2400 Oldal V  « < 2097 2098 2099 2100 2101 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
name
post 2010.07. 16. - 14:14:23
Létrehozva: #41961

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.07. 16. - 08:44:03) *
reggelt mindenkinek!

na hát itt is felhős az ég, de ez lófing, ebből nem hiszem hogy lesz bármi is. és máris melegszik az idő - shit! :S ugyehogyugye milyen jól tud jönni az eső?!?!?! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
akarrrooookkk!!!

Trixxi: nyugodtan nyifogj a bicó miatt, megértjük! hasonló helyzetben szerintem mindenki ezen rágódna! sikerült kinézni vmi szerkezetet Zoliddal?

ééééés holnaaaaap! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Köszi Usi!
Na szétnéztünk Zolimmal. Egy helyen láttunk is olyat ami megfelelne. Agyváltós 3 seb, Budapest (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nevű city bike, Shimano váltó és fékek, teljesen felszerelt, akciósan 43 eFt. Még azért alszom rá egyet.... De elég jónak hangzik. Ugyan ez máshol 53 eFt, még az eladó is azt mondta, hogy amott vegyem meg, mert ő ennyiért be sem tudja szerezni.
Süni: erről ugye nem tud leesni a lánc?! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiigen holnap!

Idézet (Useless-girl @ 2010.07. 16. - 10:46:58) *
szia vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Angie, Trixx: az Állatfarmot nekünk is kellett olvasni meg talán meg is néztük a "mesét" belőle még közép suliban. én nagyon bírtam. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

jah, elköltözött a blogom, mert a b13-on eléggé korlátoltnak éreztem magam. szóval most kipróbálom a blogspotot. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
http://useless-girl-sawsomething.blogspot.com/

Berakva a kedvencekhez. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Idézet (vicuska @ 2010.07. 16. - 08:13:27) *
Trixx repülésre oktattad a rókát?...... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) uh..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Igen. Sajnos ha iszok, másnap oktatok. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.07. 16. - 14:19:24
Létrehozva: #41962

devotee

Trixx: akkor mi lesz veled hétvégén? életet adsz egy egész rókacsaládnak?
jajjj már nagyjából összepakoltam. de nincs kedvem ebben a melegben rendbe tenni magam... na még egy Gilmore girls és nekikezdek.

jah, megint beborult. remélem lesz vmi zuhi belőle!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.07. 16. - 14:23:44
Létrehozva: #41963

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.07. 16. - 15:19:24) *
Trixx: akkor mi lesz veled hétvégén? életet adsz egy egész rókacsaládnak?
jajjj már nagyjából összepakoltam. de nincs kedvem ebben a melegben rendbe tenni magam... na még egy Gilmore girls és nekikezdek.

jah, megint beborult. remélem lesz vmi zuhi belőle!!!!

Azt nem szeretném.... szép kis bemutatkozás lenne....
Majd csak óvatosan iszok. Gyengét és keveset.
Én is összepakoltam nagyjából..., elküldtem egy fotót Jantarnak hogy megismerjen a peronon. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Itt annyira, de annyira meleg van, 200 fok.
De jó nektek, itt is boruljon már be. Plíííííííííz
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.07. 16. - 14:31:37
Létrehozva: #41964

devotee

Trixx: hát azzal nem érünk sokat ha csak beborul - 1. csak nyomja lefelé a meleget, 2. nem esik semmi ami hűtene :S
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.07. 16. - 14:32:14
Létrehozva: #41965

devotee

Zuhog az eső... imádom.. kivételesen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.07. 16. - 14:36:42
Létrehozva: #41966

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.07. 16. - 15:31:37) *
Trixx: hát azzal nem érünk sokat ha csak beborul - 1. csak nyomja lefelé a meleget, 2. nem esik semmi ami hűtene :S

Persze, de legalább nem tűz a nap.
Arról meg nem volt szó, hogy fog esni belőle semmi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Egyébként az a legrosszabb amit írtál, mert annyira befülled olyankor a levegő, hogy iszonyat.

Idézet (Alisha @ 2010.07. 16. - 15:32:14) *
Zuhog az eső... imádom.. kivételesen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

De jó neked! Küldjél már ide is egy kis esőt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.07. 16. - 14:46:35
Létrehozva: #41967

devotee

Edó: mi is kérünk belőleee!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.07. 16. - 15:14:24
Létrehozva: #41968

devotee

Már tovament.. úgyhogy mindjárt megérkezik hozzátok is!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.07. 16. - 15:17:01
Létrehozva: #41969

devotee

hát itt már világosodik (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) no eső... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.07. 16. - 15:20:23
Létrehozva: #41970

devotee

itt meg továbbra is tűz a nap (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.07. 16. - 15:30:45
Létrehozva: #41971

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.07. 16. - 15:14:23) *
Köszi Usi!
Na szétnéztünk Zolimmal. Egy helyen láttunk is olyat ami megfelelne. Agyváltós 3 seb, Budapest (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nevű city bike, Shimano váltó és fékek, teljesen felszerelt, akciósan 43 eFt. Még azért alszom rá egyet.... De elég jónak hangzik. Ugyan ez máshol 53 eFt, még az eladó is azt mondta, hogy amott vegyem meg, mert ő ennyiért be sem tudja szerezni.
Süni: erről ugye nem tud leesni a lánc?! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiigen holnap!

Berakva a kedvencekhez. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Igen. Sajnos ha iszok, másnap oktatok. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)

Szegényke.... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)

Angie megérkeztek a könyvek?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.07. 16. - 15:46:46
Létrehozva: #41972

devotee

Dave, neked nincs meleged??? igazán vetkőzhetnél.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs060.snc4/35361_411832762871_199442002871_4546961_116454_n.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 16. - 16:24:46
Létrehozva: #41973

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.07. 16. - 16:30:45) *
Szegényke.... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)

Angie megérkeztek a könyvek?

Igen, megkaptam őket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sorry, hogy csak most válaszolok, de egész délután menőkés voltam. Angyalos talimról olyan kettő felé értem vissza, akkor lehűtöttem magam, benyomtam csomó jeges vizet meg kólát, utána pedig elvittem a postát autóval (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Nem is tudom mondtam-e már, hogy Andi nekem is írt meghatalmazást a kis piros Susukira, ami céges amúgy, de most ő használja (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na szóval lassanként én is cirkálok vele, egyelőre minden nap a postára... szerdán azért belevágtunk a lecsóba, egészen az Örs vezér térig vezettem és az én kolléganőm meg tündéri volt, mondta, hogy az út jobb oldalán menjek, mert jönnek szemben (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aztán mondtam, hogy sejtem, hogy jönnek szembe, mivel kétirányú az utca (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) hát szakadtunk a röhögéstől, de jól ment. Gubancok nélkül vettem az akadályokat. Mondjuk ebben a Susukiba ha vesekövest ültetnének, akkor simán szétrázódnának a kövek odabenn, ugyanis Kőbányán hát olyanok az utak, amilyenek és a lengéscsillapító csöppet kemény (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Rázkódik az egész kocsi, mint állat... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Na mikor vissza értem négykor, akkor megint lehűtöttem magam és elindultam haza (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Főnökség régen lelépett, így nem kellett maradni, de kiri! Lassan elkezdek pakolni, mert még hozzá sem kezdtem. Holnapra már behűtöttem az ásványvizeket.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.07. 16. - 16:26:50
Létrehozva: #41974

devotee

Helo Lányok!!!

Medence megvéve!!!De csak holnap lesz felállítva!Még a helyét tökéletesíteni kell!
Hozattam egy Ifa homokot és azt szépen el lapátoltam!Még meglocsolom egy párszor,hogy üllepedjen!

Edó!!Köszi a sok jótanácsot telón!Megvettünk mindent hozzá!
Gépet vinni ám holnap,mert mi az itthon maradottak kíváncsiak vagyunk ám rátok!!Úgyhogy kérünk ide fotókat!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jant-Manti!!Sziasztooook?????!!!És a csövike????Azt már úgy megszerettem tőled!!!Kérem vissza!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Trixx!Nagy valószínűséggel ennek már nem fog leesni a lánca!!!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 16. - 16:30:55
Létrehozva: #41975

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.07. 16. - 15:07:51) *
hehe, asszem azóta már kijavítottam MD-re, de a satírozás ott lesz rajta XD

na jól van, akkor nem csalódtam se benned, se Angyalkádban XD hehe, a kis fekete sereges móderek XD

Nem gond, akárhányszor ránézek, majd eszembe fog jutni XD

Igen, nem csalódtam én sem benne, meg ő sem bennem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Már reggel hívott a vonatról, hogy ne unatkozzon, szóval majdnem egy órát pofáztunk, közben beért a Keletibe és onnan kutyagolt fel az Uránia moziig, mindezt a teljesen napfényben fürdő Rákóczi úton tette meg fekete felsőben és fehér halásznadrágban XD Mondta, hogy mekkora állat, hogy feketét vette fel, aztán mondtam, hogy rajtam is az van, fekete ruha XD Én nyertem! Mikor meglátott pont a bankból léptem ki, jól időzített, aztán beültünk a Burger Kingbe, mert az volt a legközelebbi légkondis hely és hát ott beszélgettünk jó háromnegyed órát, meg kávéztunk,és odaadtam az Angie-féle gyorskölcsönt... jajj, nagy családi elbeszélgetés lesz nálunk majd vasárnap, a húga és a sógora mennek hozzá a gyerekekkel. Na erre kivi leszek!!!! Kompromisszumos megoldást talált ki, hogy ha az egészet nem is tudják neki fizetni (havi 65 ezer) de legalább a felét. Ha nem megy, akkor nem tudja mi lesz... csajok, hónap végén nem lesz pénze kajára, nemhogy másra, kajára sem. Durva!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 16. - 16:38:30
Létrehozva: #41976

devotee

Usi, átadtam az ölelésed és a két puszidat, viszont küldte neked így ismeretlenül is és puszil mindenkit, aki szorít neki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hú, meg persze én is kaptam ölelést és puszikat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Frankón össze ragadtunk, olyan melegünk volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (szuhaisüni @ 2010.07. 16. - 17:26:50) *
Helo Lányok!!!

Medence megvéve!!!De csak holnap lesz felállítva!Még a helyét tökéletesíteni kell!
Hozattam egy Ifa homokot és azt szépen el lapátoltam!Még meglocsolom egy párszor,hogy üllepedjen!

Edó!!Köszi a sok jótanácsot telón!Megvettünk mindent hozzá!
Gépet vinni ám holnap,mert mi az itthon maradottak kíváncsiak vagyunk ám rátok!!Úgyhogy kérünk ide fotókat!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Indulhat a pancsolás Süniéknél (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

fotók lesznek, ma szerváltam elemeket a cégtől a fényképezőmbe (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.07. 16. - 16:47:12
Létrehozva: #41977

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.07. 16. - 17:38:30) *
Usi, átadtam az ölelésed és a két puszidat, viszont küldte neked így ismeretlenül is és puszil mindenkit, aki szorít neki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hú, meg persze én is kaptam ölelést és puszikat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Frankón össze ragadtunk, olyan melegünk volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Indulhat a pancsolás Süniéknél (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

fotók lesznek, ma szerváltam elemeket a cégtől a fényképezőmbe (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Akkor lehet vinni egy kis kábelecskét és egyből fel lehet rakni a gépre! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 16. - 16:49:52
Létrehozva: #41978

devotee

Idézet (szuhaisüni @ 2010.07. 16. - 17:47:12) *
Akkor lehet vinni egy kis kábelecskét és egyből fel lehet rakni a gépre! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Lehet elviszem a Notit, de nem garantálom, hogy a mobilnet fog működni ott XD Azért egy próbát megér! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.07. 16. - 16:50:55
Létrehozva: #41979

devotee

süni: ügyes vagy a medencés akcióval! drukk, hogy holnap bepasszoljon a helyére (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Angie: köszi a viszont puszikat meg az ölelést (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na örülök, hogy tudtatok normálisan is dumálni és kivi leszek mi lesz az elbeszélgetés vége.

na most elszánom magam egy öngyilkos feladatra: 40 fokban hajszárítózni fogok....
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 16. - 16:55:17
Létrehozva: #41980

devotee

Kábel nem is kell, van rajta sd/xd kártya olvasó egység (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Useless-girl @ 2010.07. 16. - 17:50:55) *
süni: ügyes vagy a medencés akcióval! drukk, hogy holnap bepasszoljon a helyére (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Angie: köszi a viszont puszikat meg az ölelést (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na örülök, hogy tudtatok normálisan is dumálni és kivi leszek mi lesz az elbeszélgetés vége.

na most elszánom magam egy öngyilkos feladatra: 40 fokban hajszárítózni fogok....

Hétfőn úgy is beszámol majd hogy mire jutottak, de ha ez sem hatja meg a testvérét, akkor nem tudom (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Hogy mekkora türelme van ennek az Angyalnak, hihetetlen, és ma is megpróbált vidám lenni és pozitív, nagyon csodálom ezért. De azért azt mondta, hogy 2010-es simán kiradírozná az életéből ha lehetne... megértem.

Hajszárítózni? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nekem vasalnom kellene... nem is tom melyik a rosszabb (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2097 2098 2099 2100 2101 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
156 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (156 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: