![]() ![]() |
2010.07. 11. - 18:13:23
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hát Usi... ezen nincs komment.... csak ilyen opció volt, de komment az nincs... lehet azért, mert írott... na... hát meg kell venni akkor... amúgy is tervben volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) igen, akkor azért nincs rajta olyan opció. ha gondolod, elvihetem neked a 101 dvd-t a partira. ja, örömhír, Kramcsák bekopogtatott miután beszéltünk telefonon. (Talán eltakarodik szombatig) |
|
|
|
2010.07. 11. - 18:17:59
Létrehozva:
|
|
|
Siófok nálunk is játszik évek óta, bár amióta felfedeztem igazán a túloldalt, azóta inkább arra szavazok. Tihany-Füred szépsége, nyugodtsága fenomenális.
|
|
|
|
2010.07. 11. - 18:23:06
Létrehozva:
|
|
|
igen, akkor azért nincs rajta olyan opció. ha gondolod, elvihetem neked a 101 dvd-t a partira. ja, örömhír, Kramcsák bekopogtatott miután beszéltünk telefonon. (Talán eltakarodik szombatig) Yesss.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hát remélem... simán.. addig még van 6 nap (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Niki.. nekem is jobban feküdne.. de Zsófi ezt szereti... ha a pasimmal mennék, én is a nyugira szavaznék. Jaa... és hozd el légyszi Zsó... meghallgatnám, meg te legalább ott vagy, ha nem értek valamit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és lesz ilyen bőven (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 11. - 18:29:07
Létrehozva:
|
|
|
csövike mkinek:D
sgy neked és mkinek, akinek belassul a youtube ezt töltéstek le és telepítsétek fel, speedbit video accelerator --> http://www.videoaccelerator.com/ meccs (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) remélem, h. a hollandok nyernek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) lola örülök, h. jól érezted magad (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) balaton ÁÁÁ nekem herótom van tőle a tisza sokkal szebb (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szolnok, szeged, füzér, zemplén, bükk ezek nélkül nem igen tudnék meg lenni huzamosabb ideig tokaj (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) lovasi andrás nekem sokkal jobban bejön, mint ákos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) lovasival minden fesztiválon beszélgettünk egyszer a vonatmenetrendemre adott autogrammot csak röhögöt kispál andrással & ózdival (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , h. ezek hülyék, h. arra kérnek autogrammot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és azóta is mindig emlegeti, ha összefutunk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nemcsak youtube-hoz jó, hanem 150 online videóhoz is gyorsítja őket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 11. - 18:41:48
Létrehozva:
|
|
|
usi a 101es dvd mindkettő a show és a tour is a kedvencem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nagyon király mindig mikor nézem
edó milyen szerkezettel gondolatad a zenét játszani, mert akkor én is viszek pár cuccot :(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 101ről jut eszembe online is elérhető http://video.google.com/videoplay?docid=-3...52836996932559# én legtöbbször erről szoktam nézni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ja és ezt is folyamatosan tölti be az a videó gyorsító, amit fent írtam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) trixx nemigen hiszem, h. úszni tanítson vki, mert nem akarom (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de utálom, mikor mki itt hagy :S , A hozzászólást -jjantarr- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 11. - 18:38:24 |
|
|
|
2010.07. 11. - 18:43:10
Létrehozva:
|
|
|
de utálom, mikor mki itt hagy :S , (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én már hozzászoktam. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Mindig mondtam, hogy büdös vagyok. |
|
|
|
2010.07. 11. - 18:44:53
Létrehozva:
|
|
|
én is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) niki éppen a 101ből a route 66 szól imádom ezt a számot, de csak mikor martin énekli (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.07. 11. - 18:50:35
Létrehozva:
|
|
|
én is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) niki éppen a 101ből a route 66 szól imádom ezt a számot, de csak mikor martin énekli (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Martinos mindenedet. Martin fogja be, és Dave énekeljen. Hehe. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 11. - 18:50:38
Létrehozva:
|
|
|
Yesss.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hát remélem... simán.. addig még van 6 nap (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Niki.. nekem is jobban feküdne.. de Zsófi ezt szereti... ha a pasimmal mennék, én is a nyugira szavaznék. Jaa... és hozd el légyszi Zsó... meghallgatnám, meg te legalább ott vagy, ha nem értek valamit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és lesz ilyen bőven (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) meglátjuk, h eltakarodik-e. remélem. ok, akkor viszem. |
|
|
|
2010.07. 11. - 18:53:29
Létrehozva:
|
|
|
101 tour nál martin habfehér testtel filpperezik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
ez a fülesbagoly fogja közvetíteni a meccset? :S , (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mater & servant (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) utálom az a fülesbagoly sportközvetítőt (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.07. 11. - 18:53:56
Létrehozva:
|
|
|
kivételesen én is nézni fogom a meccset szüleimmel.
addig is ezt a számot hallgatom. mindent elmond. http://www.youtube.com/watch?v=FNyQFlAq4zE |
|
|
|
2010.07. 11. - 18:59:41
Létrehozva:
|
|
|
101 tour nál martin habfehér testtel filpperezik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ez a fülesbagoly fogja közvetíteni a meccset? :S , (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mater & servant (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) utálom az a fülesbagoly sportközvetítőt (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Jaj ne már, én bírom! Miért utálod, tök jópofa vigyori! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Értem Edó. Én nagyon szeretem Tihanyt, leülünk a padra, és órákon keresztül csak nézzük csendben a kékséget. Füreden meg szintén, a sétány szuper, és ott is mindenki ül a fűben, nekem ott mindig tengerpart feelingem van, bár igaz, hogy Siófokon is, már nagyon várom a nyaralásunkat. |
|
|
|
2010.07. 11. - 19:06:28
Létrehozva:
|
|
|
Jaj ne már, én bírom! Miért utálod, tök jópofa vigyori! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Értem Edó. Én nagyon szeretem Tihanyt, leülünk a padra, és órákon keresztül csak nézzük csendben a kékséget. Füreden meg szintén, a sétány szuper, és ott is mindenki ül a fűben, nekem ott mindig tengerpart feelingem van, bár igaz, hogy Siófokon is, már nagyon várom a nyaralásunkat. én nem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem utálom, csak még képesítése sem volt, mikor vki benyomta érettségi előtt állt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és az ilyet nem szeretem + azokat sem pl. akik meteorológusok helyett jelentek időjárást és a képzett meteorológus alig talál helyett, mert pl. o.j. elfoglalja több meteorológus haverom előlöl is több ilyen vette el a helyett (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , szomorú :S én ezt utálom, de nagyon .. :S |
|
|
|
2010.07. 11. - 19:06:43
Létrehozva:
|
|
|
nem bántani ám a Szántó Dávidot, nagyon kedves, imádnivaló ember. civilben is, szakmailag meg egyszerűen tehetséges, mindenféle díjjal jutalmazták már amivel csak lehet. ügyes
jajj gyerekek, olyan volt ez a hétvége hogy tök meg vagyok hatódva, fel vagyok töltve. még munkába menni is több kedvem van. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én szerelmes vagyok a Balatonba, amióta először megpillantottam. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) a hétvégén készült telefonos fotókat itt nézhetitek meg, ha érdekel valakit. http://www.facebook.com/album.php?aid=2045...mp;l=408fedd822 na, mi is meccset nézünk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nagy dolog ám... |
|
|
|
2010.07. 11. - 19:09:31
Létrehozva:
|
|
|
Én nem utálom.
Sajnos nem jó dolog, ha más protekcióval kerül be, de ha rászolgál eztán, akkor oly' mindegy! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Azért a Dávidot ne hasonlítsuk össze a jött-ment időjárás jelentőkkel. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Lola neked biztos jó napod volt akkor! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.07. 11. - 19:13:02
Létrehozva:
|
|
|
egy szónak is száz a vége ilyen helyre, akkor kerüljön vki, ha van hozzá végzettsége legalábbis ez az én szerény véleményem
|
|
|
|
2010.07. 11. - 19:22:09
Létrehozva:
|
|
|
Én egyedül nézem a meccset... mint mostanában mindent... magamban.. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Jó ez a szám Usi... nagyon is... le is szedem izibe.... és most ez rám is igaz... sajnos (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Jaa.. Jan.. mondom neked a választ van kint dvd lejátszó meg van egy olyan mini hifim, aminek akkora a hangja, h csak na... és azon van mp3 dvd-re rá lehet dugni az mp3 lejátszót... nem? na majd megnézem... ha cd-re kiírtok zenéket mp3-ba, akkor azt simán lejátssza.. meg bent a dvd- is |
|
|
|
2010.07. 11. - 19:24:36
Létrehozva:
|
|
|
edó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ne legyél szomi majd elszórakoztatlak jövő hvén (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) amúgy ma voltam mindenfelé, szolnok, gyöngyös, visonta, miskolc tisza tó, tiszaújváros és végül haza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ja és a tisza vonalán (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) olyan szép volt minden (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.07. 11. - 19:26:00
Létrehozva:
|
|
|
Nálunk meg a nyaraló felett mindig vannak vitorlázó repcsik... és mindig te jutsz eszembe róla... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.07. 11. - 19:27:38
Létrehozva:
|
|
|
akkor viszek mindet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a dm anthology cd1et is megcsináltam neked (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de azt csak laptop viszi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nálunk meg a nyaraló felett mindig vannak vitorlázó repcsik... és mindig te jutsz eszembe róla... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) edó honnan jönnek azok? fahegy? vagy tatabányán is van sportreptér? |
|
|
|
![]() ![]() |