2400 Oldal V  « < 2108 2109 2110 2111 2112 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Angelus
post 2010.07. 25. - 18:01:53
Létrehozva: #42181

devotee

Idézet (szuhaisüni @ 2010.07. 25. - 11:08:20) *
Ange!Láttam a képeket a facebook-on!Meg azt is,hogy a buli is jó volt,de nem voltak valami sokan.Vagy igen,csak én nem láttam???

Akkor ma ilyen itthon maradós idő lesz!!!

Nem voltak sokan, olyan közepes tömeg volt, de nem is hiányzott a zsúfoltság, mert amúgy is pincében van a Filter és hamar beszorul oda a meleg, így viszont még elég elviselhető volt hajnalban is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ez a gyerekcsinálós idő (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.07. 25. - 18:08:22
Létrehozva: #42182

devotee

na kukucs (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

jó kis hétvége volt ez, a pénteki buli klassz volt, tegnap is elvoltunk, rengeteget nevettünk - muuuhahah, a koktélozás betegre sikerült XD
ma meg az esőben kóboroltunk, ha most nem fáztam meg, sosem, de jó volt azért (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
miután Angie-ék elmentek, mi még kicsit mászkáltunk a Mammutban, Goga nagy örömködés közepette vett magának egy samsonite gurulós bőröndöt, féláron az otthonihoz képest (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

aztán közben Edit megvette az első közös holminkat, a kávéfőzőt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) olyan cuki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mellékelt állomány:  K__p0202.jpg ( 94.69K ) Letöltések száma: 2
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 25. - 18:27:20
Létrehozva: #42183

devotee

Goga azért a cipők terén is beújított (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szerintem is klassz volt a hétvége!!! Huh, megyek fürdeni és átmelegedni, mert itthon jól kiszellőztettem és hideg lett (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.07. 25. - 20:25:31
Létrehozva: #42184

devotee

Sziasztok!

Örülök, h mindenkinek jól sikerült a hétvégéje.. nektek lányok, h találkoztatok a MYM-es lányokkal.. és minden jól sikerült.. jó volt a buli is.. mondjuk az jó szokott lenni... kivéve, amikor nem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) meg, h ma is még tudtatok csavarogni.

Süni, h te is kerti party-ztál.. én is lakáson voltam tegnap, de nem ittam, nem party-ztam, csak beszélgettem...

Trixx, h nektek is jó volt.. és h nagynéni leszel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Én egész délután aludtam.. illetve.. kimentem a menhelyre egykor, kutya oltás volt... hát, nagyon régen nem voltam kint, február eleje óta nem mehettem... képzeljétek, alig ismertek meg a kutyák. Előtte felhívtam Edinát, h milyen kutya van kint, mivel sokan nem is ismernek, nem ám, bemegyek, és valamelyik megesz... mondta, h Happy, meg Tihi vannak kint, ők ismernek, imádnak, menjek nyugodtan.. aha..... hát nem igazán ismert meg Happy... bementem,... úgy nekem esett.. támadott.. kétszer oda kellett neki szólnom, h én vagyok, mire a hangom leesett neki.. és lazult, és csóvált, ... de megsimizni még mindig nem tudtam, láttam, h még bizonytalan.. leültem egy farönkre, 5 perc múlva már a fejemen ugráltak, el is pityeredtem magam.... úgy néztem ki, mint a disznó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Aztán hazajöttem, tv-ztem, és el is aludtam... most keltem fel, úgyhogy nem tudom mit fogok csinálni éjszaka.... áramszünet volt... nem tudom, h mikor kezdődött, de másfél órája jött vissza. Szerintem ezért is aludtam ilyen nagyot.. semmi nem zavart be. Évus keltett fel az előbb vonalason.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 25. - 21:09:07
Létrehozva: #42185

devotee

Jó reggelt Edó! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ah, Usival mi is nagyon nagyot aludtunk, lefeküdtünk tegnap este fél 12-kor és ma 10-kor ébredtünk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Aztán mivel elállt az eső, csak a szél fújt és be volt borulva úgy döntöttünk, hogy csavizunk. Elsőnek Roosvelt tér meg Szabadság tér - Bazilika kör volt, utána meg a Vár (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Fáj ám a talpam rendesen...

Hú, hát el tudom képzelni, hogy a saras tappancsokból kaptál néhányat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De miért nem mehettél ki február óta?

Szerintem nézz valami filmet vagy csevegj a tesóddal ott még nappal van, és így Te sem leszel álmos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hm?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.07. 25. - 21:17:34
Létrehozva: #42186

devotee

Angie... b-side volt a placinál a trigger happy? hát annyit olvasok utána, és nem tudom... most mintha nyomon lennék.. bright lights-nek volt a b-side-ja? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ha megvan küldd már el nekem légyszi, mert én még ezt soha nem hallottam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) puszik érte
Na.. jól tettétek, h ekkorát csavarogtatok.. nem is gond, h nem volt az a tikkasztó hőség.. mondjuk én ma még pulcsiban is fáztam kicsit.
Hugit nem merem én vasránap zargatni.. hátha party-zni volt.. leharapja a fejem... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Shad miatt nem mehettem ki Angie.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 25. - 21:22:42
Létrehozva: #42187

devotee

képek

A hozzászólást -Angelus- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 26. - 07:41:20
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.07. 25. - 21:27:39
Létrehozva: #42188

devotee

Baing... mekkora képek! alig tudta betölteni! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Már megnéztem a képeket a FB-on (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 25. - 21:28:27
Létrehozva: #42189

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.07. 25. - 22:17:34) *
Angie... b-side volt a placinál a trigger happy? hát annyit olvasok utána, és nem tudom... most mintha nyomon lennék.. bright lights-nek volt a b-side-ja? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ha megvan küldd már el nekem légyszi, mert én még ezt soha nem hallottam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) puszik érte
Na.. jól tettétek, h ekkorát csavarogtatok.. nem is gond, h nem volt az a tikkasztó hőség.. mondjuk én ma még pulcsiban is fáztam kicsit.
Hugit nem merem én vasránap zargatni.. hátha party-zni volt.. leharapja a fejem... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Shad miatt nem mehettem ki Angie.

Edó, bevallom, hogy fogalmam sincsen, de mivel az összes sorlemezük megvan és azokon nincs rajta a Trigger happy így egészen biztosan B szám volt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Otthon, Csabán letöltöttem egy komplett Placi diszkográfiát, amiben minden B szám ott van, csak nem tudtam felhozni Pestre, de megyek haza jövő héten és ha köztük lesz ez a dal, akkor elküldöm mélben! Remélem addig még kibírod (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jajj, szombaton volt igazán kirándulós idő, kellemes napsütés, némi szél, de nem volt hideg, csak este, amikor beültünk koktélozni az Andrássyn... na ott már fáztunk, kellettek a bár plédjei, hogy beburkoljuk magunkat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Teszek ide fel néhány képet közben!

OH, hát így még véletlenül se zavard a tesókád, had pihizzen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Igen (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Szegény
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 25. - 21:40:42
Létrehozva: #42190

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.07. 25. - 22:27:39) *
Baing... mekkora képek! alig tudta betölteni! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Már megnéztem a képeket a FB-on (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jajj, nem volt kedvem átméretezni őket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bocsika...

Gondoltam ide is teszek fel néhányat a nem fészbúkolók kedvéért (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jó éjt, sajna 6-kor kelek, így muszáj aludnom (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Puszika!

A hozzászólást -Angelus- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 26. - 07:40:39
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.07. 25. - 21:47:11
Létrehozva: #42191

devotee

Jók ezek a képek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lola és Zsó mindenhol olyan szépek.. mindig mosolyognak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie... majd azért lesz olyan kép is, amin te rajta vagy? hehhhh ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Persze, h kibírom.... egészen eddig jól elvoltam nélküle (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csak azért csodálkoztam, mert Zsó is átküldött már szerintem mindent, ami neki megvan... volt egy csomó b-side is... és nincs köztük (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) még jó, h kicsit megnéztem a setlistet... csak álltam volna a koncerten, néztem volna.. ez meg mi a faki ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.07. 25. - 21:56:20
Létrehozva: #42192

devotee

Jujjj... Angie.. kérlek kicsinyítsd le őket... egy óra, míg betölt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) merev a monitorom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.07. 26. - 06:38:44
Létrehozva: #42193

devotee

Jó reggelt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Nekem is nagyok a képek......sokáig töltődnek..... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.07. 26. - 11:37:34
Létrehozva: #42194

devotee

Jó Reggelt! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Köszönöm a gratulációkat.
Megint eső (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Tudjátok, az a szemét szitálós fajta. Hiába volt rajtam esőkabát meg baseball sapka, mire beértem csurom víz volt az arcom, alig láttam valamit.
Á és oylan nyomott is vagyok, a kávé sem segített.

Örülök, hogy jól sikerült a lányokkal a hétvége és külföldi Mode-os barátaink megismerték fővárosunkat. He-he és még olcsó cipőt és bőröndöt is kaptak, szuper.

Lola, grat az első közöshöz, az új kávéfőzőhöz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Nekünk is venni kellene egy újat, mert a régin már mindenhol folyik kifélé a kávé......, de még nem láttam megfelelőt (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Edó Placi-lázban égsz? Hajrá! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Nagy cuppot küldök neked!

Sajna a képekről lemaradtam (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.07. 26. - 11:52:15
Létrehozva: #42195

devotee

Szasz Trixi... biztos felrakja majd még Angie.. csak lekicsinyíti... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) szerintem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.07. 26. - 11:55:33
Létrehozva: #42196

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.07. 26. - 12:52:15) *
Szasz Trixi... biztos felrakja majd még Angie.. csak lekicsinyíti... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) szerintem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szeva! Oké. Mert ugye én vagyok a nem fészbukos.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.07. 26. - 12:50:29
Létrehozva: #42197

devotee

Miért nem vagy fészbukos? Szabados Évi keresett.. mindenhun.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 26. - 13:02:58
Létrehozva: #42198

devotee

Felteszem majd újra a képeket csak kisebben. De majd csak este. Picit olyan szomorkás a kedvem, talán az idő miatt... nem tudom. Ma olyan fura hangulatom van.

Idézet (Alisha @ 2010.07. 25. - 22:47:11) *
Jók ezek a képek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lola és Zsó mindenhol olyan szépek.. mindig mosolyognak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie... majd azért lesz olyan kép is, amin te rajta vagy? hehhhh ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Persze, h kibírom.... egészen eddig jól elvoltam nélküle (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csak azért csodálkoztam, mert Zsó is átküldött már szerintem mindent, ami neki megvan... volt egy csomó b-side is... és nincs köztük (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) még jó, h kicsit megnéztem a setlistet... csak álltam volna a koncerten, néztem volna.. ez meg mi a faki ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Majd lesz olyan kép, Ina fényképezett meg Goga is. Majd elküldik mélben a saját fotóikat mikor hazaérnek.

Nekem is új volt ez a szám, bár mintha asszem a szigetes koncerten is lett volna egy instrumentális szám, amit nem ismertem fel, lehet hogy ez volt az.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.07. 26. - 13:32:51
Létrehozva: #42199

devotee

De ez nem instrumentális... na... várjuk a képeket... miniben (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Évus szerint erre az alkalomra írták, azért nem ismerjük (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sőőőőt.. nekem írták (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Hát nincs nekem sem jó kedvem.... majd meglátjuk!

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.07. 26. - 13:51:09
Létrehozva: #42200

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.07. 26. - 14:32:51) *
De ez nem instrumentális... na... várjuk a képeket... miniben (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Évus szerint erre az alkalomra írták, azért nem ismerjük (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sőőőőt.. nekem írták (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Hát nincs nekem sem jó kedvem.... majd meglátjuk!

Akkor én is csatlakozom. Nekem sincs jó kedvem. Úgy érzem mindjárt robbanok!!!
Szegény Zolimat is lecsesztem telefonon.... Persze azóta már felhívtam hogy ne haragudjon...
Kaka ez az idő is. Egész nap szürkület van (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Oké Angie, akkor majd este, vagy holnap nézem a képeket miniben. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2108 2109 2110 2111 2112 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
151 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (151 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: