![]() ![]() |
2010.07. 14. - 20:29:37
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Niki: én Dave-ét elfogadnám XD hehe (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
ja és a pulcsihoz az arckifejezés se semmi XD jantar: én a vörös és a fehér rózsáért vagyok oda (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) szegény nővérkék! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) gondolom a melegben túldolgoztatták szegényeket! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.07. 14. - 20:30:26
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.07. 14. - 20:36:19
Létrehozva:
|
|
|
Jantar beerősített Martinnal. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Én nem hallottam. Hát az a baj, hogy nincs klíma, és elég meleg van. Én is voltam úgy, hogy dőlt rólam a víz, aztán a homlokomról rácsöppent a betegre rólam a víz, mikor hajoltam hozzá, hogy bekössem az infúziót. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én most mindig éjszakára megyek majd, az valamivel jobb. De most van egy bolond beteg szegényke (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és egyfolytában ott kell vele lenni, mellette a szobában, mert ki akar szedni magából mindent, szondát, kanült, mindent. Éjjel így is kiszedte (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mert muszáj volt egyszer eljönni tőle, mert volt két beteg akihez menni kellett, és ugye ketten voltunk. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 14. - 20:37:26
Létrehozva:
|
|
|
Na,jelentem a hintaágy összerakva!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nagyon jól szuperál! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Simán meglehetett inni benne három sört!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 14. - 20:38:26
Létrehozva:
|
|
|
a halo mix-e tetszik ..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.07. 14. - 20:38:37
Létrehozva:
|
|
|
Na megyek is aludni,holnap korán kelek!!! (1:30)
Jó éjt mindenkinek!!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 14. - 20:42:02
Létrehozva:
|
|
|
Süni okos vagy.
Jaj, most úgy röhögök magamon. Tényleg van ám pár ilyen gyagyás beteg, hát nem tehetnek róla persze, de attól még gyagyásak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és olyanokat mondanak meg csinálnak, hogy eszméletlen. Hát nehéz velük a munka, és sokat dilizünk, de azért utólag mindig vicces is, és ha kívülről látnám magam, hát nagyon röhögnék néha. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na megyek is aludni,holnap korán kelek!!! (1:30) Jó éjt mindenkinek!!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fasza! Mindjárt kelsz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Addig hintázz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most én miről beszélek? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Miért mondtam, hogy Süni okos vagy? Na jó már a monitort is leköptem. Hehe!!!!!!! |
|
|
|
2010.07. 14. - 20:44:48
Létrehozva:
|
|
|
Süni okos vagy. Jaj, most úgy röhögök magamon. Tényleg van ám pár ilyen gyagyás beteg, hát nem tehetnek róla persze, de attól még gyagyásak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és olyanokat mondanak meg csinálnak, hogy eszméletlen. Hát nehéz velük a munka, és sokat dilizünk, de azért utólag mindig vicces is, és ha kívülről látnám magam, hát nagyon röhögnék néha. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fasza! Mindjárt kelsz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Addig hintázz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most én miről beszélek? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Miért mondtam, hogy Süni okos vagy? Na jó már a monitort is leköptem. Hehe!!!!!!! Heheheheeee,de dilinyó vagy!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 14. - 20:46:13
Létrehozva:
|
|
|
Ááááááááá!
El kell mesélnem egy nyaralási sztorit, hintaágyról jutott eszembe. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2010.07. 14. - 20:50:06
Létrehozva:
|
|
|
Ááááááááá! El kell mesélnem egy nyaralási sztorit, hintaágyról jutott eszembe. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Azt még megvárom!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 14. - 20:50:41
Létrehozva:
|
|
|
írd csak le (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
sgy jó éjt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 14. - 20:57:16
Létrehozva:
|
|
|
Jó pár éve volt, hárman mentünk nyaralni Horvátba, tesóm és Zoli.
Hosszú hétvégére mentünk csak na. Kempingbe, és sátorral. Hát még sosem szereltünk össze sátrat. Először is már ismertük a helyet és azt csináltuk, hogy nem jelentettek be engem, megkerültem az egészet, és belopóztam. Hát két hapi ment be, na mindegy jó felállás. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aztán nekiálltunk szerelni a sátrat, ami eltartott órákon át, mert nem jöttünk rá, hogyan kell. Már magasan járt a nap, tiszta rosszul voltunk. Addig egy szomszéd a lakókocsi mellett, fiatal srác egyfolytában minket nézett. Néha rázta a fejét. Tényleg már órák is elteltek, mire odajött, és megmutatta, hogyan kell. 5 perc alatt megvolt!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Másnap jöttek korán, kiabálják: Controll! Mi még aludtunk benn hárman, mert hajnalban mentünk "haza" és megijedtünk, hogy most mi lesz. Büntetés, jaj ne!!! Erre én nem mentem ki a sátorból, csak öcsém és Zotya. Mert ugye így is jöttek. Csak hát a sátor előtt ott volt a virágos papucsom!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg melltartó lógott, meg bikini miniszoknya stb. Hehehe!!! Hát vert a szívem rendesen, de aztán minden oké volt. Utána meg úgy be voltam szarva, hogy á mondom én bejelentkezek, mert mi lesz, ha még jönnek, meg itt kinn szigorúak nagyon, nagy a büntetés. Aztán egy kistáskával bementem a főépületbe, megint megkerülve, hogy kihez jelentkezek be. És valamit eldadogtam németül ilyen hülye hazugságot, hogy most gyaloglok Rijekából a rokonokhoz, itt vannak sátorban, hozzájuk jönnék pluszban. Na, hát mondjuk van vagy 50 km Rijeka, mondom gyalog. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jaj, hát jó volt csak így elmesélve, nem tudom élőben vicces volt!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 14. - 20:57:26
Létrehozva:
|
|
|
niki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) rózsás papucs bikini (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szoknya (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.07. 14. - 20:58:39
Létrehozva:
|
|
|
Mondta az öcsém, hogy nézte is a faszi a virágos pacskert. Hehehe!
Most vagy gondolta, hogy összeszedtek éjjel valami nőt, vagy pedig azon tanakodott, hogy vajon melyikük játssza a nőneműt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 14. - 21:01:17
Létrehozva:
|
|
|
Niki: na ezen a sátrason nagyon jót rötyögtem! XD főleg a virágos papucsos kommenteden XDDDD
|
|
|
|
2010.07. 14. - 21:01:57
Létrehozva:
|
|
|
niki ennek a történetnek se füle se farka (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de értem a poént (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) niki örülök, h. tetszenek a martinos képek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.07. 14. - 21:02:02
Létrehozva:
|
|
|
süni: ügyi vagy a hintaággyal! XD remélem nem lötybölted ki a söröcskét hintázás közben XD bár gondolom már profi vagy te is sörivásban XD
|
|
|
|
2010.07. 14. - 21:03:22
Létrehozva:
|
|
|
ja erre a papucsos storyra nekem is rögötön az egyik srác nőnemű jellege ugrott be (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.07. 14. - 21:06:24
Létrehozva:
|
|
|
Mondta az öcsém, hogy nézte is a faszi a virágos pacskert. Hehehe! Most vagy gondolta, hogy összeszedtek éjjel valami nőt, vagy pedig azon tanakodott, hogy vajon melyikük játssza a nőneműt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Heheheee!!! Jó story!!!!Vicces! Esti mesének pont jóóóóó volt!!! Páááááááá |
|
|
|
![]() ![]() |