![]() ![]() |
2010.07. 14. - 21:09:17
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
azt írják ma újpesten volt legmelegebb 37 fok (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) vasárnapra mondanak hidegfrontot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) már alig várom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
http://www.youtube.com/user/depecheworlddo.../12/1Yjd6R2bPUI http://www.youtube.com/user/depecheworlddo.../10/esCd5Hzu464 |
|
|
|
2010.07. 14. - 21:09:59
Létrehozva:
|
|
|
na kukucs
a mai képek között van pár aranyos (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) na, újdonság van. úgy tűnik, komolyan megváltozik az életem. nem megyek vissza a koliba, itt maradok az albérletben, itt fogok lakni. mindenféle dolgok miatt így alakult. ennek most örülök is, de félek is. de azt hiszem belevágok. vélemények, javaslatok? tényleg érdekelne, sokan vagytok itt, akik már tapasztaltabbak vagytok jóval. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 14. - 21:14:47
Létrehozva:
|
|
|
Lola: nekem ugyan kimaradt a koliélmény - nem véletlenül - de szerintem jobb lesz neked abban a lakásban. egyrészt mert olyanokkal fogsz lakni, akiket ismersz és barátok vagytok és jól kijöttök (a néha majd előforduló kisebb kellemetlenségek meg nézeteltérések ellenére is), pont emiatt hogy baráti a viszony, könnyebb is lesz ezeket elviselni, illetve úgymond szabadabb leszel bizonyos dolgokban. én nagyon szeretek albiban lakni.
miért félsz? én csak ajánlani tudom. szerintem sokkal jobb. külön szobád van? mert akkor meg pluszban királyság (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) pénzügyileg nem tudom ez hogyan fog érinteni téged, de én albi párti vagyok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 14. - 21:17:32
Létrehozva:
|
|
|
lola voltam anno nappalis egyetemista koromban kollégista kb. fél évre annyi elég is volt, albérletbe nem mentem nem akaratm, minden nap haza jártam sokkal jobb volt kb. 45 perc alatt fent voltam az egyetemen 90%os máv bérlettel jártam és esténként haza icvel tök jók voltak az akkori évek életem legszebb szakasza volt ja a bérlet kb. 3000ft így a lakhatási támogatást is, ami a hökös haverjaim intéztek el hogy megkapjam félre tudtam tenni másra nem az albérletre :S
http://www.youtube.com/user/depecheworlddo...u/1/bAtRm1IrXsw |
|
|
|
2010.07. 14. - 21:29:59
Létrehozva:
|
|
|
niki ennek a történetnek se füle se farka (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de értem a poént (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) niki örülök, h. tetszenek a martinos képek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most mi? Ez így volt, vagy nem értem, miért mondod, hogy se füle se fasza. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 14. - 21:34:30
Létrehozva:
|
|
|
http://www.youtube.com/user/depecheworlddo...u/3/VXpa0FxwoyQ
niki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csak húzlek egy kicsit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) megis nézitek, amiket küldök a videókat vagy csak átküldöm :S , (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ,(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) http://www.youtube.com/watch?v=KyrBTziMAzk |
|
|
|
2010.07. 14. - 21:35:07
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Nekem bejött a történet Niki.. de én is ilyen parás vagyok... nem szeretem a fölösleges izgit... az izgit hagyjuk máskorra (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lola! Szerintem is vágj bele, sokkal jobb lesz, mint némely szutykossal, akit mindig melléd osztottak be. Jó lesz az (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) persze... lesznek problémák, de azok mindenhol vannak.. meg nem vagy te olyan vérmes, h ne lehessen megbeszélni dolgokat .... erre való a kommunkáció szakod:) Köszi mindenkinek a képeket.. remek volt így este... egyedül (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 14. - 21:51:21
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:http://img352.imageshack.us/img352/5933/444983021914f8d83b8kq4.jpg) jófej (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
niki most megsértődtél (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) :S csövi edó szívesen a képeket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://img13.imageshack.us/img13/3577/ff5q.jpg) (IMG:http://img225.imageshack.us/img225/9383/adelle6098iem0.jpg) martin nője bár lehet már nem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:http://img368.imageshack.us/img368/8605/dg1jpg22uu6.jpg) ma az egyik volt gyerekkori játszótársam lány végleg hazaköltözött a pasijától egy utcába lakunk majd 80as évek eleje óta, de legutóljára kb. 91be beszéltem vele. most éppen vmi biztosítónál dolgozik és nemrég keresett fel nem e lennék az ügyfele 15 év után most szólt hozzám először pedig csak egy fél év van köztünk :S utálom az ilyeneket (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) és ez ilyen helyzeteket (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) , (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.07. 14. - 21:52:39
Létrehozva:
|
|
|
Mi, nők, annyira bele tudjuk képzelni, magyarázni hihetetlen alakokba a fantáziát. (...) Lássuk be, a rosszfiúkra bukunk. A csibészekre, ebadtákra. Akik sosem javulnak meg, de mindig ebben bízunk. Mindig átvernek, így sajnos sosem unalmasak. Á, dehogy változnak! Kicsit még meg is aláznak. Várni kell rájuk. Nem jelentkeznek annyiszor, hogy elegünk legyen belőlük. Stratégiájuk kipróbált, kidolgozott. Csókjuk kábító, begyakorolt. Ők azok, akikért élni-halni kell. Akikért biológiai bombánk robban. Akiket kerülünk, mégis mindig beléjük botlunk. Ha választani kell, őket választjuk. A jófiúk nem mozdítanak ki pályánk egyensúlyából. Velük nincs is mit megbánni. Ilyet szeretnénk, de nem ilyet akarunk. Legalábbis nem készen. Szóval, rossz legyen, amikor elszédít, de aztán jó legyen a hatásunkra. És ...maradjon is olyan, hogy a többi nőre már ne legyen hatással. Esküszöm, nem értem magunkat. Csoda, hogy szegény jófiúk belerokkannak a próbálkozásba? A rosszak nem, mert ők nem is akarnak érteni minket. Csak mi őket. Ördögi kör ez. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.07. 14. - 21:57:16
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:http://img215.imageshack.us/img215/3333/spam1goc.jpg) nem szeretem a pirosat (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
utálom a meleget itt van vagy 28 fok vízpart kellene :S (IMG:http://img117.imageshack.us/img117/5822/comic07sa4yy4gx9.jpg) |
|
|
|
2010.07. 14. - 21:58:47
Létrehozva:
|
|
|
Én nagyon éhes vagyok... nincs jó kedvem.... úgyhogy mindenkinek jóccakát!
Puszikák! Jaaa.. lányok... majd szombaton ha jöttök, hívjatok, ha utdjátok kb mikor értek be, és kimegyek értetek a Mekihez... vagy ahova akarjátok... és bevezetlek titeket magamhoz, mert oda nem hoz el a GPS... úgy néz ki, Valis nem ér rá, úgyhogy majd én megyek értetek |
|
|
|
2010.07. 14. - 22:01:51
Létrehozva:
|
|
|
niki nem fordítod le ezt a német képregényt nekem holnapra? köcike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
nem jön valics? vagy csak elénk nem tud? ne már (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (((((((((((((( nixi baby majd akkor holnapra kérek fordítást (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tükör fordítás is jó lsz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 14. - 22:02:18
Létrehozva:
|
|
|
Elétek nem tud menni... úgyhogy valszeg mire jöttök, még nem leszek mindennel kész a háznál, ami a kipakolást illeti... lehet majd segítenetek kell (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mert Évusért már reggel 7-re megyek, de nem tudom mire jutunk, mert még akkor megyek a kenyér gyárba is kenyérért, h friss legyen.. Úgyhogy Usi a 30-ason hívj, mert azon van csak térerőm, a voda ott elég szar nálunk
|
|
|
|
2010.07. 14. - 22:08:12
Létrehozva:
|
|
|
oké (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) köszi edó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ebbe a melegbe meg lehet fulladni lola hova lett?
na akkor niki holnapra ezt a hf (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) <-- kár, h. nem tudsz jönni mindig kötekednék veled (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) :DDDD na lassan megyek írni pár oldalt := jó éjt mkinek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 14. - 22:11:22
Létrehozva:
|
|
|
Hehe Jantar oké meglássuk...
