < 2078 2079 2080 2081 2082 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
name
post 2010.07. 10. - 08:20:15
Létrehozva: #41581

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.07. 10. - 08:58:05) *
Ohhh.. édesem.. de jó, h neked bele kell magad rázni a fürdőruhába... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én a passzírozás híve vagyok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szerintem is nagyon klassz a hangja, és jó a szám is. Te Angie.. még tök hüvi van kint... biztos, h már most menni akarsz?

Én meg kimászok a pizsiből, rendbe rakom magam, mert mindjárt itt az első vendégem. Puszi mindenkinek, és szép hétvégét!

Jó munkát és szép hétvégét! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.07. 10. - 08:25:02
Létrehozva: #41582

devotee

sziasztoooooooooook!!!!!!!!!!!
balcsi balcsi balcsi balcsi balcsi!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
jujjj, be vagyunk sózva, egész héten alig alszunk, erre ma 7kor kipattant a szemünk, azóta csak próbálkoztunk az alvással, jajjj, nagyon klassz lesz!

Trixx, megértem hogy kincs egy igazi, együtt töltött hétvége a férjeddel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sok a munka meg minden, aztán az igazán fontos dolgokra sokszor nem jut idő
egyik régi kolléganőm mondta azt, és nagyon megjegyeztem, hogy akkor lesz jó és tartós egy házasság, ha
minden nap 1 órát
minden héten 1 napot
minden évben 1 hónapot
beszélgettek, együtt, igazán, és nem munkáról meg gyerekekről meg nemtommiről. drukkolok nektek ehhez, olyan szép a szerelmetek, megérdemelné hogy soká tartson. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Edó, nekem mindegy hogy együtt veszünk-e kaját-piát, mindenképp jó lesz, szerintem haláli buli lesz együtt megszállni valami szupermarketet XD jujj, de jó lesz. wáá, kelhetek majd korán, előtte este meg a melóhelyem szervez nekünk bulit, úgyhogy előreláthatólag baaazi friss leszek XD
Edóm, kitartást a munkához (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én is folytatom a tegnap félbehagyott irtást XD félig lett csak kész tegnap, mert jelenésem volt XD félig leszedett ..... XD értitek

na, a viták, úgy látom rendeződnek lassan. a türelem és belátás segít, megértem mindkét oldalt, Mode, tudod, hogy téged is, de látom, már az egyik oldal tisztázta a részét, és bocsánatot kért, azt kell mondjam, most te jössz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) megértem a felháborodásod, szivem, de Usiékat is, és most már minden adott hozzá, hogy szépen rendezzétek ezt a konfliktust, és minden mehessen szépen a rendes mederben.
a bocsánatkérés képessége, meg annak a képessége hogy vegyünk három nagy levegőt, mielőtt megszólalnánk, a legfontosabb dolgok közé tartoznak. szépen, finoman, tudatosan kommunikálni művészet, de ha sikerül, kevesebb embert bánt meg az ember, és kevesebb bántást kap.

Angie-m, drágám, hajrá a strandon, mi inkább csak pacsálni fogunk a Balatonban, mert egyikünk se az a királytigris úszóbajnok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én félek is a mély vízben, ahol nem ér le a lábam, pedig tudok úszni. de ügyes vagy hogy ilyen jól bírod

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.07. 10. - 08:31:07
Létrehozva: #41583

devotee

Szia Lola!

Hurrá Balcsi!!! Megértem hogy be vagytok sózva.
Örülök, hogy megérted amiről írtam. Az a régi kolléganőd nagyon okos dolgot mondott. Mindenképp követendő!
Jó hétvégét! Aztán vigyázz a mély vízzel. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vagy nem, és akkor majd kiment valami helyes vízimentő. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 10. - 10:11:55
Létrehozva: #41584

devotee

Lolikám, jó hétvégét a Balcsinál, már vagy 13 éve én sem voltam ott (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ez nagyon ciki, de hát evvan...

Na, már meg is jártam az uszit, szerencsére még nem voltak sokan, bezzeg mikor jöttem ki, már kígyózott a sor. Mindenütt autók... nem értem, hogy strandra mért kell kocsival menni, mért nem lehet bicajjal meg hátizsákkal? Ráadásul itt most minden utcában csinálják a csatornát és a csapadékvíz elvezetés. Rengeteg utca fel van túrva, le van zárva, nem lehet parkolni sem. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Egymás hegyén-hátán álltak a kocsik, aztán ha valaki meghúzza a másikét, akkor jön az anyázás... Különben jól esett ez a kis 1000 méter, teljesen felélénkített (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Holnap grillezünk! Olyan szép az idő, úgy döntöttem, hogy sütök husit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Reggel még kimegyek megint úszni, aztán utána ezerrel flekkenezek. Ma délután be is vásárolok hozzá (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Húúú, fincsi lesz, majd küldök virtuálban husit annak, aki kér (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.07. 10. - 10:21:36
Létrehozva: #41585

devotee

csövi kedves mki:D

a tegnapi durrogás után lett minden világos.. mode külön fórumot hozott magának létre erről lemaradtam másfél hónap után mégcsak most jutott el hozzám az infó. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) mode nemcsak itt ülök egész nap mikor te innét kiváltál és fórumot hoztál létre javában akkor voltam éppen a munkámban egy projektmenedzsment kellős közepében és még a vizsgaidőszak is a nyakom volt vele egyidőben akkor volt az árvíz és mentem segíteni, van kert ahol egy csomó mindent kell tenni és ha időm van a gyepre is járok nekem aztán tényleg nincs időm napközben a fórumon lógni
szépen kérdeztelek, h. jössz e anyuddal. virtuálisan nem igen szoktam csatározni, a valós életben viszont nem engedek az igazamból. csatározni nem akarok a neten. napközben néha ha úgy van időm benézek. különben nem igaz, h. a képeket ne lehetne úgy is megnézni, h. nem lépel be. ha nem vagy bejeletkezve, akkor is lehet látni, ha a beszúrt kép linkjére kattintasz.
edó nekem jó az utólagos fiztés is. de lehet, h. az lenne jó ha útközben megállnánk vhol és bevásárolnánk angiekkel, mert úgyis útba esik itthonról nem tudok vinni tejterméket, mert a melegbe mire felérnék megsavanyodna (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nekem elég macerás a kaja (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hús nem eszem, de ilyenkor kell egy csomó víz, amit tudok viszek de olyat, h. sajt & joghurt nem tudok vinni
trixx&angie úszni nem tudok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
na a legjobbakat mkinek lépek a gyepre vissza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de előtte kajálok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A hozzászólást -jjantarr- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 10. - 10:25:50
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.07. 10. - 10:26:30
Létrehozva: #41586

devotee

sziasztok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

aaaaakkkorát aludtam! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) fél 11-ig! csoda! pedig fenn voltam fél 3-ig! XD
mindegy, jól esett! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Angie-nek meg Loláéknak jó pancsikázást! XD remélem én is tudok majd párat csobbanni egy hét múlva Edóéknál! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Hjajjj közben a Blind (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) megy a Placitól. NAGGGYON imádom ezt a számot!

Újratelepítés: egy dolgot felejtettünk el felhozni Szegedről, mikor hazaköltöztettek: a telepítő CD-ket.... szóval majd csak szeptemberben csinálja meg Máté barátom nekem. a kétlaki élet hátrányai... No mindegy, legalább le van pucolva a laptop. remélhetőleg most kevésbé fog lassulni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Edó: kaja téma - nekem is mindegy, hogy melyik megoldást választod. anno mikor szilveszteri bulikat rendeztem, mi előre megvettük a cuccokat szüleimmel és szétdobtuk, így fejenként 1000 ft körül jött ki a vendégeknek. mondhatni az volt a belépő XD szóval ez szerintem korrekt megoldás. de ahogy érzed, ez még úgyis kialakul. na és akkor megnézted a plédek számát? vigyünk tutira?
A Gossip szám nem volt rossz! és végig rázott a hideg a csaj hangjától! nagyon jó! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és végre nem egy kákabelú csajszi! XDDDD egyébként nem tudom emlékeztek-e rá, de az Echo awardson, amin Mart és Andy vette át a díjat, ők is jelöltek voltak a kategóriában és ez a csaj állva tapsolta meg őket! tök cuki volt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Angie: ha már Edó-buli akkor tegnap beszéltem vele telón és mondta, h egy pedikűr kb. másfél 2 órát tart, szóval utána necces lenne bemennem rögtön Pestre. de még meglátjuk. nem tudom hogyan dolgozik a kiscsaj, akihez megyek.

Trixx: jó hétvégét a pároddal! nagyon jó, amit Lola írt, fogadjátok meg! és persze érthető, hogy hét közben inkább a munkára és a problémák megoldására fókuszáltok. most itt a remek alkalom az egymásra figyelésre és pihenésre. hajrá!

Angie: huhhh jól hangzik a husi sütögetés! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) nekem küldhetsz virtuálisan! XD

now playing: Metallica - King nothing (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

(egyébként vmiért olyan halk a zene a nagy gépen! pedig fölnyomtam a hangvezérlőben is minden mutatót maxra, mint ahogy winampban is, a hangfalon meg tekertem egyet. máskor ilyenkor már ordít... hmmm... fura. na akkor tekerek még a hangfal gombján (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.07. 10. - 10:40:41
Létrehozva: #41587

devotee

no, zuhan, cuccolás, aztán indulunk. klassz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

nektek szép napot, pusza, pihizzen mindenki
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.07. 10. - 11:02:03
Létrehozva: #41588

devotee

érezzétek jól magatokat, Lola! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.07. 10. - 11:47:27
Létrehozva: #41589

devotee

Jan! Ne hozz kaját, tejterméket sem, semmit... mindent megveszünk a tesco-ban, majd együtt.. ja, és olyan menüt állítok össze, h te is ehetsz majd belőle (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sokáig én sem ettem husit, úgyhogy tudom mi kell neked (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) szerintem vizet se cipelj, csak ami az útra kell... majd bevásárlunk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
puszi mindenkinek, én meg kimentem anyuékhoz!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 10. - 11:52:11
Létrehozva: #41590

devotee

Usi, oké majd fényposztolok flekken husikát (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Késő délután mék hozzá bevásárolni, jajj, de jól kitaláltam a holnapi ebédet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sajnálom ha nem tudsz feljönni pénteken (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Közben letöltöttem a Remember me-t HD-ben, jujj, de szuper a képe! Ááááá, viszem is magammal majd Pestre, hogy újra meg tudjam nézni, mert nagyon-nagyon megszerettem.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.07. 10. - 12:03:24
Létrehozva: #41591

devotee

Angie: köszi a husit előre is! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) a pénteket még meglássuk.
a Remember me-t meg hamarosan megnézem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

jah, anyum csinált egy új sütit, aminek DAVID márkájú konzerv sárgabarackot tett az aljára! XD annyira röhögtem múltkor mikor megláttam a befőtt márkáját a spejzben! XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.07. 10. - 13:56:39
Létrehozva: #41592

devotee

nagyon-nagyon bírom ennek a csajnak a rajzolási technikáját! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

(IMG:http://fc09.deviantart.net/fs70/i/2010/190/f/6/Alan_by_ladyVimes.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.07. 10. - 13:59:36
Létrehozva: #41593

devotee

Akkor, hogy tisztázzam a dolgokat, utoljára elmondom, nincs bajom Brigivel, akármennyire is azt hisztitek, és az, hogy nem tudunk menni jövő héten Edóhoz, ennek semmi köze ehhez az ügyhöz, nem tudom minek kell mindent belekeverni.
Sajnos nem tudjátok megérteni, mi bánt, de ez valószínűleg azért is van, mert nem tudom normálisan elmagyarázni.

A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 10. - 14:05:28
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.07. 10. - 14:35:47
Létrehozva: #41594

devotee

Agne: ide is jöhet a husiból, zöldségeket nem grillezel? Az is fincsi. Jó úszást holnapra is.
Bár virtuálisan nem tudom mennyire fog bejönni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Usi, ez a rajz tényleg nagyon király. Bejön ez az irka-firka technika.
Na ezt jó szakszerűen fogalmaztam meg. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A Remember me-t én is meg akarom nézni. A Brigi barátnőm teljesen oda van Robert P-ért, gondoltam elhívom, hátha felvidul.
Ugyanis, csomót talált a kutyusán, tegnap műtötték. Sajna semmit sem tudok, nem válaszolt az SMS-re sem. Remélem nincs nagy baj. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
He-he Jantar akkor majd Ange-val megtanítunk úszni, remélem elég mély a medence. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

He-he David márkájú konzerv mi? Gondolom ízlett (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Useless-girl @ 2010.07. 10. - 11:26:30) *
sziasztok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Trixx: jó hétvégét a pároddal! nagyon jó, amit Lola írt, fogadjátok meg! és persze érthető, hogy hét közben inkább a munkára és a problémák megoldására fókuszáltok. most itt a remek alkalom az egymásra figyelésre és pihenésre. hajrá!

Köszi Usi! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.07. 10. - 14:45:30
Létrehozva: #41595

devotee

Trixx: szívesen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jah, finom édes ez a David befőtt XDDDDDDDD nyalogatom a számat utána (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
ne aggódj, én sem tudtam volna másképp megfogalmazni, mint "firkálós" stílus XD

jujjj! USELESS kezdődött a lejátszási listámon (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.07. 10. - 15:58:27
Létrehozva: #41596

devotee

Üdv!

Érdekes beszélgetés volt itt.

Szerintem ez a probléma nem újkeletű, egyidős az emberiséggel. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A fekete sereggel.
Én megértem Mode-ot, hónapok alatt gyűlt ez neki össze.

Tudom, hogy mindenki nem lehet szimpatikus, és nem lehet mindenki olyan, hogy lelkileg egy síkon vagy vele...

Ezért nem látok csak egy hibást, illetve nem is kell, hogy legyen hibás.

Aki nem jön ki a másikkal, az hanyagolja azt.
Csak ez lehet a megoldás!

Én már elmondtam pár hónapja, hogy engem nem zavart, hogy ki mit ír ide...
Még jó!

De van, akit zavart.

Mindkét fél részéről látok szurkálódást.
Én semleges vagyok, ezért lehet tisztábban látok!!!

Ha valakit/valakiket nem bír egy csoport, azt kiközösíti.
Ez tény. Gyakori eset.

És szerintem nem kell a szőnyeg alá söpörni semmit.
Persze nem cél, hogy most átalakuljon a fórum háborúvá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de az, hogy váltsunk témát, zárjuk le, beszéljünk másról - ezek nem megoldások.

Akkor tényleg az a megoldás Mode, hogy ágyő! Mert úgysem tudjátok megbeszélni.

Én megértem Mode-ot, sok baszogatást kapott itt a hónapok alatt.
Csak lehet, hogy nektek fel sem tűnt.

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.07. 10. - 16:04:53
Létrehozva: #41597

devotee

Jaj,de bírom ahogy az ALAN dobol!!Olyan kimért és megfontolt.Koncentrál,mint állat! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fantasztikus!!!!
A Devotionalt nézem(hallgatom) éppen!

Húúúúú Szávay milyet teniszezett?!!Nézte valaki?? (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Holnap döntőzik!!!!!

Ja,sziasztok!!!

Jó kis balhé volt itt,vagy mi??!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Én szeretem az ilyet,úgyhogy nem bántam,hogy itt zajlott előttünk!
Véleményem nekem is van,de nem mondom meg! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Niki ma este kis döntőőőőőő!!!!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Kár,hogy vége! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.07. 10. - 16:06:08
Létrehozva: #41598

devotee

És lehet, hogy Mode még bakfis, és látszik is rajta akár a hozzászólásain, akár a kinézetén (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
de ugyanolyan bakfis módjára lett ő mindig leosztva, mint ahogy ő reagált. Akkor ki itt a felnőtt?

Én kívülről ezt láttam.
Szóval így egyik sem jobb a deákné vásznánál...

Idézet (szuhaisüni @ 2010.07. 10. - 17:04:53) *
Jaj,de bírom ahogy az ALAN dobol!!Olyan kimért és megfontolt.Koncentrál,mint állat! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fantasztikus!!!!
A Devotionalt nézem(hallgatom) éppen!

Húúúúú Szávay milyet teniszezett?!!Nézte valaki?? (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Holnap döntőzik!!!!!

Ja,sziasztok!!!

Jó kis balhé volt itt,vagy mi??!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Én szeretem az ilyet,úgyhogy nem bántam,hogy itt zajlott előttünk!
Véleményem nekem is van,de nem mondom meg! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Niki ma este kis döntőőőőőő!!!!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Kár,hogy vége! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Én néztem, most lett vége!
Ügyi volt az Ági!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.07. 10. - 16:14:40
Létrehozva: #41599

devotee

Ja, hát én annak örülnék természetesen, ha a németek nyernének ma, de nehéz lesz mert múltkor is jók voltak az uruguay-iak.

Legutóbb nem örültem, hogy kikaptak bár tényleg jobbak voltak a spanyolok.
Bár nekem mindegy már ugye.

Szerintem a hollandok illetnék meg a címet a torna alapján.

De itt nincs ha.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.07. 10. - 16:16:26
Létrehozva: #41600

devotee

Idézet (Niki @ 2010.07. 10. - 17:06:08) *
És lehet, hogy Mode még bakfis, és látszik is rajta akár a hozzászólásain, akár a kinézetén (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
de ugyanolyan bakfis módjára lett ő mindig leosztva, mint ahogy ő reagált. Akkor ki itt a felnőtt?

Én kívülről ezt láttam.
Szóval így egyik sem jobb a deákné vásznánál...

Én néztem, most lett vége!
Ügyi volt az Ági!

Ennyi???!! (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)

Na mi van,tán szabadnapos vagy???
Végre egy kis pihi...... (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2078 2079 2080 2081 2082 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
151 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (151 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: