2400 Oldal V  « < 2080 2081 2082 2083 2084 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Mode93
post 2010.07. 10. - 21:35:30
Létrehozva: #41621

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.07. 10. - 21:21:31) *
elnézéseteket kérem még egyszer, de utoljára úgy érzem, hogy még hozzá kell szólnom a tegnap felszínre bukott témához. ígérem, utána tényleg nem fárasztok senkit ezzel.

örülök, hogy azt tisztáztuk, hogy Brigi szóban forgó véleménynyilvánítása nem zavarta Mode-ot, mert így legalább az ő neve tisztázódott, hogy így fogalmazzak. (amúgy se tett semmi rosszat, csak elmondta a véleményét). szóval remélem nem nézitek/néztétek (nyíltan, vagy nem nyíltan) őt semmiféle bűnbaknak. a hibát én követtem el Mode állításai szerint.

Hogy vica kommentjére reagáljak: ha figyelmesen olvastál, többször is fel lett ajánlva, több helyen is, hogy ha probléma van, akkor ott a lehetőség a PÜ-re, de én nem vettem észre hogy kaptam volna privát üzit bárkitől is - kivéve Fruzsitól, de vele más témában beszélgettünk el kulturált módon.

Mode: ha nem tudod megfogalmazni, hogy pontosan mi is bánt, akkor nem hiszem, hogy elvárhatod, hogy megértsük a gondodat. sajnos nem vagyunk még telepaták, pedig jól jönne sokszor, szerintem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) remélem olvastad a bocsánatkérésemet (mert nem reagáltál rá, csak azért említem) és normalizálódhat a helyzet. én úgy érzem megtettem a részemről, amit tudtam. nem akarok ellenségeskedni. ennyi.

és még egyszer elnézést a többiektől, akik belekeveredtek. a véleményeteket (mindkét oldalét) köszönöm.

és innentől tényleg végeztem a témával.

(IMG:http://farm4.static.flickr.com/3374/3513238279_f94f561a3f.jpg)

Na,
Persze, hogy nem zavart Brigi véleménye, rég kinőttem már azt, hogy adok más emberek véleményére. Én annak hiszek, amit látok és láttam.
Olvastam a bocsánatkérésedet, köszönöm is.
Én sem akarok ellenségeskedni, nem is vagyok haragtartó egyáltalán, de ha megbántanak, azt nehezen viselem. Én csak annyit szeretnék, hogy fogadjátok el azt, hogy nekem Alan a nagy szerelmem, és ez nem fog változni, akármennyire is állítja azt bárki. Nem tudok róla nem beszélni, mert szeretem nagyon, ez van. Ha itt nem beszélhetek róla, akkor máshol teszem.

A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 10. - 21:51:40
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.07. 10. - 21:39:20
Létrehozva: #41622

devotee

A másik oldalról még mindig nem hallottam semmit... no mindegy szerintem.. ha még valaki felhozza ezt a témát, annak a nyakát tekerem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Usi... te meg vegyél már vissza (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.07. 10. - 21:41:03
Létrehozva: #41623

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.07. 10. - 22:27:52) *
Martin, mellette Viva, Viva mellett Andy lánya.
Martin másik oldalán pedig a barátnője, vagy ki az, ez még nekem sem tiszta.

Meg tudom fogalmazni , hogy mi bánt, de hiába fogalmaznám meg, mert úgysem értené meg senki. Hiába mondja bárki is, hogy megért, nem, nem ért meg.

Gergőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Mode, szia! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak nem hiányoztam? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Idézet (Angelus @ 2010.07. 10. - 22:34:53) *
Nyertek a németek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mekkora meccs volt már ez!!! Minden percben volt egy helyzet!!!!!!! Húúú, kiri volt, szétizgultam magam.

Gergő, megverem a masinisztát, ha holnap nem látom a meccset. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Imádtam a meccset! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Áhhh, még még még még ilyet és mégtöbbet! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Gyerünk Angie, üsd ki a divatból! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.07. 10. - 21:41:29
Létrehozva: #41624

devotee

Idézet (Gergő a tekergő :) @ 2010.07. 10. - 22:39:31) *
Mode, szia! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak nem hiányoztam? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Hogyne hiányoztál volna, múltkor néztem a South Parkot, benne volt Kulabá, hát nem te jutottál eszembe, megint elkezdtem a nevedet ordibálni XD XD

Edó, melyik másik oldal? Niki írt véleményt.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.07. 10. - 21:43:30
Létrehozva: #41625

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.07. 10. - 22:41:29) *
Hogyne hiányoztál volna, múltkor néztem a South Parkot, benne volt Kulabá, hát nem te jutottál eszembe, megint elkezdtem a nevedet ordibálni XD XD

Edó, melyik másik oldal? Niki írt véleményt.

Áááá, Mode te őőőrült nőszemély (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) xD Akkor azt hallottam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 10. - 21:44:44
Létrehozva: #41626

devotee

Idézet (Gergő a tekergő :) @ 2010.07. 10. - 22:41:03) *
Imádtam a meccset! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Áhhh, még még még még ilyet és mégtöbbet! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Gyerünk Angie, üsd ki a divatból! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Ez még női szemmel is egy izgi meccs volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Sajna a vonatom nemzetközi, így a késés benne van a pakilban (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.07. 10. - 21:45:33
Létrehozva: #41627

devotee

Idézet (Gergő a tekergő :) @ 2010.07. 10. - 22:43:30) *
Áááá, Mode te őőőrült nőszemély (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) xD Akkor azt hallottam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

XD XD XD
Énekelt, meg folyt le a wc-n oszt közbe meg "Hellóóó bellóóóó" XDDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.07. 10. - 21:48:53
Létrehozva: #41628

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.07. 10. - 22:44:44) *
Ez még női szemmel is egy izgi meccs volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Sajna a vonatom nemzetközi, így a késés benne van a pakilban (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Angie, tudnod kell hogy most nagyon imádlak ezért! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Majd felhívom a MÁV-ot hogy érkezel és ne késsenek (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Idézet (Mode93 @ 2010.07. 10. - 22:45:33) *
XD XD XD
Énekelt, meg folyt le a wc-n oszt közbe meg "Hellóóó bellóóóó" XDDD

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most megnézek egy Kulabá'-s epizódot xDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.07. 10. - 21:50:07
Létrehozva: #41629

devotee

hajrá, ne kíméld XD XD

A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 10. - 21:50:18
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.07. 10. - 21:51:24
Létrehozva: #41630

devotee

Adok neki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.07. 10. - 21:55:34
Létrehozva: #41631

devotee

Adj! XD
Valamelyik nap kutyám bekakilt, mert nem szólt, hogy kell neki, erre én meg elkezdtem röhögni, hogy oda rakta Kulabácsit xD XD

Na most mennem kell, aludjál, vagy lesd Kulabácsit. XD
Jó éjszakát
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.07. 10. - 21:56:27
Létrehozva: #41632

devotee

Aludj jól, jóccakát! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.07. 10. - 22:00:12
Létrehozva: #41633

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.07. 10. - 22:39:20) *
A másik oldalról még mindig nem hallottam semmit... no mindegy szerintem.. ha még valaki felhozza ezt a témát, annak a nyakát tekerem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Usi... te meg vegyél már vissza (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

én meg se szólalok
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.07. 10. - 22:34:59
Létrehozva: #41634

devotee

Tudod mire mondtam? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.07. 10. - 22:42:07
Létrehozva: #41635

devotee

tudom
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.07. 11. - 05:53:58
Létrehozva: #41636

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.07. 10. - 17:45:29) *
Trixx azért szerencsére az én férjem rendes fickó és volt rá példa,hogy mondtam neki szeretnék elmenni egy kicsit csavarogni egyedül a városba,hogy kikapcsolódjak mikor még a Petra kissebb volt és ő rábólintott és vigyázott arra az egy-két órára a lánykára.De ha fodrászhoz megyek vagy dokihoz akkor is szó nélkül vigyáz a Petrára.
Majd ha megyek melóba az elején furcsa lesz de majd kialakul a napi rutin. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

DAVID márkájú barack...ez jó.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Angie-t akartam kérdezni,hogy milyen volt a strandolás? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Örülök Vicus hogy Gahan Géza ilyen jó fej. Tuti simán megy majd a váltás. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jó Reggelt!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.07. 11. - 06:44:09
Létrehozva: #41637

devotee

Süni!

Hehehe! Azt gondolom, hogy te bírod az ilyen vitákat, a hapik röhögnek a markukban, amikor a nők lelkiznek. Nektek az ilyen kisstílűség, de azért szeretitek is, ebben különbözünk (is). (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Gerike, na igen ahol nőneműek megfordulnak, ott az ilyesmi kialakul. Fene sem érti hogyan, de ezért ne legyél szomorú.

Te kész vagy! Hányszor mész még az idén nyaralni, te bestiális öcsibogyó!?
És mikor találkozunk odakinn?
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hrvatskában?

Na nyertek a németek, nem tudtam nézni csak elvétve.
Ma kíváncsi leszek!

Zotyám spanyolok mellé hajaz, én hollandok, de majd meglátjuk győzzön a jobb!!!
Spanyolok aduásza lehet a kapus, persze csak akkor, ha egy gólos meccsnek néz ki majd a dolog, illetve ha tizenegyesek lesznek, de talán nem így lesz.

Angie, hehe talán hazaérsz, reméljük. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Valami protekciót intézni kell, mint én este a betegnek. Bekötöttem neki negyed órával előbb az infúziót, hogy nézhesse a meccset. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mindegy volt végülis, ennyi idő nem számított, úgyhogy örült neki, hogy gondoltam rá. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mondtam neki, tudom hogy maga mindig nézi a meccseket. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Most meg azon röhögök, hogy odakinn a Dave új fotók hírnél mata-hari olyan Magdi anyusos hozzászólást eresztett el.
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hehehe, kész...
Tovább is adom: Martin volt felesége, lehet hogy terhes.
Pszt, de el ne áruljátok!

(mint én)

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.07. 11. - 06:47:01
Létrehozva: #41638

devotee

Nikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! De jó! Akkor már lehet gratulálni????
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.07. 11. - 06:48:59
Létrehozva: #41639

devotee

http://www.freestate.hu/news/comments/ns-d...fotok/#comments

Nézzétek mit írtam. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Jól elvagyok, elröhögök itt magamban.

Idézet (Trixx @ 2010.07. 11. - 07:47:01) *
Nikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! De jó! Akkor már lehet gratulálni????

El ne áruljátok, mint ahogy én elárultam. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.07. 11. - 06:52:01
Létrehozva: #41640

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.07. 10. - 21:21:31) *
elnézéseteket kérem még egyszer, de utoljára úgy érzem, hogy még hozzá kell szólnom a tegnap felszínre bukott témához. ígérem, utána tényleg nem fárasztok senkit ezzel.

örülök, hogy azt tisztáztuk, hogy Brigi szóban forgó véleménynyilvánítása nem zavarta Mode-ot, mert így legalább az ő neve tisztázódott, hogy így fogalmazzak. (amúgy se tett semmi rosszat, csak elmondta a véleményét). szóval remélem nem nézitek/néztétek (nyíltan, vagy nem nyíltan) őt semmiféle bűnbaknak. a hibát én követtem el Mode állításai szerint.

Hogy vica kommentjére reagáljak: ha figyelmesen olvastál, többször is fel lett ajánlva, több helyen is, hogy ha probléma van, akkor ott a lehetőség a PÜ-re, de én nem vettem észre hogy kaptam volna privát üzit bárkitől is - kivéve Fruzsitól, de vele más témában beszélgettünk el kulturált módon.

Mode: ha nem tudod megfogalmazni, hogy pontosan mi is bánt, akkor nem hiszem, hogy elvárhatod, hogy megértsük a gondodat. sajnos nem vagyunk még telepaták, pedig jól jönne sokszor, szerintem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) remélem olvastad a bocsánatkérésemet (mert nem reagáltál rá, csak azért említem) és normalizálódhat a helyzet. én úgy érzem megtettem a részemről, amit tudtam. nem akarok ellenségeskedni. ennyi.

és még egyszer elnézést a többiektől, akik belekeveredtek. a véleményeteket (mindkét oldalét) köszönöm.

és innentől tényleg végeztem a témával.

(IMG:http://farm4.static.flickr.com/3374/3513238279_f94f561a3f.jpg)

Jó reggelt.

Erre muszály reagálnom mert Usi szólt hozzám.

Akkor elnézést kell kérnem nem voltam elég figyelmes.Rossz szokásom sajnos.Majd igyekszem jobban figyelni.

Na és akkor a témának ezennel vége.Pont.

Idézet (Trixx @ 2010.07. 11. - 06:53:58) *
Örülök Vicus hogy Gahan Géza ilyen jó fej. Tuti simán megy majd a váltás. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jó Reggelt!

Igen ez az én mázlim,hogy jó fej az ember pajti. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Reménykedem,hogy majd simán megy a váltás.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2080 2081 2082 2083 2084 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
168 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (168 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: