![]() ![]() |
2010.07. 16. - 05:37:46
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vihar? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Itt nem úgy tűnik..... Nem is az,hogy nem tetszett inkább úgy mondanám nem egy szokványos olvasni való. A Gésa viszont nagyon bejött.A könyv is és a film is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A Gésát én is láttam, nekem is nagyon tetszett. Emlékszem sírtam is. Mondjuk mikor nem sírok? Meglátok a tévében egy afrikai éhező kisgyereket, egyből eltörik a mécses. Szóval, a barátnőimmel tartottunk mozidélutánt, telepakotuk az ágyat finomságokkal, aztán DVD bekapcs. A filmnézésből nem lett semmi, mert dumálunk végig, épp akkor mindeninek zűrös volt a magánélete.... Szóval egy újabb alkalommal össze kellett jönnünk, és megbeszéltük: nincs duma. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Asszem így duplán kellett megnézni Az ördög padát visel-t is, hasonló okok miatt. A Mamma Mia-nál meg jól berúgtunk, arra nem is emlékeztem egyáltalán. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 16. - 05:37:53
Létrehozva:
|
|
|
Csajok, nézzétek meg az idokep.hu-n, elvileg csomó kerületben szakad az eső... itt éppen még nem, de nagyon morog az ég és fúj... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi élvezné (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Hát remélem lehül kicsit a lég... és majd küldöm felétek is. Semmi baj Vica, a gésának örülök, egyik kedvenc könyvem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie elhiszem neked. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Küldjed csak..... Meg tudom érteni,hogy a Gésa a kedvenced.Nagyon szép történet. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 16. - 05:50:05
Létrehozva:
|
|
|
Hú Ange, komoly kis felhő....
Mi is az Időképet használjuk. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Most kicsit átmegyek Zolihoz, nézünk a net-en bicót. Remélem be tudom hajtani a kölcsönadott pénzeimet, mert most szükségem lesz rá. Végül is március óta mondom hogy ráérnek megadni... |
|
|
|
2010.07. 16. - 05:57:05
Létrehozva:
|
|
|
A Gésát én is láttam, nekem is nagyon tetszett. Emlékszem sírtam is. Mondjuk mikor nem sírok? Meglátok a tévében egy afrikai éhező kisgyereket, egyből eltörik a mécses. Szóval, a barátnőimmel tartottunk mozidélutánt, telepakotuk az ágyat finomságokkal, aztán DVD bekapcs. A filmnézésből nem lett semmi, mert dumálunk végig, épp akkor mindeninek zűrös volt a magánélete.... Szóval egy újabb alkalommal össze kellett jönnünk, és megbeszéltük: nincs duma. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Asszem így duplán kellett megnézni Az ördög padát visel-t is, hasonló okok miatt. A Mamma Mia-nál meg jól berúgtunk, arra nem is emlékeztem egyáltalán. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Trixx te olyan kis érzékeny lelkű vagy. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hehe berúgtatok filmnézés közbe? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 16. - 06:14:05
Létrehozva:
|
|
|
Trixx te olyan kis érzékeny lelkű vagy. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hehe berúgtatok filmnézés közbe? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen az vagyok, néha még magam is meglepődöm, miken sírok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja beboroztunk rendesen. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak sajna a másnap. A róka nem valami szép állat. |
|
|
|
2010.07. 16. - 07:13:27
Létrehozva:
|
|
|
Igen az vagyok, néha még magam is meglepődöm, miken sírok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja beboroztunk rendesen. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak sajna a másnap. A róka nem valami szép állat. Trixx repülésre oktattad a rókát?...... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) uh..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 16. - 07:14:05 |
|
|
|
2010.07. 16. - 07:44:03
Létrehozva:
|
|
|
reggelt mindenkinek!
na hát itt is felhős az ég, de ez lófing, ebből nem hiszem hogy lesz bármi is. és máris melegszik az idő - shit! :S ugyehogyugye milyen jól tud jönni az eső?!?!?! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) akarrrooookkk!!! Trixxi: nyugodtan nyifogj a bicó miatt, megértjük! hasonló helyzetben szerintem mindenki ezen rágódna! sikerült kinézni vmi szerkezetet Zoliddal? ééééés holnaaaaap! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 16. - 07:45:01
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
már csak 1 nap (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) trixx sajnálom a biciklidet:(, anno nekem is többször ellopták mikor 1* könyvtárba voltam le is volt lakatolva azokhoz a jellezetes összefüzött szocializmus korabeli kultúrházi székekhez és mire visszajöttem elvitték, de nagy nyomozás árán, amit ismerősök révén tettünk végül kb. rá 2 hétre meg lett már én is azon voltam, h. veszek. a sárhányot leszedték és a lámpákat is letörték angie & vica orwell tényleg nagyon jól ír nekem kedvencem az állatfarm is tőle, ha tehetitek olvassátok el egy kicsit hasonlít swift stilusához (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) edó biztos örül shad a ventilátonak usi ügyesen térítesz a dm szellemében én is sok ismerősömet térítettem így meg (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sziasztok |
|
|
|
2010.07. 16. - 07:50:16
Létrehozva:
|
|
|
ja a tegnap este elég jó volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) lovasi andrásék nagyon jók voltak még oda is mentünk hozzá beszélgetni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) bár már totál be volt nyomva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hobot és deák billt is néztük és még egy csomót az egyik haverom nem tudott jönni így a jegyet olcsóbban megkaptam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nagyon atom volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.07. 16. - 08:05:55
Létrehozva:
|
|
|
jantar: örülök, hogy jól érezted magad! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) azért remélem tartalékoltad az erődet a hétvégi erezdelahajamatra! XD
jaja, mindig jó érzés DM-re téríteni az embereket (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs194.snc4/38024_135271546505381_100000676084939_226560_749657_n.jpg) |
|
|
|
2010.07. 16. - 08:19:55
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) már csak 1 nap (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) trixx sajnálom a biciklidet:(, anno nekem is többször ellopták mikor 1* könyvtárba voltam le is volt lakatolva azokhoz a jellezetes összefüzött szocializmus korabeli kultúrházi székekhez és mire visszajöttem elvitték, de nagy nyomozás árán, amit ismerősök révén tettünk végül kb. rá 2 hétre meg lett már én is azon voltam, h. veszek. a sárhányot leszedték és a lámpákat is letörték angie & vica orwell tényleg nagyon jól ír nekem kedvencem az állatfarm is tőle, ha tehetitek olvassátok el egy kicsit hasonlít swift stilusához (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) edó biztos örül shad a ventilátonak usi ügyesen térítesz a dm szellemében én is sok ismerősömet térítettem így meg (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sziasztok Drága vagy, én olvastam írtam is, hogy az egyik kedvenc könyvem a 84, és az Állatfarm is király, merthogy azt is elolvastam már régen (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.07. 16. - 09:02:22
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) már csak 1 nap (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) trixx sajnálom a biciklidet:(, anno nekem is többször ellopták mikor 1* könyvtárba voltam le is volt lakatolva azokhoz a jellezetes összefüzött szocializmus korabeli kultúrházi székekhez és mire visszajöttem elvitték, de nagy nyomozás árán, amit ismerősök révén tettünk végül kb. rá 2 hétre meg lett már én is azon voltam, h. veszek. a sárhányot leszedték és a lámpákat is letörték angie & vica orwell tényleg nagyon jól ír nekem kedvencem az állatfarm is tőle, ha tehetitek olvassátok el egy kicsit hasonlít swift stilusához (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) edó biztos örül shad a ventilátonak usi ügyesen térítesz a dm szellemében én is sok ismerősömet térítettem így meg (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sziasztok Szia jantar. Oké majd elolvasom amit ajánlottál. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szia Usi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 16. - 09:02:41 |
|
|
|
2010.07. 16. - 09:46:58
Létrehozva:
|
|
|
szia vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Angie, Trixx: az Állatfarmot nekünk is kellett olvasni meg talán meg is néztük a "mesét" belőle még közép suliban. én nagyon bírtam. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) jah, elköltözött a blogom, mert a b13-on eléggé korlátoltnak éreztem magam. szóval most kipróbálom a blogspotot. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) http://useless-girl-sawsomething.blogspot.com/ |
|
|
|
2010.07. 16. - 10:19:09
Létrehozva:
|
|
|
