2400 Oldal V  « < 2105 2106 2107 2108 2109 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Gergő a tekergő ...
post 2010.07. 21. - 12:28:03
Létrehozva: #42121

devotee

Sziasztok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.07. 21. - 13:16:39
Létrehozva: #42122

devotee

Nem tudom, láttátok-hallottátok-e már. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)

http://www.youtube.com/watch?v=ND99TdFxbRQ

Mit ki nem hoznak a Strangelove-ból (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.07. 21. - 15:19:26
Létrehozva: #42123

devotee

szia geri!
jaja, ez már jó régi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ismerem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
nem rossz (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.07. 21. - 16:36:45
Létrehozva: #42124

devotee

na kukucs
megjöttem melóból, jó szar volt ma (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

na, de baszni rája, mint rám is mindenki
de legalább kommunikáltam a MYM-re egy pár infót (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
csajok, este kellene msn-ni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.07. 21. - 16:52:02
Létrehozva: #42125

devotee

na hát nem ezt mondtam én is hogy msn-en meg kéne már végre beszélni a dolgokat? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.07. 21. - 17:31:33
Létrehozva: #42126

devotee

juhééééj! villámlás, dörgés szakadó eső volt az előbb - bár már alább hagyott. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.07. 21. - 18:55:08
Létrehozva: #42127

devotee

Sziszatok!
Angie, megjött a CD SZUPEREK a képek! Bimbóláz!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Köszönöm. Mikor megjött a postás, egyből rákérdeztem, de ő letagadta, szórakozott egy kicsit.
Én meg erősködtem, igenis jött nekem egy boríték. Végül elővette a borítékot, na jó ha ilyen erőszakos vagy, odaadom. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 21. - 18:55:38
Létrehozva: #42128

devotee

Itt is megint volt vihar, ráadásul nem járt a metró, a megállókban 5-8 perceket dekkolt, nem bírtam... Népligetnél kiszálltam, de a villamos is rossz volt. A sok birka becsukta az összes ablakot, kész szauna volt, majdnem rosszul lettem... nem értem, esett az eső, és? Kicsit vizesek leszünk, nem tragédia, 30 fok van kinn. De nem, be kellett csukni... Rosszul vagyok még mindig, s szédülök. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 21. - 19:01:04
Létrehozva: #42129

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.07. 21. - 19:55:08) *
Sziszatok!
Angie, megjött a CD SZUPEREK a képek! Bimbóláz!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Köszönöm. Mikor megjött a postás, egyből rákérdeztem, de ő letagadta, szórakozott egy kicsit.
Én meg erősködtem, igenis jött nekem egy boríték. Végül elővette a borítékot, na jó ha ilyen erőszakos vagy, odaadom. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Örülök, hogy megkaptad, lestem napközben, hogy írsz-e, de gondolom sok melód volt! A képek szerintem is szuperek lettek, Jantarr és Edó is megkapta a maga kis borítékját.

A nap sztorija: Főnököm autójának kiszúrták a gumiját a kereszteződésben, de nem akárhogy! Egy motoros ment mögé, a kocsi bal hátuljához sorolt. A főnököm látta tükörből, hogy túl közel jött hozzá egy motoros így előrébb gurult, a faszi is... ez már gyanús volt, aztán ahogy elindult a motoros intett neki, hogy a durrdefekt, a Lexussal elgurult a kövi kereszteződésig ahol bekanyarodott és megállt, a motoros is ment vele... ekkor elővette főnököm a telóját és a mocis elszáguldott. Az autószerelőktől tudta meg mikor kiértek, hogy Pesten legújabban így rabolják ki az autósokat főleg Kőbányán. A motoros cipőjébe van a kés, amivel kiszúrja a kocsi kerekét, hogy a sofőr félreálljon és kiszálljon. Valószínű a motoros azt hitte, hogy a főnököm a rendőröket hívja és ezért ment el. Őrület, komolyan!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.07. 21. - 19:04:24
Létrehozva: #42130

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.07. 21. - 19:55:38) *
Itt is megint volt vihar, ráadásul nem járt a metró, a megállókban 5-8 perceket dekkolt, nem bírtam... Népligetnél kiszálltam, de a villamos is rossz volt. A sok birka becsukta az összes ablakot, kész szauna volt, majdnem rosszul lettem... nem értem, esett az eső, és? Kicsit vizesek leszünk, nem tragédia, 30 fok van kinn. De nem, be kellett csukni... Rosszul vagyok még mindig, s szédülök. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

jobbulást Angie.

Idézet (Angelus @ 2010.07. 21. - 20:01:04) *
Örülök, hogy megkaptad, lestem napközben, hogy írsz-e, de gondolom sok melód volt! A képek szerintem is szuperek lettek, Jantarr és Edó is megkapta a maga kis borítékját.

A nap sztorija: Főnököm autójának kiszúrták a gumiját a kereszteződésben, de nem akárhogy! Egy motoros ment mögé, a kocsi bal hátuljához sorolt. A főnököm látta tükörből, hogy túl közel jött hozzá egy motoros így előrébb gurult, a faszi is... ez már gyanús volt, aztán ahogy elindult a motoros intett neki, hogy a durrdefekt, a Lexussal elgurult a kövi kereszteződésig ahol bekanyarodott és megállt, a motoros is ment vele... ekkor elővette főnököm a telóját és a mocis elszáguldott. Az autószerelőktől tudta meg mikor kiértek, hogy Pesten legújabban így rabolják ki az autósokat főleg Kőbányán. A motoros cipőjébe van a kés, amivel kiszúrja a kocsi kerekét, hogy a sofőr félreálljon és kiszálljon. Valószínű a motoros azt hitte, hogy a főnököm a rendőröket hívja és ezért ment el. Őrület, komolyan!!!

Ez nem semmi.... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.07. 21. - 19:19:58
Létrehozva: #42131

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.07. 21. - 19:55:38) *

Áááá csemerbő vederbe.
Én sem értem miért kell egyből becsukni az ablakot. Nem hiszem el hogy mások nem lettek rosszul.
El is hiszem hogy még mindig szédülsz.

Idézet (Angelus @ 2010.07. 21. - 20:01:04) *

Apám! Ez nem semmi. Hogy mik vannak?!!! Ez nagyon durva. Szerecséje volt a főnöködnek a telefonnal.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.07. 21. - 19:24:23
Létrehozva: #42132

devotee

jesszusom, miket ki nem találnak már ezek a rohadt rablók!!!! az eszem megáll!!
az se volt semmi, amit anno meséltél a csomagtartós kipakolásról a piros lámpánál, na de ez! behalok! nagyon durva! :S

Lola, Angie: amint lehet, plíz gyertek már MSN-re megdumálni a hétvégét! rakjuk már össze légyszi!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.07. 21. - 19:25:22
Létrehozva: #42133

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.07. 21. - 18:31:33) *
juhééééj! villámlás, dörgés szakadó eső volt az előbb - bár már alább hagyott. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Akkor egy kis villám, csak neked (na jó a többieknek is):
Mellékelt állomány:  Arizona_Grand_Canyon_vill__m.jpg ( 377.2K ) Letöltések száma: 6
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 21. - 19:28:25
Létrehozva: #42134

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.07. 21. - 20:19:58) *
Áááá csemerbő vederbe.
Én sem értem miért kell egyből becsukni az ablakot. Nem hiszem el hogy mások nem lettek rosszul.
El is hiszem hogy még mindig szédülsz.

Apám! Ez nem semmi. Hogy mik vannak?!!! Ez nagyon durva. Szerecséje volt a főnöködnek a telefonnal.

Azért jobb volt, mint a metró, mert odalenn, ha nem megy a szerelvény, akkor nincsen semmi levegő. A kék metró vonalán ugyanis nincs szellőzőrendszer az alagutakban!!!!! Olyan 35 fok van odalenn, hozzá lehet ragadni a metróhoz. Ha meg csak áll, az még rosszabb... na de a vilmos sem volt semmi. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nem vagyok jól (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Meglepődtem ám ezen én is, milyen profi már ez... és teljesen új módszer, gyanútlanul kiszállsz, leütnek és kirabolnak, vagy elviszik ami a kocsiban van: táska, telefon, laptop. Egyik beszállítónkat így akarták kirabolni, ma mondták ahogy szóba jött ez a sztori, ugyan így a motoros kiszúrta a gumit majd szólt, hogy defekt. Csak az autóban ülő srác rájött és nem szállt ki, hanem magára zárta az autót és tényleg a rendőröket hívta.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.07. 21. - 19:31:04
Létrehozva: #42135

devotee

Trixxi: köszi a villámos képet!!!! nagyon állat!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 21. - 19:36:06
Létrehozva: #42136

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.07. 21. - 20:24:23) *
jesszusom, miket ki nem találnak már ezek a rohadt rablók!!!! az eszem megáll!!
az se volt semmi, amit anno meséltél a csomagtartós kipakolásról a piros lámpánál, na de ez! behalok! nagyon durva! :S

Lola, Angie: amint lehet, plíz gyertek már MSN-re megdumálni a hétvégét! rakjuk már össze légyszi!

A piros lámpás trükk nagyon régi, és sajna működik. A központi záras autókban sokszor nincs bezárva az ajtó, és így a csomagtartó sem... most az Illatos útnál éjjel a legveszélyesebb megállni a lámpás kereszteződésben, mert ott bokrok vannak, s ha nem tudják kinyitni a csomagtartót, akkor beverik kővel az üveget. Táskát nem is lehet az anyós ülésen tartani, mert simán elviszik. Az Andival ezért vagy a sebváltóra akasztjuk a táska fülét, vagy a kézifékre teszem rá az egész cuccot, ahová nem tud benyúlni olyan egyszerűen.

Már régen be vagyok jelentkezve.

Idézet (vicuska @ 2010.07. 21. - 20:04:24) *
jobbulást Angie.

Ez nem semmi.... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)

Köszi vicus (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Trixx @ 2010.07. 21. - 20:25:22) *
Akkor egy kis villám, csak neked (na jó a többieknek is):
Mellékelt állomány:  Arizona_Grand_Canyon_vill__m.jpg ( 377.2K ) Letöltések száma: 6

wow
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.07. 21. - 19:58:56
Létrehozva: #42137

devotee

oké, Angie, akkor már csak Lolára várunk!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.07. 21. - 21:02:17
Létrehozva: #42138

devotee

Lola: közben nem tudtunk tovább várni, mert Angie elálmosodott meg nekem is lett más dolgom is. szóval mi megbeszéltük a dolgokat, holnap reggel-délelőtt igyekszem letisztázni az infókat és elküldeni neked, Maunak és a MYM-es topikba is az infókat.

jóccak!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.07. 21. - 22:28:09
Létrehozva: #42139

devotee

na bocs, voltam ám fenn, kb 5 percre, csak közben elhívtak és mennem kellett. majd akkor holnap, bocsibocsiii
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 22. - 05:15:58
Létrehozva: #42140

devotee

Jó reggelt!

Lola, már megbeszéltünk Usival mindent, majd elküldi neked az infókat.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2105 2106 2107 2108 2109 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
160 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (160 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: