![]() ![]() |
2010.07. 12. - 11:56:12
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sziasztok!
Ange: megjött a CD hurrrrrrrrrrrrrrá! Martiiiiiiiiiiiiiin Usi: he-he. Harvard? Oké, akkor én meg megyek a Yale-re és talizunk a Harvard-Yale meccsen. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Jantar: de szupi hogy elrepültél fehélnk! Oké, az úszás oktatást amúgy is csak poénnak szántam. Lola: fú de szupi lehetett az Ákos találka!!! jó fej ez az Attila. Dög meleg van, megyek és bekapcsolom a klímát! Szép napot mindenkinek! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 12. - 12:11:13
Létrehozva:
|
|
|
Helló mindenki.
Angie jobban vagy már? Trixx neked is szép napot. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 12. - 12:25:30
Létrehozva:
|
|
|
csövike mkinek:D
usi nekem is az a véleményem a tegnapi meccsel kapcsbna, amit írtál (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jó, ha van egy ezermester apu a háznál az enyém is ilyen mindenhez értő (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) trixx nem vagyok besértődős inkább mindig minden nevetős, amúgy az ismerőseim mindig vadkacsának is neveznek, mert a pl. ha táborozni voltunk én mindig sokszor zuhanyoztam imádom, amúgy a vizet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és a strandot is anno inkább ha lehetőségem van élő vízhez megyek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a szélére (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mert nem nagy az úszás tudásom este már rendezgetni fogom a cuccaimat mit viszek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) angie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hív a vasút vár a máv (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én is régi motoros vagyok, ami a mávot illeti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szívünk csücske úgy látszik |
|
|
|
2010.07. 12. - 12:41:24
Létrehozva:
|
|
|
jantar: jaja, mindent igyekszünk mi is önerőből megoldani. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Máv - no comment.... bár szinte semmi sem működik rendesen ebben az országban, szóval ne lepődjünk meg... Trixx: nekem is a Yale a szimpibb amúgy (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) szóval inkább megyek veled suliba, jó? XD na de most sajna mennem kell melózni a bácsihoz, aki diktálja a könyvét. (de nincs kedvem politikai cuccokat hallgatni 3 órán keresztül!) és NAGYON MELEG VAN FÖÖÖÖÖÖÖÖÖJ!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.07. 13. - 13:31:40
Létrehozva:
|
|
|
Hurrá, él a fórum (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Trixx, csak most olvastam, hogy megkaptad a cd-t, király! Akkor adom a visszajelzést az eladónak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 13. - 13:37:53
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.07. 13. - 14:46:52
Létrehozva:
|
|
|
oh yeah (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.07. 13. - 15:06:07
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.07. 13. - 15:19:59
Létrehozva:
|
|
|
jah. valaki le tudná tekerni a hőmérsékletet, mert halódok itt naggggyon a hőségben....
|
|
|
|
2010.07. 13. - 16:34:38
Létrehozva:
|
|
|
Süni!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=pRpeEdMmmQ0 Nézd a videjót. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jól kezdődik, hehe olaszokkal! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nekem jobban tetszett az, mikor ők győztek és a pályán volt felállítva a dobogó, és ott vették át a kupát, az sokkal jobb mindig, mint amikor a lelátón pff... az baromság! Jó focis pillanatok vannak a klipben. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hehehe Grosso berúgja, és bajnokok. De jó volt az Süni!!! Hú, libabőrös is lettem ezen, tök jó még nem láttam ezt a klipet! |
|
|
|
2010.07. 13. - 16:36:14
Létrehozva:
|
|
|
jah. valaki le tudná tekerni a hőmérsékletet, mert halódok itt naggggyon a hőségben.... csak az égiek tudnak a kérésednek eleget tenni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 13. - 18:11:16
Létrehozva:
|
|
|
hmm... akkor talán arrafelé is ki kéne építenem kapcsolatokat XDDDD
|
|
|
|
2010.07. 13. - 18:22:22
Létrehozva:
|
|
|
hmm... akkor talán arrafelé is ki kéne építenem kapcsolatokat XDDDD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 13. - 18:28:24
Létrehozva:
|
|
|
egy régi nagy kedvencem, ami már sok mindenen átsegített:
Hiperkarma - Felejtő (IMG:http://fc08.deviantart.net/fs47/i/2010/192/a/1/Forget_me____not_by_TokyoButterfly.jpg) A hozzászólást -Useless-girl- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 13. - 18:28:53 |
|
|
|
2010.07. 13. - 18:52:16
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Van fórum hurrá!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dög meleg van itt a panelben (is). Ééééééééééééééééééés holnaptól szabin vagyok, szabin vagyok...... :DDDDDDD Huh, alig tudtam elszabadulni ma a melóból, 4 helyett 5:30 (pm) - kor jöttem el (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Majdnem be is zárt a kedvenc turim, de tekertem mint állat, és odaértem. Ja, újabb bicós tapasztalat: kánikulában tekerni nem valami jó, legszívesebben lenyúztam voltna még a bőrömet is, olyan melegem volt. |
|
|
|
2010.07. 13. - 18:53:40
Létrehozva:
|
|
|
Süni!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=pRpeEdMmmQ0 Nézd a videjót. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jól kezdődik, hehe olaszokkal! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nekem jobban tetszett az, mikor ők győztek és a pályán volt felállítva a dobogó, és ott vették át a kupát, az sokkal jobb mindig, mint amikor a lelátón pff... az baromság! Jó focis pillanatok vannak a klipben. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hehehe Grosso berúgja, és bajnokok. De jó volt az Süni!!! Hú, libabőrös is lettem ezen, tök jó még nem láttam ezt a klipet! Hehe Niki!!!Pont tegnap láttam én is!Akartam is mondani,de nem volt jó ez a szar!! De jó volt látni!!! Emlékszem haverokkal néztük és az egyik haverom tiszta para volt,hogy "ne-ne csak ne bal lábas rúgja ne a Grosso!!! Erre berúgta!!!!Még most is libabőrös vagyok attól a pillanattól! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Jó volt,nagyon!!!Mi meg egymás nyakába borultunk!! Ja!Sziasztok!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 13. - 19:01:13
Létrehozva:
|
|
|
jantar: jaja, mindent igyekszünk mi is önerőből megoldani. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Máv - no comment.... bár szinte semmi sem működik rendesen ebben az országban, szóval ne lepődjünk meg... Trixx: nekem is a Yale a szimpibb amúgy (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) szóval inkább megyek veled suliba, jó? XD na de most sajna mennem kell melózni a bácsihoz, aki diktálja a könyvét. (de nincs kedvem politikai cuccokat hallgatni 3 órán keresztül!) és NAGYON MELEG VAN FÖÖÖÖÖÖÖÖÖJ!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Oké, akkor találkozunk a Yale-en, hátha Rory, mint öreg diák körbevezet. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hurrá, él a fórum (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Trixx, csak most olvastam, hogy megkaptad a cd-t, király! Akkor adom a visszajelzést az eladónak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igen, hozta a cuki Mode-os postás. Meg is dícsértém. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nagyon jó állapotban van. He-he most azon gondokodom, az elejét vagy a hátulját írassam majd alá. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Most is azt hallgatom. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szia Süni! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.07. 13. - 19:18:28
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!!!
Lepróbáltam a szombati útvonalat, hasítottam mint állat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) De csajok van rossz hírem is, tuti, hogy a Keletitől araszolni fogunk majd az Erzsébet hídig, ugyanis az Astoriánál útépítés vagyon, és persze nincs kitáblázva előre, így a 3 sáv 2-re olvad... Most ez a kb 2 km-es út 45 percbe tellett. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De nem baj, viszünk fagyott vizet és majd hűtjük magunkat, mert klíma nincs. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Különben jól ment a vezetés, csak egyszer anyáztam, köcsög türelmetlen paraszt volt mögöttem, én meg az egyezményes középujjas jellel tudattam, hogy egy f@sz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 13. - 19:20:49
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! Van fórum hurrá!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dög meleg van itt a panelben (is). Ééééééééééééééééééés holnaptól szabin vagyok, szabin vagyok...... :DDDDDDD Huh, alig tudtam elszabadulni ma a melóból, 4 helyett 5:30 (pm) - kor jöttem el (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Majdnem be is zárt a kedvenc turim, de tekertem mint állat, és odaértem. Ja, újabb bicós tapasztalat: kánikulában tekerni nem valami jó, legszívesebben lenyúztam voltna még a bőrömet is, olyan melegem volt. Trixx kellemes szabadságot. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó éjt mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 13. - 19:21:48
Létrehozva:
|
|
|
Trixx kellemes szabadságot. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó éjt mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pááááááááááááááááááááááááááááááá |
|
|
|
![]() ![]() |