![]() ![]() |
2009.12. 10. - 08:20:02
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vic... ennyire olvasol? van mit hihihiiiihii.. betermeltünk tegnap rendesen!
Vic... ennyire olvasol? van mit hihihiiiihii.. betermeltünk tegnap rendesen! NA... kétszer küldte a bolondja (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 10. - 08:23:58
Létrehozva:
|
|
|
Edóka a Vic én lennék?
Egyébként igen ennyire olvastalak titeket és szétröhögtem magam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jesszus nem semmik vagytok. |
|
|
|
2009.12. 10. - 08:25:20
Létrehozva:
|
|
|
Aham, te lennél (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.12. 10. - 08:28:51
Létrehozva:
|
|
|
nekem az jutott eszembe amúgy, hogy atyaég, mit kapnánk a hardcore fan-fiúktól!!! mi az hogy nem szintetiztor-billentyű-hang-transzformációkról értekezünk, és egyáltalán... fú, hogy a Mode-nak is vannak ilyen ostoba picsa rajongói, akik képesek Dave meg Mart meg Alan popsijáról - hajáról - arcéléről áradozni (érdekes, Fletchről egy szó se esett nyehehehehe). annyira gyerekesek vagyunk, nem is értünk semmit a zenéjükből. grrf!!! egyszer de kikapunk, babák! Lola ezen annyira röhögtem.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aham, te lennél (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Oké.Te se voltál tegnap semmi Edóka.Ló a láb között...létrán felmászás...anyám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 10. - 08:36:29
Létrehozva:
|
|
|
Violator ![]() ![]() ![]() |
Edóka az e-mail címem magdeline@freemail.hu köszcsi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) kb. mikor lesz a tali? vagy ne legyek már ennyire szőke?! (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)
|
|
|
|
2009.12. 10. - 08:38:39
Létrehozva:
|
|
|
Léna, fogalmam sincs majd Angie-vel, és Caprival megdumáljátok! Nyugi, nem maradsz le semmiről (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.12. 10. - 09:22:19
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt, szia Angie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) látom tegnap este megint hoztátok a formátokat, már fél órája olvasom miről maradtam le (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) pl.: a telószám cserélésről!!! énis, énis, lécci, lécci, ne hagyjatok ki belőle (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) előtte kéne valahol gyülizni és betolni pár piát nem? Szia Léna! Na látod, sokmindenből kimaradtál. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) DE mégsem, hiszen elolvastad miről volt szó. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Az írás csodája, hogy megmarad, bár néha a hátránya is. Szóval úgy beszéltük, hogy a Pecsa előtt mítingelünk majd, Edóka meg csapódik este. Telószám megy... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vica, neked is elküldtem a számomat, majd nézz gmailt! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2009.12. 10. - 09:34:02
Létrehozva:
|
|
|
Szia Léna! Na látod, sokmindenből kimaradtál. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) DE mégsem, hiszen elolvastad miről volt szó. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Az írás csodája, hogy megmarad, bár néha a hátránya is. Szóval úgy beszéltük, hogy a Pecsa előtt mítingelünk majd, Edóka meg csapódik este. Telószám megy... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vica, neked is elküldtem a számomat, majd nézz gmailt! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Oké Angie köszi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bár én nem leszek ott a bulin. Egyébként jobban vagy?Csak mert tegnap nem érezted jól magad. Láttam tegnap hiányoltad Ildit.Én is hiányolom remélem nincs semmi baj vele.Nekem úgy rémlik,hogy nem 14.-én műtik a kezét? |
|
|
|
2009.12. 10. - 09:38:17
Létrehozva:
|
|
|
Oké Angie köszi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bár én nem leszek ott a bulin. Egyébként jobban vagy?Csak mert tegnap nem érezted jól magad. Láttam tegnap hiányoltad Ildit.Én is hiányolom remélem nincs semmi baj vele.Nekem úgy rémlik,hogy nem 14.-én műtik a kezét? Nincs mit, de sereg tag vagy, szóval a szám az alap! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jobban vagyok, kialudtam magam és helyre állt a rend a szervezetemben. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem emlékszem Ildi mit mondott! De valamikor most csinálják a másik kezét is azt hiszem, csak a napot nem tudom. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) |
|
|
|
2009.12. 10. - 09:39:05
Létrehozva:
|
|
|
Violator ![]() ![]() ![]() |
Szia Léna! Na látod, sokmindenből kimaradtál. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) DE mégsem, hiszen elolvastad miről volt szó. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Az írás csodája, hogy megmarad, bár néha a hátránya is. Szóval úgy beszéltük, hogy a Pecsa előtt mítingelünk majd, Edóka meg csapódik este. Telószám megy... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vica, neked is elküldtem a számomat, majd nézz gmailt! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) köszi Angie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én pm-ben küldtem a telcsiszámom |
|
|
|
2009.12. 10. - 09:47:59
Létrehozva:
|
|
|
köszi Angie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én pm-ben küldtem a telcsiszámom elmentettem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 10. - 11:28:25
Létrehozva:
|
|
|
Sehol senki? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
|
2009.12. 10. - 11:41:41
Létrehozva:
|
|
|
Itt vagyok.Angie hogy megy a boriték nyalás? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Gondolj közben arra,hogy azt nyalogatod amit sms-ben irtam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nincs mit, de sereg tag vagy, szóval a szám az alap! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jobban vagyok, kialudtam magam és helyre állt a rend a szervezetemben. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem emlékszem Ildi mit mondott! De valamikor most csinálják a másik kezét is azt hiszem, csak a napot nem tudom. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Angie az első mondatod nagyon jól esett. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Örülök,hogy jobban vagy. köszi Angie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én pm-ben küldtem a telcsiszámom Léna bocsi a kiváncsiskodásért de nem mesélnél magadról kicsit.Mondjuk,hogy hány éves vagy,van-e gyerkőcöd ilyesmi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 10. - 11:46:13
Létrehozva:
|
|
|
Csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A tegnap esti nagy tanulásomnak az lett a vége, h. el/bealudtam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De puskám van szerencsére és holnap remélem tudom is használni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 10. - 11:47:18
Létrehozva:
|
|
|
Szia Jantar. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó fáradt lehettél.
Miből vizsgázol?Majd holnap szurkolunk. |
|
|
|
2009.12. 10. - 11:49:46
Létrehozva:
|
|
|
A depeche mode hivatalos oldalán a Tour Blog-ot nézem iszonyat jó életképek vannak benne. Martin mindig a meccset nézi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És olyan aranyos szivecskés pohara van. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ma kértem szabit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De szerintem ma se sokat fogok tanulni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Martin mindenhol teázik. Imádom. a példaképem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 10. - 11:49:59
Létrehozva:
|
|
|
A depeche mode hivatalos oldalán a Tour Blog-ot nézem iszonyat jó életképek vannak benne. Martin mindig a meccset nézi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És olyan aranyos szivecskés pohara van. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ma kértem szabit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De szerintem ma se sokat fogok tanulni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Martin és a szivecskés pohár. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Naná,hogy teázik elvégre angol. |
|
|
|
2009.12. 10. - 11:50:19
Létrehozva:
|
|
|
startégiai menedzsment írásbeli. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.12. 10. - 11:52:51
Létrehozva:
|
|
|
startégiai menedzsment írásbeli. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jesszus nekem ez kinai. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 10. - 11:56:42
Létrehozva:
|
|
|
már kezdek ráállni az ilyenekre magolni nem igazán szeretek. középsuliban a matek tanárom rendesen elriasztott a természettudománytól, de közben rájöttem magam milyen is szépek
de elősősorban is humán beállítottságú vagyok, csak a bölcsész végzettség manapság nem nyerő :S ezért kezdetem el gazdászkarra járni levelezőn |
|
|
|
![]() ![]() |