2400 Oldal V  « < 209 210 211 212 213 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Alisha
post 2009.12. 10. - 08:20:02
Létrehozva: #4201

devotee

Vic... ennyire olvasol? van mit hihihiiiihii.. betermeltünk tegnap rendesen!

Vic... ennyire olvasol? van mit hihihiiiihii.. betermeltünk tegnap rendesen!

NA... kétszer küldte a bolondja (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 10. - 08:23:58
Létrehozva: #4202

devotee

Edóka a Vic én lennék?

Egyébként igen ennyire olvastalak titeket és szétröhögtem magam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jesszus nem semmik vagytok.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.12. 10. - 08:25:20
Létrehozva: #4203

devotee

Aham, te lennél (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 10. - 08:28:51
Létrehozva: #4204

devotee

Idézet (lolacska @ 2009.12. 09. - 21:24:55) *
nekem az jutott eszembe amúgy, hogy atyaég,
mit kapnánk a hardcore fan-fiúktól!!!
mi az hogy nem szintetiztor-billentyű-hang-transzformációkról értekezünk, és egyáltalán... fú, hogy a Mode-nak is vannak ilyen ostoba picsa rajongói, akik képesek Dave meg Mart meg Alan popsijáról - hajáról - arcéléről áradozni (érdekes, Fletchről egy szó se esett nyehehehehe). annyira gyerekesek vagyunk, nem is értünk semmit a zenéjükből. grrf!!! egyszer de kikapunk, babák!

Lola ezen annyira röhögtem.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Edóka @ 2009.12. 10. - 08:25:20) *
Aham, te lennél (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Oké.Te se voltál tegnap semmi Edóka.Ló a láb között...létrán felmászás...anyám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Léna
post 2009.12. 10. - 08:36:29
Létrehozva: #4205

Violator

Edóka az e-mail címem magdeline@freemail.hu köszcsi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) kb. mikor lesz a tali? vagy ne legyek már ennyire szőke?! (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.12. 10. - 08:38:39
Létrehozva: #4206

devotee

Léna, fogalmam sincs majd Angie-vel, és Caprival megdumáljátok! Nyugi, nem maradsz le semmiről (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.12. 10. - 09:22:19
Létrehozva: #4207

devotee

Idézet (Léna @ 2009.12. 10. - 06:58:57) *
Jó reggelt, szia Angie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) látom tegnap este megint hoztátok a formátokat, már fél órája olvasom miről maradtam le (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) pl.: a telószám cserélésről!!! énis, énis, lécci, lécci, ne hagyjatok ki belőle (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) előtte kéne valahol gyülizni és betolni pár piát nem?

Szia Léna!

Na látod, sokmindenből kimaradtál. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) DE mégsem, hiszen elolvastad miről volt szó. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Az írás csodája, hogy megmarad, bár néha a hátránya is.
Szóval úgy beszéltük, hogy a Pecsa előtt mítingelünk majd, Edóka meg csapódik este. Telószám megy... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Vica, neked is elküldtem a számomat, majd nézz gmailt! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 10. - 09:34:02
Létrehozva: #4208

devotee

Idézet (Angelus @ 2009.12. 10. - 09:22:19) *
Szia Léna!

Na látod, sokmindenből kimaradtál. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) DE mégsem, hiszen elolvastad miről volt szó. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Az írás csodája, hogy megmarad, bár néha a hátránya is.
Szóval úgy beszéltük, hogy a Pecsa előtt mítingelünk majd, Edóka meg csapódik este. Telószám megy... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Vica, neked is elküldtem a számomat, majd nézz gmailt! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Oké Angie köszi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bár én nem leszek ott a bulin.
Egyébként jobban vagy?Csak mert tegnap nem érezted jól magad.

Láttam tegnap hiányoltad Ildit.Én is hiányolom remélem nincs semmi baj vele.Nekem úgy rémlik,hogy nem 14.-én műtik a kezét?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.12. 10. - 09:38:17
Létrehozva: #4209

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.12. 10. - 09:34:02) *
Oké Angie köszi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bár én nem leszek ott a bulin.
Egyébként jobban vagy?Csak mert tegnap nem érezted jól magad.

Láttam tegnap hiányoltad Ildit.Én is hiányolom remélem nincs semmi baj vele.Nekem úgy rémlik,hogy nem 14.-én műtik a kezét?

Nincs mit, de sereg tag vagy, szóval a szám az alap! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Jobban vagyok, kialudtam magam és helyre állt a rend a szervezetemben. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Nem emlékszem Ildi mit mondott! De valamikor most csinálják a másik kezét is azt hiszem, csak a napot nem tudom. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Léna
post 2009.12. 10. - 09:39:05
Létrehozva: #4210

Violator

Idézet (Angelus @ 2009.12. 10. - 09:22:19) *
Szia Léna!

köszi Angie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én pm-ben küldtem a telcsiszámom
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.12. 10. - 09:47:59
Létrehozva: #4211

devotee

Idézet (Léna @ 2009.12. 10. - 09:39:05) *
köszi Angie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én pm-ben küldtem a telcsiszámom

elmentettem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.12. 10. - 11:28:25
Létrehozva: #4212

devotee

Sehol senki? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 10. - 11:41:41
Létrehozva: #4213

devotee

Itt vagyok.Angie hogy megy a boriték nyalás? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Gondolj közben arra,hogy azt nyalogatod amit sms-ben irtam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Angelus @ 2009.12. 10. - 09:38:17) *
Nincs mit, de sereg tag vagy, szóval a szám az alap! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Jobban vagyok, kialudtam magam és helyre állt a rend a szervezetemben. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Nem emlékszem Ildi mit mondott! De valamikor most csinálják a másik kezét is azt hiszem, csak a napot nem tudom. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)

Angie az első mondatod nagyon jól esett. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Örülök,hogy jobban vagy.

Idézet (Léna @ 2009.12. 10. - 09:39:05) *

Léna bocsi a kiváncsiskodásért de nem mesélnél magadról kicsit.Mondjuk,hogy hány éves vagy,van-e gyerkőcöd ilyesmi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2009.12. 10. - 11:46:13
Létrehozva: #4214

devotee

Csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A tegnap esti nagy tanulásomnak az lett a vége, h. el/bealudtam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

De puskám van szerencsére és holnap remélem tudom is használni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 10. - 11:47:18
Létrehozva: #4215

devotee

Szia Jantar. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó fáradt lehettél.
Miből vizsgázol?Majd holnap szurkolunk.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2009.12. 10. - 11:49:46
Létrehozva: #4216

devotee

A depeche mode hivatalos oldalán a Tour Blog-ot nézem iszonyat jó életképek vannak benne. Martin mindig a meccset nézi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És olyan aranyos szivecskés pohara van. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ma kértem szabit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De szerintem ma se sokat fogok tanulni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Martin mindenhol teázik. Imádom. a példaképem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 10. - 11:49:59
Létrehozva: #4217

devotee

Idézet (jjantarr @ 2009.12. 10. - 11:48:36) *
A depeche mode hivatalos oldalán a Tour Blog-ot nézem iszonyat jó életképek vannak benne. Martin mindig a meccset nézi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És olyan aranyos szivecskés pohara van. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ma kértem szabit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De szerintem ma se sokat fogok tanulni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Martin és a szivecskés pohár. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Naná,hogy teázik elvégre angol.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2009.12. 10. - 11:50:19
Létrehozva: #4218

devotee

startégiai menedzsment írásbeli. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 10. - 11:52:51
Létrehozva: #4219

devotee

Idézet (jjantarr @ 2009.12. 10. - 11:50:19) *
startégiai menedzsment írásbeli. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jesszus nekem ez kinai. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2009.12. 10. - 11:56:42
Létrehozva: #4220

devotee

már kezdek ráállni az ilyenekre magolni nem igazán szeretek. középsuliban a matek tanárom rendesen elriasztott a természettudománytól, de közben rájöttem magam milyen is szépek

de elősősorban is humán beállítottságú vagyok, csak a bölcsész végzettség manapság nem nyerő :S ezért kezdetem el gazdászkarra járni levelezőn
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 209 210 211 212 213 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
143 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (143 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: