![]() ![]() |
2010.07. 10. - 16:20:31
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Most viszont megyek!
Munka lesz. Üdv! Mi ennyi, Süni? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A tenisz? Én annyira nem szeretem a teniszt, csak úgy, mint sportot szerető ember, megnéztem... Éljen, hurrá, éljen!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 10. - 16:25:54
Létrehozva:
|
|
|
Ja, hát én annak örülnék természetesen, ha a németek nyernének ma, de nehéz lesz mert múltkor is jók voltak az uruguay-iak. Legutóbb nem örültem, hogy kikaptak bár tényleg jobbak voltak a spanyolok. Bár nekem mindegy már ugye. Szerintem a hollandok illetnék meg a címet a torna alapján. De itt nincs ha. Nekem teljesen mindegy,hogy ki nyer ma,csak ne a németek!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) De,ha már a spanyolok így levették őket a pályáról,mint ahogy láttuk akkor megérdemlik,hogy megnyerjék az egészet!Mert szerintem a németek voltak a legjobbak!Sajnos!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Érted??? Most viszont megyek! Munka lesz. Üdv! Mi ennyi, Süni? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A tenisz? Én annyira nem szeretem a teniszt, csak úgy, mint sportot szerető ember, megnéztem... Éljen, hurrá, éljen!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ááááá,mindegy!!! (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Jó(kevés) munkát!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 10. - 16:32:52
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Te nem szereted a németeket Süni!
Nekem tényleg mindegy... Európa nyerjen és kész... Ha már olaszoknak nem szurkolhatok. A németeknek azért szurkoltam, mert jók voltak, mindig sok gólt rúgtak, jó meccseik voltak. A németek akkor lettek szimpik a fociban, mikor megfigyeltem, hogy nálunk nincs veszett meccs. Felállnak akár 0-3-nál is, és ez szinte csak rájuk jellemző. A németek állatok, a németek vadbarmok, nem lelkizősök és ez tetszett. Hát igen levették, de engem eddig nem kápráztattak el a spanyolok! Eddig a hollandok és a németek játszottak úgy, hogy na hű... Nem, a hollandoknak kell nyerniük (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ők meg akkor azért érdemlik meg, ahogy eddig játszottak! Hehe Süni! Látom rutinos vagy. Kevés munkát! Köszike! Igen, időbe telik, míg így kívánják. Ha belegondolunk, egy tűzoltó is elküldene a halál faszára, ha jó munkát kívánnánk neki. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Megmondaná: anyád, miért kívánsz nekem tüzet és katasztrófát. Hihihihi!!! Na ja, ne legyen senki beteg, és mindenki legyen jól és egészségesen. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tényleg pá! Csók! |
|
|
|
2010.07. 10. - 16:36:06
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok.
Annyit fűznék hozzá ehhez a konfliktushoz ami itt kialakult,hogy az érintetteknek nem itt kellett volna rendezni hanem privátba négyszem közt. Engem nem zavart,hogy Mode Alanről beszélt vagy képeket rakott be róla.De ezt mondtam már máskor is.Részemről ennyi. Na most pedig visszaolvasok..... Bocs Vica, akkor oviba, nem nagyon vagyok otthon ezekben, nekem kutyám van, kutyasuli jobban fekszik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Edóka semmi gond van,hogy én is bölcsit mondok ovi helyett. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 10. - 16:36:43
Létrehozva:
|
|
|
Szerintem nem az volt a baj, hogy elmondtam a véleményemet!!
Hanem az, hogy meghallották!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 10. - 16:45:29
Létrehozva:
|
|
|
Köszi Vicus, szép napot neked is. Az ovis témához. A kolléganőm akinek 3 gyereke van.... Pl Ő nagyon örült hogy visszajöhet dolgozni, vágyott a felnőtt társaságra, hogy másról is szóljon az élete, nem "csak'" a gyereknevelésről. Persze ezzel otthon minden megváltozott, a belátta a férje, hogy neki is segítenie kell, mert 3 gyerekkel nem piskóta.... Sikerült megtalálnia az egyensúlyt, és nagyon jól működik. Persze saját magára marad a legkevesebb ideje, de azért megoldja, mert ha szépnek akarja látni a férje, akkor rábízza a 3 gyereket egy-két órára, addig pl elmegy a fodrászhoz, stb. Szóval ezt csak azért írtam le, hogy biztosan nehéz lesz az elején, de aztán majd beáll a napi rutin, és könnyebb lesz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Trixx azért szerencsére az én férjem rendes fickó és volt rá példa,hogy mondtam neki szeretnék elmenni egy kicsit csavarogni egyedül a városba,hogy kikapcsolódjak mikor még a Petra kissebb volt és ő rábólintott és vigyázott arra az egy-két órára a lánykára.De ha fodrászhoz megyek vagy dokihoz akkor is szó nélkül vigyáz a Petrára. Majd ha megyek melóba az elején furcsa lesz de majd kialakul a napi rutin. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie: köszi a husit előre is! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) a pénteket még meglássuk. a Remember me-t meg hamarosan megnézem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jah, anyum csinált egy új sütit, aminek DAVID márkájú konzerv sárgabarackot tett az aljára! XD annyira röhögtem múltkor mikor megláttam a befőtt márkáját a spejzben! XD DAVID márkájú barack...ez jó.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angie-t akartam kérdezni,hogy milyen volt a strandolás? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 10. - 17:40:54
Létrehozva:
|
|
|
Jaj,de bírom ahogy az ALAN dobol!!Olyan kimért és megfontolt.Koncentrál,mint állat! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fantasztikus!!!! A Devotionalt nézem(hallgatom) éppen! na ezzel egyetértek!!! nagyon csípem ott a kimértségét! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vica: jajajaja, fincsi az a DAVID-es barack (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ja, majdnem elfelejtettem! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) megnéztem a Poligamy-t! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szerintem aranyos kis film volt Csányival! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jókat kuncogtam rajta, meg egyszer bekönnyeztem! pont ilyen hétvégi délutános pihizős film! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Péterfi Bori marha jót alakított benne! XDDDDD |
|
|
|
2010.07. 10. - 17:59:29
Létrehozva:
|
|
|
Szia Niki!
szerintem is a hollandok fognak nyerni holnap, de én azért a spanyoloknak szurkolok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vica, a strand jó volt, holnap reggel is megyek csobbanni, kell a hátamnak nagyon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bepácoltam a flekken husikat holnapra, nyami, nagyon jó lesz (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Hagymás, olajos, flekkenes fűszerpácba tettem és abban csobognak most éjjel a tarja szeletek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Holnapra pont jók lesznek, ráadásul a kezem is tök kellemes vöröshagyma illatú lett a pucolástól. |
|
|
|
2010.07. 10. - 18:42:45
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztook Sereg!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Jujj, nagyon hiányoztatok! Ez az egy hét nyaralás teljesen leszívott. Jelentem, a tenger nagyon meleg volt, kb. 24-5 fokos, barnultunk, és az emberek is nagyon kedvesek voltak. Jópárral össze is barátkoztam, és tartani fogjuk a kapcsolatot a következő nyárig. Szóval nagyon jól éreztem magamat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Közben persze gondoltam arra hogy jó lenne esténként kicsit feljönni közétek, de sehol sem találtam wifi zónát. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Kicsit olvasgattam vissza, és hát... kicsit elszomorodtam. Egyáltalán nem áll szándékomban beleszólni a lányok vitájába, hiszen nem tudom pontosan az előzményeket. Senkinek se szeretnék a pártjára állni, de sajnálom, hogy így alakultak a dolgok. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Edóéknak jó házibulit, mindent bele fiúk-lányok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lélekben veletek leszek! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Lola, jó Balatonozást, kedden én is indulok pár napra (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ma este Deutschland über alles, holnap Viva Espana! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 10. - 19:04:59
Létrehozva:
|
|
|
Szia Gergő!
Jó volt olvasni, hogy jól sikerült a nyaralásod (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Horvátországban voltál? A tenger tuti, bár én anno azért nem szerettem, mert bazi sós, és utána ragadok meg minden bajom van, és ez zavar (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Jobb nekem a strand jó kis édesvízi medencével, vagy a Kőrös (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És igen, holnap nézem majd a döntőt, csak ne késsen a vonatom!!!!!!!!!!!!!! Viva Espana!!! |
|
|
|
2010.07. 10. - 19:27:14
Létrehozva:
|
|
|
Igen, horvátban voltam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nekem csak annyi bajom van a sós vízzel, hogy kiszív és utána sokat kell ennem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hát akkor csak szólj a masinisztának, hogy siessen (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.07. 10. - 19:31:13
Létrehozva:
|
|
|
Szia Niki! szerintem is a hollandok fognak nyerni holnap, de én azért a spanyoloknak szurkolok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vica, a strand jó volt, holnap reggel is megyek csobbanni, kell a hátamnak nagyon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bepácoltam a flekken husikat holnapra, nyami, nagyon jó lesz (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Hagymás, olajos, flekkenes fűszerpácba tettem és abban csobognak most éjjel a tarja szeletek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Holnapra pont jók lesznek, ráadásul a kezem is tök kellemes vöröshagyma illatú lett a pucolástól. Örülök neki,hogy jól érezted magad a strandon. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na ezzel egyetértek!!! nagyon csípem ott a kimértségét! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vica: jajajaja, fincsi az a DAVID-es barack (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ja, majdnem elfelejtettem! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) megnéztem a Poligamy-t! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szerintem aranyos kis film volt Csányival! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jókat kuncogtam rajta, meg egyszer bekönnyeztem! pont ilyen hétvégi délutános pihizős film! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Péterfi Bori marha jót alakított benne! XDDDDD Azt elhiszem. Hehe ha én is látnék DAVID feliratú barackkonzervet biztos felnevetnék. XD Jó éjt mindenkinek. |
|
|
|
2010.07. 10. - 19:31:56
Létrehozva:
|
|
|
Na, most megyek meccset nézni, puszillak titeket!
DEUTSCHLAND ÜBER ALLES! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 10. - 20:21:31
Létrehozva:
|
|
|
elnézéseteket kérem még egyszer, de utoljára úgy érzem, hogy még hozzá kell szólnom a tegnap felszínre bukott témához. ígérem, utána tényleg nem fárasztok senkit ezzel.
örülök, hogy azt tisztáztuk, hogy Brigi szóban forgó véleménynyilvánítása nem zavarta Mode-ot, mert így legalább az ő neve tisztázódott, hogy így fogalmazzak. (amúgy se tett semmi rosszat, csak elmondta a véleményét). szóval remélem nem nézitek/néztétek (nyíltan, vagy nem nyíltan) őt semmiféle bűnbaknak. a hibát én követtem el Mode állításai szerint. Hogy vica kommentjére reagáljak: ha figyelmesen olvastál, többször is fel lett ajánlva, több helyen is, hogy ha probléma van, akkor ott a lehetőség a PÜ-re, de én nem vettem észre hogy kaptam volna privát üzit bárkitől is - kivéve Fruzsitól, de vele más témában beszélgettünk el kulturált módon. Mode: ha nem tudod megfogalmazni, hogy pontosan mi is bánt, akkor nem hiszem, hogy elvárhatod, hogy megértsük a gondodat. sajnos nem vagyunk még telepaták, pedig jól jönne sokszor, szerintem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) remélem olvastad a bocsánatkérésemet (mert nem reagáltál rá, csak azért említem) és normalizálódhat a helyzet. én úgy érzem megtettem a részemről, amit tudtam. nem akarok ellenségeskedni. ennyi. és még egyszer elnézést a többiektől, akik belekeveredtek. a véleményeteket (mindkét oldalét) köszönöm. és innentől tényleg végeztem a témával. (IMG:http://farm4.static.flickr.com/3374/3513238279_f94f561a3f.jpg) |
|
|
|
2010.07. 10. - 20:39:39
Létrehozva:
|
|
|
nem kell ennek az egésznek olyan feneket keríteni.
2 vezet urugvay (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hallod sgy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 2:0 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sgy, amúgy mi újság az építményeddel atomtámadás ellen is véd? <--szalacsi tudod (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jövő héten ilyenkor már nagyon sirály lesz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 10. - 20:47:16
Létrehozva:
|
|
|
remélem itt no nyer holnap pedig hollandia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem szeretem a déli népeket a túlzott hedonista és korlátlan életvitelük miatt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de a történelmi múltjuk igen szép (spanyol, olasz, görög, török)..
|
|
|
|
2010.07. 10. - 21:27:52
Létrehozva:
|
|
|
csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) gergő jó, h. jól érezted magad nyaralásnál (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ho. nagyon szép (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://img90.imageshack.us/img90/3541/goreoo4.jpg) mode nem kötekedés, amit írok: az élet attól szép, h. nem mki ugyanolyan, mint a másik ha nézeteltérés van nem célozgatni kell, hanem még az elején tisztázni nem kell magad előtt görgetni semmit, hanem akkor tisztázni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ezzel zárom is az egészet a továbbiakban ehhez nem szólok (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:http://img183.imageshack.us/img183/7659/goremv2.jpg) (IMG:http://img225.imageshack.us/img225/8733/rodzinagore0qm.jpg) (IMG:http://img444.imageshack.us/img444/9936/pd04janhammerqw7.jpg) ez az utolsó kép elég merész (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://img512.imageshack.us/img512/3229/mexico8zs5.jpg) na ezeket a képeket kaptam nemrég de még küldött párat átválogatom és felrakom ide (IMG:http://img262.imageshack.us/img262/1980/00406or6.jpg) (IMG:http://img98.imageshack.us/img98/5706/alanside2eh.jpg) mode az utolsó a tiéd (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és valicsé (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://img67.imageshack.us/img67/1898/meganvivacd4wo2.jpg) (IMG:http://img67.imageshack.us/img67/4056/7731573a1939476086b8729ie3.jpg) martin itt viva-ával van? Martin, mellette Viva, Viva mellett Andy lánya. Martin másik oldalán pedig a barátnője, vagy ki az, ez még nekem sem tiszta. Meg tudom fogalmazni , hogy mi bánt, de hiába fogalmaznám meg, mert úgysem értené meg senki. Hiába mondja bárki is, hogy megért, nem, nem ért meg. Gergőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 10. - 21:34:53
Létrehozva:
|
|
|
Nyertek a németek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mekkora meccs volt már ez!!! Minden percben volt egy helyzet!!!!!!! Húúú, kiri volt, szétizgultam magam.
Gergő, megverem a masinisztát, ha holnap nem látom a meccset. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |