2400 Oldal V  « < 2104 2105 2106 2107 2108 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Useless-girl
post 2010.07. 20. - 19:38:12
Létrehozva: #42101

devotee

jaj de jó lehetett bugyiig ázni! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
na már megy is a gépen a Minor earth, major sky album (végre lelépett apu! XD)...

köszi a kommentet! XD válaszoltam! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.07. 20. - 20:00:14
Létrehozva: #42102

devotee

Angie: most olyan hangulatban vagyok, hogy majdnem elbőgtem magam a Summer moved on-on, ahogy hallgattam és olvastam a szövegét. szeretni fogom nagyon. majd hamarosan beleásom magam a videóklipjeikbe is.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.07. 20. - 20:01:24
Létrehozva: #42103

devotee

Jó éjt mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 20. - 20:29:56
Létrehozva: #42104

devotee

Kész lett az én beszámolóm is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

http://eszterangelus.freeblog.hu/archives/...ya_20100717-18/

Usikám, rögtön olvasom a válaszodat! Jajj, ez egy olyan szépséges dal... imádom ám! Hát nincs is olyan dal ezen a CD-n, amit ne imádnék, komolyan. Holnap azért megpróbálom leszedni a diszkográfiát, remélem sikerül.

Vica, jó éjt neked is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.07. 20. - 20:47:36
Létrehozva: #42105

devotee

Angie: na írtam a te beszámolódhoz meg az enyémhez is megint (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
én innen szedtem az A-ha diszkográfiát: http://isohunt.com/torrent_details/51005408/a-ha?tab=summary
elég gyorsan lejött a nagy gépen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 20. - 21:08:38
Létrehozva: #42106

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.07. 20. - 21:47:36) *
Angie: na írtam a te beszámolódhoz meg az enyémhez is megint (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
én innen szedtem az A-ha diszkográfiát: http://isohunt.com/torrent_details/51005408/a-ha?tab=summary
elég gyorsan lejött a nagy gépen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ok, a blogodon válaszoltam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

THX, holnap szerintem megpróbálom leszedni innen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.07. 20. - 21:30:11
Létrehozva: #42107

devotee

köszi Angie!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
blogodra írtam a MYM-es dologgal kapcs...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 21. - 05:35:54
Létrehozva: #42108

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.07. 20. - 22:30:11) *
köszi Angie!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
blogodra írtam a MYM-es dologgal kapcs...

Jó reggelt!

Láttam és válaszoltam is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hú, banyek megint akkorát aludtam XD De most nem volt nyál (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.07. 21. - 05:37:27
Létrehozva: #42109

devotee

Jó reggelt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Na megszólalt a szomszéd riasztója....csavarbolt van mellettünk.Bár ez még mindig jobb mint amikor máskor az éjszaka közepén kezdett el visítani a riasztó.

Idézet (Angelus @ 2010.07. 21. - 06:35:54) *
Jó reggelt!

Láttam és válaszoltam is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hú, banyek megint akkorát aludtam XD De most nem volt nyál (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Szia.

Én meg fetrengtem a melegtől.....

De az tök jó,hogy tudtál jót aludni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 21. - 05:38:47
Létrehozva: #42110

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.07. 21. - 06:36:30) *

Na megszólalt a szomszéd riasztója....csavarbolt van mellettünk.Bár ez még mindig jobb mint amikor máskor az éjszaka közepén kezdett el visítani a riasztó.

Erre frankó felébredni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De egyszer volt ott valahol egy baleset is nem? Emlékszem, hogy mesélted.

Idézet (vicuska @ 2010.07. 21. - 06:37:27) *
Szia.

Jaja, szerintem még mindig a hétvégét pihenem ki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.07. 21. - 05:43:14
Létrehozva: #42111

devotee

Jó Reggelt! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Csajok majd ebédidőben elolvasom a beszámolóitokat, hacsak nem temet el a sok papír. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Köszi a CD-t Angie, majd írok, ha átvettem a Mode-os postástól. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Szóval ilyen nagy eső volt nálatok. Itt full napsütés. He-he én is hártam már így, bugyiig, hasonlóképpen én is nevettem végig az úton. Teljesen igazad van, ez (is) hiányzik az emberekől, egy kis humor és jó kedv.

Most pedig itt szenvedek, mit vegyek fel? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (vicuska @ 2010.07. 21. - 06:37:27) *

Szia.

Szia!
Ez nem valami kellemes ébredés. Én olyan mérges tudok lenni ilyenkor. Na meg az éjszaka közepén... (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.07. 21. - 05:50:50
Létrehozva: #42112

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.07. 21. - 06:38:47) *
Erre frankó felébredni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De egyszer volt ott valahol egy baleset is nem? Emlékszem, hogy mesélted.

Jaja, szerintem még mindig a hétvégét pihenem ki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Én már fent voltam csak Petra nem.Szerencsére nem ébredt fel rá.De már nem szól az a rémség....
Igen volt baleset nem is egy.Nyáron több is szokott lenni.....ez egy nagy kereszteződés ami itt van és az emberek elfelejtenek elsőbbséget adni (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) abból van mindig a baj.Tavaly egy fiatal nő meg is halt azonnal az ütközéskor.

A következő hétvégére kipihened az előző hétvégét. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Trixx @ 2010.07. 21. - 06:43:14) *
Jó Reggelt! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Csajok majd ebédidőben elolvasom a beszámolóitokat, hacsak nem temet el a sok papír. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Köszi a CD-t Angie, majd írok, ha átvettem a Mode-os postástól. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Szóval ilyen nagy eső volt nálatok. Itt full napsütés. He-he én is hártam már így, bugyiig, hasonlóképpen én is nevettem végig az úton. Teljesen igazad van, ez (is) hiányzik az emberekől, egy kis humor és jó kedv.

Most pedig itt szenvedek, mit vegyek fel? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Szia!
Ez nem valami kellemes ébredés. Én olyan mérges tudok lenni ilyenkor. Na meg az éjszaka közepén... (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)

Szia.

Hát gondolhatod amikor éjszaka szólalt meg az a vacak....a szomszéd meg nem az üzelt felett lakott még és így mire a másik utcából ide jött,hogy lekapcsolja eltelt egy kis idő.... (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)

A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 21. - 05:58:06
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.07. 21. - 07:26:00
Létrehozva: #42113

devotee

reggelt!

na hát én meg arra ébredtem, hogy hozták az ablakom alá a homokot az építkezéshez. ilyenkor én is marha mérges tudok lenni secperc alatt :S de a riasztós dolog is ismerős. Szegeden van nem messze egy lakás, ahol időről-időre mindig megszólal :S
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.07. 21. - 07:58:39
Létrehozva: #42114

devotee

Angie: válaszoltam blogodra. jó lenne már akkor összeszervezni hogy mi hogy legyen. nem szeretem a bizonytalanságot XD Lola, plíz majd nyilatkozz, hogy mit szerveztél.
vmelyik este (ma vagy holnap) jó lenne egy közös traccsparti, hogy letisztázzuk a hétvégi eseményeket!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.07. 21. - 08:19:19
Létrehozva: #42115

devotee

na halihő
ma csak 10.30ra megyek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
klassz mert a 6 óra hamar elrepül, csak ilyenkor mindig úgy kell helyet vadászni :S

na, MYM tali.
figyi csajok, a ferihegyet el kellene intézni, mert én pl nem tudok kimenni a munka miatt. úgy volt hogy kocsival sikerülne megoldani, nem? ha sikerülne elszerelni őket a hotelig, már ellennének estig gondolom. vagy valami, zuhi, pisi, vacsi, séta. délután már ráérek, úgy 4től pl. ha jól emlékszem,a bartókon van a hely ahol lakni fognak. az nekem nincs messze. a péntek este így a filterrel meg is lenne.
szombaton nem vagyok hajlandó korán kelni, meg dolgom is van, így a szombat délelőtt a Goga összeszedésén kívül szintén szabadprogram lenne nekik, gondolom egy térképpel elnavigálnak a városban, mint minden rendes turista (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) meg gondolom, azért vagy Angie vagy Usi, valamelyikőtök elszórakoztatja őket, délután meg ilyen szabadtérire gondoltam, Vár, Margitsziget, Gellérthegy, amelyiket akarják (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
vasárnap mondjuk lehetne strandoltatni őket pl, ha meleg lesz - na meg ha hoznak fürdőrucit és kedvük is van - bár nem vagyok képben a pesti fürdőhelyekkel. gondolom amúgyis inkább dumcsizni akartok majd, úgyhogy délután - este kb bárhol, szabadtéren, pl. a gödörnél le lehet őket ültetni valami hozott söröcskével, aztán lehet csacsogni.
a gond hétfőtől kezdődik. szabira nem tudok eljönni szerdáig, míg itt vannak, így délutánig szabadprogramos múzeumlátogatást-városnézést tudok javasolni. majd összeállítunk nekik egy listát a megnézésre érdemes helyekről, munka után meg Angie is, én is jobban ráérünk majd már. neked, Usi hogy alakul az időd? Mau be tud segíteni majd?

na, hirtelen ennyi. megyek készülni, délután jövök és megbeszéljük a többit.
pápá
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.07. 21. - 09:36:03
Létrehozva: #42116

devotee

Lola: nézz el Angie blogjára a tegnapi összefoglaló hsz-eihez, ott pár kérdésedre választ kapsz!
Maut informálom. ja és nézzetek fel plíz mindketten MYM-en a meetinges topikba, ott is vannak új infók. Goga feltalálja magát, odataxizik a szállásra. meg ő már volt többször Pesten, szóval a csajok jövő héten ellesznek, nem kell szórakoztatni őket. én csak hétvégén érek rá. jövő héten dolgozok én is, meg segítenem kell itthon is az építkezésnél/konyhapakolásnál. de ezt írtam a csajoknak is MYM-en.

A hozzászólást -Useless-girl- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 21. - 09:36:29
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.07. 21. - 09:53:49
Létrehozva: #42117

devotee

Angie láttam egy könyvet a jóelőbb a boltba aminek az a címe Angyalok könyve...egyből rád gondoltam. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Meg valami alcíme is volt kapcsolat az angyalokkal vagy valami hasonló.....

Idézet (Useless-girl @ 2010.07. 21. - 08:26:00) *
reggelt!

na hát én meg arra ébredtem, hogy hozták az ablakom alá a homokot az építkezéshez. ilyenkor én is marha mérges tudok lenni secperc alatt :S de a riasztós dolog is ismerős. Szegeden van nem messze egy lakás, ahol időről-időre mindig megszólal :S

az is jó dolog.....zörög a teherautó az ablak alatt..... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.07. 21. - 10:26:18
Létrehozva: #42118

devotee

vica: na ja, nem a legkellemesebb arra ébredni, de már lassan megszokom, hogy sose tudom magam kialudni.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 21. - 11:54:53
Létrehozva: #42119

devotee

Nem tudok kocsit szerezni Lola, apum tegnap hazavitte a Golfot, a Suziba meg nem férünk el olyan kicsi... Berakasz egy táskát a csomagtartóba és tele is van :S Pénteken még meglátom ki tudok-e lógni innen, hogy kimenjek Usival a reptérre, de nem biztos...

Idézet (vicuska @ 2010.07. 21. - 10:53:49) *
Angie láttam egy könyvet a jóelőbb a boltba aminek az a címe Angyalok könyve...egyből rád gondoltam. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Meg valami alcíme is volt kapcsolat az angyalokkal vagy valami hasonló.....

az is jó dolog.....zörög a teherautó az ablak alatt..... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)

Azt hiszem azt a könyvet én is láttam már (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.07. 21. - 12:25:26
Létrehozva: #42120

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.07. 21. - 11:26:18) *
vica: na ja, nem a legkellemesebb arra ébredni, de már lassan megszokom, hogy sose tudom magam kialudni.

az nagyon nem jó ha nem tudod kialudni magad.... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)

Idézet (Angelus @ 2010.07. 21. - 12:54:53) *
Nem tudok kocsit szerezni Lola, apum tegnap hazavitte a Golfot, a Suziba meg nem férünk el olyan kicsi... Berakasz egy táskát a csomagtartóba és tele is van :S Pénteken még meglátom ki tudok-e lógni innen, hogy kimenjek Usival a reptérre, de nem biztos...

Azt hiszem azt a könyvet én is láttam már (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Holnap azt hiszem megveszem azt a könyvet ha meglesz még.Kemény 400 Ft-ba kerül..... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2104 2105 2106 2107 2108 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
178 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (178 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: