![]() ![]() |
2010.07. 18. - 20:35:55
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
oké Edó köszi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
csövi edó sirály volt az ágyas pálesz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 18. - 20:45:59
Létrehozva:
|
|
|
na alább hagyott a bimbóláz, bébikéim?! XD
jaj jézusom, olyan fáradt vagyok XD vonaton rázogatnom kellett a fejemet, hogy ne aludjak be, de aztán a zuhi meg a kaja felélesztett hamvaimból XD állat jó volt a hétvége! nagggyon élveztem, de asszem ebből majd lesz beszámoló és akkor azt majd linkelem! Három megköszönni valóm van: 1. hogy Edó mucurka meghívott minket és lehetővé tette ezt a remek hétvégét, 2. hogy Angie angyalkánk el- és visszafuvarozott minket, 3. hogy eljöttetek! XD jaj jézusom, nagyon sokat röhögtem! már tényleg fájt! Trixx, Jantar, tényleg szuper volt megismerni titeket is élőben! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Évust és a többiket meg továbbra is ugyanúgy imádom! XD a medence szuper volt! alig akartunk kijönni! a kaják meg isteniek! és lett egy kis színem is (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Angie: hehe, már le is jött az A-HA diszkográfia!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ezt a 2000-es albumot hallgatom. jaj nagggyon állatul szólt a kocsiban míg vártunk Edóékra és most is jól szól, de majd kiírom audioba, hogy hifin is tolhassam. asszem új szerelemre találtam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jaj gyerekek, nekem nagyon fájnak a lábaim és a bal csuklóm és alkarom - szerintem a fáradtság - akkor szokott. süni: szuper lett a medence meg a husik! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ügyes(ek) vagy(tok)!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na legközelebb remélem veled/veletek is találkozhatok! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) jóccakát csirkék! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) A hozzászólást -Useless-girl- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 18. - 20:58:17 |
|
|
|
2010.07. 19. - 05:31:00
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt.
Láttam a képeket facebook-on.Jók lettek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) süni szép méretes medencétek van. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mindenkinek szép napot. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 19. - 05:32:32
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt!!!
Köszi csajok az elismerést (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Az agyam egy GPS vagy ahogy Edó mondaná dzsípíszí (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tökre örültem neki, hogy nem tévedtem el. Szívesen a fuvart (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nagyon fáradt vagyok, pedig aludtam, de nagyon tudnék. A-ha szól nálam is (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nem tudom abbahagyni, nagyon rákattantam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 19. - 08:40:55
Létrehozva:
|
|
|
reggelt! (mondjuk egy jó ideje már fenn vagyok)
kellemes volt arra ébredni, hogy földet öntenek a betonhoz az udvarba az ablakom alatt. no mindegy. én is tudnék még aludni Angie, de nem lehet ilyen zajban. na ma majd lecsekkolom FB-n a képeket és megírom a beszámolómat is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 19. - 08:48:14
Létrehozva:
|
|
|
reggelt! (mondjuk egy jó ideje már fenn vagyok) kellemes volt arra ébredni, hogy földet öntenek a betonhoz az udvarba az ablakom alatt. no mindegy. én is tudnék még aludni Angie, de nem lehet ilyen zajban. na ma majd lecsekkolom FB-n a képeket és megírom a beszámolómat is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Háhá, én az ébresztőre keltem, de tegnap még fenn voltam úgy 11-ig, mert Anyuék 10-kor jöttek meg Németo-ból, szóval még pakoltak, ettek, fürödtek... már nagyon álmos voltam 9-kor, de így nem tudtam elaludni (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Andi is megjegyezte, hogy úgy nézek ki, mint akin átment az úthenger (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Közben a képek már a Picasan is fenn vannak, küldöm majd a linket, de az összes képet kiírom nektek Jantarr fotóival s majd egy cd-n szétküldöm. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 19. - 11:08:36
Létrehozva:
|
|
|
Angyal vagy Angie! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
köszi jantarnak és neked is a képeket addig is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 19. - 11:26:26
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.07. 19. - 11:45:03
Létrehozva:
|
|
|
Angyal vagy Angie! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) köszi jantarnak és neked is a képeket addig is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szívesen, most írom a cd-ket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 19. - 12:44:03
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztoook! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Huhh, most értem haza a Balatonról, nagyon elfáradtam. De feljövök egy pillanatra mert olyat mesélek, ami teljesen kész... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vittük magunkkal a kis unokaöcsémet aki most tanul gitározni. Hát gondoltam, egy próbát megér, betettem neki az I Feel You-t a Devotional-ról... A gyermek egy hétig nem szállt le rólam, kb. 6x megnéztük végig a Devo-t, meg 2x a Milant is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azóta a kedvence "az a menő hajú gitáros bácsi" xD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az IFY után a PJ a másik nagy kedvence, mert olyan menőn gitározik benne Mart. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eszem a gyereket, nem is vertem meg a héten (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na gondolotam ezt most gyorsan leírom még frissiben, most mennem kell, beígértem a csókámnak a Devo-t pendrive-on (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Utána dobok egy szunyát, és megnézem miújság (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Puszillak titeket! |
|
|
|
2010.07. 19. - 12:52:01
Létrehozva:
|
|
|
Szeva Geri!!!
Jó kis story!De gondolom te sem bántad,hogy ennyiszer meg kellett nézned??? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát igen,a gyerekek fogékonyak a jóra (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hány éves??? (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Ha nem bánod,én a puszit kihagynám...... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.07. 19. - 13:19:41
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztoook! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Huhh, most értem haza a Balatonról, nagyon elfáradtam. De feljövök egy pillanatra mert olyat mesélek, ami teljesen kész... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vittük magunkkal a kis unokaöcsémet aki most tanul gitározni. Hát gondoltam, egy próbát megér, betettem neki az I Feel You-t a Devotional-ról... A gyermek egy hétig nem szállt le rólam, kb. 6x megnéztük végig a Devo-t, meg 2x a Milant is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azóta a kedvence "az a menő hajú gitáros bácsi" xD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az IFY után a PJ a másik nagy kedvence, mert olyan menőn gitározik benne Mart. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eszem a gyereket, nem is vertem meg a héten (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na gondolotam ezt most gyorsan leírom még frissiben, most mennem kell, beígértem a csókámnak a Devo-t pendrive-on (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Utána dobok egy szunyát, és megnézem miújság (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Puszillak titeket! Szia Öcsi! Jó hogy benéztél. Há-há-há!!! Az unokaöcsédet csókoltatom, jó izlése van! Helyes, terjeszd az igét, nem lehet elég korán kezdeni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) "menő hajú gitáros bácsi" ááááááááá ettől kész vagyok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Gondolom jól érezted magad a Balicsn, majd mesélj. Jó pihenést! |
|
|
|
2010.07. 19. - 13:24:20
Létrehozva:
|
|
|
Szia Öcsi! Jó hogy benéztél. Há-há-há!!! Az unokaöcsédet csókoltatom, jó izlése van! Helyes, terjeszd az igét, nem lehet elég korán kezdeni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) "menő hajú gitáros bácsi" ááááááááá ettől kész vagyok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Gondolom jól érezted magad a Balicsn, majd mesélj. Jó pihenést! Hehe Trixx!!! Jól meg néztelek ám!!!Háháhááá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 19. - 13:30:32
Létrehozva:
|
|
|
Angie köszi még egyszer a fuvart és a képeket. Angipiszi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ha-ha megfertőzted rendesen Usit az A-HA-val! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Asszem írok PM-et Smognak, hátha postázná a DVD-t, amit mondtam. Usi, jó ez a kép! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) A nevető izmaid nem fájnak? Edó Zolimnak ízlett a krumplis tészta. Köszike. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Süni, nagyon pöpec a kertetek, mászóka, hinta, medence... Sokat dolgozol rajta, de megéri, láthatóan jól érzitek magatokat kinn. Akkor most lebuktam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 19. - 14:30:07
Létrehozva:
|
|
|
Angie köszi még egyszer a fuvart és a képeket. Angipiszi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ha-ha megfertőzted rendesen Usit az A-HA-val! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Asszem írok PM-et Smognak, hátha postázná a DVD-t, amit mondtam. Usi, jó ez a kép! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) A nevető izmaid nem fájnak? Edó Zolimnak ízlett a krumplis tészta. Köszike. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Süni, nagyon pöpec a kertetek, mászóka, hinta, medence... Sokat dolgozol rajta, de megéri, láthatóan jól érzitek magatokat kinn. Akkor most lebuktam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ohhh,köszi!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Húúú és még mennyi munka lesz vele!!??? (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Le hát!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ja,csajok!!! Szúnyogok nem voltak??? (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) |
|
|
|
2010.07. 19. - 14:40:32
Létrehozva:
|
|
|
Szeva Geri!!! Jó kis story!De gondolom te sem bántad,hogy ennyiszer meg kellett nézned??? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát igen,a gyerekek fogékonyak a jóra (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hány éves??? (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Ha nem bánod,én a puszit kihagynám...... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Én voltam a legboldogabb, gondolhatod, milyen büszke vagyok a kis tökfilkóra (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Élveztem.. popcorn, és DM. Perfect! Igazad van, és ebben biztos hogy van valami, mert ezeket az új pop-vagy milyen-zenéket nem is szereti, sőt! Na Süni, ez az amit nem szabad tőlem megkérdezni, most megfogtál! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azt tudom hogy decemberben van a szülinapja, de hogy most 8 vagy 9 lesz.. hát, szégyellem de nem tudom (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Most az egyszer elnézem a puszit! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.07. 19. - 14:45:50
Létrehozva:
|
|
|
Trixii! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Átadom neki, majd mondom hogy a nővérem üdvözli. Biztos csodálkozni fog! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A Balcsi jó volt nagyon, végig nagyon meleg volt a víz, egy nap nem tudtunk fürdeni mert elég nagy szél volt. =( |
|
|
|
2010.07. 19. - 17:29:31
Létrehozva:
|
|
|
na kukucs
nekem este valamiért nem töltötte be a fórumot, azért nem jelentkeztem be, de megvagyok ám jujj isteniszuperságos volt a hétvége!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) köszönöm szépen én is a meghívást és nagyon nagyon jól éreztem magam és jajjjjjdeszeretlek titeket (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) hátkééééész, ez a hétvége eszméletlen jó volt mindenkit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) személyesen is tetszettek nekem, lányok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) miután hazaértem, frissítő tusolás, meg mindenféle után Edittel számolgattunk, és tök jó volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pénzügyi tervet készítettünk fél évre előre, kiadást, bevételt, pesszimistát, optimistát, az optimistát ohm-jelekkel és egyéb vidám jelekkel díszítve kiraktuk a hűtőre és most ott vonzza nekünk a jóságot. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) klassz érzés, hogy van előttünk egy jövőkép (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jajj, olyan fáradt vagyok, fáj a fejem, álmos vagyok. nyűűsz! (Trixx, hálótárs, ezt csak a kedvedért) |
|
|
|
2010.07. 19. - 18:21:35
Létrehozva:
|
|
|
na kukucs nekem este valamiért nem töltötte be a fórumot, azért nem jelentkeztem be, de megvagyok ám jujj isteniszuperságos volt a hétvége!!! köszönöm szépen én is a meghívást és nagyon nagyon jól éreztem magam és jajjjjjdeszeretlek titeket hátkééééész, ez a hétvége eszméletlen jó volt mindenkit személyesen is tetszettek nekem, lányok miután hazaértem, frissítő tusolás, meg mindenféle után Edittel számolgattunk, és tök jó volt pénzügyi tervet készítettünk fél évre előre, kiadást, bevételt, pesszimistát, optimistát, az optimistát ohm-jelekkel és egyéb vidám jelekkel díszítve kiraktuk a hűtőre és most ott vonzza nekünk a jóságot. klassz érzés, hogy van előttünk egy jövőkép jajj, olyan fáradt vagyok, fáj a fejem, álmos vagyok. nyűűsz! (Trixx, hálótárs, ezt csak a kedvedért) Sziasztok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na akkor újra begépelem, mert elszállt a hsz. Klassz hogy tervet csinátaltok, és az ohm jel nagyon stílusos. Yeesssss vozza be a jót nektek. Nyüszögj csak drága, küldök neked simi-simit. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Meséltem Zolinak hogy este te helyettesítetted, és még reggeli nyüszögés is volt. Nevetett mint állat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Te is bejöttél személyesen is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó volt a mai nap. Pihiztem és DVD-t néztem. A fiatal Viktóriát néztem-ez szuper volt, meg valami limcsit Anyám új pasija címmel közben kipakoltam a táskát, ágyneműt cseréltem stb. Holnap felavatom a bringát, reggel megyek anyához. Addig még fel kell hajtanom neki egy farmerját. Így el is köszönök. Pusza. Trixii! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Átadom neki, majd mondom hogy a nővérem üdvözli. Biztos csodálkozni fog! A Balcsi jó volt nagyon, végig nagyon meleg volt a víz, egy nap nem tudtunk fürdeni mert elég nagy szél volt. =( He-he egy új családtag, akiről még csak most értesült. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A kis 8 éves Martin fan. Örülök, hogy jól érezted magad a Balcsin. A jövő hónapban megyünk mi is a sógiddal. Ha minden összejön. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ohhh,kösziHúúú és még mennyi munka lesz vele Le hát!!! Ja,csajok!!! Szúnyogok nem voltak??? Igen,a nagy kerttel nagy munka jár, de megéri. Ja és a napocskás úszógumis kép poén volt!!!:D De voltak este szúnyogok, de ügyes felkészült csajszik vagyunk, volt nálunk Szuku, Vape, Bacardi, Bor és Pálinka. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A hozzászólást -Trixx- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 19. - 18:24:57 |
|
|
|
2010.07. 19. - 18:58:57
Létrehozva:
|
|
|
Szép estét!
Kicsit relaxáltam, mert ma egész nap nagyon álmos voltam. Hajj... szóval ma korán lesz lefekvés, érzem magamban. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jantarr is átküldte a saját fotóit, szóval majd holnap a céges postával küldöm minden érintettnek, kivéve Lola és Usi, mert veletek legkésőbb pénteken úgyis talizunk, mert Filter (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Remélem ez nem változott még meg, mármint a hétvégi MYM-es tervek. Bár itt azért le vok maradva, konkrétan csak a pénteki filtert tudom XD Nektek ott fogom majd odaadni a képeket. Lola, csodálkoztam, hogy nem írtál be, de akkor megvan az oka (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nálam tök jól működött, lehet, hogy nálatok már besokalt a rendszer tőlünk XD Nagyon jó az előre megtervezett költségvetés csak be kell tartani. Harmadik lakótársat kerestek még? Jó lenne, mert költséghatékony megoldás (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Az Ohm jelen kívül szurkolok jómagam is, hogy ez az albérletes dolog működjön. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Trixx, de jó neked, hogy még pihizel, basszus. Irigyekkel kicsit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Edó, apum megette ma a krumplis tésztát és üzeni, hogy nagyon fincsi volt!!!! |
|
|
|
![]() ![]() |