![]() ![]() |
2010.07. 23. - 10:12:26
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hjajjj, a csajok már biztos a repcsin ülnek!!! izgulok!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.07. 23. - 10:31:32
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.07. 23. - 11:11:37
Létrehozva:
|
|
|
Nemsoká leszállnak Ferihegyen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Szia Edó! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 23. - 11:23:46
Létrehozva:
|
|
|
igen, én is erre gondoltam előbb!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
szia Edó cica! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.07. 23. - 11:40:42
Létrehozva:
|
|
|
na már szerintem landoltak a csajok, ha nem késik a repcsi! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
ja és összepakoltam Angie a cuccaimat XD Placi dvd-k és Martin jegyek is benne vannak a tatyóban. izgulok! XDDDD (ja, ezt már mondtam! XD) szét vagyok ma is csúszva és izzadok XD és még hajat is kell mosnom. jájjj, izgulok! XD |
|
|
|
2010.07. 23. - 13:18:25
Létrehozva:
|
|
|
Boldog szülinapot MARTIIIIIIIIIIINKA! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Jó Reggelt! Há-há-há jéggel? Nem semmi csajok vagytok! Gondolom a fiúk szeme kocsányon lógott. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szegénykém, kész szenvedés lesz nektek ma az irodában. Nem engedne haza a főnök hamarabb benneteket a kániulára való tekintettel? Igen, jéggel (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ma is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sőt! Ma még lábzuhanyt is kaptam slagból (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ANgie: a jeges sztori állat! XD szinte látom magam előtt, ahogy csorog a nyáluk a srácoknak! XD Nem kicsit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 23. - 13:30:07
Létrehozva:
|
|
|
jujj de mocskos a fantáziám! XD
közben írtam Inának sms-t kb. fél órája hogy megérkeztek-e egyben meg emlékeztettem, hogy este 8-kor lesz a tali a Nyugatinál a nagykijelző alatt. de még nem válaszolt vissza. ja és persze üdvözöltem őket Pesten (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.07. 23. - 13:52:58
Létrehozva:
|
|
|
Nagy az izgalom, látom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jó szórakozást lányok estére... ne hozzatok rám szégyent.. remélem bele valóak a csajok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.07. 23. - 14:17:42
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:http://lh6.ggpht.com/_kaKVk762oiY/TD2um6PhtcI/AAAAAAAAEMo/uAOpwPp5VKA/letöltés%20(9).jpg)
csövike mkienk:D kellemes hvégt:D kicsi ezüst angyal martinkánka boldog születésnapot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) edó babe puszi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) usi& angi& lola biztos ügyesek lesztek holnap de egy kis exciting excited feeling kell (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) trixx kikerekezted a bicajjal magadat ? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 23. - 14:32:27
Létrehozva:
|
|
|
jantar: ma talizunk először a csajokkal és visszük őket Filterbe Mode buliba! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
na én el is köszönök! megyek vonathoz! cupi mindenkinek! Edó: persze hogy jó fejek! ők is írnak mocskosságokat! XD |
|
|
|
2010.07. 23. - 15:02:02
Létrehozva:
|
|
|
Teljesen kiszívott a meleg... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Usi, vettem jégkrémet, csak ne olvadjon el, míg hazaérünk! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 24. - 10:22:42
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Így negyed 12-kor (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Húú, állati jó volt a tegnapi Filter buli (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bár még este le sem hűlt a levegő már 8-ra a Nyugatinál kellett lenni, aztán kisebb keresgetés után megtaláltunk Inát és Siv-et. Beültünk kicsit dumcsizni egy kvzóba, és olyan fél 10-felé indultunk a Filterbe (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Természetesen bőszen kattintgattam, pár fotót mát fel is tettem a Facebookra, ha valaki meg akarja nézni, akkor ott megtalálja (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ma is menőke lesz délután, de már legalább nem a Szaharába (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 24. - 17:07:53
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Elolvastam a 17.és beszámolót,nagyon állat hétvége volt,amint látom!:D Megnéztem már face-en a képeket Angie,fasza buli lehetett! Igen,a mai idő meg városnézéshez pont kellemes. Durva ez a motoros cucc,majd sztem mondom apukámnak is,h legyen résen! |
|
|
|
2010.07. 24. - 22:29:29
Létrehozva:
|
|
|
Huhhh.. hát nem pörög itt az élet, azt látom... úgy látszik, mindenki másfelé jár!
|
|
|
|
2010.07. 25. - 06:11:30
Létrehozva:
|
|
|
Jó Reggelt! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Szakad az eső (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Tegnap megvolt a szülinapi party Öcsim 30, Zolim 37. Jó kis buli volt. Éééééééééés van egy nagy hír: a sógornőm gyereket vár!!!!! Hurráááááááááááá a tesókám APA lesz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Csajok remélem jól érzitek magatokat a MYM-es társasággal! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jantar igen, kikerekeztem magam, jól hasít a bringa. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 25. - 07:14:33
Létrehozva:
|
|
|
Jó Reggelt! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szakad az eső (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Tegnap megvolt a szülinapi party Öcsim 30, Zolim 37. Jó kis buli volt. Éééééééééés van egy nagy hír: a sógornőm gyereket vár!!!!! Hurráááááááááááá a tesókám APA lesz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Csajok remélem jól érzitek magatokat a MYM-es társasággal! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jantar igen, kikerekeztem magam, jól hasít a bringa. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sziasztok. Nálunk is esik. Örülök,hogy jól sikerült a szülinapi buli asszonypajti.Boldog szülinapot az öcsédnek és a férjednek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És gratulálok a kisbabához. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 25. - 09:39:29
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt!
Szakad az eső, 15 fok van, remek városnéző idő (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na jó... ma asszem a zárt helyen zajló programot fogjuk választani. Művészetek Palotája meg ilyenek... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tyűű, de elaludtunk Usiva, 10-kor ébredtünk és délbe már a Four Seasonsnál kell lennünk. Trixx, gratulálok a tesódnak a babához! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 25. - 10:08:20
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!!!
Itt is esik!!!Hülye esőőőőő!!! Elakartunk menni Kecsóra,Talmácsi napra!!!Dehát ilyen időbe??!!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Vica látom ott is esik!!!Kár! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Tegnap megint egy jól sikerült kertipartin vagyunk túl!De sajnos a medenceparti elmaradt!Hideg volt!Hülye hideg!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Trixx gratula mindenkinek!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ange!Láttam a képeket a facebook-on!Meg azt is,hogy a buli is jó volt,de nem voltak valami sokan.Vagy igen,csak én nem láttam??? Akkor ma ilyen itthon maradós idő lesz!!! |
|
|
|
2010.07. 25. - 16:52:03
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!!! Itt is esik!!!Hülye esőőőőő!!! Elakartunk menni Kecsóra,Talmácsi napra!!!Dehát ilyen időbe??!!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Vica látom ott is esik!!!Kár! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Tegnap megint egy jól sikerült kertipartin vagyunk túl!De sajnos a medenceparti elmaradt!Hideg volt!Hülye hideg!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Trixx gratula mindenkinek!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ange!Láttam a képeket a facebook-on!Meg azt is,hogy a buli is jó volt,de nem voltak valami sokan.Vagy igen,csak én nem láttam??? Akkor ma ilyen itthon maradós idő lesz!!! Igen süni itt is esik és elég hűvös van.Mondjuk én nem bánom,hogy egy kicsit hűvösebb lett. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 25. - 16:55:43 |
|
|
|
2010.07. 25. - 17:36:42
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Vége ennek a menőkés hétvégénak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Klassz volt, csak ma azért lehetett volna kicsit jobb idő. De így is tudtunk szabadtéri programot szervezni, a Roosevelt tér és a Szabadság tér - Bazilika körút után busszal felmentünk a várba, ott tettünk egy nagy kört, Goga pedig vett nekünk fincsi Kürtös kalácsot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Utána együtt még elmentünk a Mammutba, hogy együnk valami rendes kaját (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sajna Usinak és nekem lépnem kellett, de úgy érzem külföldi vendégeink jól érezték magukat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Most nekiállok mosni, megnézem a híradót és pihizek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Süni, az jó hogy jól sikerült a kerti party, az viszont gáz, hogy a medencézésből nem lett semmi (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Sajna nagyon hideg lett, még 20 fok sincsen, és itt nagyon-nagyon fúj a szél. Lola esernyője áldozatul is esett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |