2400 Oldal V  « < 2087 2088 2089 2090 2091 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
jantar1
post 2010.07. 13. - 19:37:05
Létrehozva: #41761

devotee

csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

angie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) viszünk mindent usi pár nappal ezelőtt kérdezted tőled, h. van e lejátszód a kocsiba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és azt montad van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) akkor meghallgatunk egy pár dm számot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és persze vizet is viszünk
usi nekem elegem van ebből a dög melegből utálom így közlekedni egész nap gáz (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) a beton csak úgy nyomja fel a meleget
trixx örülök, h. szabin vagy, már a héten nem is mégy többet?
további szép estét (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
niki gyorsan teljen el a munkád
http://www.youtube.com/watch?v=BRhT4_49mXo kedvencem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) <-- route 66 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
több mosolygásom is volt de le kellett csökkentem a smiley-kat

el is felejtettem edó shad rem. jól bírja ezt a dögmeleget (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.07. 13. - 20:05:08
Létrehozva: #41762

devotee

akinek van duna autonómiája az meg tudja nézni a kopaszkutya filmet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 21:20kor kezdi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 13. - 20:31:40
Létrehozva: #41763

devotee

Jantarr, most csináltam egy mp3-as cd-t, vegyes, van rajta persze Mode is, de tettem rá New Ordert, Stinget, Phil Collinst, Bonanzát, Talk Talkot, Sade-t, Placebot, Covenantot, INXS-t és még sok egyebet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Van rajta Yazoo is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.07. 13. - 20:48:37
Létrehozva: #41764

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.07. 13. - 20:18:28) *
Sziasztok!!!

Lepróbáltam a szombati útvonalat, hasítottam mint állat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) De csajok van rossz hírem is, tuti, hogy a Keletitől araszolni fogunk majd az Erzsébet hídig, ugyanis az Astoriánál útépítés vagyon, és persze nincs kitáblázva előre, így a 3 sáv 2-re olvad... Most ez a kb 2 km-es út 45 percbe tellett. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De nem baj, viszünk fagyott vizet és majd hűtjük magunkat, mert klíma nincs. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Különben jól ment a vezetés, csak egyszer anyáztam, köcsög türelmetlen paraszt volt mögöttem, én meg az egyezményes középujjas jellel tudattam, hogy egy f@sz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hasítottál? Az jó!
Huh útépítés, meg araszolás, az nem túl jó. Az segítség lenne neked ha pl a nyugatiba mennénk?
De utálom én is az ilyen türelmetlen parasztokat. Jól tetted hogy beintettél neki.

Idézet (vicuska @ 2010.07. 13. - 20:20:49) *
Trixx kellemes szabadságot. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jó éjt mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Köszi Vicus, jó éjt neked is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.07. 13. - 20:55:35
Létrehozva: #41765

devotee

Idézet (jjantarr @ 2010.07. 13. - 20:37:05) *
csövike
angie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) viszünk mindent usi pár nappal ezelőtt kérdezted tőled, h. van e lejátszód a kocsiba és azt montad van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) akkor meghallgatunk egy pár dm számot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és persze vizet is viszünk
usi nekem elegem van ebből a dög melegből utálom így közlekedni egész nap gáz (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) a beton csak úgy nyomja fel a meleget
trixx örülök, h. szabin vagy, már a héten nem is mégy többet?
további szép estét (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
niki gyorsan teljen el a munkád
http://www.youtube.com/watch?v=BRhT4_49mXo kedvencem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) <-- route 66 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
több mosolygásom is volt de le kellett csökkentem a smiley-kat

el is felejtettem edó shad rem. jól bírja ezt a dögmeleget (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Igen, már ne is megyek, csak jövő hét szerdán. Tök szupi.
Jó lesz kicsit kikapcsolni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Angelus @ 2010.07. 13. - 21:31:40) *
Jantarr, most csináltam egy mp3-as cd-t, vegyes, van rajta persze Mode is, de tettem rá New Ordert, Stinget, Phil Collinst, Bonanzát, Talk Talkot, Sade-t, Placebot, Covenantot, INXS-t és még sok egyebet Van rajta Yazoo is

Ez jól hangzik. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 13. - 21:04:47
Létrehozva: #41766

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.07. 13. - 21:48:37) *
Hasítottál? Az jó!
Huh útépítés, meg araszolás, az nem túl jó. Az segítség lenne neked ha pl a nyugatiba mennénk?
De utálom én is az ilyen türelmetlen parasztokat. Jól tetted hogy beintettél neki.

Drága vagy, de az nem segít semmit, mert akkor is a Blaha felé kellene mennem és úgy Erzsébet híd, mert a Margit híd le van zárva. Bár van még egy zerge út, amit ma mondott Angyalom, de az még 10 km kerülő... Petőfi híd felé, és akkor kikerülnénk a Bach csomópontot, ami elég horror hétköznap. Megpróbálhatjuk. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Majd meglátom.

Jajj, nem foglalkozom én ezekkel az állatokkal. Sokan elfelejtik, hogy valaha ő is voltak mazsolák... a BKV buszokat is ki nem engednék a megállóból. Tahók.

Idézet (Trixx @ 2010.07. 13. - 21:55:35) *
Ez jól hangzik. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Szerintem is jól hangzik, már kipróbáltam a kocsiban és lejátsza a lejátszó (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.07. 13. - 21:10:52
Létrehozva: #41767

devotee

trixx egy hét szabadság (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ,
angi amit mesélsz az kínai pesten nem vagyok ismerős (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) igen sokan elfelejtik milyen volt kezdő vezetőnek lenni (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ha vmi változás lesz akkor írjátok meg, ha tényleg gond lenne a keletiig lejönni, de akkor trixx mindenképpen együtt menjünk, mert tényleg eltévedek

Idézet (Angelus @ 2010.07. 13. - 22:04:47) *
Drága vagy, de az nem segít semmit, mert akkor is a Blaha felé kellene mennem és úgy Erzsébet híd, mert a Margit híd le van zárva. Bár van még egy zerge út, amit ma mondott Angyalom, de az még 10 km kerülő... Petőfi híd felé, és akkor kikerülnénk a Bach csomópontot, ami elég horror hétköznap. Megpróbálhatjuk. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Majd meglátom.

Jajj, nem foglalkozom én ezekkel az állatokkal. Sokan elfelejtik, hogy valaha ő is voltak mazsolák... a BKV buszokat is ki nem engednék a megállóból. Tahók.

Szerintem is jól hangzik, már kipróbáltam a kocsiban és lejátsza a lejátszó (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

jó éjt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 13. - 21:13:52
Létrehozva: #41768

devotee

Idézet (jjantarr @ 2010.07. 13. - 22:09:03) *
trixx egy hét szabadság (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ,
angi amit mesélsz az kínai pesten nem vagyok ismerős (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) igen sokan elfelejtik milyen volt kezdő vezetőnek lenni (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ha vmi változás lesz akkor írjátok meg, ha tényleg gond lenne a keletiig lejönni, de akkor trixx mindenképpen együtt menjünk, mert tényleg eltévedek

Jajj, hát a itt tök mindegy merre mész, mert mindenütt dugó szokott lenni, de talán reggel, főleg szombaton nem lesz még olyan nagy a forgalom és bokorugrók leszünk. A Bach csomópont után már nem gáz... csak addig az (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Majd megoldom, ügyes kislány vagyok ám! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) És nem variálunk, Keletinél felszedlek benneteket, aztán csak megyünk valamerre, van két alternatíva is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

jó8 (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem vagyok még álmi, ezért filmezek... csak megint egyedül maradtam (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.07. 13. - 22:11:06
Létrehozva: #41769

devotee

Én itt vagyok
Sziasztok láyok!

Az van, h én simán elszoktam menni a petőfi híd felé, nem olyan nagy kerülő az... nyugodtan mehetsz arra is, kb 10 perc a különbség, de lehet még annyi sem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de én azt mondom, inkább menj azon, amerre ma mentél, ha még nem ismered pestet.. nekem volt egy pasim, aki pesti volt, és mindig ő tanított.. mindig mindehova nekem kellett oda találnom.. fogta egyszer kétszer a fejét rendesen.. mert én is sajnos megek mint a meszes (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Lányok.. bevásároltam... megvettem mindent.. üdítőket, felvágottakat, sajtokat.. háromszöget, meg trappistát... vajat, a menü... hát kicsit tésztásra vettük a két napot... mert azok nagyon gyorsan kész vannak.. ha nem gond így utólag (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

szóval... lesz első nap húsos tészta... az valami isteni... sütni kell, majd meglátjátok... lesz a vega kaja mellé.. sima túrós tészta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Második nap lesz paprikás krumpli, meg krumplis tészta... ki mit kíván majd..

Persze vettem másnapra reggelinek valót is, csak kenyeret kell majd vennem frisset, azt majd szombat reggel megveszem... meg tejet kell még venni, h legyen a kv-hoz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Üditők vannak... alma lé, gyömbér, kóla, baracklé

vizet nem vettem, de szerintem az nem gond, úgyis hoztok magatokkal az úton, vagy ha kell, még vesztek, mikor megálltok piát venni
Piát akkor mindenki hozzon magával, az már nem fért bele a keretbe, ez így is ippeg van benne (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Módosítsunk valamit ?
bár már nem nagyon lehet, mert bevásároltam.. de ha még valami kell, szóljatok.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.07. 13. - 22:25:01
Létrehozva: #41770

devotee

Edó: szerintem egy karton ásványvíz minimum még kéne - az sose gáz ha van - főleg ha a másnaposok azt preferálják (mint pl. én, aki másnaposan rengeteg ásványvizet iszik XD meg hát hazafelé útra se lenne utolsó vinni ha marad). amúgy ügyes vagy hogy ment a bevásárlás! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
a kaják közül mindet szeretem, amit felsoroltál XD szét fogunk durranni! XDDD

Angie: akkor én nem viszek zenét az útra, ha írtál ki CD-t (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) már ezen agyaltam XD
na örülök, hogy menni fog a lavírozás Pesten XD ha meg araszolunk az nem gáz, legalább tovább élvezhetjük a magyar 101 ikszedik felvonását XD

na már kezdek én is felpörögni a hétvégére, noha ettől a monnyon le kánikulától elég morcos vagyok. XD

na megyek vissza Gilmore Girls-özni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) basszus, már tökre átállt az agyam az angolra tőle XD (no szinkron, no felirat XD)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.07. 13. - 23:03:31
Létrehozva: #41771

devotee

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) edó te egy angyal vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) martin az első számú angyal te meg a 2. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de ezüstből, mert azt szeretem, ahogy te is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(IMG:http://www.boydsilverworks.com/images/oBSW112.JPG) <-- ilyen vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
még írnom kell egy csomó mindet szakdoga (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) P máskor nem tudom csak éjszaka fújjjjjjj
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 14. - 05:29:08
Létrehozva: #41772

devotee

Jó reggelt!

De klassz hüvi van, szellőztetek ezerrel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Edó, okés a bevásárlás, vizet majd viszünk, péntek este átgurulok az Eurocenterbe és megveszem a kartonost, mert olcsóbb (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) És nem csak Usi preferálja a vizet, én is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na, szóval nekem az kelleni fog mindenképpen. Kenyér, tej szombaton, ez magától érthetődő. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tetszik a menü, van benne azért kis hús, THX! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Petőfi híd, lehet az lesz belőle, fejből nagyon vágom ám az utakat, csak a forgalmas csomópontokkal vannak gondjaim, mert sosem tudom mikor merre lehet elkanyarodni (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) De majd belejövök, a sebességgel nem lennének gondjaim, itt mindenhol majdnem lehet 60-al meg 70-el menni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Usi, azért hozz nyugodtan mp3-as cd-t (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.07. 14. - 05:46:54
Létrehozva: #41773

devotee

Jó reggelt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.07. 14. - 06:16:57
Létrehozva: #41774

devotee

Jó Reggelt!
Edó nagyon szuperül hangzik a menü. Köszi hogy bevásároltál. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tényleg egy angyal vagy ahogy Jantar mondja.
Oké, akkor viszünk magunkkal piát. He-he a pia kontra hálózsák témában mégis csak a pia nyert. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Jan, azért az angyalok sorába vegyük oda Agne-t is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Usi, remélem jó volt a tegnap esti GG. Képzeld én is néztem angolul, de alig értettem. Szemben a Született F-el, az totál érthetó volt. Valahogy olyan 'csúnya' a kiejtésük, alig vágtam. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Inkább ráraktam a szinkront.

A pesti közlekedéshez nem tudok mit szólni, nekem is kínai mint Jantarnak. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.07. 14. - 06:23:08
Létrehozva: #41775

devotee

Ja, és hurrá szabadság, ennek örömére meg is nézem az Szexi csajok 2-t. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.07. 14. - 06:43:17
Létrehozva: #41776

devotee

Idézet (szuhaisüni @ 2010.07. 13. - 19:53:40) *
Hehe Niki!!!Pont tegnap láttam én is!Akartam is mondani,de nem volt jó ez a szar!!
De jó volt látni!!!

Emlékszem haverokkal néztük és az egyik haverom tiszta para volt,hogy "ne-ne csak ne bal lábas rúgja ne a Grosso!!!
Erre berúgta!!!!Még most is libabőrös vagyok attól a pillanattól! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Jó volt,nagyon!!!Mi meg egymás nyakába borultunk!!

Ja!Sziasztok!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Én is emlékszem erre a pillanatra.
Ja, bal láb, de nem is az, én meg azt néztem, hogy áll oda, milyen pofát vág és stb. (női szemmel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )
Először azt hittem, mulyán ment, de aztán láttam a szemén, hogy magabiztos és tudtam, hogy be fog menni!!! No meg én egy boszorkány vagyok, és a mostanin is mindig megmondtam, hogy melyik hagyja ki.

Én öcsémmel és Zotyámmal néztem, mi is felvertük a házat akkor. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.07. 14. - 06:52:05
Létrehozva: #41777

devotee

Süni még 2 évet kell csak várni az EB-ig.
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Meg olimpia is lesz London... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Vazze, nekünk oda el kell mennünk, vannak ismerőseink és tényleg szándékunkban állna.
Kiszurkolni Cseh Lacinak egy aranykát. Tiszta ezüst volt a Vizeskockában legutóbb. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.07. 14. - 08:09:24
Létrehozva: #41778

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.07. 14. - 07:23:08) *
Ja, és hurrá szabadság, ennek örömére meg is nézem az Szexi csajok 2-t. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Heheheee!!

Tükör????? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 14. - 08:19:00
Létrehozva: #41779

devotee

Idézet (szuhaisüni @ 2010.07. 14. - 09:09:24) *
Heheheee!!

Tükör????? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Trixx @ 2010.07. 14. - 07:16:57) *
Jó Reggelt!
Edó nagyon szuperül hangzik a menü. Köszi hogy bevásároltál. Tényleg egy angyal vagy ahogy Jantar mondja.
Oké, akkor viszünk magunkkal piát. He-he a pia kontra hálózsák témában mégis csak a pia nyert.
Jan, azért az angyalok sorába vegyük oda Agne-t is.

A pesti közlekedéshez nem tudok mit szólni, nekem is kínai mint Jantarnak.

Na, akkor majd csak kell boltba menni, megállunk Biatorbágynál (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nálam van 4 üveg Bacardi, a vésztartalék, majd azokat is elviszem! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Oszt bepusziljuk.

Köszönöm az Angyal státuszt (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Jó szabizást! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.07. 14. - 08:23:32
Létrehozva: #41780

devotee

reggelt!
már most meleg van :S ragadok és ezt utálom :S
na mindegy, nem hozom a negatív rezgéseket a fórumra (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Angie: oké, majd viszek 1-2 sima audio CD-t (amikkel a kocsinkat is teszteltük hazafelé (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )

Na lenyomok 5 oldal gépelést (tegnap sokat csináltam) és utána fordítok (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2087 2088 2089 2090 2091 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
98 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (98 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: