2400 Oldal V  « < 2086 2087 2088 2089 2090 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
name
post 2010.07. 12. - 11:56:12
Létrehozva: #41741

devotee

Sziasztok!

Ange: megjött a CD hurrrrrrrrrrrrrrá! Martiiiiiiiiiiiiiin
Usi: he-he. Harvard? Oké, akkor én meg megyek a Yale-re és talizunk a Harvard-Yale meccsen. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Jantar: de szupi hogy elrepültél fehélnk! Oké, az úszás oktatást amúgy is csak poénnak szántam.
Lola: fú de szupi lehetett az Ákos találka!!! jó fej ez az Attila.

Dög meleg van, megyek és bekapcsolom a klímát!
Szép napot mindenkinek! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.07. 12. - 12:11:13
Létrehozva: #41742

devotee

Helló mindenki.

Angie jobban vagy már?

Trixx neked is szép napot. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.07. 12. - 12:25:30
Létrehozva: #41743

devotee

csövike mkinek:D

usi nekem is az a véleményem a tegnapi meccsel kapcsbna, amit írtál (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jó, ha van egy ezermester apu a háznál az enyém is ilyen mindenhez értő (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
trixx nem vagyok besértődős inkább mindig minden nevetős, amúgy az ismerőseim mindig vadkacsának is neveznek, mert a pl. ha táborozni voltunk én mindig sokszor zuhanyoztam imádom, amúgy a vizet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és a strandot is anno inkább ha lehetőségem van élő vízhez megyek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a szélére (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mert nem nagy az úszás tudásom este már rendezgetni fogom a cuccaimat mit viszek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
angie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hív a vasút vár a máv (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én is régi motoros vagyok, ami a mávot illeti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szívünk csücske úgy látszik
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.07. 12. - 12:41:24
Létrehozva: #41744

devotee

jantar: jaja, mindent igyekszünk mi is önerőből megoldani. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Máv - no comment.... bár szinte semmi sem működik rendesen ebben az országban, szóval ne lepődjünk meg...

Trixx: nekem is a Yale a szimpibb amúgy (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) szóval inkább megyek veled suliba, jó? XD

na de most sajna mennem kell melózni a bácsihoz, aki diktálja a könyvét. (de nincs kedvem politikai cuccokat hallgatni 3 órán keresztül!) és NAGYON MELEG VAN FÖÖÖÖÖÖÖÖÖJ!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 13. - 13:31:40
Létrehozva: #41745

devotee

Hurrá, él a fórum (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Trixx, csak most olvastam, hogy megkaptad a cd-t, király! Akkor adom a visszajelzést az eladónak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.07. 13. - 13:37:53
Létrehozva: #41746

devotee

Na végre!!!!!!

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.07. 13. - 14:46:52
Létrehozva: #41747

devotee

oh yeah (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.07. 13. - 15:06:07
Létrehozva: #41748

devotee

sziasztok.

Végre helyre állt a rend. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.07. 13. - 15:19:59
Létrehozva: #41749

devotee

jah. valaki le tudná tekerni a hőmérsékletet, mert halódok itt naggggyon a hőségben....
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.07. 13. - 16:34:38
Létrehozva: #41750

devotee

Süni!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=pRpeEdMmmQ0

Nézd a videjót. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jól kezdődik, hehe olaszokkal! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Nekem jobban tetszett az, mikor ők győztek és a pályán volt felállítva a dobogó, és ott vették át a kupát, az sokkal jobb mindig, mint amikor a lelátón pff... az baromság!

Jó focis pillanatok vannak a klipben. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hehehe Grosso berúgja, és bajnokok.
De jó volt az Süni!!!

Hú, libabőrös is lettem ezen, tök jó még nem láttam ezt a klipet!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.07. 13. - 16:36:14
Létrehozva: #41751

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.07. 13. - 16:19:59) *
jah. valaki le tudná tekerni a hőmérsékletet, mert halódok itt naggggyon a hőségben....

csak az égiek tudnak a kérésednek eleget tenni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.07. 13. - 18:11:16
Létrehozva: #41752

devotee

hmm... akkor talán arrafelé is ki kéne építenem kapcsolatokat XDDDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.07. 13. - 18:22:22
Létrehozva: #41753

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.07. 13. - 19:11:16) *
hmm... akkor talán arrafelé is ki kéne építenem kapcsolatokat XDDDD

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.07. 13. - 18:28:24
Létrehozva: #41754

devotee

egy régi nagy kedvencem, ami már sok mindenen átsegített:

Hiperkarma - Felejtő

(IMG:http://fc08.deviantart.net/fs47/i/2010/192/a/1/Forget_me____not_by_TokyoButterfly.jpg)

A hozzászólást -Useless-girl- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 13. - 18:28:53
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.07. 13. - 18:52:16
Létrehozva: #41755

devotee

Sziasztok!
Van fórum hurrá!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Dög meleg van itt a panelben (is).
Ééééééééééééééééééés holnaptól szabin vagyok, szabin vagyok...... :DDDDDDD
Huh, alig tudtam elszabadulni ma a melóból, 4 helyett 5:30 (pm) - kor jöttem el (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Majdnem be is zárt a kedvenc turim, de tekertem mint állat, és odaértem. Ja, újabb bicós tapasztalat: kánikulában tekerni nem valami jó, legszívesebben lenyúztam voltna még a bőrömet is, olyan melegem volt.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.07. 13. - 18:53:40
Létrehozva: #41756

devotee

Idézet (Niki @ 2010.07. 13. - 17:34:38) *
Süni!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=pRpeEdMmmQ0

Nézd a videjót. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jól kezdődik, hehe olaszokkal! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Nekem jobban tetszett az, mikor ők győztek és a pályán volt felállítva a dobogó, és ott vették át a kupát, az sokkal jobb mindig, mint amikor a lelátón pff... az baromság!

Jó focis pillanatok vannak a klipben. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hehehe Grosso berúgja, és bajnokok.
De jó volt az Süni!!!

Hú, libabőrös is lettem ezen, tök jó még nem láttam ezt a klipet!

Hehe Niki!!!Pont tegnap láttam én is!Akartam is mondani,de nem volt jó ez a szar!!
De jó volt látni!!!

Emlékszem haverokkal néztük és az egyik haverom tiszta para volt,hogy "ne-ne csak ne bal lábas rúgja ne a Grosso!!!
Erre berúgta!!!!Még most is libabőrös vagyok attól a pillanattól! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Jó volt,nagyon!!!Mi meg egymás nyakába borultunk!!

Ja!Sziasztok!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.07. 13. - 19:01:13
Létrehozva: #41757

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.07. 12. - 13:41:24) *
jantar: jaja, mindent igyekszünk mi is önerőből megoldani. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Máv - no comment.... bár szinte semmi sem működik rendesen ebben az országban, szóval ne lepődjünk meg...

Trixx: nekem is a Yale a szimpibb amúgy (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) szóval inkább megyek veled suliba, jó? XD

na de most sajna mennem kell melózni a bácsihoz, aki diktálja a könyvét. (de nincs kedvem politikai cuccokat hallgatni 3 órán keresztül!) és NAGYON MELEG VAN FÖÖÖÖÖÖÖÖÖJ!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Oké, akkor találkozunk a Yale-en, hátha Rory, mint öreg diák körbevezet. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Angelus @ 2010.07. 13. - 14:31:40) *
Hurrá, él a fórum (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Trixx, csak most olvastam, hogy megkaptad a cd-t, király! Akkor adom a visszajelzést az eladónak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Igen, hozta a cuki Mode-os postás. Meg is dícsértém. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nagyon jó állapotban van. He-he most azon gondokodom, az elejét vagy a hátulját írassam majd alá. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Most is azt hallgatom. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szia Süni! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 13. - 19:18:28
Létrehozva: #41758

devotee

Sziasztok!!!

Lepróbáltam a szombati útvonalat, hasítottam mint állat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) De csajok van rossz hírem is, tuti, hogy a Keletitől araszolni fogunk majd az Erzsébet hídig, ugyanis az Astoriánál útépítés vagyon, és persze nincs kitáblázva előre, így a 3 sáv 2-re olvad... Most ez a kb 2 km-es út 45 percbe tellett. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De nem baj, viszünk fagyott vizet és majd hűtjük magunkat, mert klíma nincs. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Különben jól ment a vezetés, csak egyszer anyáztam, köcsög türelmetlen paraszt volt mögöttem, én meg az egyezményes középujjas jellel tudattam, hogy egy f@sz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.07. 13. - 19:20:49
Létrehozva: #41759

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.07. 13. - 19:52:16) *
Sziasztok!
Van fórum hurrá!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Dög meleg van itt a panelben (is).
Ééééééééééééééééééés holnaptól szabin vagyok, szabin vagyok...... :DDDDDDD
Huh, alig tudtam elszabadulni ma a melóból, 4 helyett 5:30 (pm) - kor jöttem el (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Majdnem be is zárt a kedvenc turim, de tekertem mint állat, és odaértem. Ja, újabb bicós tapasztalat: kánikulában tekerni nem valami jó, legszívesebben lenyúztam voltna még a bőrömet is, olyan melegem volt.

Trixx kellemes szabadságot. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jó éjt mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 13. - 19:21:48
Létrehozva: #41760

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.07. 13. - 20:20:49) *
Trixx kellemes szabadságot. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jó éjt mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

pááááááááááááááááááááááááááááááá
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2086 2087 2088 2089 2090 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
117 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (117 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: