![]() ![]() |
2010.07. 14. - 08:49:23
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Na.. nem gond, megveszem akkor én azt a két zsugi vizet, ne cipeljétek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) akkor azt még hozzá vásároljuk.. egyik bubis, a másik meg nem.. megfelel így kisasszonyok? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) még egy kérdés.. ugye vízből nem kell drágát vennem... megfelel a sima kommersz is. ... rmeélem.. mert az tényleg filléres (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Jan... pont olyan a derekam, mint az angyalkának.. pont nincs (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Még két nap, és jöttök... kifogtuk az év legmelegebb hetét.. de nem gond... majd hűsölünk is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) NA megyek, magamba öntök egy kis kv-t (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 14. - 08:56:17
Létrehozva:
|
|
|
Tudjátok mit fogok nézni? Trainspottingot... nagyon régen láttam, és most volt a zenéje a tv-ben...... teljesen rázizzentem!
UGye láttátok ezt a filmet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 14. - 09:11:43
Létrehozva:
|
|
|
Edó: nekem teljesen megfelel az óccsó víz is, csak víz legyen XD behűtve XD ok, extra kérésekkel végeztem XD
én láttam a Trainspottingot de nem voltam annyira elájulva tőle (se a Ponyvaregénytől), mint ahogy beharangozták. |
|
|
|
2010.07. 14. - 09:22:05
Létrehozva:
|
|
|
Na akkor veszek még két zsugor vizet. az szerintem elég lesz.
Nem tetszett egyik film sem? én mindkettőt szerettem... szeretem nagyon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 14. - 09:22:48
Létrehozva:
|
|
|
hát nem voltak rosszak, de egyik se volt olyan nagy katarzisélmény a számomra...
|
|
|
|
2010.07. 14. - 10:19:58
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.07. 14. - 10:21:28
Létrehozva:
|
|
|
Trainspotting nekem sem tetszett (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát a Ponyvaregény... már nem is emlékszem miről szól... (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
|
|
|
|
2010.07. 14. - 10:26:21
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na, akkor majd csak kell boltba menni, megállunk Biatorbágynál (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nálam van 4 üveg Bacardi, a vésztartalék, majd azokat is elviszem! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Oszt bepusziljuk. Köszönöm az Angyal státuszt (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Jó szabizást! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ja, nem azért írtam, úgy gondoltam megveszem itt Szolnokon, aztán viszem magammal, hátha megszomjazok a vonaton. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Te Ange Breezer vagy rendes Bacardi? Szivi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és köszi. Nekem is jó a sima víz. A Trainspotting az uram nagy kedvence. A Ponyvaregény nekem nagyon bejött. Lesz is majd a tévében asszem. Meg is nézem majd újra. A hozzászólást -Trixx- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 14. - 10:33:04 |
|
|
|
2010.07. 14. - 11:06:06
Létrehozva:
|
|
|
Trixxi: amúgy pont jókor vettél ki szabadságot, legalább nem a munkahelyen kell aszalódnod, bár nem tudom hogy a paneles opció jobb-e (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
2010.07. 14. - 11:33:16
Létrehozva:
|
|
|
Ja, nem azért írtam, úgy gondoltam megveszem itt Szolnokon, aztán viszem magammal, hátha megszomjazok a vonaton. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Te Ange Breezer vagy rendes Bacardi? Szivi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és köszi. Nekem is jó a sima víz. A Trainspotting az uram nagy kedvence. A Ponyvaregény nekem nagyon bejött. Lesz is majd a tévében asszem. Meg is nézem majd újra. Most volt a hétvégén... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) néztem is.. hébe-hóba... asszem pont a döntő alatt ment, mert el el kapcsoltam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na ennyire volt jó ez a meccs! Én bacardi párti vagyok, nem breezer (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) most az is akciós a tesco-ban... 7 decis 2990 |
|
|
|
2010.07. 14. - 11:46:52
Létrehozva:
|
|
|
hehe, Szögödön milyen óccó vót! XD
|
|
|
|
2010.07. 14. - 12:17:28
Létrehozva:
|
|
|
hehe, Szögödön milyen óccó vót! XD És milyen finom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ugye-ugye milyen jót tett ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .. rá egy hétre .... kb (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 14. - 12:36:57
Létrehozva:
|
|
|
jajajajajaja (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
2010.07. 14. - 13:50:44
Létrehozva:
|
|
|
jantar: ismerős! én se szeretem, mikor Szegedről jövök haza vagy megyek vissza és nálam van a laptop. szorítottam magamhoz már párszor. jobb félni, mint megijedni....
na üdítők voltak ezek a képek itt a nagy melegben (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) mondhatni izzasztóak XD de miattuk szívesen izzadok XDDDD |
|
|
|
2010.07. 14. - 14:47:11
Létrehozva:
|
|
|
Jók a képek Jantarr!!!
Hú, este bulizom (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) A-HA koncert!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
2010.07. 14. - 15:06:28
Létrehozva:
|
|
|
ma van az A-ha? az tök jó! érezd jól magad! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Papp Laci?
|
|
|
|
2010.07. 14. - 15:56:56
Létrehozva:
|
|
|
Hellllóóó-Belllllóóó!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Edóka! Neked mekkora medencéd van?Mik a paraméterei? Szerinted mekkorát érdemes venni???Te úgy is olyan nagy szakember vagy ebbe a témába! (is) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Már csak azért kérdezem,mert mi is vennénk egyet a gyereknek!De,ha már veszünk,akkor akkorát kellene venni amibe mi is beleférünk!?Vagy nem???De!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ma elmentünk Kecsóra (Vica integettem ám) a Praktikerbe venni egyet,de amit kinéztünk(450*107)az csak péntektől lesz akcióba(60ról,40re)!Úgyhogy addig is vettünk egy frankó hintaágyat! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg egy Leg Magic-et!No,azt nem nekem! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 14. - 16:07:03
Létrehozva:
|
|
|
Na akkor,majd megnézem később a választ!
Most megyek és összerakom a hintaágyat!!Húúúú,de bazi meleg lesz kint!!! (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) |
|
|
|
2010.07. 14. - 16:11:09
Létrehozva:
|
|
|
LEhet csak én vagyok lemaradt a THDMFC hírekkel... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
"10/07/11 Várhatóan szeptember közepén-végén jelenik meg a 'Tour Of The Universe: Live In Barcelona' munkacímre hallgató dupla koncert DVD, amelyhez vélelmezhetően egy exkluzív live CD is tartozik majd. A felvételek november 20/21-én készültek Barcelónában. A koncertfilm rendezője Russell Thomas, akinek a U2, a Coldplay, a Muse vagy akár Beyoncé és Kylie Minogue live felvételeit köszönhetjük. A filmet Simon Hawken fényképezte, míg a producer a JA Digital volt. A live DVD anyaga önmagában is kitesz két teljes órát, a bonusz anyagok pedig további bő egy óra érdekességet ígérnek. A Live DVD-n rajta lesz az egész koncert, így a második napon játszott csereszámok is, köztük remélhetőleg a 'World In My Eyes', az 'Insight', a 'Miles Away / The Truth Is' és a 'One Caress'. " |
|
|
|
![]() ![]() |