2400 Oldal V  « < 2082 2083 2084 2085 2086 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Useless-girl
post 2010.07. 11. - 18:13:23
Létrehozva: #41661

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.07. 11. - 18:33:26) *
Hát Usi... ezen nincs komment.... csak ilyen opció volt, de komment az nincs... lehet azért, mert írott... na... hát meg kell venni akkor... amúgy is tervben volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

igen, akkor azért nincs rajta olyan opció. ha gondolod, elvihetem neked a 101 dvd-t a partira.
ja, örömhír, Kramcsák bekopogtatott miután beszéltünk telefonon. (Talán eltakarodik szombatig)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.07. 11. - 18:17:59
Létrehozva: #41662

devotee

Siófok nálunk is játszik évek óta, bár amióta felfedeztem igazán a túloldalt, azóta inkább arra szavazok. Tihany-Füred szépsége, nyugodtsága fenomenális.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.07. 11. - 18:23:06
Létrehozva: #41663

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.07. 11. - 19:13:23) *
igen, akkor azért nincs rajta olyan opció. ha gondolod, elvihetem neked a 101 dvd-t a partira.
ja, örömhír, Kramcsák bekopogtatott miután beszéltünk telefonon. (Talán eltakarodik szombatig)

Yesss.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hát remélem... simán.. addig még van 6 nap (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Niki.. nekem is jobban feküdne.. de Zsófi ezt szereti... ha a pasimmal mennék, én is a nyugira szavaznék.

Jaa... és hozd el légyszi Zsó... meghallgatnám, meg te legalább ott vagy, ha nem értek valamit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és lesz ilyen bőven (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.07. 11. - 18:29:07
Létrehozva: #41664

devotee

csövike mkinek:D

sgy neked és mkinek, akinek belassul a youtube ezt töltéstek le és telepítsétek fel, speedbit video accelerator --> http://www.videoaccelerator.com/
meccs (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) remélem, h. a hollandok nyernek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
lola örülök, h. jól érezted magad (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
balaton ÁÁÁ nekem herótom van tőle a tisza sokkal szebb (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szolnok, szeged, füzér, zemplén, bükk ezek nélkül nem igen tudnék meg lenni huzamosabb ideig tokaj (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
lovasi andrás nekem sokkal jobban bejön, mint ákos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) lovasival minden fesztiválon beszélgettünk egyszer a vonatmenetrendemre adott autogrammot csak röhögöt kispál andrással & ózdival (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , h. ezek hülyék, h. arra kérnek autogrammot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és azóta is mindig emlegeti, ha összefutunk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

nemcsak youtube-hoz jó, hanem 150 online videóhoz is gyorsítja őket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.07. 11. - 18:41:48
Létrehozva: #41665

devotee

usi a 101es dvd mindkettő a show és a tour is a kedvencem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nagyon király mindig mikor nézem
edó milyen szerkezettel gondolatad a zenét játszani, mert akkor én is viszek pár cuccot :(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

101ről jut eszembe online is elérhető
http://video.google.com/videoplay?docid=-3...52836996932559# én legtöbbször erről szoktam nézni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ja és ezt is folyamatosan tölti be az a videó gyorsító, amit fent írtam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

trixx nemigen hiszem, h. úszni tanítson vki, mert nem akarom (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

de utálom, mikor mki itt hagy :S ,

A hozzászólást -jjantarr- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 11. - 18:38:24
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.07. 11. - 18:43:10
Létrehozva: #41666

devotee

Idézet (jjantarr @ 2010.07. 11. - 19:41:48) *
de utálom, mikor mki itt hagy :S ,

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Én már hozzászoktam. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Mindig mondtam, hogy büdös vagyok.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.07. 11. - 18:44:53
Létrehozva: #41667

devotee

én is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) niki éppen a 101ből a route 66 szól imádom ezt a számot, de csak mikor martin énekli (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.07. 11. - 18:50:35
Létrehozva: #41668

devotee

Idézet (jjantarr @ 2010.07. 11. - 19:44:53) *
én is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) niki éppen a 101ből a route 66 szól imádom ezt a számot, de csak mikor martin énekli (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Martinos mindenedet.
Martin fogja be, és Dave énekeljen.

Hehe. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.07. 11. - 18:50:38
Létrehozva: #41669

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.07. 11. - 19:23:06) *
Yesss.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hát remélem... simán.. addig még van 6 nap (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Niki.. nekem is jobban feküdne.. de Zsófi ezt szereti... ha a pasimmal mennék, én is a nyugira szavaznék.

Jaa... és hozd el légyszi Zsó... meghallgatnám, meg te legalább ott vagy, ha nem értek valamit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és lesz ilyen bőven (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

meglátjuk, h eltakarodik-e. remélem.
ok, akkor viszem.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.07. 11. - 18:53:29
Létrehozva: #41670

devotee

101 tour nál martin habfehér testtel filpperezik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
ez a fülesbagoly fogja közvetíteni a meccset? :S , (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

mater & servant (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) utálom az a fülesbagoly sportközvetítőt (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.07. 11. - 18:53:56
Létrehozva: #41671

devotee

kivételesen én is nézni fogom a meccset szüleimmel.
addig is ezt a számot hallgatom. mindent elmond.
http://www.youtube.com/watch?v=FNyQFlAq4zE
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.07. 11. - 18:59:41
Létrehozva: #41672

devotee

Idézet (jjantarr @ 2010.07. 11. - 19:53:29) *
101 tour nál martin habfehér testtel filpperezik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
ez a fülesbagoly fogja közvetíteni a meccset? :S , (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

mater & servant (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) utálom az a fülesbagoly sportközvetítőt (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Jaj ne már, én bírom!

Miért utálod, tök jópofa vigyori! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Értem Edó. Én nagyon szeretem Tihanyt, leülünk a padra, és órákon keresztül csak nézzük csendben a kékséget.
Füreden meg szintén, a sétány szuper, és ott is mindenki ül a fűben, nekem ott mindig tengerpart feelingem van, bár igaz, hogy Siófokon is, már nagyon várom a nyaralásunkat.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.07. 11. - 19:06:28
Létrehozva: #41673

devotee

Idézet (Niki @ 2010.07. 11. - 19:59:41) *
Jaj ne már, én bírom!

Miért utálod, tök jópofa vigyori! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Értem Edó. Én nagyon szeretem Tihanyt, leülünk a padra, és órákon keresztül csak nézzük csendben a kékséget.
Füreden meg szintén, a sétány szuper, és ott is mindenki ül a fűben, nekem ott mindig tengerpart feelingem van, bár igaz, hogy Siófokon is, már nagyon várom a nyaralásunkat.

én nem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

nem utálom, csak még képesítése sem volt, mikor vki benyomta érettségi előtt állt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és az ilyet nem szeretem + azokat sem pl. akik meteorológusok helyett jelentek időjárást és a képzett meteorológus alig talál helyett, mert pl. o.j. elfoglalja több meteorológus haverom előlöl is több ilyen vette el a helyett (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , szomorú :S én ezt utálom, de nagyon .. :S
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.07. 11. - 19:06:43
Létrehozva: #41674

devotee

nem bántani ám a Szántó Dávidot, nagyon kedves, imádnivaló ember. civilben is, szakmailag meg egyszerűen tehetséges, mindenféle díjjal jutalmazták már amivel csak lehet. ügyes

jajj gyerekek, olyan volt ez a hétvége hogy tök meg vagyok hatódva, fel vagyok töltve. még munkába menni is több kedvem van. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

én szerelmes vagyok a Balatonba, amióta először megpillantottam.
(IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
a hétvégén készült telefonos fotókat itt nézhetitek meg, ha érdekel valakit.
http://www.facebook.com/album.php?aid=2045...mp;l=408fedd822

na, mi is meccset nézünk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nagy dolog ám...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.07. 11. - 19:09:31
Létrehozva: #41675

devotee

Én nem utálom.

Sajnos nem jó dolog, ha más protekcióval kerül be, de ha rászolgál eztán, akkor oly' mindegy!
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Azért a Dávidot ne hasonlítsuk össze a jött-ment időjárás jelentőkkel. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Lola neked biztos jó napod volt akkor! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.07. 11. - 19:13:02
Létrehozva: #41676

devotee

egy szónak is száz a vége ilyen helyre, akkor kerüljön vki, ha van hozzá végzettsége legalábbis ez az én szerény véleményem
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.07. 11. - 19:22:09
Létrehozva: #41677

devotee

Én egyedül nézem a meccset... mint mostanában mindent... magamban.. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Jó ez a szám Usi... nagyon is... le is szedem izibe.... és most ez rám is igaz... sajnos (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Jaa.. Jan.. mondom neked a választ
van kint dvd lejátszó
meg van egy olyan mini hifim, aminek akkora a hangja, h csak na... és azon van mp3
dvd-re rá lehet dugni az mp3 lejátszót... nem? na majd megnézem... ha cd-re kiírtok zenéket mp3-ba, akkor azt simán lejátssza.. meg bent a dvd- is
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.07. 11. - 19:24:36
Létrehozva: #41678

devotee

edó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ne legyél szomi majd elszórakoztatlak jövő hvén (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) amúgy ma voltam mindenfelé, szolnok, gyöngyös, visonta, miskolc tisza tó, tiszaújváros és végül haza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ja és a tisza vonalán (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) olyan szép volt minden (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.07. 11. - 19:26:00
Létrehozva: #41679

devotee

Nálunk meg a nyaraló felett mindig vannak vitorlázó repcsik... és mindig te jutsz eszembe róla... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.07. 11. - 19:27:38
Létrehozva: #41680

devotee

akkor viszek mindet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a dm anthology cd1et is megcsináltam neked (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de azt csak laptop viszi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Alisha @ 2010.07. 11. - 20:26:00) *
Nálunk meg a nyaraló felett mindig vannak vitorlázó repcsik... és mindig te jutsz eszembe róla... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

edó honnan jönnek azok? fahegy? vagy tatabányán is van sportreptér?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2082 2083 2084 2085 2086 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
140 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (140 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: