2400 Oldal V  « < 2101 2102 2103 2104 2105 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Alisha
post 2010.07. 18. - 19:06:12
Létrehozva: #42041

devotee

Angie... azt megmutathatod neki... csak mondtam, h mit nem szabad (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) azt ki is kellett volna veled töröltetnem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) szóval... Sünike láthat minket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) azt a képet látnia is kell (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 18. - 19:13:36
Létrehozva: #42042

devotee

Oké, akkor mindjárt megosztom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Íme a sztárfotó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Muhaha (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(IMG:http://img686.imageshack.us/img686/7095/dscf4029a.jpg)

Idézet (Alisha @ 2010.07. 18. - 20:04:22) *
Nem-nem.. mindenki tudott aludni, csak Te nem Angie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nade.. kérem.. hát olyan ritkán látjuk egymást... és olyan jól éreztük magunkat... egyébként meg, utána azon röhögtünk vagy negyed órát, h nem tudunk csendben lenni, és elfojtjuk magunkban a röhögést, és már röfögünk... meg hát ittunk is rendesen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Nem tudok csak csöndben elaludni, de volt már hogy éppen elszenderültem, amikor a szél bebaxta az ablakot... akkor már éppen elaludtam, utána nem ment, mert röhögtetek, meg mindenféle fura hangokat adtatok ki magatokból (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De aztán még felébredtem az esőre... az milyen durva volt, de ott pl. nem hallottam, hogy kimentél, mondjuk olyan hangzavar volt, hogy semmit sem hallottam (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Utána már 7-kor nyílt ki a csipám, mikor Jantarr kiment wc-re. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De aztán egyből Trixx is felébredt meg Lola is.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 18. - 19:18:49
Létrehozva: #42043

devotee

Süni, kösz a meghívást (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Megyünk!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Imádom a tárcsás húst (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jajj, írt Goga Facebookon, talált valami szuper szállást a 13. kerületben!! És a vonatjegyet is megvette már, úgyhogy 100% hogy itt lesz ő is az MYM talin (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.07. 18. - 19:21:51
Létrehozva: #42044

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.07. 18. - 20:13:36) *
Oké, akkor mindjárt megosztom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Íme a sztárfotó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Muhaha (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(IMG:http://img686.imageshack.us/img686/7095/dscf4029a.jpg)

Nem tudok csak csöndben elaludni, de volt már hogy éppen elszenderültem, amikor a szél bebaxta az ablakot... akkor már éppen elaludtam, utána nem ment, mert röhögtetek, meg mindenféle fura hangokat adtatok ki magatokból (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De aztán még felébredtem az esőre... az milyen durva volt, de ott pl. nem hallottam, hogy kimentél, mondjuk olyan hangzavar volt, hogy semmit sem hallottam (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Utána már 7-kor nyílt ki a csipám, mikor Jantarr kiment wc-re. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De aztán egyből Trixx is felébredt meg Lola is.

Muhahahhaaaaaa

Edó te tényleg elterültél,a többiek meg élére állítva alszanak!Vagy mit csinálnak?!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Na még egy két kép (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A hozzászólást -szuhaisüni- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 18. - 19:24:53
Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  624.JPG ( 61.27K ) Letöltések száma: 11
Mellékelt állomány:  615.JPG ( 56K ) Letöltések száma: 12

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 18. - 19:27:44
Létrehozva: #42045

devotee

Süni, nektek tök nagy kertetek van! Isteni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De mekkora ez a medanszié? Mert nagyon dudorodik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.07. 18. - 19:31:45
Létrehozva: #42046

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.07. 18. - 20:27:44) *
Süni, nektek tök nagy kertetek van! Isteni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De mekkora ez a medanszié? Mert nagyon dudorodik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hát elég nagy!!!Nem is nagyon szeretem!!!Sok a gond vele!(gizgazak)

A medenke???Egy kicsit kisebb,mint az Edóé!!!Ez ilyen dudoros!!Az a jó,ha dudorodik,nem???hehe (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 18. - 19:35:48
Létrehozva: #42047

devotee

Idézet (szuhaisüni @ 2010.07. 18. - 20:31:45) *
Hát elég nagy!!!Nem is nagyon szeretem!!!Sok a gond vele!(gizgazak)

A medenke???Egy kicsit kisebb,mint az Edóé!!!Ez ilyen dudoros!!Az a jó,ha dudorodik,nem???hehe (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Csabán nekünk is kertes van, nagyon szeretem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Engem nem zavar a fű, mert olyan jó rajta járkálni... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Néha lekaszabolja az ember oszt kész (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Nekem nagyobbnak tűnik te drága, de akkor ez csak optikai csalódás! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) És igen, a Szent Dudor, na az jó ha dudorodik! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.07. 18. - 19:39:22
Létrehozva: #42048

devotee

Bimbóláz csajok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.07. 18. - 19:42:56
Létrehozva: #42049

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.07. 18. - 20:35:48) *
Csabán nekünk is kertes van, nagyon szeretem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Engem nem zavar a fű, mert olyan jó rajta járkálni... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Néha lekaszabolja az ember oszt kész (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Nekem nagyobbnak tűnik te drága, de akkor ez csak optikai csalódás! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) És igen, a Szent Dudor, na az jó ha dudorodik! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Heheheee Szent Dudor!!!!Ez jóóóóó!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Valszeg csak az lehet,mert Edóval megbeszéltem,ezt már telefonon! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Na megjött Trixxünk!!!Szia Baba!!Jó volt mi??? (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.07. 18. - 19:46:07
Létrehozva: #42050

devotee

Szerencsésen hazaérkeztem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Köszönöm a meghívást Edó. Nagyon jól érezem magam nálad. Évussal ketten halálosak vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Annyit de annyit nevettem. Áááááá A medanszié szuper volt, csak úgy mint a kaja.
Jó volt személyesen is megismerni benneteket. Love mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 18. - 19:49:26
Létrehozva: #42051

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.07. 18. - 20:39:22) *
Bimbóláz csajok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Trixx!
Látom a férj urad ment eléd XD Jó utad volt?

Képeket feltettem a Fészbúkra XD Lehet nézni! Holnap majd megy még a picasara is, vagy még lehet, hogy ma (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.07. 18. - 19:49:41
Létrehozva: #42052

devotee

Idézet (szuhaisüni @ 2010.07. 18. - 20:42:56) *

Valszeg csak az lehet,mert Edóval megbeszéltem,ezt már telefonon! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Na megjött Trixxünk!!!Szia Baba!!Jó volt mi??? (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)

Szia!
Jó volt nagyon, szuper. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Kafa a medencétek és a fotók a husiról nyami. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 18. - 19:52:07
Létrehozva: #42053

devotee

Idézet (szuhaisüni @ 2010.07. 18. - 20:42:56) *

Jó mi? Asszem Edó találta ki, Dave Anakondája lett Szent Dudor (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Háááá, így már vili, akkor ze biztosra mentél. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nagyon jó ám, tök jót pancsiztunk benne.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.07. 18. - 19:57:01
Létrehozva: #42054

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.07. 18. - 20:49:26) *
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Trixx!
Látom a férj urad ment eléd XD Jó utad volt?

Képeket feltettem a Fészbúkra XD Lehet nézni! Holnap majd megy még a picasara is, vagy még lehet, hogy ma (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szia!
Igen jött elém, a peronon várt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Az út jó volt, klassz huzat a vonaton, olvastam, csak nagyon elültem a fenekem. Ültem, eldőltem, törökülés, feltett láb, mindent kipróbáltam, de sehogy sem volt jó.
Szuperül megoldottad az útvonalat te kis GPS! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Holnap majd megnézem a képeket, mert most fári vagyok.

Jó éjt! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.07. 18. - 19:59:19
Létrehozva: #42055

devotee

Hehe itt vártam,hogy megtelljen a medence!!!
Ez az új ülőalkalmatosság!!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  525B.jpg ( 198.72K ) Letöltések száma: 10

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.07. 18. - 20:03:13
Létrehozva: #42056

devotee

ÁÁáhhh.. Angie.. ügyesen szelektáltál (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) puszi érte (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (szuhaisüni @ 2010.07. 18. - 20:59:19) *
Hehe itt vártam,hogy megtelljen a medence!!!
Ez az új ülőalkalmatosság!!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Jó kis hintaágy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mindenetek van, látom.. lehet hétvégente piknikelni ... na... erre való egy családi ház... élvezni.. nyugalomban... a sajátot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Trixi.. jó volt látni téeged... jó volt most már személyesen is találkozni! Nagyon jó fej vagy, imádtunk téged is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Pihenj.. a képek jók lettek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.07. 18. - 20:16:27
Létrehozva: #42057

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.07. 18. - 21:03:13) *
ÁÁáhhh.. Angie.. ügyesen szelektáltál (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) puszi érte (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jó kis hintaágy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mindenetek van, látom.. lehet hétvégente piknikelni ... na... erre való egy családi ház... élvezni.. nyugalomban... a sajátot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Trixi.. jó volt látni téeged... jó volt most már személyesen is találkozni! Nagyon jó fej vagy, imádtunk téged is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Pihenj.. a képek jók lettek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Heheheeee,de jó képek!!!Szépek vagytok,Arik vagytok!!!

Jó ám,én is szeretem!!Főleg,hogy saját!És büszke vagyok magunkra,mert amit elértünk azért mi ketten dolgoztunk meg,nem a seggünk alá lett tolva!!
De van még mit csinálni ám!!Még az udvart szebbé akarjuk varázsolni,új kerítés stb.stb...... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.07. 18. - 20:22:09
Létrehozva: #42058

devotee

Ange az egyik képnél feltettem egy kérdést!!!
Ha válaszolnál,megköszönném! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) KösziPuszi

Na lépek aludni!!

Jó éjt mindenkinek!!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.07. 18. - 20:26:33
Létrehozva: #42059

devotee

csövike minek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
szerensésen hazaértem én is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
angi köszi a fuvart (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és tényleg nagy jó sofőr és gps vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
edó még 1 * köszi ezt a szuper hvét (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nagyon szuper & fantasztikus volt minden (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A hozzászólást -jjantarr- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 18. - 20:27:38
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.07. 18. - 20:29:52
Létrehozva: #42060

devotee

Jóéjt Süni.. és bimbók nektek is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Megyek aludni, elfáradtam én is.. puszika mindenkinek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (jjantarr @ 2010.07. 18. - 21:26:33) *
csövike minek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
szerensésen hazaértem én is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
angi köszi a fuvart (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és tényleg nagy jó sofőr és gps vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
edó még 1 * köszi ezt a szuper hvét (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nagyon szuper & fantasztikus volt minden (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
ha vkinek megvannak a képek küldje már át nem vagyok facebookon ha lehet picasára feltenni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) :D

Jólvan.. Te is megérkeztél, akkor mindenki megvan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) holnap átküldöm neked a képeket, amiket már leszedtem.... de most mennem kell aludni, mert nagyon fáradt vagoyk. Puszika!

Eyébként Süni a kérdésedre a válasz.. igen!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2101 2102 2103 2104 2105 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
154 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (154 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: