2400 Oldal V  « < 2103 2104 2105 2106 2107 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Useless-girl
post 2010.07. 19. - 20:19:37
Létrehozva: #42081

devotee

Trixx: nem fájnak a nevető izmaim XD de ha még másfél napot ott vagyunk akkor tuti mozogni se tudnék XD

Geri: helyes, fertőzd csak a családot! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tök cuki lehet az unokaöcsid! XD

Angie: tudtommal nem változtak a tervek. majd holnap felmegyek MYM-re is meg jó lenne megdumálni hogy merre meg hogy lesznek a dolgok pénteken. most viszont túl fáradt vagyok ehhez. melóból is egy órával hamarabb eljöttem mert majdnem lefejeltem a laptopot gépelés közben XD pedig előtte kávé is volt! XD

na persze, a krumplis tésztások jól jártak :S a túrósok meg hoppon maradtak :S
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 19. - 20:30:09
Létrehozva: #42082

devotee

De marha jó volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=zbESD5JkxOY

Idézet (Useless-girl @ 2010.07. 19. - 21:19:37) *
Trixx: nem fájnak a nevető izmaim XD de ha még másfél napot ott vagyunk akkor tuti mozogni se tudnék XD

Geri: helyes, fertőzd csak a családot! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tök cuki lehet az unokaöcsid! XD

Angie: tudtommal nem változtak a tervek. majd holnap felmegyek MYM-re is meg jó lenne megdumálni hogy merre meg hogy lesznek a dolgok pénteken. most viszont túl fáradt vagyok ehhez. melóból is egy órával hamarabb eljöttem mert majdnem lefejeltem a laptopot gépelés közben XD pedig előtte kávé is volt! XD

na persze, a krumplis tésztások jól jártak :S a túrósok meg hoppon maradtak :S

Ok-ok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Goga is írt nekem, majd holnap válaszolok, már nem tudok külföldiül gondolkodni, túl fáradt vagyok hozzá (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.07. 20. - 06:17:30
Létrehozva: #42083

devotee

Jó reggelt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.07. 20. - 07:12:17
Létrehozva: #42084

devotee

Sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek! Éjjel kettőig dumáltam a húgommal, olyan vagyok, mint a mosott szar! De jó volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) vett nekem egy csomó ruhát, és most reggel 5-kor felébresztett, h megmutassa kamerán... bolond kicsit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Itt már most meleg van.. nem kicsit van belőle elegem, mondhatom (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) de majd délután lehet kiugrom anyuékhoz, és felfrissítem magam.... medanszié (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mindenkinek nagyon szép napot, és köszönöm, h eljöttetek hozzám !
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 20. - 07:21:15
Létrehozva: #42085

devotee

Reggelt!

Edóm, mi köszönjük a meghívást!

Wow, akkor majd kapsz egy csomó klassz rucit. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nagyon ari a húgod, hogy így bevásárolt neked mindenféléket. Jó csobbanást neked délután.

Itt sem fázunk, de éjjel olyan jó hideg volt és akkorát aludtam. Tiszta nyál lett a párnám, ma huzatot kell cserélnem rajta és kimosni a másikat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Az atomháborúra sem ébredtem volna fel.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.07. 20. - 08:24:21
Létrehozva: #42086

devotee

reggelt!

Edó jó csobbanást! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Angie: én is marha jól aludtam, csak hülyeségeket álmodtam és az egyik szomszéd csaj idegesítően magas és hangos hangjára ébredtem. :S
nekem is nyálas a fejem - mindjárt megyek megmosni XD
jaj de asszem sírtam is álmomban, mert azt álmodtam, h Dave meghalt és ott voltam a temetésén. aztán szerencsére ez gyorsan átúszott abba, hogy a Gilmore Girlsből Lorelai és Rory utaztak vhova és kissé összekeveredve a Supernatural sorozattal boszorkányok voltak. Rory jelzett az anyjának Lorelainak hogy mormoljon el egy feltáró igézetet vagy mit, hogy lássa a láthatatlan támadót, aki elszívta az emberek erejét. ez meg is történt és aztán harcolni kezdtek, és a nőnemű ellenfél a káoszt jelképező fekete pánt nélküli felsőt akarta rádobni Lorelaira (fogalmam sincs hogy miért pont egy felsőnek nézett ki) - ekkor én már Lorelai voltam - Rory meg szerzett egy fiatal egyetemista társát, aki Lord Káosz lett, mert rá is rákerült vmi öltöny - és kurva jól nézett ki, ki volt húzva a szeme is! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) - és ő jött hogy megzavarja a lényt, de megsérült, közben viszont Lorelai felvette a felsőt és tudta kontrolálni az erejét a káosznak és legyőzte az entitást.

jó mozgalmas éjszaka, mi?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 20. - 08:38:49
Létrehozva: #42087

devotee

Jesszusom Usi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hogyhogy nem ébredtél fel közben? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Úgy látszik, akkor mindenki hatalmasat szunyált XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.07. 20. - 09:17:52
Létrehozva: #42088

devotee

szerintem felébredtem csak nem emlékszem rá.
ja és közben beugrott, h a családunk egyik idős barátja is meghalt álmomban.

ja jó volt aludni csak az rikácsolós ébresztő nem kellett volna.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 20. - 09:36:08
Létrehozva: #42089

devotee

Ezek a meghalásos álmok olyan durvák tudnak lenni...

Na nekem a kukások a halálom, de ma még ők sem tudtak felébreszteni XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.07. 20. - 09:39:06
Létrehozva: #42090

devotee

jajaja, jól el tudják cseszerinteni az álom hangulatát, de szerencsére hamar túljutottam azokon a részeken és embereket mentettem szellemektől XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.07. 20. - 15:41:33
Létrehozva: #42091

devotee

na kukucs
muuhaha, ma hatszor egymás után megfagyott a tárcsázóprogramunk, és a végén 1 óra leállás után hazaküldtek másfél órával hamarabb (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nájsz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
úgyhogy már 3 óta itthon hawaiiolok, ettem, bugyiban hűsölök (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kéne főzni valami - nincs ötletetek? kajak semmi nem jut eszembe...

pedig ma formában voltam, alig tudtunk dolgozni, de elnyomtam 2 sat tv-t (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
úú, volt reggel lebaszás, de féltem hogy én is kapok, de nem kellett mennem raportra, úgyhogy én jó kislány voltam, nem bafftam el semmit. pár ember érdekesen értékesít, bizonytalan válaszra felveszi a megrendelést, aztán persze hogy nem valósul meg, a nyíregyházi kolléga meg hívja az ügyfelet hogy na, mikor telepítsünk, az ügyfél meg beközli hogy ja de ő mondta hogy még megbeszélik, és hogy nem kérik. mindezt azért, mert kiajánlás után kapjuk a jutalékot, és próbálja elnyomni, hogy sok kiajánlása legyen. magyarán csal, mert az a kiajánlás bazira nem fog megvalósulni, magyarán olyan mintha nem lenne, nem történt értékesítés. az eddigi 80% megvalósulás visszaesett 50re, ami elég gáz. mert ha ezen nem javítunk, akkor visszaállunk arra hogy megvalósulás után kapjuk a jutalékot, ami a szopás kategóriába esik. mert ugye sokan egy hónapra kérik a bekötést vagy bármi közbejöhet, és akkor az nem az én hibám, a jutalékom meg elveszik. neeeem szeretném ha az ilyen pöcsködések miatt én szívnám meg.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.07. 20. - 16:10:32
Létrehozva: #42092

devotee

na ez bumm de szívás lenne!
amúgy most én is hamarabb eljöttem mert kaptam itthonra gépelni valót a könyvhöz.

Angie: apu most hallgatgat bele az A-ha albumokba a nagy gépen és közölte, hogy úgy emlékszik hogy talán az első albumuk megvan bakeliten neki XD azaz nekem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Edónak hatalmas nagy ölelést küldök!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.07. 20. - 16:32:20
Létrehozva: #42093

devotee

iiigen, Edó!!! láááááw (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Sedi jól van?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.07. 20. - 17:55:56
Létrehozva: #42094

devotee

Sziasztok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Usi, jesszus atya úristem micsoda álom???!!!!! Jó kis turmixot kavart a tudatalattid (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Lola, remélem a kicsit érdekesen dolgozó kolléga miatt nem változik a rendszer, és nem marad el a jutalék.

Ma anyukámmal voltam kettőig, csajos nap ismét. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ez volt az első utam a brinyóval és szuperszónikus a gép!!! Annyira de annyira jó, imádom. Meg is simiztem vagy százszor. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szépen letakarítottam, befújtam kontaktspray-vel, csillog-villog. Ja és ez sokkal könnyebb mint az előző, és más a súlypontja, ezért egyedül be tudom rakni a liftbe, így nem kell lent hagynom!!! Ez nem fogják ellopni az biztos!!! Szemetek!
Jó kislány voltam, elpakotam a beépített szekrényben is, amit már két hete halogattam. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hiszti-hiszti. Vége a szabimnak, holnap meló. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Bár Katisz már hiányzik. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Csak jó itt dolgozni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.07. 20. - 18:13:30
Létrehozva: #42095

devotee

Trixx: jaja, tudjátok h hülyeségeket álmodok XD

na örülök, h tetszik és jól szuperál az új canga! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és h nem kell lenn hagynod! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.07. 20. - 18:49:19
Létrehozva: #42096

devotee

csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

drága edó jó csobbanást (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) basszus olyan idióta vagyok, ahogy láttam ill. néztem a képeket és mindenhol zugfotóztam shadikével nem is készítettünk képet a kis dágaságról (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ( (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
usi a-ha (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
trixx-babe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) örülök, h. jól gurol a kerékpárod és annak is h. egyedül tudod felvinni a liftbe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szabadság helló vkinek dógozgatni is köll
jaja a héten nálunk 2 hetes tábor kezdődött a gyepen tegnap este is olyan atom-parti volt a srácok kijöttek este és habpartizunk egytárcsás mosógép ki és bele mosószer v. ultra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és elindult a habpartin nem sokáig voltam (valószínüleg szabira se tudok jönni), de el tudom, h. néztek ki ma állítólag ágyas pálinkával folytatták (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
na lépek csövike

A hozzászólást -jjantarr- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 20. - 18:55:23
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.07. 20. - 19:00:14
Létrehozva: #42097

devotee

jantar: na akkor te is jól érezted magad! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

kész a beszámolóm: http://useless-girl-sawsomething.blogspot....0070717-18.html
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 20. - 19:18:14
Létrehozva: #42098

devotee

sziasztok!

Hú, de eláztam ma hazafelé jövet (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Kőbányán még csak borult, de az Árpád hídnál már ömlött az eső, közben sütött a nap, olyan klassz volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ahogy vártam a vilit kellemesen elkezdett szakadni az eső, nem láttam Budát XD Szó szerint, semmit, se a házakat, se a hegyeket, még a Hajógyári szigetet sem. Ahogy leszálltam még jobban esett. A papucsom és a vékony nacim teljesen elázott, bugyiig, közben ahogy gyalogoltam a lakás felé folyamatosan röhögtem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Esernyő csak a fejemet védte kb.... az emberek java része még ezen sem tudott nevetni, inkább morogtak, pedig ma olyan jó volt elázni, és kiszellőztetni a lakást, totál felfrissült!

Lola ez egy nem jó hír (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Tökre nem értem miért kell saját maga alatt fűrészelni a fát egyeseknek, amikor az az ág simán ráeshet másokra is... ah... magyarok... csak a pénz-pénz. A két eladásodhoz meg grat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Trixx, tök ász, hogy ilyen jó az új bringa! Köszönöm a képeket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A munkahelyem nélkül nem sokáig tudok meglenni, hiányzott Andi, meg Somi és persze Angyalka is, de vele azért telón ment a kommunikáció (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hasonló okok miatt vártam a szabim végét!

Usi, hogy mik vannak, mindenhol van egy kis dugi A-ha (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Királyos XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.07. 20. - 19:24:10
Létrehozva: #42099

devotee

Angie: (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) így van! XD vagy mondhatnám, hogy a-ha! XD

tök jó lehetett elázni!!! itt csak kb. 5 percig szemerkélt olyan erőtlenül (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 20. - 19:34:44
Létrehozva: #42100

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.07. 20. - 20:00:14) *
jantar: na akkor te is jól érezted magad! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

kész a beszámolóm: http://useless-girl-sawsomething.blogspot....0070717-18.html

Jó lett, kommenteltem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Useless-girl @ 2010.07. 20. - 20:24:10) *
Angie: (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) így van! XD vagy mondhatnám, hogy a-ha! XD

tök jó lehetett elázni!!! itt csak kb. 5 percig szemerkélt olyan erőtlenül (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Muhaha, na nekem nem ment a diszkográfia letöltése (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Fos T-com internet... grrrrrrrrrr

Nagyon szupcsi volt, mintha kiborult volt a dézsa (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Jájj, de szakadt, a nacim még mindig szárad, mert csavarni kellett belőle a vizet (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pedig ez csak kb. 500 méter, amit gyalogolnom kellett, ezt pont jól tudod, jártál már nálam. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

És ma postáztam a képeket ti Nők! Edó, Trixx, Jantarr majd holnap szóljatok ha megkaptátok a borítékokat. A feladó a cég, ahol dolgozom ne lepődjetek meg! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2103 2104 2105 2106 2107 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
145 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (145 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: