2400 Oldal V  « < 2098 2099 2100 2101 2102 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
szuhaisüni
post 2010.07. 16. - 16:55:27
Létrehozva: #41981

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.07. 16. - 17:49:52) *
Lehet elviszem a Notit, de nem garantálom, hogy a mobilnet fog működni ott XD Azért egy próbát megér! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Oké,az egy jó ötlet!!Hátha jó lesz! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Elméletileg jónak kellene lennie!Meg kell kérdezni Edót!!!Edóóóóó?????
Két szőr között velünk is foglalkozhatsz ám!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Usi,köszi!!Azt én is remélem...... (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.07. 16. - 16:55:38
Létrehozva: #41982

devotee

na, nem is kellett sok a hajamnak. kb. 3 perc alatt megszáradt....
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.07. 16. - 16:57:54
Létrehozva: #41983

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.07. 16. - 17:55:17) *
Kábel nem is kell, van rajta sd/xd kártya olvasó egység (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hétfőn úgy is beszámol majd hogy mire jutottak, de ha ez sem hatja meg a testvérét, akkor nem tudom (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Hogy mekkora türelme van ennek az Angyalnak, hihetetlen, és ma is megpróbált vidám lenni és pozitív, nagyon csodálom ezért. De azért azt mondta, hogy 2010-es simán kiradírozná az életéből ha lehetne... megértem.

Hajszárítózni? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nekem vasalnom kellene... nem is tom melyik a rosszabb (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Én klímázok!!Az nem olyan rossz!!!24FOK VAN (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.07. 16. - 17:01:45
Létrehozva: #41984

devotee

Angie: na, a 6:41-essel megyek be holnap reggel, az benn van 7:34-re, onnan meg akkor sietek a Blahára Lolival talcsizni (huh, még fölhívom hogy mikor meg hol a Blahán) és onnan a Keleti. de várjatok ám meg minket ha késnénk, akkor is!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

szerintem a vasalás szarabb, Angie, mert az tovább tart - nekem csak 3 perc volt a hajszárítás XD

süni: hát aki megteheti hogy klímázik.... hát nekem tuti szétmenne a szemem. már most is a ventilátortól ki van száradva, pedig a legkisebb fordulaton megy... :S
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.07. 16. - 17:04:07
Létrehozva: #41985

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.07. 16. - 18:01:45) *
Angie: na, a 6:41-essel megyek be holnap reggel, az benn van 7:34-re, onnan meg akkor sietek a Blahára Lolival talcsizni (huh, még fölhívom hogy mikor meg hol a Blahán) és onnan a Keleti. de várjatok ám meg minket ha késnénk, akkor is!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

szerintem a vasalás szarabb, Angie, mert az tovább tart - nekem csak 3 perc volt a hajszárítás XD

süni: hát aki megteheti hogy klímázik.... hát nekem tuti szétmenne a szemem. már most is a ventilátortól ki van száradva, pedig a legkisebb fordulaton megy... :S

Hát nem kell belenézni,vazze! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Én jól bírom.... (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.07. 16. - 17:07:48
Létrehozva: #41986

devotee

hát nem nézek bele, de forog a feje és a képembe fújja a levegőt az ajtó mellől, szóval szívtam... vagy fújtam? XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.07. 16. - 17:11:12
Létrehozva: #41987

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.07. 16. - 18:07:48) *
hát nem nézek bele, de forog a feje és a képembe fújja a levegőt az ajtó mellől, szóval szívtam... vagy fújtam? XD

Akkor műkönny!!!Vagy igazi!? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 16. - 17:11:48
Létrehozva: #41988

devotee

Idézet (szuhaisüni @ 2010.07. 16. - 17:55:27) *
Oké,az egy jó ötlet!!Hátha jó lesz! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Elméletileg jónak kellene lennie!Meg kell kérdezni Edót!!!Edóóóóó?????
Két szőr között velünk is foglalkozhatsz ám!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Usi,köszi!!Azt én is remélem...... (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Majd meglássuk! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Nem tuti, hogy viszem... Milyen szőr között? XD Lemaradtam valamiről? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sokszor megesik!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.07. 16. - 17:14:18
Létrehozva: #41989

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.07. 16. - 18:11:48) *
Majd meglássuk! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Nem tuti, hogy viszem... Milyen szőr között? XD Lemaradtam valamiről? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sokszor megesik!

Kozmetikus!Azé mondtam! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 16. - 17:14:58
Létrehozva: #41990

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.07. 16. - 18:01:45) *

Oké, tudod, villamossal pár megálló (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Csak ha lehet ne késsetek sokat, mert az a parkoló ott nagyon gáz a Keletinél, kiállni nem lesz semmi... Aztán még majd vár ránk egy araszolás, bár bízom benne, hogy a Pestiek ma már lemennek a Balatonra és nem holnap reggel tervezik ezt. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Megvárunk ha késnétek, ennyire nem vagyok türelmetlen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Megyek vasalni, és bömböl az A-ha (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Klíma, nekem is minden bajom van tőle, de nem izzadok XD Megéri és az új lakásban lesz!!!!

Idézet (szuhaisüni @ 2010.07. 16. - 18:14:18) *
Kozmetikus!Azé mondtam! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ja, hogy azt már Edóra mondtad XD Vili már!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.07. 16. - 17:20:28
Létrehozva: #41991

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.07. 16. - 18:14:58) *
Oké, tudod, villamossal pár megálló (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Csak ha lehet ne késsetek sokat, mert az a parkoló ott nagyon gáz a Keletinél, kiállni nem lesz semmi... Aztán még majd vár ránk egy araszolás, bár bízom benne, hogy a Pestiek ma már lemennek a Balatonra és nem holnap reggel tervezik ezt. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Megvárunk ha késnétek, ennyire nem vagyok türelmetlen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Megyek vasalni, és bömböl az A-ha (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Klíma, nekem is minden bajom van tőle, de nem izzadok XD Megéri és az új lakásban lesz!!!!

Ja, hogy azt már Edóra mondtad XD Vili már!!!

Helyes-helyes!Legyen is!Manapság már nem egy nagy luxus!Nekünk 2éve egy százasba volt!Gondolom már kevesebbe kerül!
És olyan jó a ház elrendezése,hogy mindenhol érezni jótékony hatását! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Úgyhogy elég volt egy is! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.07. 16. - 17:22:36
Létrehozva: #41992

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.07. 16. - 16:46:46) *
Dave, neked nincs meleged??? igazán vetkőzhetnél.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

És szólhatnál a szöszke haverodnak is. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Képzeljétek van új bicajom!!!!
Hazajött Zoli, és mondta látott egy nagyon jó használt bicót. Elmentük, kipróbáltam, és szuper. Shwinn Csepel bicóka, Laguna modell, szépecske, jókácska.
Most teljesen fel vagyok dobódva. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Persze azért fáj a szívem a régiért, a maniért, bár ez klasszisokkal jobb.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.07. 16. - 17:27:30
Létrehozva: #41993

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.07. 16. - 18:22:36) *

Hazajött Zoli, és mondta látott egy nagyon jó használt bicót. Elmentük, kipróbáltam, és szuper. Shwinn Csepel bicóka, Laguna modell, szépecske, jókácska.
Most teljesen fel vagyok dobódva. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Persze azért fáj a szívem a régiért, a maniért, bár ez klasszisokkal jobb.

Júhújjjjjj!!!Új bicaj!!!!Mert megérdemled! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.07. 16. - 17:42:00
Létrehozva: #41994

devotee

Idézet (szuhaisüni @ 2010.07. 16. - 18:27:30) *
Júhújjjjjj!!!Új bicaj!!!!Mert megérdemled! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Igen, megérdemeltem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg mert az uram olyan rendes és megtalálta nekem ezt a bicót.

Usi, én ilyen időben nem szárítom a hajam, általában lefekszem vizes hajjal.
Neked 3 perc alatt megszárad? Pedig sok hajad van nem? Hú hát az enyém olyan nehezen száradós. Szenvedek is vele rendesen.

Ange, tök rendes az Andi hogy írt neked is meghatalmazást az autóra. He-he jó kis beszólás volt, jönnek szemben is.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jaj nagyok kíváncsi vagyok az angyalkád családi megbeszélésére. Remélem akkor legalább a felét fizetik, és állják a szavukat!!!

Süni kérünk fotót a medencérőőőőől. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.07. 16. - 17:48:26
Létrehozva: #41995

devotee

Akkor fürcsitájm (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , meg körömlakk, meg bepakolás, közben leszek hébe-hóba. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 16. - 18:06:57
Létrehozva: #41996

devotee

Idézet (szuhaisüni @ 2010.07. 16. - 18:20:28) *
Helyes-helyes!Legyen is!Manapság már nem egy nagy luxus!Nekünk 2éve egy százasba volt!Gondolom már kevesebbe kerül!
És olyan jó a ház elrendezése,hogy mindenhol érezni jótékony hatását! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Úgyhogy elég volt egy is! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Ehhez a lakáshoz járt klíma, már be van építve 3 éve (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Úgyhogy nem tudom mennyi lenne, ha most kellene beszereltetni.

Gratulálok az új kétkerekűdhöz!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nagyon vigyázz rá! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És az uradat csókoltatom, hogy ilyen kis Manó, hogy máris vett neked egy másikat. Édes.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 16. - 18:12:08
Létrehozva: #41997

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.07. 16. - 18:42:00) *
Ange, tök rendes az Andi hogy írt neked is meghatalmazást az autóra. He-he jó kis beszólás volt, jönnek szemben is.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jaj nagyok kíváncsi vagyok az angyalkád családi megbeszélésére. Remélem akkor legalább a felét fizetik, és állják a szavukat!!!

Aztán már rájött, hogy hülyeséget mondott XD Mondtam neki, hogy azért már majdnem 10 éve vezetek, tisztában vagyok a szembe forgalommal XD És azzal, hogy ha egy utca nem egyirányú, akkor nagy valószínűséggel jönnek szembe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na utána majdnem megfulladtunk úgy röhögtünk, meg azon is, hogy olyan gázfröccsökkel mentem, mint egy kezdő XD De hát elszoktam a szuziktól, pedig ilyenen tanultam meg vezetni, de ugyan olyan rossz a fékje és a sebváltója meg a pedáljai, mint 10 évvel ezelőtt volt.

Angyalom nem tudom hogy tud keménykedni, nem olyan keménykedős típus... csendes, visszahúzódó inkább. Most sem veszekedni akar, csak megbeszélni, hogy neki erre most végképpen nincs pénze, és nem is neki kellett 5 évvel ezelőtt az a pénz, hanem a tesójának, és legyenek olyan jók, hogy nem hagyják szarban, amikor anno ő segített rajtuk, hogy meg tudják venni a kertes házat. Ez a minimum, hogy hát legalább a felét... nem is az egészet kéri, tudja, hogy nincs pénzük a deviza lakáshitelük miatt, de azért gondoljanak rá is néha napján.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.07. 16. - 18:35:38
Létrehozva: #41998

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.07. 16. - 17:24:46) *
Igen, megkaptam őket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sorry, hogy csak most válaszolok, de egész délután menőkés voltam. Angyalos talimról olyan kettő felé értem vissza, akkor lehűtöttem magam, benyomtam csomó jeges vizet meg kólát, utána pedig elvittem a postát autóval (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Oké Angie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Na hát ez tök jó Trixx. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.07. 16. - 18:36:17
Létrehozva: #41999

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.07. 16. - 19:06:57) *
Ehhez a lakáshoz járt klíma, már be van építve 3 éve (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Úgyhogy nem tudom mennyi lenne, ha most kellene beszereltetni.

Gratulálok az új kétkerekűdhöz!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nagyon vigyázz rá! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És az uradat csókoltatom, hogy ilyen kis Manó, hogy máris vett neked egy másikat. Édes.

Köszi, és vigyázok rá nagyon, az erkélyen pihen. Na innen vigyék el. Másszon fel a harmadikra. He-he.
Igen egy Manó, kis drága. De gondolom van egy kis bűntudata, mert nem lakatolta le biztonságosan.... szóval vettünk egy másikat.

Jó neked szivem, hogy van klímád.

Jaj nagyon szurkolok az Angyalkádnak. Persze, a veszekedésnek semmi értelme, de tényleg jó lenne ha a tesója muntatna valami hajlandóságot. Mert azért itt nem csak arról volt szó hogy nincs pénzük, hanem ha jól emlékszem, elég sunyin is viselkedtek, pl nem szóltak hogy nem fizetik meg ilyenek. Szóval remélem kedvező hírek lesznek hétfőn.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.07. 16. - 18:41:11
Létrehozva: #42000

devotee

csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
végre holnap találka (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) holnap ilyenkor már medence hát a pakolás azzal nekem mindig bajom van mindig viszek feles holmikat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de azért ha kirámolok nem kell röhögni :S az az idióta hálózsák többet foglal el, mint gondoltam, de nem baj a vonat elviszi helyettem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
usi route 66 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
ma nem gyengén zizis volt a fejem a tegnap este után :S, a gyepre is mentem, h. megyek egy karikát, de tényleg csak egy pár perces karika lett belőle (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
edó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) remélem shad jól viseli a meleget és a ventilátyor tetszik neki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
jó éjt nektek
ja sgy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csövike, CSÖVIKE :SD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2098 2099 2100 2101 2102 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
156 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (156 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: