2400 Oldal V  « < 2100 2101 2102 2103 2104 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Angelus
post 2010.07. 17. - 05:40:01
Létrehozva: #42021

devotee

Jó reggelt!

Edóm, akkor a te feketéd majd vigyáz az én fehéremre... kis Ödönre (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem röhögni! Tiszta Ödönös, majd meglátjátok, de nagyon imádom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Itt dekkol most az ablakom alatt, így szem előtt van. Hát remélem nem lesz jégverés (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Ha van net, akkor viszem a notit, hogy Süni igényeit is kielégítsük (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Van 3 az 1-benem is, akkor viszek azt is! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Lassan elkezdek lepakolódni a kocsiba.

Páááááááááááá

Vörös riasztás van az országra: http://www.met.hu/riasztas/ma/index.php?lng=hu
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.07. 17. - 17:17:48
Létrehozva: #42022

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.07. 16. - 20:30:58) *
Köszi Vicus.
Jó hétvégét neked!
Pusza.

Köszi Trixx. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Cupp.

Idézet (Angelus @ 2010.07. 16. - 20:49:28) *
Jó "built" nektek is, cuppantom Gahan Gézát és Petrát is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Köszönjük!!!!

Köszi Angie.Meg volt a "buli" egy kirándulás keretében. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Átadtam nekik.

Neked is cupp. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Alisha @ 2010.07. 16. - 23:31:07) *
Jóccakát! holnap látlak.. meg mindenkit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Az itthon maradtaknak pedig nagyon jó hétvégét!

Puszik!

Jaa.. van kint net... onnan lehet majd jelentkezni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ha valaki hoz laptop-ot... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jó hétvégét nektek is bulizós csajok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.07. 17. - 21:11:21
Létrehozva: #42023

devotee

Óhhh!!!Látom jó a buli,hogy itt senki nem járt!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nembaj én,azért elmondom,hogy ÁLL a medence!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Egész nap csináltam!6 azaz HAT órán keresztül folyt bele a víz!Lesz vízszámla az tuti!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Majd képet csinálok holnap,ha valakit érdekel!

Na megyek alukálni,mert besöröztem egy kicsit az egyik haverommal!!HEHEEEE!!!!JUHUUUUU!!!jUPPPIJJJÉÉÉÉÉÉ!!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Páááááááááá

A hozzászólást -szuhaisüni- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 17. - 21:12:50
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Macsus
post 2010.07. 17. - 22:57:21
Létrehozva: #42024

devotee

Sziasztok!

Velencéről jelentkezem,sikerült géphez jutnom! Tudom,h ma van a Seregparty,remélem jól érzitek magatokat! Most én is DM-et adok a gépről a népnek,már nem nagyon bírom a lady gaga,david guetta és társait. Remélem mindenki jól van,puszi nektek!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.07. 18. - 06:51:55
Létrehozva: #42025

devotee

Jó reggelt.

süni rakjad csak a képeket a medencéről. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Macsus helyes jól tetted szórakoztasd a népet DM-el. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Szép napot mindenkinek.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 18. - 12:07:16
Létrehozva: #42026

devotee

Halihó!

Galántha kertnetről jelentkezem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tök jó a buli, tegnap este klassz hidegfront jött, így mackó alsóban nyomjuk, meg pólóban. Medencézés ma nem lesz, na neki állunk krumplit pucolni a krumplis tésztához. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Rengeteg képet csináltam (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Puszkó!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 18. - 17:32:58
Létrehozva: #42027

devotee

Krumplistészta! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hazaértem, a nőket menet közben kitettem, Lolát az Alee centernél (mert végül úgy döntöttem, hogy a Petőfi hidat célozzuk meg, és fejben tudtam az útvonalat is, aztán roppant büszke voltam, hogy nem baxtam el egyszer sem a mikor merre kell kanyarodni témakört (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) utána Trixx-et és Jantarrt tettem ki a Keletinél, aztán Usit a Nyugatinál és úgy jöttem végül haza, hogy a Váci úton elmentem az Árpád hídi felhajtóig és onnantól már célegyenesben voltam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jajj, olyan jó, hogy egyedül vezettem idebent és megúsztuk mi is, a kocsi is meg célba is értünk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Edó, nagyon klasszul éreztem magam!!! Köszönöm a meghívást, imádlak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A Krumplis tésztát már betettem a hűtőbe nehogy megromoljon. A képeket és a videot majd elküldöm egy dvd-re kiírva, ok? Amúgy a városból kifelé jövet egyszer elbaxtam az utat, mert nagyon ökörül van Bp kitáblázva, simán felmentem az 1-es főútra... de rájöttünk és vissza kanyarodtam.

És nem is cikiztetek egyszer sem a krumpli miatt!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most jutott eszembe! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.07. 18. - 17:44:03
Létrehozva: #42028

devotee

Milyen krumpli miatt?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.07. 18. - 17:50:31
Létrehozva: #42029

devotee

Bimbók (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jajjj.. az az ágyas pálinka.. hát nem kismiska... valami isteni íze van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jól éreztem magam nagyon, bár most kicsit nyomi vagyok... de jó ez a lehülés kicsinkét.. Jan... látod, h simán elértek mindent.

Zsófi.. ez dvd.. jesszusisten.. nem hiszem el.. ez a taste in men... jesszusiten... az a szaxi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) el sem hiszem... úristeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnn (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Süni drága... nem hallottuk, h hívtál minket.. nagy volt ott a zsivaj, ma meg nem akartalak zaklatni... jó volt a buli, reggel olyan viharunk volt, h azt hittem elviszi a házat, mint az óz-ban...
Angie.. képekkel diszkréten (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) vidivel meg pláne (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 18. - 17:57:02
Létrehozva: #42030

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.07. 18. - 18:44:03) *
Milyen krumpli miatt?

Szombathely (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem emlékszel? Lehet aludtál... mikor jöttünk hazafelé akkor megálltunk a Mekinél, Usi vett menüt én meg kértem egy szál krumplit, ő meg olyan pihent volt, hogy azt mondta szívhatok egyet... ezt tovább szőve született meg a láncdohányos után a lánckrumplista (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.07. 18. - 17:58:09
Létrehozva: #42031

devotee

Most hívott Évus, h a túrós csusza megromlott.-... pedig rögtön be lett rakva a hűtőbe..... faki tudja, mitől buggyant meg... úgyhogy vigyázzatok vele... nagyon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Angelus @ 2010.07. 18. - 18:57:02) *
Szombathely (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem emlékszel? Lehet aludtál... mikor jöttünk hazafelé akkor megálltunk a Mekinél, Usi vett menüt én meg kértem egy szál krumplit, ő meg olyan pihent volt, hogy azt mondta szívhatok egyet... ezt tovább szőve született meg a láncdohányos után a lánckrumplista (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ez ok, tudok róla.... csak azt nem értettem, h ez most hogy jött ide... de komolyan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 18. - 18:03:08
Létrehozva: #42032

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.07. 18. - 18:50:31) *
Bimbók (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jajjj.. az az ágyas pálinka.. hát nem kismiska... valami isteni íze van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jól éreztem magam nagyon, bár most kicsit nyomi vagyok... de jó ez a lehülés kicsinkét.. Jan... látod, h simán elértek mindent.

Süni drága... nem hallottuk, h hívtál minket.. nagy volt ott a zsivaj, ma meg nem akartalak zaklatni... jó volt a buli, reggel olyan viharunk volt, h azt hittem elviszi a házat, mint az óz-ban...
Angie.. képekkel diszkréten vidivel meg pláne

Bimbók (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) meg jegesmedvék (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most is röhögök (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Azt mondtad nem is szereted a páleszt, na ahhoz képest azért jól meghúztátok a gyertyatartó mécsesekből rögtönzött feles poharakból. Nagyon röhögtem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Szimplán csak álmos vagyok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A hétvégi meleget próbálom kiszellőztetni a lakásból, olyan klassz odakinn, hűvös szél fúj, itt meg totál be volt fülledve mikor bejöttem, meg felcuccoltam. Most a cúgban ülök, és asszem megyek fürdeni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ígérem diszkrét leszek a képekkel!

És itt nem volt vihar szerintem, semmi nyoma nincs... odakinn meg csak az esőt hallottam, hogy borzasztóan szakadt és nagyon fújt a szél.

Idézet (Alisha @ 2010.07. 18. - 18:58:09) *
Most hívott Évus, h a túrós csusza megromlott.-... pedig rögtön be lett rakva a hűtőbe..... faki tudja, mitől buggyant meg... úgyhogy vigyázzatok vele... nagyon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ez ok, tudok róla.... csak azt nem értettem, h ez most hogy jött ide... de komolyan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hát nem rögtön lett berakva... csak mikor Angie észrevette, és Évussal együtt maketteztünk a hűtőbe, hogy beférjen. De sajnálom (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Hát a krumplira asszociálva, mert Zsó egy ideig akármilyen szövegkörnyezetben hoztam fel a krumpli szót egyből elkezdte mondani a lánckrumplistát... ma meg szóba sem jött, holott krumplit pucoltam veletek meg ettem is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.07. 18. - 18:29:22
Létrehozva: #42033

devotee

Sziasztok.

Látom megérkeztetek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Úgy tűnik a szavaitok alapján,hogy jó volt a hétvége. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 18. - 18:31:36
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.07. 18. - 18:41:55
Létrehozva: #42034

devotee

Na heló lányok!!!!

Akkor ezekszerint jól sikerült a buli!!???Helyeshelyes!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Igen Edóka hívtalak vagy kétszer!!!! (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)
Jó lett volna beszélni veletek!Pl.Jantarral,Trixxel,Usival még nem is beszéltem!Szerettem volna egy két szót váltani velük!!Na mindegy,majd legközelebb! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Kíváncsi leszek az élménybeszámolókra! (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nálunk nem volt vihar meg semmise!Egy kicsit lejjebb ment a hőmérséklet,meg egy kicsit fújt a szél,és ennyi!Úgyhogy ma már kipróbáltuk a medenkét!Jóóóó volt!!!
Ja meg csináltunk egy kis spontán kertipartit!Most lett vége!Én sütöttem tárcsán!Mingyá rakok fel képeket! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  519.JPG ( 51.58K ) Letöltések száma: 9
Mellékelt állomány:  569.JPG ( 50.13K ) Letöltések száma: 9
Mellékelt állomány:  571.JPG ( 63.4K ) Letöltések száma: 9
Mellékelt állomány:  573.JPG ( 57.31K ) Letöltések száma: 9
Mellékelt állomány:  574.JPG ( 54.18K ) Letöltések száma: 11

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.07. 18. - 18:48:27
Létrehozva: #42035

devotee

Igen, jól sikerült, legalábbis szerintem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) igaz, h nem sokat aludtunk, de ráérünk majd a sírban.. nálunk hajnalban elgurult a bogyó, annyit röhögtünk, nem hagytunk senkit pihenni... de ez már sajna megszokott...

Süni... jó lett a medanszié.. nagyon nagyon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de árnyékba raktátok? nem volt hideg a vize?
Huhhh.. de jó kis kaják.. egyszer meghívhatnál te is minket... elmennék egy olyan partira, ahol ilyen jókat sütnek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Az éjszakáról csak annyit, h évusnak tönkre ment a gerince tőlem.. Usira meg teljesen ráfeküdtem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) van is egy olyan kép, h a lányok ki vannak szorítva az ágyból, nekem meg kezem lábam szana széjjel, hason fekszem, és alszom.. mint akit agyon csaptak... annyira röhögtem, mikor reggel megláttam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.07. 18. - 18:59:04
Létrehozva: #42036

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.07. 18. - 19:48:27) *
Igen, jól sikerült, legalábbis szerintem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) igaz, h nem sokat aludtunk, de ráérünk majd a sírban.. nálunk hajnalban elgurult a bogyó, annyit röhögtünk, nem hagytunk senkit pihenni... de ez már sajna megszokott...

Süni... jó lett a medanszié.. nagyon nagyon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de árnyékba raktátok? nem volt hideg a vize?
Huhhh.. de jó kis kaják.. egyszer meghívhatnál te is minket... elmennék egy olyan partira, ahol ilyen jókat sütnek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Az éjszakáról csak annyit, h évusnak tönkre ment a gerince tőlem.. Usira meg teljesen ráfeküdtem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) van is egy olyan kép, h a lányok ki vannak szorítva az ágyból, nekem meg kezem lábam szana széjjel, hason fekszem, és alszom.. mint akit agyon csaptak... annyira röhögtem, mikor reggel megláttam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Igen egy kicsit árnyékban van,de csak délutántó!Nem akartam a napra rakni,mert akkor semmi hűsítő hatása nem lenne!!Annyira tűz a nap,hogy nem érezné jól magát az ember,ebbe a melegbe!! (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)

Na,majd egyszer összehozunk valamit,és sütök nektek!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Képek????!!!Ange?????!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 18. - 19:02:50
Létrehozva: #42037

devotee

Süni, igen, nagyon klassz volt a hétvége, szombaton Valics is benézett délután, maradt vacsira is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Olyan fincsi spenótos-húsos tésztát csinált Edó, de lett vagy 40 fok a házban és hajnali 1-re hűlt le kb. úgy, hogy meg lehetett benn maradni... csak ugye Usi és Edó nem hagytak minket aludni, 4-kor már szóltam, hogy legyen egy kicsit csönd (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aztán ja, reggel 7-kor mi felébredtünk (Trixx, Jantarr, Lola meg én) és sutyiban lefotóztam Edóékat, ahogy szunyálnak, nagyon halálos. Se Usi, se Évus nem fért el, Edó középen elterült, akár az Alföld XD

Idézet (szuhaisüni @ 2010.07. 18. - 19:59:04) *
Igen egy kicsit árnyékban van,de csak délutántó!Nem akartam a napra rakni,mert akkor semmi hűsítő hatása nem lenne!!Annyira tűz a nap,hogy nem érezné jól magát az ember,ebbe a melegbe!! (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)

Na,majd egyszer összehozunk valamit,és sütök nektek!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Képek????!!!Ange?????!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Vannak képek, vagy 200 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De itt a nők arra kértek, hogy disztingváljak a fotókkal (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.07. 18. - 19:03:22
Létrehozva: #42038

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.07. 18. - 20:00:32) *
Süni, igen, nagyon klassz volt a hétvége, szombaton Valics is benézett délután, maradt vacsira is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Olyan fincsi spenótos-húsos tésztát csinált Edó, de lett vagy 40 fok a házban és hajnali 1-re hűlt le kb. úgy, hogy meg lehetett benn maradni... csak ugye Usi és Edó nem hagytak minket aludni, 4-kor már szóltam, hogy legyen egy kicsit csönd (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aztán ja, reggel 7-kor mi felébredtünk (Trixx, Jantarr, Lola meg én) és sutyiban lefotóztam Edóékat, ahogy szunyálnak, nagyon halálos. Se Usi, se Évus nem fért el, Edó középen elterült, akár az Alföld XD

Heheheee,ezt azéééé megnéztem volna!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.07. 18. - 19:04:22
Létrehozva: #42039

devotee

Nem-nem.. mindenki tudott aludni, csak Te nem Angie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nade.. kérem.. hát olyan ritkán látjuk egymást... és olyan jól éreztük magunkat... egyébként meg, utána azon röhögtünk vagy negyed órát, h nem tudunk csendben lenni, és elfojtjuk magunkban a röhögést, és már röfögünk... meg hát ittunk is rendesen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.07. 18. - 19:04:26
Létrehozva: #42040

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.07. 18. - 20:02:50) *

Vannak képek, vagy 200 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De itt a nők arra kértek, hogy disztingváljak a fotókkal (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

????????

Akkor tedd azt!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2100 2101 2102 2103 2104 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
142 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (142 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: