![]() ![]() |
2010.07. 15. - 10:21:21
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sziasztok!
Usi... huhhh.. ezek a képek .. eleve meleg van... szadista (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie.... ráérsz majd egy kicsit, gyere gmail-re, vagy msn-re (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csak mondd, melyikre (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Trixi..... panelba kötelező a ventillátor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) régebben panelban dolgoztam.. hát a bugyimból folyt a víz, estére rendesen ragadtam... |
|
|
|
2010.07. 15. - 10:23:56
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! Usi... huhhh.. ezek a képek .. eleve meleg van... szadista (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie.... ráérsz majd egy kicsit, gyere gmail-re, vagy msn-re (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csak mondd, melyikre (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Trixi..... panelba kötelező a ventillátor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) régebben panelban dolgoztam.. hát a bugyimból folyt a víz, estére rendesen ragadtam... Jelen pillanatban egyik sem működik a munkahelyemen, le van tiltva az új internetszolgáltatónk által, és a portok feloldása elég hosszú, csak utána fog minden működi, de a G-maiul hellyel közzel megy, megpróbálok fellépni. |
|
|
|
2010.07. 15. - 10:41:31
Létrehozva:
|
|
|
hehehe.. nem csak rúzs... az a szemöldök.. szépen sorra van szedve... azért megnézném wax-al a szemöldöke alatt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.07. 15. - 10:41:55
Létrehozva:
|
|
|
A képlet egyszerű.... Angyalom + testvéri hitel = BAJ már megint... rászállt a bank, mert nincsenek fizetve a törlesztések, tegnap este 7-kor hívták, hogy éjfélig fizessen 20 ezret, péntekig meg még 100-at... nem tom honnan gondolják, ha már eleve tiltás van a fizetésén, mert nem tudja befizetni, hogy akkor majd egyben be tud fizetni ekkora összeget????? Angie szegény angyalkád.....azt hiszi a bank,hogy csak úgy le tud akasztani valahonnan ennyi pénzt? |
|
|
|
2010.07. 15. - 11:26:32
Létrehozva:
|
|
|
Edó, fenn várlak a G-mailen.
Angie szegény angyalkád.....azt hiszi a bank,hogy csak úgy le tud akasztani valahonnan ennyi pénzt? Az... szóval Angie bank megint kinyit... Különben lövésem sincsen honnan gondolják a bankok, hogy 2 nap alatt a semmiből elő lehet venni 100 e forintot. |
|
|
|
2010.07. 15. - 11:34:25
Létrehozva:
|
|
|
tudod Angie, akik a bankban dolgoznak, nekik a 100.000 ft aprópénz.... nem úgy, mint az átlag embernek. :S
|
|
|
|
2010.07. 15. - 11:44:17
Létrehozva:
|
|
|
Én miért nem látlak a gmail-en?
bébi! |
|
|
|
2010.07. 15. - 11:53:24
Létrehozva:
|
|
|
Angie, Lola: majd Edóéknál beszéljük meg a MYM tali részleteit is, ok? Angie-nek is megírom, hogy Ina és Siv pénteken 12:20-kor landolnak a 2A terminálnál Ferihegyen. Goga másnap érkezik vonattal. (azt még csak most kérdeztem meg, hogy hova)
|
|
|
|
2010.07. 15. - 12:03:14
Létrehozva:
|
|
|
nem néz ki rosszul (DeviantArton találtam)
(IMG:http://fc08.deviantart.net/fs71/f/2010/196/b/7/depeche_mode_it__s_no_good_logo_by_bleedsopretty.jpg) |
|
|
|
2010.07. 15. - 12:18:58
Létrehozva:
|
|
|
csövike mkinek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) este megyek volt egyetemi évfolyamtársaimmal hegyaljai fesztiválra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kiscsillag , deák bill, hobo és sok más érdekes együttes koncertjére. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) péntekei napom pakolásból áll majd (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nemsoká vége a heti melónak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
legjobbakat csövike mkinek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 15. - 13:00:57
Létrehozva:
|
|
|
Edó, fenn várlak a G-mailen. Az... szóval Angie bank megint kinyit... Különben lövésem sincsen honnan gondolják a bankok, hogy 2 nap alatt a semmiből elő lehet venni 100 e forintot. Angie rendes vagy,hogy segítesz Angyalkádnak. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A bankokat sajnos nem érdekli,hogy honnan szerzi az illető a pénzt csak ők megkapják. |
|
|
|
2010.07. 15. - 14:48:55
Létrehozva:
|
|
|
Angie, Lola: majd Edóéknál beszéljük meg a MYM tali részleteit is, ok? Angie-nek is megírom, hogy Ina és Siv pénteken 12:20-kor landolnak a 2A terminálnál Ferihegyen. Goga másnap érkezik vonattal. (azt még csak most kérdeztem meg, hogy hova) Keletibe jön a vonata, 11-re ér be szombaton. Én miért nem látlak a gmail-en? bébi! vagy 3 órán át voltam bejelentkezve, de nem voltál, nekem meg dolgom volt és kiléptem |
|
|
|
2010.07. 15. - 15:16:56
Létrehozva:
|
|
|
De én is ott voltam.. én nem láttalak téged... te meg engem nem.. ez érdekes!
|
|
|
|
![]() ![]() |