![]() ![]() |
2010.07. 11. - 06:52:34
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://www.freestate.hu/news/comments/ns-d...fotok/#comments Nézzétek mit írtam. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Jól elvagyok, elröhögök itt magamban. El ne áruljátok, mint ahogy én elárultam. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) He-he, néztem tényleg jól elvagy. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jól van, lakat a számon, és csak csendben örülök nektek. Hurááááááááááááááááááá Most pá, átadom a gépet az uramnak. |
|
|
|
2010.07. 11. - 06:55:57
Létrehozva:
|
|
|
Trixi nem magamról beszélek, most már másodszor mondom. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Hehe, pusz! Érted? Nem érted? |
|
|
|
2010.07. 11. - 07:02:03
Létrehozva:
|
|
|
Trixi nem magamról beszélek, most már másodszor mondom. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Hehe, pusz! Érted? Nem érted? hehe Niki te kis humorzsák..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én is olvastam azt az ominózus hírt..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 11. - 07:31:12
Létrehozva:
|
|
|
Jóreggelt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Este úgy elaludtam.... kidőltem mint egy zsák! Ma is csodaszép idő lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jajj..d e jó lesz süttetni a hasamat... Szia Niki... ezer éve nem láttalak.. Hol voltál? |
|
|
|
2010.07. 11. - 08:59:43
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!!!
Lecsavartam megint egy ezrest, hudejóvolt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Utána be is nyomtam egy sajtos hambit, mert hát rendesen lemozogtam magam és mindig úgy megyek, hogy előtte nem eszek semmit, mert úgy nem tudok úszni... na de ost aztán már tényleg éhes voltam, ahogy kijöttem a vízből. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Gergő, nem szeretem a focit, de VB-t meg EB-t általában nézem és a spanyoloknak szurkolok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A tegnapi kifejezetten jó meccs volt, semmi holtjáték, tele volt helyzetekkel, szép gólokkal... |
|
|
|
2010.07. 11. - 11:37:11
Létrehozva:
|
|
|
Trixi nem magamról beszélek, most már másodszor mondom. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Hehe, pusz! Érted? Nem érted? Jól van, leesett. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De az előzőt nem láttam, mert pont egyszerre írtunk. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 11. - 11:42:44
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!!! Lecsavartam megint egy ezrest, hudejóvolt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Utána be is nyomtam egy sajtos hambit, mert hát rendesen lemozogtam magam és mindig úgy megyek, hogy előtte nem eszek semmit, mert úgy nem tudok úszni... na de ost aztán már tényleg éhes voltam, ahogy kijöttem a vízből. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Gergő, nem szeretem a focit, de VB-t meg EB-t általában nézem és a spanyoloknak szurkolok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A tegnapi kifejezetten jó meccs volt, semmi holtjáték, tele volt helyzetekkel, szép gólokkal... Szia! Ma is nagyon ügyi voltál. Strandolás/úszás után én is mindig nagyon megéhezem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Meg úgy általában minen mozgás után. Bár most nem nagyon van étvágyam a nagy meleg miatt, csak egy pár jó hideg barackot eszek ebédre. A hozzászólást -Trixx- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 11. - 11:49:38 |
|
|
|
2010.07. 11. - 13:04:52
Létrehozva:
|
|
|
Szia! Ma is nagyon ügyi voltál. Strandolás/úszás után én is mindig nagyon megéhezem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Meg úgy általában minen mozgás után. Bár most nem nagyon van étvágyam a nagy meleg miatt, csak egy pár jó hideg barackot eszek ebédre. Trixx a barack az fincsi csak előfordul,hogy nekem kiütéseim lesznek tőle..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sziasztok!!! Lecsavartam megint egy ezrest, hudejóvolt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Utána be is nyomtam egy sajtos hambit, mert hát rendesen lemozogtam magam és mindig úgy megyek, hogy előtte nem eszek semmit, mert úgy nem tudok úszni... na de ost aztán már tényleg éhes voltam, ahogy kijöttem a vízből. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Gergő, nem szeretem a focit, de VB-t meg EB-t általában nézem és a spanyoloknak szurkolok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A tegnapi kifejezetten jó meccs volt, semmi holtjáték, tele volt helyzetekkel, szép gólokkal... sajna nem tudok úszni....de te biztosan ügyin tudsz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de egy sajtos hambi nekem is jól jönne.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 11. - 14:17:03
Létrehozva:
|
|
|
Lassan indulok vissza Pestre (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
|
2010.07. 11. - 14:28:32
Létrehozva:
|
|
|
halihó
emberek, életem egyik legjobb napján vagyok túl (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) lementünk az egyórási vonattal, annyira sokan voltunk hogy a biciklitárolóban a földön utaztunk siófokig (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) aztán kajáltunk, átöltöztünk, go a víz! pancsi, örömködés. Edit most volt először a balcsin, és annyira boldog volt, öröm volt nézni! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) aztán napoztunk kicsit, lestük a hímeket, vihogtunk, majd visszavedlettünk rendes emberré. aztán kerestünk kaját. jujj, olyan klassz kis kajáldát találtunk, ilyen echte elvis-korabeli amcsi jellegű hely, boxokkal, meg plafon-ventilátorokkal meg ilyen grease-jellegű zenékkel, behamburgereztünk. aztán meg jégkását vettünk, kiültünk a CokeClub stégjére, naplemente volt, gyönyörű volt az egész. iszogattuk a kis üccsinket, gyönyörködtünk, aztán odajött egy hostess, hogy elfogadunk-e egy Naplemente koktélt a CokeClubtól? nanáhogy. úgyhogy az is volt. meg volt nálunk egy üveg bor, azt is elkezdtük szépen megiszogatni ott a naplementében. nem kicsit volt gyönyörű a víz. aztán odasoroltunk a színpadokhoz, lassan kezdődött a koncert, ami egyszerűen... ááá, zseniális vol. komolyan, ha szeretitek kicsit is Ákost, majd nézzétek meg a felvételt az MTV-n. jövő héten lesz, pénteken vagy szombaton, nem tudom pontosan. hihetetlen produkciók voltak! a Turbo szuperjó kis rockot nyomott pl, vagy ott volt a Superhero, nem is hallottam róluk, de szuper feldolgozást adtak elő az Erő és alázatból. Eszenyi rettenetes volt, ő nem tetszett, de pl a Hősök olyan rapet nyomott hogy el nem hinnétek! nem szeretem a rapet, de ez szuper ötletes volt. Ajj és a Ferenczi György és a Rackajam hihhhhetetlen volt! nem dalokat dolgoztak fel,m hanem 2 verset, a Pygmalion dalát, meg Az illatodról-t. hehe, kb barátnőmmel ketten énekeltük a szöveget, senki nem tudta, mi ez, csak mi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) zseniális volt, a faszi annyira tud énekelni hogy nem is igaz. voltak még szuper dolgok, az este legidegesítőbb produkcióját Szirtes Edina Mókus nevű népzenei előadó volt. nagyon jó lett volna, szuper meg minden, de az nem kicsit volt méltatlan, hogy olvasta a szöveget!!!!!!!!!! de olyan alapdalt mint a Valami véget ért!!! bakker, oké hogy csütörtökön ugrott be a lebetegedett Sebestyén Márta helyett, de bakker, 2 nap alatt megtanulhatta volna. nem egy Habermas, hogy olyan nehéz lenne a szövege. Táncolj a tűzön át-nál ugyanez. na mindegy. de pl a Bársony Bálint-féle Sunshine Jazz eszméletlen volt az Induljon a banzáj jazz-feldolgozással. hihetetlen, ha ezt a hanganyagot nem adják ki, a hülyénél is hülyébbek, úgy vennék mint a cukrot! de az új szerelmem: Compact Disco!!!!!! ismeritek? essssszméletlen! olyan elektronikus zenét csinálnak hogy behalnátok. Depecheseknek szerintem nagyon bejövős, szuperszuper. keresek is ma tőlük zenét. Jamie is szuper volt meg minden. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a koncert után meg ilyen cicadiszkó kezdődött, de nem volt rossz, táncoltunk. na de a brutál rész, amin beszartok. írtam Attilának, tuuuuudjátok, a srác, aki úgy eléggé bejön, meg aki az Ákos-autogramot meg aki elvitt a Dob+Basszusra. ő ugye a CokeClubnál pr-es. főszervező kb. és megírtam neki a koncert után hogy szuper volt, és köszi hogy megcsinálták ezt a rendezvényt stb. de csak így ennyit hogy jó volt. erre visszaír, hogy menjek ide meg ide, és bevisz a VIP-ba. váááá mezítláb táncoltunk épp a fehér homokban, erre menjek VIP-zni! XD na, szandi elő a táskából, felkapni, botorkálok megkeresni a megadott helyet, várom Attilát, közben próbálom magam rendbe szedni, törölgetem magamról a homokot, meg minden. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) aztán jött Attila, felmentünk, azt se tudtam mi van, ott a fellépők között, miiiiindenki ott volt! példaképem, Lévai Balázs, Ákos fél méterre meg ilyenek. kéééész! szabolcsi parasztkislány olvadoztam ott. erre ez az aljas, egoista rohadék Attila, elkapott egy fotóst hogy na, akkor most kellene egy fotót csinálni a hölgyről meg az Ákosról... mondom mi van??? ááááá ne már. kész. úgyhogy elrángatta az Ákost a felesége mellől meg akikkel épp nagyban beszélgetett, hogy fotó. ááá, mondom bocs ne haragudj vagy valami, nem az én ötletem volt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mondja Ákos hogy na akkor gyere, menjünk a kóla elé XD és akkor ott az MTV Iconos molinó előtt megölelt, aztán lett közös fotónk. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) hát így. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hetekre feltöltődtem, olyan csodás nap volt. elejétől a végéig. szóval nem hiszem hogy bármi lenne majd köztünk de az biztos hogy nagyon tud örömet szerezni ez a kis egoista nagy arcú majom. rohadék. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 11. - 14:38:31
Létrehozva:
|
|
|
Lola... örülök, h ilyen jól sikerült az estéd, ez tényleg jó lehetett... rendes ez az Attila azért (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És van képed Ákossal... örül a fejed.. mi?
A hely, amiről beszélsz, az szerintem a Diner M... mi is ott szoktunk kajálni, főleg másnaposan reggelizni.. mert hatalmas adag rántottát adnak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jaaa.. és van bundás kenyerük is... igen... olyan igazi amerikai hely.. de már nagyon régóta megvan, csodálom, h nem botlottál még bele, már vagy 10 éve ott van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Compact disco-t szeretem.. nekem is nagyon tetszik. Nálam sokat szól a tv, meló közben, és sokszor csak zenei csatornára teszem, és én is felkaptam rá a fejem... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jó lehetett... örülök, h jól éreztétek magatokat! Angie, nagyon jó utat hazafelé, vigyázz az úton! |
|
|
|
2010.07. 11. - 15:17:05
Létrehozva:
|
|
|
halihó emberek, életem egyik legjobb napján vagyok túl (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) lementünk az egyórási vonattal, annyira sokan voltunk hogy a biciklitárolóban a földön utaztunk siófokig aztán kajáltunk, átöltöztünk, go a víz! pancsi, örömködés. Edit most volt először a balcsin, és annyira boldog volt, öröm volt nézni! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) aztán napoztunk kicsit, lestük a hímeket, vihogtunk, majd visszavedlettünk rendes emberré. aztán kerestünk kaját. jujj, olyan klassz kis kajáldát találtunk, ilyen echte elvis-korabeli amcsi jellegű hely, boxokkal, meg plafon-ventilátorokkal meg ilyen grease-jellegű zenékkel, behamburgereztünk. aztán meg jégkását vettünk, kiültünk a CokeClub stégjére, naplemente volt, gyönyörű volt az egész. iszogattuk a kis üccsinket, gyönyörködtünk, aztán odajött egy hostess, hogy elfogadunk-e egy Naplemente koktélt a CokeClubtól? nanáhogy. úgyhogy az is volt. meg volt nálunk egy üveg bor, azt is elkezdtük szépen megiszogatni ott a naplementében. nem kicsit volt gyönyörű a víz. aztán odasoroltunk a színpadokhoz, lassan kezdődött a koncert, ami egyszerűen... ááá, zseniális vol. komolyan, ha szeretitek kicsit is Ákost, majd nézzétek meg a felvételt az MTV-n. jövő héten lesz, pénteken vagy szombaton, nem tudom pontosan. hihetetlen produkciók voltak! a Turbo szuperjó kis rockot nyomott pl, vagy ott volt a Superhero, nem is hallottam róluk, de szuper feldolgozást adtak elő az Erő és alázatból. Eszenyi rettenetes volt, ő nem tetszett, de pl a Hősök olyan rapet nyomott hogy el nem hinnétek! nem szeretem a rapet, de ez szuper ötletes volt. Ajj és a Ferenczi György és a Rackajam hihhhhetetlen volt! nem dalokat dolgoztak fel,m hanem 2 verset, a Pygmalion dalát, meg Az illatodról-t. hehe, kb barátnőmmel ketten énekeltük a szöveget, senki nem tudta, mi ez, csak mi. zseniális volt, a faszi annyira tud énekelni hogy nem is igaz. voltak még szuper dolgok, az este legidegesítőbb produkcióját Szirtes Edina Mókus nevű népzenei előadó volt. nagyon jó lett volna, szuper meg minden, de az nem kicsit volt méltatlan, hogy olvasta a szöveget!!!!!!!!!! de olyan alapdalt mint a Valami véget ért!!! bakker, oké hogy csütörtökön ugrott be a lebetegedett Sebestyén Márta helyett, de bakker, 2 nap alatt megtanulhatta volna. nem egy Habermas, hogy olyan nehéz lenne a szövege. Táncolj a tűzön át-nál ugyanez. na mindegy. de pl a Bársony Bálint-féle Sunshine Jazz eszméletlen volt az Induljon a banzáj jazz-feldolgozással. hihetetlen, ha ezt a hanganyagot nem adják ki, a hülyénél is hülyébbek, úgy vennék mint a cukrot! de az új szerelmem: Compact Disco!!!!!! ismeritek? essssszméletlen! olyan elektronikus zenét csinálnak hogy behalnátok. Depecheseknek szerintem nagyon bejövős, szuperszuper. keresek is ma tőlük zenét. Jamie is szuper volt meg minden. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a koncert után meg ilyen cicadiszkó kezdődött, de nem volt rossz, táncoltunk. na de a brutál rész, amin beszartok. írtam Attilának, tuuuuudjátok, a srác, aki úgy eléggé bejön, meg aki az Ákos-autogramot meg aki elvitt a Dob+Basszusra. ő ugye a CokeClubnál pr-es. főszervező kb. és megírtam neki a koncert után hogy szuper volt, és köszi hogy megcsinálták ezt a rendezvényt stb. de csak így ennyit hogy jó volt. erre visszaír, hogy menjek ide meg ide, és bevisz a VIP-ba. váááá mezítláb táncoltunk épp a fehér homokban, erre menjek VIP-zni! XD na, szandi elő a táskából, felkapni, botorkálok megkeresni a megadott helyet, várom Attilát, közben próbálom magam rendbe szedni, törölgetem magamról a homokot, meg minden. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) aztán jött Attila, felmentünk, azt se tudtam mi van, ott a fellépők között, miiiiindenki ott volt! példaképem, Lévai Balázs, Ákos fél méterre meg ilyenek. kéééész! szabolcsi parasztkislány olvadoztam ott. erre ez az aljas, egoista rohadék Attila, elkapott egy fotóst hogy na, akkor most kellene egy fotót csinálni a hölgyről meg az Ákosról... mondom mi van??? ááááá ne már. kész. úgyhogy elrángatta az Ákost a felesége mellől meg akikkel épp nagyban beszélgetett, hogy fotó. ááá, mondom bocs ne haragudj vagy valami, nem az én ötletem volt. mondja Ákos hogy na akkor gyere, menjünk a kóla elé XD és akkor ott az MTV Iconos molinó előtt megölelt, aztán lett közös fotónk. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) hát így. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hetekre feltöltődtem, olyan csodás nap volt. elejétől a végéig. szóval nem hiszem hogy bármi lenne majd köztünk de az biztos hogy nagyon tud örömet szerezni ez a kis egoista nagy arcú majom. rohadék. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jajjjdejjjjóóóó volt neked!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Örülök!!! A tubuson már fenn vannak a vidik!Csak én nem tudom megnézni,mert olyan lassú ez a szar,mint a csiga biga!!! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) |
|
|
|
2010.07. 11. - 16:01:25
Létrehozva:
|
|
|
az bizony, Edó, a diner M (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csak még azért nem fedeztem fel eddig, merthogy most voltam a siófoki strandon először XD
nem a képnek örülök különösebben, inkább az élménynek, az nagyon nagy volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) egy hétre minimum fel vagyok töltve. áá, nem is, sokkal több időre. ez hatalmas volt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na Süni, megyek is majd tubusra, megnézem mik vannak |
|
|
|
2010.07. 11. - 16:27:48
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.07. 11. - 16:28:52
Létrehozva:
|
|
|
Értem Loli... hát az az igazság, h hugimnak az a kedvence, így mikor hazajön, mindig le kell mennem vele egy pár napra... nekem meg már herótom van tőle... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de végülis mindegy, h hol napozok.... van ott egy étterem is. Brownie a neve.. na mi azt imádjuk.. meg van egy hagyományos is, még a vasúti átjárónál, az is isteni... akkora adagot adnak, h még én sem tudom megenni... pedig van belem rendesen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Egy a lényeg a coke-kal kapcsolatban siófokon.. soha ne feküdjetek a fűbe.. vagy a bokrok mellé.. mert h ott éjjel mi folyik? hehehhehe.. hát valami rettenet.. kizárólag a homok, vagy a betonpart (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mi régebben valicsékkal mindig túlélő partiztunk a balatonon.. ez azt jelentette, h lementünk péntek este, és egész éjjel buliztunk... hajnalban kicsit a kocsiban megpihentünk... aztán mikor már rendesen járkáltak az utcákon, akkor mi is kikecmeregtünk, és elmentünk a diner-be.. vagy rögtön a beach-house-ra.. mert akkor még így hívták... mindig ott parkoltunk az oldalbejáratánál, csak felkeltünk, és már mentünk is be. Ott lezuhanyoztunk, ettünk, ittunk.. és egész nap csak süttettük a hasunkat.. este megint zuhany, kis smink, és megint buli.. vasárnap reggel megint felkeltünk, strand, aztán... irány haza... hát akkor még bírtuk.. de jó volt nagyon... szerintem most is megcsinálnám.. simááááán (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 11. - 16:29:55
Létrehozva:
|
|
|
köszi Lola, nagyon szép - te fényképezted?
gratula az Ákosos élményhez! |
|
|
|
2010.07. 11. - 17:06:43
Létrehozva:
|
|
|
fúú, Edó, ez de jól hangzik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
mi is úgy voltunk vele, hogy ha lesz kedvünk, maradunk még éjjel, aztán nappal alszunk a parton. de bepunnyadtunk, így hazajöttünk a 3as vonattal. nembaj, így is jó volt. augusztusban lesz több időnk, és még tuti lemegyünk mert nagyon nagyon tetszett. azért mi is megvizsgáltuk a talajt, ahol a napozós lepedőnket leterítettük XD volt ott a sövény mentén néhány gyanús folt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Usi, örülök hogy tetszik a kép. mondjuk élőben szebb volt, mert csak telóval fotóztam de azért így se rossz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 11. - 17:16:17
Létrehozva:
|
|
|
Edó, hát tudod mondtam, hogy kevesen vagyunk és nyár, szabadságok sok a munka, a túlóra.
Azért nem láttál... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 11. - 17:33:26
Létrehozva:
|
|
|
Hát Usi... ezen nincs komment.... csak ilyen opció volt, de komment az nincs... lehet azért, mert írott... na... hát meg kell venni akkor... amúgy is tervben volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.07. 11. - 18:00:45
Létrehozva:
|
|
|
Paul fináléfóbiája
Az oberhauseni Polip-mirákulum, az egyik legfelkapottabb vb-sztár, Paul szerint a spanyolok örülhetnek a finálé után, ám ne feledjük: rövidke élete során nyolclábú barátunk csupán egyszer tévedett, éppen a 2008-as Eb-döntő alkalmából, akkor is a spanyolokkal kapcsolatban. Hehehehe!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
![]() ![]() |