![]() ![]() |
2010.07. 15. - 06:01:01
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=JbPkxg69KAs a film zenéje, bírom én. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehe jó volt Süni, én ugyanezt akartam mondani reggel. Trix (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) milyen volt a szexi csajok hahaha! Pont arra gondoltam, mikor ment a vb döntő, hogy biztos nézték a fiúk is, Martin, Dave... végre valamit egyszerre néztünk. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) He-he. Ez a Süni... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó volt. Csak kamerás..... Martin tuti nézte, meg Flech is. :)Nagy drukkerek. |
|
|
|
2010.07. 15. - 06:07:05
Létrehozva:
|
|
|
na mára ennyit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sorry, Dave-nap volt - bár egyik képen ott volt Martin is XDDDD He-he tegnap jól kicsináltad a csajokat (és magadat) ezzel a sok Dave-el. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csupa szuperszexi képet találtál ismét. Sőt kettőn is ott volt Mart. Egyből kiszúrtam. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.07. 15. - 06:25:51
Létrehozva:
|
|
|
Mi, nők, annyira bele tudjuk képzelni, magyarázni hihetetlen alakokba a fantáziát. (...) Lássuk be, a rosszfiúkra bukunk. A csibészekre, ebadtákra. Akik sosem javulnak meg, de mindig ebben bízunk. Mindig átvernek, így sajnos sosem unalmasak. Á, dehogy változnak! Kicsit még meg is aláznak. Várni kell rájuk. Nem jelentkeznek annyiszor, hogy elegünk legyen belőlük. Stratégiájuk kipróbált, kidolgozott. Csókjuk kábító, begyakorolt. Ők azok, akikért élni-halni kell. Akikért biológiai bombánk robban. Akiket kerülünk, mégis mindig beléjük botlunk. Ha választani kell, őket választjuk. A jófiúk nem mozdítanak ki pályánk egyensúlyából. Velük nincs is mit megbánni. Ilyet szeretnénk, de nem ilyet akarunk. Legalábbis nem készen. Szóval, rossz legyen, amikor elszédít, de aztán jó legyen a hatásunkra. És ...maradjon is olyan, hogy a többi nőre már ne legyen hatással. Esküszöm, nem értem magunkat. Csoda, hogy szegény jófiúk belerokkannak a próbálkozásba? A rosszak nem, mert ők nem is akarnak érteni minket. Csak mi őket. Ördögi kör ez. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Edó, ez nagyon így van!!!!! Mindig a rosszfiúk, Csernus is ezt mondja. Na jó többre már nem válaszolok, mert velem lesz tele az olda. Niki behaltam a sátras sztoridon. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lola: jó lesz az albi. Anno mi is úgy kezdtük, kicsit szar volt annyagilag, de úgy fogtuk fel ez a függeltlenségünk ára. Szóval hajrá!!! Azért anyukáddal is egyet értek az anyagiakban, mindig, minden hónapban kell félre tenni. Szerintem. Jantart: tengap ahogy jöttem haza, a házunk felett szállt egy vitorlázó repcsi. Egyből eszembe jutottál. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szia Süni, integetek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ange, örülük hogy jól sikerült a konci. Szép jó Reggelt mindenkinek! A hozzászólást -Trixx- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 15. - 06:32:17 |
|
|
|
2010.07. 15. - 06:45:24
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt.
Niki a sztoridon felröhögtem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angie gondoltam rád tegnap amikor az A-ha egyik tagjával volt interjú a Fókuszban. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Örülök,hogy jól érezted magad a koncerten. Lola biztosan jó lesz neked az albérletben. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 15. - 07:29:28
Létrehozva:
|
|
|
Halihó,
ki vagyok fingva teljesen... mindjárt elalszom és fáradt vagyok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 15. - 07:32:58
Létrehozva:
|
|
|
Halihó, ki vagyok fingva teljesen... mindjárt elalszom és fáradt vagyok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szia-szia! Igyál gyorsan egy jó erős kávét. Vagy szólj az Andinak hogy fedezzen, és hajsd le a buksikádat az asztlra, és pihizz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én így szoktam, ha nagyon kivagyok. Na és persze nem jön senki az irádába. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 15. - 07:43:49
Létrehozva:
|
|
|
reggelt!
nem tudtam aludni a hülye vevők miatt (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) na mindegy. most már szól a DM válogatás CD-im egyike (tesztelem, melyiket vigyem szombaton a kocsiútra (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) Angie: örülök, hogy szuper volt az A-ha koncert!!!! Trixxi: hát igen, kissé tegnap bepörögtem Dave-re XD majd ma is keresgélek nektek képeket (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ismerem MYM-ről a csajt, akitől linkelgettem és ahogy néztem ez csak az egyik Dave-es mappája volt XD de igyekszem Martot meg a többieket is becsempészni ha úgy jön ki a lépés (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ehhh, már most meleg van, bár jó, hogy lengedezik a szél is. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) tegnap írt egyik volt angolos csopitársam, hogy Edinburgh-ben tegnap esett és 11 fok volt és köd, New Yorkban meg mostanában viharok vannak - duplán mondom, hogy rossz földrészre születtem XD ja és néztük apuval a hőtérképet neten és azt mutatta, hogy még a jövő hét lesz ilyen kemény, utána kezd lehűlni és aug. közepe felé normalizálódik átlag 26 fokra és onnantól kb. annyi lesz jó darabig. |
|
|
|
2010.07. 15. - 07:51:27
Létrehozva:
|
|
|
OH God, Useless live szól.............. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (vajon megélem egyszer még, hogy élőben hallhassam ezt a számot???? (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) )
|
|
|
|
2010.07. 15. - 08:13:29
Létrehozva:
|
|
|
Szia-szia! Igyál gyorsan egy jó erős kávét. Vagy szólj az Andinak hogy fedezzen, és hajsd le a buksikádat az asztlra, és pihizz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én így szoktam, ha nagyon kivagyok. Na és persze nem jön senki az irádába. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hali Trixx, drága vagy, de a kolléganőm "randizik" így én fedezem itt a kirakatban. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nekünk nincs irodánk. Kinn ülünk egy nagy, nyitott térben, mindenki lát, itt nem horpaszthatok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 15. - 08:41:45
Létrehozva:
|
|
|
Köszi Usi, de a photobucket le van itt tiltva (mint nagyon sokminden) így nem látom a képeket (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Mocsok dühös lettem! Utálom a bankokat, hitelintézeteket, tetves geci görények...... hogy halnának éhen ahányan vannak...... kva anyjukat!!!!!!!!!!! |
|
|
|
2010.07. 15. - 08:46:09
Létrehozva:
|
|
|
Hali Trixx, drága vagy, de a kolléganőm "randizik" így én fedezem itt a kirakatban. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nekünk nincs irodánk. Kinn ülünk egy nagy, nyitott térben, mindenki lát, itt nem horpaszthatok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Akkor ez szívás. Mindenki lát... Értem Agne, akkor marad a jó erős kávé. Na meg az esti élmenyek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Köszi Usi, de a photobucket le van itt tiltva (mint nagyon sokminden) így nem látom a képeket (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Mocsok dühös lettem! Utálom a bankokat, hitelintézeteket, tetves geci görények...... hogy halnának éhen ahányan vannak...... kva anyjukat!!!!!!!!!!! Na szivem mi történt? Egyébként egyetértek, szemét az összes! Sajnos már tapasztaltam... |
|
|
|
2010.07. 15. - 08:47:02
Létrehozva:
|
|
|
Angie: ezek facebookról vannak. nagyon gáz hogy ennyi mindent letiltottak! :S na majd akkor otthon lesd meg a képeket! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (na kb. így néztem én is a netet mikor le kellett korlátoznom pl. a képmegjelenítéseket Szegeden - szar, mi?)
mi a baj most a bankokkal? kitartás!!!!!!!!!!!!! (hehe, nem is tudtam, hogy ilyen jó kis válogatásokat raktam össze XD hármat szerintem viszek tutira XD) |
|
|
|
2010.07. 15. - 09:02:08
Létrehozva:
|
|
|
A képlet egyszerű....
Angyalom + testvéri hitel = BAJ már megint... rászállt a bank, mert nincsenek fizetve a törlesztések, tegnap este 7-kor hívták, hogy éjfélig fizessen 20 ezret, péntekig meg még 100-at... nem tom honnan gondolják, ha már eleve tiltás van a fizetésén, mert nem tudja befizetni, hogy akkor majd egyben be tud fizetni ekkora összeget????? |
|
|
|
2010.07. 15. - 09:08:36
Létrehozva:
|
|
|
Angie: jesszus! mekkora pöcsök!!!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) nem akarja Angyalka felszámolni már ezt a testvéri hitelt vagy mi a szöszt? eddig csak rábaxott vele! :S
kis felvidítás: most írom ki neked a Ház 6. évadot, meg előtúrom a True blood-okat is, hogy holnapra már meglegyenek és becsomizhassam őket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 15. - 09:12:47
Létrehozva:
|
|
|
Usikám, ez a hitel leketyegett volna decemberben... és a tesója a füle botját sem mozgatja az ügyben, holott neki kellett az a rohadt pénz!!! Most meg beleszar az egészbe, mikor a bátyja szarban van.............
|
|
|
|
![]() ![]() |