szia vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angie, Trixx: az Állatfarmot nekünk is kellett olvasni meg talán meg is néztük a "mesét" belőle még közép suliban. én nagyon bírtam. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) jah, elköltözött a blogom, mert a b13-on eléggé korlátoltnak éreztem magam. szóval most kipróbálom a blogspotot. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) http://useless-girl-sawsomething.blogspot.com/ szóval tevékenykedsz,elköltöztetted a blogodat.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 16. - 10:22:43
Létrehozva:
|
|
|
jaja! ideje volt! a másikon pl. azt utáltam, hogy meg volt adva, hogy hány képet szúrhatsz be és én azt már rég átléptem, szóval már vagy egy éve nem tudtam képet betenni. meg ez az új hely modernebb és jobban átlátható lesz, szerintem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.07. 16. - 10:32:38
Létrehozva:
|
|
|
jaja! ideje volt! a másikon pl. azt utáltam, hogy meg volt adva, hogy hány képet szúrhatsz be és én azt már rég átléptem, szóval már vagy egy éve nem tudtam képet betenni. meg ez az új hely modernebb és jobban átlátható lesz, szerintem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) meg volt határozva,hogy hány képet lehet berakni? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) ilyet...... Én meg itt ülve rázom magam DM-re..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 16. - 10:49:32
Létrehozva:
|
|
|
nálam megint a 101 üvölt a hi-fiből (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
jaja, meg volt adva, hogy hány megabite lehet összesen a feltöltött képek összessége és elég kevés volt :S szóval most örülök az új blognak, mint majom a farkának (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) már fel is tettem a legutóbbi naplementés fotómat kipróbálni hogy s mint működik ott a dolog (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) eddig tetszik! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) igaz, hogy fejlécnek az egyik régebbi Sea of sin-es fejlécet használom, de majd csinálok újat, egyelőre jó ez is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) egyértelműen jelzi, hogy egy DM-es blogja XD hehe, tegnap röhögtem, mikor írtam ki Angie-nek a House 6-os évadot és ugye angolul a teljes címe HOUSE MD - én meg véletlen DM-et írtam reflexből XD kicsit kóros már ez a rajongásos dolog, nem? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) jah, Angie, amúgy még a True Blood 2. évadának kiírásával szenvedek, de megoldom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 16. - 10:53:00
Létrehozva:
|
|
|
nálam megint a 101 üvölt a hi-fiből (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jaja, meg volt adva, hogy hány megabite lehet összesen a feltöltött képek összessége és elég kevés volt :S szóval most örülök az új blognak, mint majom a farkának (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) már fel is tettem a legutóbbi naplementés fotómat kipróbálni hogy s mint működik ott a dolog (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) eddig tetszik! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) igaz, hogy fejlécnek az egyik régebbi Sea of sin-es fejlécet használom, de majd csinálok újat, egyelőre jó ez is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) egyértelműen jelzi, hogy egy DM-es blogja XD hehe, tegnap röhögtem, mikor írtam ki Angie-nek a House 6-os évadot és ugye angolul a teljes címe HOUSE MD - én meg véletlen DM-et írtam reflexből XD kicsit kóros már ez a rajongásos dolog, nem? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) jah, Angie, amúgy még a True Blood 2. évadának kiírásával szenvedek, de megoldom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Megsasoltam a blogot....láttam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) MD helyett DM....hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ez jó |
|
|
|
2010.07. 16. - 13:26:01
Létrehozva:
|
|
|
nálam megint a 101 üvölt a hi-fiből hehe, tegnap röhögtem, mikor írtam ki Angie-nek a House 6-os évadot és ugye angolul a teljes címe HOUSE MD - én meg véletlen DM-et írtam reflexből XD kicsit kóros már ez a rajongásos dolog, nem? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) jah, Angie, amúgy még a True Blood 2. évadának kiírásával szenvedek, de megoldom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De jó neked, nekem nincs is hi-fim (még) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Klassz hogy váltottál blog oldalt, majd kimentem az újat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát ez nagyon király, House DM, de felőlem maradhat ám! XD Engem nem zavar, de hát mi már a Drogerie Markt-ba is belelátjuk a Mode-ot, szóval nem kórós, egy kicsit sem XD Köszönöm a True Bloodot. Most értem vissza nem rég a meetingemről. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azért nem hazudtoltuk meg magunkat, Angyalom feketében meg én is XD Ott röhögtük, hogy hogyan lehetünk ennyire idióták (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A negyven fokban, a belvárosban, feketében... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És aztán mit ittunk? Capuccinot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szóval mire vissza értem totál leizzadtam, mindenemen folyik a víz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 16. - 14:07:51
Létrehozva:
|
|
|
hehe, asszem azóta már kijavítottam MD-re, de a satírozás ott lesz rajta XD
na jól van, akkor nem csalódtam se benned, se Angyalkádban XD hehe, a kis fekete sereges móderek XD |
|
|
|
![]() ![]() |