Nem sértődtem, (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) csak közben tévézek is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ez már rég volt, akkor mentünk először így ki... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 14. - 22:25:38
Létrehozva:
|
|
|
na, csak szaktanácsadós beszélgetésem volt barátnőmmel telefonon albiügyben, meg befejeztük a főzést, meg tusoltam.
na, az tuti hogy együtt lakni jobb lesz. laktunk már Edittel, egy évig, működött, tök jól, most is működik. nagyon ismerjük és szeretjük egymást, kb ugyanolyan családból jövünk, anyagi szintben is, meg mindenben, ő is, én is elég takarítósak vagyunk, tehát a lakás is tipptopp lesz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi, hogy mitől félek? hát a pénz. nekem ezt nem anyuka fizeti, mint ahogy szinte semmit sem, mivel nem fér bele, öneltartó vagyok, nekem kell kitermelnem ezt a pénzt. de meglesz, tudom, mert akarom. a melóban jó vagyok, szeret a főnök, mindig dicsér is, lesz szoctám és ösztöndíj is, szóval simán megoldom. csak azért ez egy nagy döntés, és meg kell rágni jól. de így lesz. csak még anyukának kell beadagolnom. nem szól bele, csak beszéltük már, és mindig mondja, hogy maradjak koliban, és azzal mennyit spróolok. csak az a nem mindegy, hogy nem bírom már a kolit. nem vagyok hajlandó megint idegenekkel lakni, akik vagy jófejek vagy nem, meg egyáltalán. a lakás elég nagy, és ketten leszünk benne, nemtom pontosan mekkora, olyan 55 négyzetméter körül van valahol, nagy nappali, egy térben a konyha-étkezőszerűséggel, nagyon napfényes, annyi hogy iszonyat meleg, de pl szuper helyen van. van egy kis szoba még, tehát lehetünk külön is, de most is együtt alszunk inkább (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) az marad a baszoba XD (bocs) hát ez van, ma ez volt az esemény (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mostan pedig alszom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pápá és köszi a tanácsokat |
|
|
|
2010.07. 14. - 22:48:36
Létrehozva:
|
|
|
Lola: értem. hát igen, sajna az albi sokkal drágább, mint a kolesz, ez tény. ez a legnagyobb negatívuma szerintem. ezen kívül viszont én csak támogatni tudom a döntésed. lelkileg is tuti jobbat fog tenni neked ez a változás. mármint ugye barátnővel lakni + nyugisabb környezet + otthonosabb atmoszféra stb. jó lesz az. drukkolok, hogy az anyagi részét is meg tudd teremteni rá. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
jantar: huhhh az a Hourglass-ajtós háttér nagyon bejött! most azt raktam ki háttérnek laptopomra! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) kitartás az oldalakhoz, amiket beterveztél mára! hjaj itt is meleg van, de befogom a számat, még mindig hüvibb, mintha panelban lennék. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Edó: nagyon ott van, amit írtál a rosszfiú vs. jófiú témában! le is mentem, annyira igaz! tényleg az lenne az optimális ha a rossz fiú veled együtt változna. mármint ő jobb fiúvá, te meg ízlésben kevésbé kacsintanál a rossz fiúk felé utána (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) okés, amúgy is mindig a 30-ason hívlak, ha be vagy kapcsolva. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 14. - 23:29:23
Létrehozva:
|
|
|
Szép estét!
Nagyon szuper volt az A-ha!! Főleg, hogy első sorban voltam, teljesen középen, Morten úgy 1,5 méterre táncolt és éneket előttem!!!!!!!!!!!! Ááááááááááááááááááááá, nagyon jó volt!!!! De teljesen elfáradtam... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lesz blog (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Usi, igen a Papp Laciban volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lola, én támogatom az albiba költözést, jobb az (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Megyek aludni, mert 6-kor kelek (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) páááááááááááá |
|
|
|
2010.07. 15. - 05:24:23
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt!
Hehe, én feküdtem legkésőbb és én keltem leghamarabb? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó vagyok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 15. - 05:52:42
Létrehozva:
|
|
|
Trixxi: amúgy pont jókor vettél ki szabadságot, legalább nem a munkahelyen kell aszalódnod, bár nem tudom hogy a paneles opció jobb-e (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Háááááááááát a melóban van klíma, itt meg nincs. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) De kellett már a pihi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Most volt a hétvégén... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) néztem is.. hébe-hóba... asszem pont a döntő alatt ment, mert el el kapcsoltam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na ennyire volt jó ez a meccs! Én bacardi párti vagyok, nem breezer (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) most az is akciós a tesco-ban... 7 decis 2990 Na akkor erről lemaradtam. Kicsit összefolynak néha a napok. Sebaj, majd megnézem DVD-n. A Bacardi akcióra már én is felfigyeltem. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |