![]() ![]() |
2010.07. 18. - 19:06:12
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Angie... azt megmutathatod neki... csak mondtam, h mit nem szabad (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) azt ki is kellett volna veled töröltetnem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) szóval... Sünike láthat minket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) azt a képet látnia is kell (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.07. 18. - 19:13:36
Létrehozva:
|
|
|
Oké, akkor mindjárt megosztom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Íme a sztárfotó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Muhaha (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://img686.imageshack.us/img686/7095/dscf4029a.jpg) Nem-nem.. mindenki tudott aludni, csak Te nem Angie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nade.. kérem.. hát olyan ritkán látjuk egymást... és olyan jól éreztük magunkat... egyébként meg, utána azon röhögtünk vagy negyed órát, h nem tudunk csendben lenni, és elfojtjuk magunkban a röhögést, és már röfögünk... meg hát ittunk is rendesen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem tudok csak csöndben elaludni, de volt már hogy éppen elszenderültem, amikor a szél bebaxta az ablakot... akkor már éppen elaludtam, utána nem ment, mert röhögtetek, meg mindenféle fura hangokat adtatok ki magatokból (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De aztán még felébredtem az esőre... az milyen durva volt, de ott pl. nem hallottam, hogy kimentél, mondjuk olyan hangzavar volt, hogy semmit sem hallottam (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Utána már 7-kor nyílt ki a csipám, mikor Jantarr kiment wc-re. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De aztán egyből Trixx is felébredt meg Lola is. |
|
|
|
2010.07. 18. - 19:18:49
Létrehozva:
|
|
|
Süni, kösz a meghívást (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Megyünk!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Imádom a tárcsás húst (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jajj, írt Goga Facebookon, talált valami szuper szállást a 13. kerületben!! És a vonatjegyet is megvette már, úgyhogy 100% hogy itt lesz ő is az MYM talin (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 18. - 19:21:51
Létrehozva:
|
|
|
Oké, akkor mindjárt megosztom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Íme a sztárfotó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Muhaha (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://img686.imageshack.us/img686/7095/dscf4029a.jpg) Nem tudok csak csöndben elaludni, de volt már hogy éppen elszenderültem, amikor a szél bebaxta az ablakot... akkor már éppen elaludtam, utána nem ment, mert röhögtetek, meg mindenféle fura hangokat adtatok ki magatokból (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De aztán még felébredtem az esőre... az milyen durva volt, de ott pl. nem hallottam, hogy kimentél, mondjuk olyan hangzavar volt, hogy semmit sem hallottam (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Utána már 7-kor nyílt ki a csipám, mikor Jantarr kiment wc-re. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De aztán egyből Trixx is felébredt meg Lola is. Muhahahhaaaaaa Edó te tényleg elterültél,a többiek meg élére állítva alszanak!Vagy mit csinálnak?!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na még egy két kép (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -szuhaisüni- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 18. - 19:24:53 |
|
|
|
2010.07. 18. - 19:27:44
Létrehozva:
|
|
|
Süni, nektek tök nagy kertetek van! Isteni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De mekkora ez a medanszié? Mert nagyon dudorodik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.07. 18. - 19:31:45
Létrehozva:
|
|
|
Süni, nektek tök nagy kertetek van! Isteni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De mekkora ez a medanszié? Mert nagyon dudorodik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát elég nagy!!!Nem is nagyon szeretem!!!Sok a gond vele!(gizgazak) A medenke???Egy kicsit kisebb,mint az Edóé!!!Ez ilyen dudoros!!Az a jó,ha dudorodik,nem???hehe (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.07. 18. - 19:35:48
Létrehozva:
|
|
|
Hát elég nagy!!!Nem is nagyon szeretem!!!Sok a gond vele!(gizgazak) A medenke???Egy kicsit kisebb,mint az Edóé!!!Ez ilyen dudoros!!Az a jó,ha dudorodik,nem???hehe (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Csabán nekünk is kertes van, nagyon szeretem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Engem nem zavar a fű, mert olyan jó rajta járkálni... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Néha lekaszabolja az ember oszt kész (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nekem nagyobbnak tűnik te drága, de akkor ez csak optikai csalódás! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) És igen, a Szent Dudor, na az jó ha dudorodik! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.07. 18. - 19:39:22
Létrehozva:
|
|
|
Bimbóláz csajok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.07. 18. - 19:42:56
Létrehozva:
|
|
|
Csabán nekünk is kertes van, nagyon szeretem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Engem nem zavar a fű, mert olyan jó rajta járkálni... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Néha lekaszabolja az ember oszt kész (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nekem nagyobbnak tűnik te drága, de akkor ez csak optikai csalódás! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) És igen, a Szent Dudor, na az jó ha dudorodik! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Heheheee Szent Dudor!!!!Ez jóóóóó!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Valszeg csak az lehet,mert Edóval megbeszéltem,ezt már telefonon! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na megjött Trixxünk!!!Szia Baba!!Jó volt mi??? (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) |
|
|
|
2010.07. 18. - 19:46:07
Létrehozva:
|
|
|
Szerencsésen hazaérkeztem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Köszönöm a meghívást Edó. Nagyon jól érezem magam nálad. Évussal ketten halálosak vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Annyit de annyit nevettem. Áááááá A medanszié szuper volt, csak úgy mint a kaja. Jó volt személyesen is megismerni benneteket. Love mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 18. - 19:49:26
Létrehozva:
|
|
|
Bimbóláz csajok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Trixx! Látom a férj urad ment eléd XD Jó utad volt? Képeket feltettem a Fészbúkra XD Lehet nézni! Holnap majd megy még a picasara is, vagy még lehet, hogy ma (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 18. - 19:49:41
Létrehozva:
|
|
|
Heheheee Szent Dudor!!!!Ez jóóóóó!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Valszeg csak az lehet,mert Edóval megbeszéltem,ezt már telefonon! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na megjött Trixxünk!!!Szia Baba!!Jó volt mi??? (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Szia! Jó volt nagyon, szuper. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kafa a medencétek és a fotók a husiról nyami. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 18. - 19:52:07
Létrehozva:
|
|
|
Heheheee Szent Dudor!!!!Ez jóóóóó!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Valszeg csak az lehet,mert Edóval megbeszéltem,ezt már telefonon! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó mi? Asszem Edó találta ki, Dave Anakondája lett Szent Dudor (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Háááá, így már vili, akkor ze biztosra mentél. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nagyon jó ám, tök jót pancsiztunk benne. |
|
|
|
2010.07. 18. - 19:57:01
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Trixx! Látom a férj urad ment eléd XD Jó utad volt? Képeket feltettem a Fészbúkra XD Lehet nézni! Holnap majd megy még a picasara is, vagy még lehet, hogy ma (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szia! Igen jött elém, a peronon várt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Az út jó volt, klassz huzat a vonaton, olvastam, csak nagyon elültem a fenekem. Ültem, eldőltem, törökülés, feltett láb, mindent kipróbáltam, de sehogy sem volt jó. Szuperül megoldottad az útvonalat te kis GPS! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Holnap majd megnézem a képeket, mert most fári vagyok. Jó éjt! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 18. - 19:59:19
Létrehozva:
|
|
|
Hehe itt vártam,hogy megtelljen a medence!!!
Ez az új ülőalkalmatosság!!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Csatolt állományok
|
|
|
|
2010.07. 18. - 20:03:13
Létrehozva:
|
|
|
ÁÁáhhh.. Angie.. ügyesen szelektáltál (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) puszi érte (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Hehe itt vártam,hogy megtelljen a medence!!! Ez az új ülőalkalmatosság!!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Jó kis hintaágy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mindenetek van, látom.. lehet hétvégente piknikelni ... na... erre való egy családi ház... élvezni.. nyugalomban... a sajátot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Trixi.. jó volt látni téeged... jó volt most már személyesen is találkozni! Nagyon jó fej vagy, imádtunk téged is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pihenj.. a képek jók lettek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 18. - 20:16:27
Létrehozva:
|
|
|
ÁÁáhhh.. Angie.. ügyesen szelektáltál (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) puszi érte (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó kis hintaágy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mindenetek van, látom.. lehet hétvégente piknikelni ... na... erre való egy családi ház... élvezni.. nyugalomban... a sajátot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Trixi.. jó volt látni téeged... jó volt most már személyesen is találkozni! Nagyon jó fej vagy, imádtunk téged is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pihenj.. a képek jók lettek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Heheheeee,de jó képek!!!Szépek vagytok,Arik vagytok!!! Jó ám,én is szeretem!!Főleg,hogy saját!És büszke vagyok magunkra,mert amit elértünk azért mi ketten dolgoztunk meg,nem a seggünk alá lett tolva!! De van még mit csinálni ám!!Még az udvart szebbé akarjuk varázsolni,új kerítés stb.stb...... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 18. - 20:22:09
Létrehozva:
|
|
|
Ange az egyik képnél feltettem egy kérdést!!!
Ha válaszolnál,megköszönném! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) KösziPuszi Na lépek aludni!! Jó éjt mindenkinek!!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) |
|
|
|
2010.07. 18. - 20:26:33
Létrehozva:
|
|
|
csövike minek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
szerensésen hazaértem én is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) angi köszi a fuvart (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és tényleg nagy jó sofőr és gps vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) edó még 1 * köszi ezt a szuper hvét (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nagyon szuper & fantasztikus volt minden (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -jjantarr- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 18. - 20:27:38 |
|
|
|
2010.07. 18. - 20:29:52
Létrehozva:
|
|
|
Jóéjt Süni.. és bimbók nektek is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Megyek aludni, elfáradtam én is.. puszika mindenkinek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csövike minek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szerensésen hazaértem én is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) angi köszi a fuvart (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és tényleg nagy jó sofőr és gps vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) edó még 1 * köszi ezt a szuper hvét (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nagyon szuper & fantasztikus volt minden (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ha vkinek megvannak a képek küldje már át nem vagyok facebookon ha lehet picasára feltenni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) :D Jólvan.. Te is megérkeztél, akkor mindenki megvan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) holnap átküldöm neked a képeket, amiket már leszedtem.... de most mennem kell aludni, mert nagyon fáradt vagoyk. Puszika! Eyébként Süni a kérdésedre a válasz.. igen! |
|
|
|
![]() ![]() |