![]() ![]() |
2010.07. 15. - 19:37:51
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Angie: én is küldök Angyalkádnak egy vigasztaló ölelést meg két puszit!!!!!!
a netes helyzet meg extra szar! nem is értem hogy gondolták ezt... (na apum most nézi a háttérben az Angyalok és démonokat, hogy azt is visszavihessem neked szombaton - jesszus de szarok a magyar hangok!! - én feliratosan néztem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) A hozzászólást -Useless-girl- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 15. - 19:39:15 |
|
|
|
2010.07. 15. - 19:50:40
Létrehozva:
|
|
|
Trixi.. a fakiba... nem szabad semmit lent hagyni.. hát nálam a hamutartót ellopják.. sőőőt.. a befőttes üveget, ha abba dobáljuk a csikket... hát sajna ilyen világot élünk... rohadjanak meg. !!!!
Na.... emiatt is iszunk hétvégén!!!! keményen, mint a nagyok!!!! |
|
|
|
2010.07. 15. - 19:51:13
Létrehozva:
|
|
|
Angie: én is küldök Angyalkádnak egy vigasztaló ölelést meg két puszit!!!!!! a netes helyzet meg extra szar! nem is értem hogy gondolták ezt... (na apum most nézi a háttérben az Angyalok és démonokat, hogy azt is visszavihessem neked szombaton - jesszus de szarok a magyar hangok!! - én feliratosan néztem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) Át fogom adni neki, legalább majd felvidul... remélem... bárcsak lenne már vége ennek az évnek, komolyan! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Majdnem mindenkivel a környezetemben csak rossz dolgok történtek, és ezt annyira borzalmas megélni. Jó szórakozást apudnak a filmhez! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nekem tetszett a szinkron!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lassan kimos a gép, teregetek, aztán meg megírom a koncertbeszámolót! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 15. - 19:59:41
Létrehozva:
|
|
|
Angie: nekem vegyes eddig ez az év, de szerencsére inkább pozitív (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
kivi leszek apunak hogy fog tetszeni. szerintem jó film volt, bár nekem a Da Vinci Kód jobban tetszett. de asszem ezt már mondtam. |
|
|
|
2010.07. 15. - 20:25:30
Létrehozva:
|
|
|
Angie: nekem vegyes eddig ez az év, de szerencsére inkább pozitív (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) kivi leszek apunak hogy fog tetszeni. szerintem jó film volt, bár nekem a Da Vinci Kód jobban tetszett. de asszem ezt már mondtam. Nagyjából nekem is, csak másoknak nem (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Szerintem fog neki tetszeni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 15. - 20:46:49
Létrehozva:
|
|
|
Köszi mindenkinek az együttérzést.
Tényleg csak egy-két órára szokuk lent hagyni a bicót. Azt hittük ez nem olyan rossz környék. Mikor lementem, sajnos azt kellett látnom, hogy a lakat ott van egészben a fán, letörték a bicóról. A drágám nem tekerte át a váz alatt a lakatot... pedig..... na mindegy, így elég könnyű dolguk volt. Közben mégis kijött a rendőrség. Egy csávó SAJÁT!!! kocsival, és elnézést kért hogy ilyen későn jött, nem tudja miért mondott 5 percet a diszpécser. Tök rendes volt. Felvette a jegyzőkönyvet meg minden. Majd hívnak. Most akkor vehetek másik bicót. Még gondolkodom, használtat vagy újat vegyek, mert ez most nem hiányzott. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.07. 15. - 21:07:56
Létrehozva:
|
|
|
hát ez egy jó kérdés, Trixx :S
|
|
|
|
2010.07. 15. - 21:15:25
Létrehozva:
|
|
|
Igen, majd megálmodom.
Most jó éjt, lefekszem. |
|
|
|
2010.07. 15. - 21:20:09
Létrehozva:
|
|
|
Köszi mindenkinek az együttérzést. Tényleg csak egy-két órára szokuk lent hagyni a bicót. Azt hittük ez nem olyan rossz környék. Mikor lementem, sajnos azt kellett látnom, hogy a lakat ott van egészben a fán, letörték a bicóról. A drágám nem tekerte át a váz alatt a lakatot... pedig..... na mindegy, így elég könnyű dolguk volt. Közben mégis kijött a rendőrség. Egy csávó SAJÁT!!! kocsival, és elnézést kért hogy ilyen későn jött, nem tudja miért mondott 5 percet a diszpécser. Tök rendes volt. Felvette a jegyzőkönyvet meg minden. Majd hívnak. Most akkor vehetek másik bicót. Még gondolkodom, használtat vagy újat vegyek, mert ez most nem hiányzott. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Tényleg sajnálom én is, ez olyan undorító... pont, mint a kocsilopás... szegény Andi. Nem lett meg amúgy a Lachetti, tegnap kapta meg a rendőrségtől a nyomozást megszüntető végzést (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) jó éjt! Koncertbeszámoló: http://eszterangelus.freeblog.hu/archives/...arena_20100714/ |
|
|
|
2010.07. 15. - 21:25:58
Létrehozva:
|
|
|
Trixx: próbálj pihenni egyet a nagy riadalomra! :S
tessék, egy Martin csak neked: (IMG:http://fc05.deviantart.net/fs71/i/2010/043/9/9/Depeche_Mode___Martin_I_by_Martesho.jpg) Edó: képzeld, azt a Pendulum számot (Watercolour), aminek belinkelted pár napja a klipjét, most vettem észre, hogy Máté barátom átküldte telómra anno, mikor utoljára találkoztunk mielőtt hazaköltöztem volna a nyárra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) előbb váltott rá a telóm, mert most azon hallgatom a zenét míg apu filmezik. szóval tök jó, megvan a telcsimen is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -Useless-girl- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 15. - 21:21:52 |
|
|
|
2010.07. 15. - 22:07:52
Létrehozva:
|
|
|
na itt az a vidi, amiről beszéltem az előző hsz-emben. szerintem marha szép képek vannak benne! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Pendulum - Watercolours |
|
|
|
2010.07. 15. - 22:14:24
Létrehozva:
|
|
|
na MYM-es csajszikáim! már TUTI, hogy lesz 23-án Filter!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) YAAAAY!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
http://www.filterclub.hu/sub_filter/index.php néztem a 101 honlapját, hogy szombaton lesz-e vmi, de nem találtam semmit, úgyhogy szerintem marad a Filter (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (ja és Angie, németül is beszélhetsz majd Inával vagy Sivvel, ha az angolod rozsdás is lesz az elején XD egyébként nekem is majd bele kell jönnöm - még nem igazán beszélgettem hosszasan külhoniakkal) |
|
|
|
2010.07. 15. - 22:20:39
Létrehozva:
|
|
|
Én meg közben elrohantam a tesco-ba, és vettem egy ventillátort, mert annyira szarul volt a kutyám, h már rendesen meg voltam ijedve... nade azt milyen nehéz volt összerakni.. hát nem egy emberre találták ki, az tuti.. megszenvedtem vele rendesen.. álló venti, úgyhogy a kutyu már élvezheti... de sajna rám nem jön
mert rohangálok utána, bárhova fekszik, h menjen rá... én asszem elköszönök, mindenkinek jócccakát USi.. ilyenek a véletlenek.. úgy látszik, nekem is bejön, ami Máténak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) imádom azt a számot, azóta majd minden nap hallom a tv-ben.. lehet eddig is ment, csak nem figyeltem fel rá, de egyszer belemászott a fülembe, felkaptam rá a fejem, és azóta megvan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ilyen volt a placinál a for what is.. is... felkaptam rá a fejem, és megálltam otthon... !!! |
|
|
|
2010.07. 15. - 22:54:23
Létrehozva:
|
|
|
jajj, ne is mondd! mióta ráugrott a telefonom erre a számra, azóta folyamatosan azt hallgatom XD már MYM-en is terjesztem XD mindjárt benyomom FB-ra is (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
szegény Shad!!!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Mau mesélte, hogy nekik nyaranta a panelban ilyen kánikula idején vizes törölközővel szokták hűteni a kutyájukat Tádét (uh basszus, nem jut eszembe a fajtája! tudod, az a vasalófejű pitbull felépítésú kutya... baszki, hogy nem jut az eszembe!!! most ezen fog kattogni az agyam) na én is elköszönök mára! hűsölök egyet. |
|
|
|
2010.07. 16. - 04:42:48
Létrehozva:
|
|
|
Trixx: próbálj pihenni egyet a nagy riadalomra! :S tessék, egy Martin csak neked: Köszi Usi, jól esett ez a Martin. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó Reggelt! Nem aludtam valami jól. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Úgy volt hogy ma reggel bicóval átmegyek anyuhoz, együtt bicóval bemegyünk a városba, és csavargunk egy jó nagyot, mert ő is szabin van. Most nem is tudom hogy legyen, mert ahová mennénk, két busszal kell menni, meg az oda és haza út az több mint 1000Ft. Bakker, de sok ez buszra. A rohadt életbe. Bocsi hogy már megint ezen rágódok, de még mindig ki vagyok miatta. Na mára be is fejeztem a panaszkodást. Inkább hurrá, már csak egyet kell aludni! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 16. - 05:10:08
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt.
Trixx panaszkodjál csak meg van rá az okod. Angie tegnap feladtam vissza neked a könyveidet légyszi ha ma megérkeznek írd már meg itt.Csak,hogy tudjam. Köszönöm a kedvességedet,hogy kölcsön adtad őket és bocsi ilyen sokáig maradtak. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 16. - 05:18:04
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt!
Vihar közeleg... hajnali 5 óta dörög az ég, már esett kis eső, de az nudli volt, a szél meg egyre jobban fúj, és le is hűlt a levegő. Akkora huzatot csináltam, hogy kiviszi a fejem, de legalább hűvös (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Már nálam is kezd meleg lenni, mert ez is panel ugye, de már lassan 3 hete van kánikula, azért jól bírta eddig a lakás. Jó a tájolása! A legmelegebb időszakban egyik oldalról sem süti az ablakokat a nap! Trixx, nyugodtan panaszkodj, totál jogos! Hogy száradna le a keze az ilyeneknek, komolyan. Vica, rendben van, szólok, amikor megkapom őket. Sajnálom, hogy az 1984 nem tetszett (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.07. 16. - 05:25:40
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt. Trixx panaszkodjál csak meg van rá az okod. Angie tegnap feladtam vissza neked a könyveidet légyszi ha ma megérkeznek írd már meg itt.Csak,hogy tudjam. Köszönöm a kedvességedet,hogy kölcsön adtad őket és bocsi ilyen sokáig maradtak. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Köszi Vicus! Jó reggelt! Vihar közeleg... hajnali 5 óta dörög az ég, már esett kis eső, de az nudli volt, a szél meg egyre jobban fúj, és le is hűlt a levegő. Akkora huzatot csináltam, hogy kiviszi a fejem, de legalább hűvös (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Már nálam is kezd meleg lenni, mert ez is panel ugye, de már lassan 3 hete van kánikula, azért jól bírta eddig a lakás. Jó a tájolása! A legmelegebb időszakban egyik oldalról sem süti az ablakokat a nap! Trixx, nyugodtan panaszkodj, totál jogos! Hogy száradna le a keze az ilyeneknek, komolyan. Vica, rendben van, szólok, amikor megkapom őket. Sajnálom, hogy az 1984 nem tetszett (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Köszi Ange. Vihar??? Pesten. Akkor du ide is jön. Jól esne egy kis lehűlés. Nálunk 24 fok van, és kissé felhős az ég. A jó tájolás fontos, sajna hozzánk egész délután besüt a nap. Viszont ősszel és télen jó meleg, és világos. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 16. - 05:30:09
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt! Vihar közeleg... hajnali 5 óta dörög az ég, már esett kis eső, de az nudli volt, a szél meg egyre jobban fúj, és le is hűlt a levegő. Akkora huzatot csináltam, hogy kiviszi a fejem, de legalább hűvös (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Már nálam is kezd meleg lenni, mert ez is panel ugye, de már lassan 3 hete van kánikula, azért jól bírta eddig a lakás. Jó a tájolása! A legmelegebb időszakban egyik oldalról sem süti az ablakokat a nap! Trixx, nyugodtan panaszkodj, totál jogos! Hogy száradna le a keze az ilyeneknek, komolyan. Vica, rendben van, szólok, amikor megkapom őket. Sajnálom, hogy az 1984 nem tetszett (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Vihar? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Itt nem úgy tűnik..... Nem is az,hogy nem tetszett inkább úgy mondanám nem egy szokványos olvasni való. A Gésa viszont nagyon bejött.A könyv is és a film is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 16. - 05:36:28
Létrehozva:
|
|
|
Csajok, nézzétek meg az idokep.hu-n, elvileg csomó kerületben szakad az eső... itt éppen még nem, de nagyon morog az ég és fúj... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi élvezné (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Hát remélem lehül kicsit a lég... és majd küldöm felétek is.
Semmi baj Vica, a gésának örülök, egyik kedvenc könyvem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Itt a pesti felhőtérkép: http://www.idokep.hu/?oldal=felhokep®io=budapest |
|
|
|
![]() ![]() |