2400 Oldal V  « < 2094 2095 2096 2097 2098 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Angelus
post 2010.07. 15. - 15:19:05
Létrehozva: #41901

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.07. 15. - 16:16:56) *
De én is ott voltam.. én nem láttalak téged... te meg engem nem.. ez érdekes!

(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Lassan lépek... majd este leszek msn-en!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.07. 15. - 15:27:52
Létrehozva: #41902

devotee

Tudod mi lehetett? legalábbis szerintem.. mi még nem csevegtünk soha gmail-en... és nem voltunk szerintem egymásnak felvéve... szerintem ez lehetett
Na majd akkor este belépek.. puszi
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.07. 15. - 16:00:30
Létrehozva: #41903

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.07. 14. - 22:09:59) *
na kukucs
a mai képek között van pár aranyos (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

na, újdonság van.
úgy tűnik, komolyan megváltozik az életem.
nem megyek vissza a koliba, itt maradok az albérletben, itt fogok lakni. mindenféle dolgok miatt így alakult.
ennek most örülök is, de félek is. de azt hiszem belevágok.

vélemények, javaslatok?
tényleg érdekelne, sokan vagytok itt, akik már tapasztaltabbak vagytok jóval.
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szerintem azé lesz jobb,me van mobilklíma...... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) heheheee
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.07. 15. - 16:05:33
Létrehozva: #41904

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.07. 14. - 22:52:39) *
Mi, nők, annyira bele tudjuk képzelni, magyarázni hihetetlen alakokba a fantáziát. (...) Lássuk be, a rosszfiúkra bukunk. A csibészekre, ebadtákra. Akik sosem javulnak meg, de mindig ebben bízunk. Mindig átvernek, így sajnos sosem unalmasak. Á, dehogy változnak! Kicsit még meg is aláznak. Várni kell rájuk. Nem jelentkeznek annyiszor, hogy elegünk legyen belőlük. Stratégiájuk kipróbált, kidolgozott. Csókjuk kábító, begyakorolt. Ők azok, akikért élni-halni kell. Akikért biológiai bombánk robban. Akiket kerülünk, mégis mindig beléjük botlunk. Ha választani kell, őket választjuk. A jófiúk nem mozdítanak ki pályánk egyensúlyából. Velük nincs is mit megbánni. Ilyet szeretnénk, de nem ilyet akarunk. Legalábbis nem készen. Szóval, rossz legyen, amikor elszédít, de aztán jó legyen a hatásunkra. És ...maradjon is olyan, hogy a többi nőre már ne legyen hatással. Esküszöm, nem értem magunkat. Csoda, hogy szegény jófiúk belerokkannak a próbálkozásba? A rosszak nem, mert ők nem is akarnak érteni minket. Csak mi őket. Ördögi kör ez. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mi van már megint velem??? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.07. 15. - 17:02:39
Létrehozva: #41905

devotee

kukucs (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

bloáá, de nem volt ma kedvem melózni... de túléltem, és holnap csak 6 óra, utána t-mobilos buli, reggel meg véééégre megyünk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

jahajjj, gondterhelt vagyok.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.07. 15. - 17:17:10
Létrehozva: #41906

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.07. 15. - 11:21:21) *
Sziasztok!

Usi... huhhh.. ezek a képek .. eleve meleg van... szadista (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Angie.... ráérsz majd egy kicsit, gyere gmail-re, vagy msn-re (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csak mondd, melyikre (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Trixi..... panelba kötelező a ventillátor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) régebben panelban dolgoztam.. hát a bugyimból folyt a víz, estére rendesen ragadtam...

Igen, csak vetivel lehet aludni, létezni. Másképp meggyulladnánk. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Idézet (jjantarr @ 2010.07. 15. - 13:18:58) *
csövike mkinek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) este megyek volt egyetemi évfolyamtársaimmal hegyaljai fesztiválra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kiscsillag , deák bill, hobo és sok más érdekes együttes koncertjére. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) péntekei napom pakolásból áll majd (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nemsoká vége a heti melónak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
legjobbakat csövike mkinek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jó szórakozást estére. Én már ma pakolászok, nézem melyik táskába férek el. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Useless-girl @ 2010.07. 15. - 11:37:20) *
mondtam már, hogy NAGYON imádtam ezt a fellépőruháját?

Á dehogy, még soha de soha nem mondtad! XDXDXD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.07. 15. - 17:24:32
Létrehozva: #41907

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.07. 15. - 18:02:39) *
kukucs (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

bloáá, de nem volt ma kedvem melózni... de túléltem, és holnap csak 6 óra, utána t-mobilos buli, reggel meg véééégre megyünk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

jahajjj, gondterhelt vagyok.

Kitartás, már csak 1 nap meló van a héten. Utána buli hegyek! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Gondterhelt? Az albi miatt gondolom. Majd letisztul a dolog.
Ha olyan rossz volt a koli, akkor vágj bele bátran. Igaz én soha sem voltam koleszos... de próba szerencse.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.07. 15. - 17:59:04
Létrehozva: #41908

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.07. 15. - 18:17:10) *
Á dehogy, még soha de soha nem mondtad! XDXDXD

oh! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hát akkor most mondtam ELŐSZÖR.... XDDDDDD
elő-szőr! XD utó-szőr is van? XD (oké, asszem megbuggyant az agyam a melegbe XD)

ja egyébként terjesztem a DM igéjét én is - a szomszéd srác, aki itt dolgozik apuval az új fürdőn kérte tőlem az albumokat. most írom ki a második adagot (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Trixxi: én se voltam soha koleszos, de ez nem véletlen. én megőrülnék egy idő után attól, hogy annyi emberhez kell alkalmazkodni, illetve hogy zajongások meg mozgolódások vannak ott. meg persze ki tudja milyen szobatársat kapsz etc.
már én is készítgetem össze egyébként hogy miket viszek, de majd csak holnap pakolok be rendesen.

ma nekem se volt kedvem melózni, de viszonylag hamar eltelt és kaszíroztam a lét (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) szóval szombaton lesz zsetonom, amiből vásárolhatok XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.07. 15. - 18:32:38
Létrehozva: #41909

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.07. 15. - 18:59:04) *
oh! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hát akkor most mondtam ELŐSZÖR.... XDDDDDD
elő-szőr! XD utó-szőr is van? XD (oké, asszem megbuggyant az agyam a melegbe XD)

ja egyébként terjesztem a DM igéjét én is - a szomszéd srác, aki itt dolgozik apuval az új fürdőn kérte tőlem az albumokat. most írom ki a második adagot (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Trixxi: én se voltam soha koleszos, de ez nem véletlen. én megőrülnék egy idő után attól, hogy annyi emberhez kell alkalmazkodni, illetve hogy zajongások meg mozgolódások vannak ott. meg persze ki tudja milyen szobatársat kapsz etc.
már én is készítgetem össze egyébként hogy miket viszek, de majd csak holnap pakolok be rendesen.

ma nekem se volt kedvem melózni, de viszonylag hamar eltelt és kaszíroztam a lét (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) szóval szombaton lesz zsetonom, amiből vásárolhatok XD

He-he jól teszed! Én is tegnap előtt adtam kölcsön a sógornőm pasijának egy DM válogatást. Azt mondta kíváncsi rá, annyit beszélünk Zolival a Mode-ról. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Remélem tetszik majd neki.
Én is így vagyok vele, készülgetek. Szeretnék beleférni egy sima hátizsákba....

Bekaszíroztad a lét! Ez a lényeg! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.07. 15. - 18:39:06
Létrehozva: #41910

devotee

Jaj Ange akartam már korábban is kérdezni.
Most akkor ez a net marad a melóhelyeden? Mert az nagyon gáz hogy ennyi minden le van tiltva. Részvétem. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
És szomorúan olvastam Angyalkád.... szerecse hogy itt vagy neki jótevő tündérként. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.07. 15. - 18:43:37
Létrehozva: #41911

devotee

Trixx: hehe, ezt a srácot is Zolinak hívják XDDDD
majd ki kell neki írnom azokat az albumokat amik tetszenek neki audioba is, mert most mp3-ban írtam ki 2-re az összeset (kivéve a tripla lemezes Remixes albumot), hogy a kocsijában is tudja majd hallgatni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (mondjuk ő már alapból kedveli régóta a DM-et de csak olyan rádióbarát viszonylatban (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )
nekem szerintem az adidas sporttáskám lesz, amibe pakolok - eleve a két törcsim telítené a hátizsákomat XD

na apummal egyszerre fütyültök előbb a Behind the wheel-t XD (most tettem be hifibe a 101-et (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) rég hallgattam XD)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.07. 15. - 18:59:00
Létrehozva: #41912

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.07. 15. - 19:43:37) *
Trixx: hehe, ezt a srácot is Zolinak hívják XDDDD
majd ki kell neki írnom azokat az albumokat amik tetszenek neki audioba is, mert most mp3-ban írtam ki 2-re az összeset (kivéve a tripla lemezes Remixes albumot), hogy a kocsijában is tudja majd hallgatni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (mondjuk ő már alapból kedveli régóta a DM-et de csak olyan rádióbarát viszonylatban (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )
nekem szerintem az adidas sporttáskám lesz, amibe pakolok - eleve a két törcsim telítené a hátizsákomat XD

na apummal egyszerre fütyültök előbb a Behind the wheel-t XD (most tettem be hifibe a 101-et (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) rég hallgattam XD)

Én is mp3-ban adtam oda, 81-től 2003-ig az albumokat. Majd kivi leszek.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.07. 15. - 19:03:43
Létrehozva: #41913

devotee

hehe, nekem az első CD-re ráment 81-94-ig, utána meg 97-09-ig. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ebben persze benne van a 101, a Devo, az ONIP meg a Milan illetve Mart és Dave szólói (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.07. 15. - 19:05:16
Létrehozva: #41914

devotee

Basszus ellopták a biciklimet!!!!! Rohadék szemét állatok. Törjön ki a kerék alattuk! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A házmester szerttn fél 7-kor még meg volt. A tetves anyjukat!!!
Fényes nappal a házunk előtt volt lelakatolva, én itt voltam az erkélyen, rá is látok ha kihajolok. Bakker és elvitték. A kicsikémet. Szemetek.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.07. 15. - 19:10:25
Létrehozva: #41915

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.07. 15. - 20:05:16) *
Basszus ellopták a biciklimet!!!!! Rohadék szemét állatok. Törjön ki a kerék alattuk! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Fényes nappal a házunk előtt volt lelakatolva, én itt voltam az erkélyen, rá is látok ha kihajolok. Bakker és elvitték. A kicsikémet. Szemetek.

A buznyákok!!! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)

Remélem nekik is leesik a lánc!!! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.07. 15. - 19:11:42
Létrehozva: #41916

devotee

BASSZUS TRIX!!!! (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
dögöljön meg az ilyen!!! de miért nem vitted fel legalább a lépcsőházba vagy az erkélyre??? tudhatnád, hogy hacsak nem vmi ócska régi vacakot hagysz kinn leláncolva, akkor mindent elvisznek, amit lehet a mai világban! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.07. 15. - 19:20:37
Létrehozva: #41917

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.07. 15. - 20:11:42) *
BASSZUS TRIX!!!! (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
dögöljön meg az ilyen!!! de miért nem vitted fel legalább a lépcsőházba vagy az erkélyre??? tudhatnád, hogy hacsak nem vmi ócska régi vacakot hagysz kinn leláncolva, akkor mindent elvisznek, amit lehet a mai világban! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Azért mert kicsi a lift, én meg nem tudom egy kerékre felemelni a bringát.
Én így lenn szoktam hagyni LELAKATOLVA, és Zoli szokta felhozni. Csak most lenn felejtette, és amikor lemet érte 19:10-kor már nem volt meg.
Perzse a zsaruk ki sem jöttek. Pedig azt mondta a diszpécser, hogy 5 perc. Aha.

Köszi az együttérzést.

Süni a lánc már nem esik le, Zoli megcsinálta. Burkoljanak vele egy hatalmasat, törjön el kezük, lábuk.

A hozzászólást -Trixx- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 15. - 19:23:53
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 15. - 19:24:43
Létrehozva: #41918

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.07. 15. - 19:39:06) *
Jaj Ange akartam már korábban is kérdezni.
Most akkor ez a net marad a melóhelyeden? Mert az nagyon gáz hogy ennyi minden le van tiltva. Részvétem. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
És szomorúan olvastam Angyalkád.... szerecse hogy itt vagy neki jótevő tündérként. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hát most egy darabig marad ez, de nem is a Facebook meg az msn a legnagyobb baj, hanem hogy az online bankolás sem megy. A feltelepített K&H programmal/alkalmazással nincs baj, de ha webhelyen belépve kell céges netbankban utalni, akkor van gáz. Valamint bankkártyás fizetést sem ereszt, meg yahoo mail, és a gmail meg minden külföldi levelezőrendszer egyszerűen le van tiltva. Ma már besokallt a pénzügy, és Andi holnap felmondja a T-com szerződést, ami már amúgy 2 hónapja él, de csak most kedden (!!!!) jöttek átkötni az egészet. Szarabb, mint volt. És mindezt havi 80 ezer forintért, a sebesség a régi ADSL esetében 8 megabit volt, most meg 3... no comment. APEH program nem fut, mert javascriptes és az is tiltva van, és 20-án áfa bevallást kell elküldeni...

Van mobilnet előfizetés is, kettő... de 2 GB korlátos, most holnaptól már korlátlanok lesznek, Andinak, nekem és Orsinak -a pénzügyesnek- nagyon kell, hiszen kifelé menő kommunikációt mi bonyolítjuk javarészt.

Remélem egy héten belül ez megoldódik, mert full szar!!!

Angyalom... szegényke... nem aludt egész éjjel a lelkem. A-ha konciról felhívtam néhányszor, a kedvenceinél, hogy hát ha már nem tudott eljönni, akkor hallja. Fel is dobódott csöppet ma azt mondta. És hogy nagyon köszöni a segítségemet, mert hogy a drágalátos testvére, sógora és az egész rokonsága szarik rá!!! Még ő kért tőlem elnézést, hogy mindig én húzom ki a szarból, a családja pedig tesz rá magasról. Mondtam, hogy a húgát én az ő helyében már megvertem volna, de komolyan... hogy egyesek mit megengednek maguknak, hallatlan és elkeserítő is (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Majdnem sírt a telefonban, hogy rajta nem segít senki, és hogy mikor fogja tudni nekem ezt visszafizetni, meghálálni, mert hogy szerinte ezt nem is lehet. Ő még ilyet nem tapasztalt az életben, amit most. Ez azért jól esett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Holnap nagyon agyon fogom ölelgetni.

óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó, száradjon le a kezük! De egy szar nap ez (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Sajnálom drága, de nem hiszem, hogy meglesz (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.07. 15. - 19:33:04
Létrehozva: #41919

devotee

basszus Trixxem... sajnálom (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.07. 15. - 19:33:38
Létrehozva: #41920

devotee

Trixx a rohadt életbe.Sajnálom..... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Szemét köcsög aki ellopta..... (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2094 2095 2096 2097 2098 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
138 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (138 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: