2400 Oldal V  « < 210 211 212 213 214 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
vicuska
post 2009.12. 10. - 11:58:29
Létrehozva: #4221

devotee

Jantar nekem kevés az agyam az egyetemhez vagy főiskolához.Vagyis buta vagyok. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.12. 10. - 11:59:49
Létrehozva: #4222

devotee

Szasz Jantar..tanulj! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
De még mielőtt neki vetnéd magad, dobj már egy linket nekünk, had gyönyörködjünk mi is MArtinékban... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hátha látunk valami nekünk valót is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szasz Ildi !!!!
Emlegettünk tegnap, erre megjelentél (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hol voltál eddig? annyian lettünk, mint az oroszok.. hatalamas lesz a 30.-ai party (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) kirúgjuk a csehó oldalát, az tuti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2009.12. 10. - 12:00:49
Létrehozva: #4223

devotee

nem tudok, mert nem engedi linkelni de meg tudod néznia hivatlaos oldalukon a tour bloghoz beszúrt képekben én most a bécsieket néztem de van sok életkép benne

vicus biztos meg tudnád csinálni csak hozzá kellene szoknod.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.12. 10. - 12:02:15
Létrehozva: #4224

devotee

Szasz Capri, látom te is befutottál (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 10. - 12:02:32
Létrehozva: #4225

devotee

Helló Ildi majd ha ide érsz.Bár eltart egy darabig mire azt sok csevegést elolvasod. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2009.12. 10. - 12:03:01
Létrehozva: #4226

devotee

martin és a szivecskés pohár http://www.depechemode.com/tour/tourblog2.html ezen belül italy nov. 25.,nov. 26 cuccosba van. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2009.12. 10. - 12:03:34
Létrehozva: #4227

devotee

Idézet (Angelus @ 2009.12. 10. - 06:16:51) *
Jó reggelt lányzók!

Ma össznépi telószám-csere lesz, ahogy látom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Capri, már visítva röhögtem, ahogy elolvastam a hsz-es, a csupa becézett szóval. Anyám... hová halad ez a nyelv? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hehehe, nah igen. MSN-ről hoztam, mert kicsit hülyültünk a csajokkal XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 10. - 12:04:26
Létrehozva: #4228

devotee

Idézet (jjantarr @ 2009.12. 10. - 12:00:49) *
nem tudok, mert nem engedi linkelni de meg tudod néznia hivatlaos oldalukon a tour bloghoz beszúrt képekben én most a bécsieket néztem de van sok életkép benne

vicus biztos meg tudnád csinálni csak hozzá kellene szoknod.

Hát nem hiszem...

Szia Capri. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2009.12. 10. - 12:11:45
Létrehozva: #4229

devotee

Idézet (jjantarr @ 2009.12. 10. - 11:49:46) *
A depeche mode hivatalos oldalán a Tour Blog-ot nézem iszonyat jó életképek vannak benne. Martin mindig a meccset nézi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És olyan aranyos szivecskés pohara van. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ma kértem szabit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De szerintem ma se sokat fogok tanulni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Martin mindenhol teázik. Imádom. a példaképem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj, rohanok megnézni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kis teázós Martin - manó! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Edóka @ 2009.12. 10. - 12:02:15) *
Szasz Capri, látom te is befutottál (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

jaja, most tolom a reggelit XD

Idézet (vicuska @ 2009.12. 10. - 12:04:26) *

Szia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Háááát, az a szívecskés bögre kész XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.12. 10. - 12:14:19
Létrehozva: #4230

devotee

Hűűű, de sokan lettünk. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Vica, lassan kész az a boríték halmaz, amit fel szeretnénk adni a Postán, az csak 200 db. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jajj, jó mosolyogva nyaltam a borítékokat az sms-ed után. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A többi majd az ajándékok mellé megy! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ma megjöttek az ajándék könyvek is, eddig azt pakoltam ki. Kész raktár van már itt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
ildi.dm
post 2009.12. 10. - 12:14:33
Létrehozva: #4231

devotee

Sziasztok Csajok!
Üdv az új Tagoknak!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Köszi,hogy hiányoltatok!!!Jól esett!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Néha itt voltam,csak annyira olvastalak Benneteket+röhögtem az elhangzottakon,vagyis a leírtakon,hogy még bejelentkezni is elfelejtettem!!!!

Angi!Igen!Szétröhögtem az agyam így utólag is Rajtatok!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Köszi a CD-t megkaptuk.Mivel lógok és hogy rendezzük?

Én is megyek 30.-án PECSA-ba,úgyhogy én is kérem a teló számokat és még nem tudom hány órakor érek fel/attól függ jön-e a Barim,mert akkor elötte rokonlátogatás is lesz/,de benne vagyok mindenben!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Lola!Csak nehogy Összekeverjenek bennünket,mert nekem is rikító vörös hajam van!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Edóka!Rajtad párszor majd behu...,besza...!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Egyébbként,ha gyorssal vagy IC-vel mész azok a Keletibe mennek,a személy vonatok érkeznek a Délibe.

Vicus!Örülök,hogy a Petra meggyógyult!!!Szívből!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Sajnálom,hogy nem tudsz jönni 30.-án!!!!!
Kül.jól emlékeztél!Hétfőn műtik a bal kezemet és azért nem tudtam írni Nektek,mert vizsgálatokra kellett rohangálnom.

Capri!Az a kép nagyon BARÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!/amikor Martinos cuccban nyomtad!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Usi nekem is hiányzik!!!Remélem egyszer csak beesik!!!Örülök,hogy jól sikerült a randija!!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Niki!Gratula a nyereményhez!!!Örülök,hogy mégis jössz Te is!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.12. 10. - 12:14:49
Létrehozva: #4232

devotee

Idézet (jjantarr @ 2009.12. 10. - 11:50:19) *
startégiai menedzsment írásbeli. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Fúj, de utáltam ezt a tárgyat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 10. - 12:15:09
Létrehozva: #4233

devotee

És én még azt hittem,hogy csak mi csajok iszunk szivecskés bögréből. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.12. 10. - 12:16:43
Létrehozva: #4234

devotee

Szia Ildi!

Elküldtem a telószámom. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 10. - 12:18:15
Létrehozva: #4235

devotee

Idézet (Angelus @ 2009.12. 10. - 12:14:19) *

Vica, lassan kész az a boríték halmaz, amit fel szeretnénk adni a Postán, az csak 200 db. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jajj, jó mosolyogva nyaltam a borítékokat az sms-ed után. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A többi majd az ajándékok mellé megy! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ma megjöttek az ajándék könyvek is, eddig azt pakoltam ki. Kész raktár van már itt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Sejtettem,hogy vigyorogtál az sms-em után.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.12. 10. - 12:20:31
Létrehozva: #4236

devotee

Idézet (Angelus @ 2009.12. 10. - 12:14:19) *

Angie, végig nyaltad az összes boritékot? hallottál már olyat, hogy nedvesitő szivacs? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tutod, ami használunk az asztalon.. Egyszer én is végig nyaltam nem tudom hány száz boritékot, mire a kollégám odacsapta a szivacsot... szeirntem majdnem megöltem, hogy csak most adta.. pont olyan, mint apám... csináltam a kutyáim sirját, és szila kertet csináltam... kb nem tudom hány mázsa szikla követ hordtam át vödrökkel a szomszédtól, de úgy hogy a lábam már kék-zöld volt ahogy hozzávertem.. mire végeztem, izazdtam mint az igás, és teljesen kivoltam.. erra apám odatolta a talicskát.. na őt is majdnem megettem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 10. - 12:20:51
Létrehozva: #4237

devotee

Idézet (ildi.dm @ 2009.12. 10. - 12:14:33) *
Sziasztok Csajok!
Üdv az új Tagoknak!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Köszi,hogy hiányoltatok!!!Jól esett!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Néha itt voltam,csak annyira olvastalak Benneteket+röhögtem az elhangzottakon,vagyis a leírtakon,hogy még bejelentkezni is elfelejtettem!!!!

Angi!Igen!Szétröhögtem az agyam így utólag is Rajtatok!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Köszi a CD-t megkaptuk.Mivel lógok és hogy rendezzük?

Én is megyek 30.-án PECSA-ba,úgyhogy én is kérem a teló számokat és még nem tudom hány órakor érek fel/attól függ jön-e a Barim,mert akkor elötte rokonlátogatás is lesz/,de benne vagyok mindenben!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Lola!Csak nehogy Összekeverjenek bennünket,mert nekem is rikító vörös hajam van!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Edóka!Rajtad párszor majd behu...,besza...!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Egyébbként,ha gyorssal vagy IC-vel mész azok a Keletibe mennek,a személy vonatok érkeznek a Délibe.

Vicus!Örülök,hogy a Petra meggyógyult!!!Szívből!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Sajnálom,hogy nem tudsz jönni 30.-án!!!!!
Kül.jól emlékeztél!Hétfőn műtik a bal kezemet és azért nem tudtam írni Nektek,mert vizsgálatokra kellett rohangálnom.

Capri!Az a kép nagyon BARÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!/amikor Martinos cuccban nyomtad!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Usi nekem is hiányzik!!!Remélem egyszer csak beesik!!!Örülök,hogy jól sikerült a randija!!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Niki!Gratula a nyereményhez!!!Örülök,hogy mégis jössz Te is!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Ildi köszi.Mi pedig akkor hétfőn gondolunk rád.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.12. 10. - 12:25:07
Létrehozva: #4238

devotee

Jujj... Jantar,, ezek nagyon állat képek.. a mi kis házikedvenceink (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.12. 10. - 12:25:53
Létrehozva: #4239

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.12. 10. - 12:15:09) *
És én még azt hittem,hogy csak mi csajok iszunk szivecskés bögréből. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nekem birkás bögréim vannak. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.12. 10. - 12:27:22
Létrehozva: #4240

devotee

Nekem minden bögrém más... mert mindig mindent összetörök.. jaaa.. nem.. van még két szettem, de csak azért, mert azokat nem szoktam használni, igy még megúszták (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 210 211 212 213 214 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
111 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (111 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: