2400 Oldal V  « < 2110 2111 2112 2113 2114 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Angelus
post 2010.07. 26. - 19:19:35
Létrehozva: #42221

devotee

Usi a Várban, néztük a Dunát és a túl oldalon a Four Seasonst:

(IMG:http://a.imageshack.us/img175/7051/dscf4148resize.jpg)

Goga volt a gasztronómiai felfedező, itt még a Hortobágyi húsos palacsintánál tartott. Nagyon ari volt, ahogy kimondtam, hogy Traditional hungarian food... azonnal kérte (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

(IMG:http://a.imageshack.us/img225/6767/dscf4155resize.jpg)

Jó volt az a Somlói...

(IMG:http://a.imageshack.us/img823/4627/dscf4158resize.jpg)

(IMG:http://a.imageshack.us/img135/1552/dscf4159resize.jpg)

meg a Gubám is... na ezt is megkóstolta Ina és Goga is, ízlett nekik.

(IMG:http://img832.imageshack.us/img832/5414/dscf4160resize.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.07. 26. - 19:23:45
Létrehozva: #42222

devotee

ehehehehehe (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) vicces képek (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

jajjj az a somlói isteni volt! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

A hozzászólást -Useless-girl- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 26. - 19:21:51
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 26. - 19:30:34
Létrehozva: #42223

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.07. 26. - 20:23:45) *
ehehehehehe (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) vicces képek (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

jajjj az a somlói isteni volt! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

A te képeid is nagyon jók lettek!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.07. 26. - 19:36:29
Létrehozva: #42224

devotee

Hát nem aldutam.. hajnal háromig fent kukorékoltam. a transz-szexualitásról néztem egy filmet.... meg a viasaton azt a röhögtetőst.. amikor ugrálnak a nagy dolgokon.. annyira röhögtem... és már mindenki aludt.. tuti hallották a " kacagást " a szomszédok.

Usi... szépek a képeid... mikor tanulok már meg dolgozni a ps-al? kutya fáját.... valaki oktathatna.

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.07. 26. - 19:41:07
Létrehozva: #42225

devotee

hát az alapokat vmikor megtaníthatom neked is, mint ahogy Angie-nek is sikerült átadnom valamit. a többi már a türelmeden és a kreativitásodon múlik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

örülök hogy tetszenek a képek, csajok!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.07. 26. - 19:44:12
Létrehozva: #42226

devotee

Köszönöm a bizalmat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
De nem tudom, tudod-e rólam, h teljesen analfabéta vagyok mindenhez, ami a számítógéppel kapcsolatos.... de komolyan.... nekem még programom sincs. és ha van sem tudnám kezelni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) kezdhetjük ennyire az alapoknál? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csókollak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.07. 26. - 22:41:14
Létrehozva: #42227

devotee

nem baj, megoldjuk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) te meg majd bőszen jegyzetelsz XD

na most hogy ennyire kinyiffantottuk egymást Brianékkel, megyek is csicsi XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 27. - 05:33:35
Létrehozva: #42228

devotee

Jó reggelt!

Fejfájás (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Unom ezt az időt!!!!

Edóm, akkor a szomszédok veled nézték a TV műsort (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.07. 27. - 06:11:24
Létrehozva: #42229

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.07. 27. - 06:33:35) *
Jó reggelt!

Fejfájás (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Unom ezt az időt!!!!

Edóm, akkor a szomszédok veled nézték a TV műsort (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jó reggelt.

Angie jobbulást a fejednek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Kösz a képkicsinyítést.Most már megtudtam nézni őket. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Useless-girl @ 2010.07. 26. - 20:19:29) *

Jók lettek Usi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 27. - 07:07:08
Létrehozva: #42230

devotee

Szia Vica!!!

Kiri, akkor most már senki gépét sem lassítja be a képek betöltése (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.07. 27. - 07:21:03
Létrehozva: #42231

devotee

Jó Reggelt! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Olyat aludtam!!! Teljesen kipihent vagyok, nyoma sincs a tenapi rossz kedvnek.
Ma egyedül leszek az irodában, illetve a szobában, így már most most megy a PTA!!! Juhééé

Angie sajnálom hogy fáj a fejed! Gyógycupp a buksidra.
Mi újsi van Angyalkáddal?

Szuperek lettek a képek, láthatóan jól éreztétek magatokat.
Usi, olyan szexi vagy a filteres képen, amelyiken hívogatóan nyújtod a kezed! Huh!!
Traditional Hungarian food nyami, meg is éheztem a Hortobágyi csintóka láttán.
Angie kérek olyan képet is amin te is rajta vagy! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ja Usi gyönyörűségesek a képek, imádom mikor művészkedsz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 27. - 07:36:23
Létrehozva: #42232

devotee

Trixx,

jó, ha jót tudtál aludni, este néztem két rész X-aktákat még, mert elejéről kezdtem a múlt héten az egész sorozatot. A gumiember még mindig a frászt hozza rám!

Olyan kép nincs a sajátjaim között, amin én vagyok, majd Ina és Goga képein leszek rajta.

Kösz a gyógypuszit, remélem majd hat.

Angyalomról nem tudok semmit, betegállományban van. Írtam neki tegnap egy sms-t, de nem válaszolt.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.07. 27. - 07:44:21
Létrehozva: #42233

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.07. 27. - 08:36:23) *
Trixx,

jó, ha jót tudtál aludni, este néztem két rész X-aktákat még, mert elejéről kezdtem a múlt héten az egész sorozatot. A gumiember még mindig a frászt hozza rám!

Olyan kép nincs a sajátjaim között, amin én vagyok, majd Ina és Goga képein leszek rajta.

Kösz a gyógypuszit, remélem majd hat.

Angyalomról nem tudok semmit, betegállományban van. Írtam neki tegnap egy sms-t, de nem válaszolt.

X-akták, fú de szerettem. Ja, a gumiember bakker, el is hiszem hogy rád hozza a frászt.
Oké, akkor várom majd Ina és Goga képeit. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Angyalkádnak meg küldök sok pozitív energiát, hogy minden jól menjen.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 27. - 10:08:17
Létrehozva: #42234

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.07. 27. - 08:44:21) *
X-akták, fú de szerettem. Ja, a gumiember bakker, el is hiszem hogy rád hozza a frászt.
Oké, akkor várom majd Ina és Goga képeit. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Angyalkádnak meg küldök sok pozitív energiát, hogy minden jól menjen.

Kedvenc sorozatom volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Át fogom adni neki, ma már hívott, beszéltünk egy jó fél órát csak közben le kellett tennie. Nem volt nagyon feldobva. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.07. 27. - 10:10:09
Létrehozva: #42235

devotee

ehhh - én sosem voltam oda az X-aktákért. nem szeretem az ufókat meg gyerekkoromban láttam pár részt, amiktől rémálmaim voltak (köszi gumiember!), úgyhogy én likvidáltam az életemből ezt a sorozatot. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
hehe, Trixxi, köszi a bókot a "hívogatós" képre! XD

Angie: remélem jobb már a fejed! ma neked és Edónak is elkezdem küldözgetni a letöltött Placis cuccokat (800 MB fölött van XD).
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.07. 27. - 11:04:02
Létrehozva: #42236

devotee

Huhuhhh.. alig várom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 27. - 11:14:22
Létrehozva: #42237

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.07. 27. - 11:10:09) *
ehhh - én sosem voltam oda az X-aktákért. nem szeretem az ufókat meg gyerekkoromban láttam pár részt, amiktől rémálmaim voltak (köszi gumiember!), úgyhogy én likvidáltam az életemből ezt a sorozatot. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
hehe, Trixxi, köszi a bókot a "hívogatós" képre! XD

Angie: remélem jobb már a fejed! ma neked és Edónak is elkezdem küldözgetni a letöltött Placis cuccokat (800 MB fölött van XD).

Nálam örök kedvenc marad az X-akták. Annyira fanatikus voltam, hogy felvetettem az utolsó részt mikor ment Amerikában, és nővérem barátnője hozta nekem, amikor jöttek haza (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szóval pár hét késéssel én már láttam, mert itthon még vagy 2 évet kellett volna várni, hogy lássam. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Huh-huh, várom nagyon! THX!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Macsus
post 2010.07. 27. - 11:18:39
Létrehozva: #42238

devotee

Sziasztok!

Láttam a képeket face-en,még a 17.éről,szépek vagytok csajok! Nagyon fasza lehetett az a medence!
Edó,nagyon állat a kalapod meg a napszemcsid!:)

Örülök neki,h jól sikerült a városnézés a MYM-es csajszikkal!:)

Trixx: Na,akkor ünneplés volt ezerrel!:) Sok boldogságot mindegyiküknek!:)

Süni: örülök a sikeres kertiparty-nak! Hát igen,a medence még hab lett volna a tortán,de gondolom a hangulat így is kitett magáért!;)

Edó: megható ez a sztorid. Nekem volt egy macskám,aki megevett sztem vmi növényt a lakásban,vagy nem tudom,de nagyon beteg lett szegény,de meggyógyult,de végül elvitték tőlünk,a volt óvonőmhöz került.Mikor elmentem hozzájuk,a macska már nagyobb volt,és nagyon félt.Furcsa volt így látni,próbáltam hívogatni,de semmi. Emlékszem néztük a tv-t,és hátra néztem,vmi gyorsan elfutott.A macska volt az,és asszem ilyen nem egyszer volt,amikor ott voltam.Lehet,h vmi rémlett neki...dehát ki tudja.

Ja,kül a patakból kimentett cicát,végül bnőm megtartotta,és Szörnyetegnek nevezte el!:D Kérdeztem is,h miért ezt a nevet adtad neki? Elkezdi,mert olyan aranyos...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kicsit paradoxon:D De,elvileg már hallgat a nevére:D

Idézet (Angelus @ 2010.07. 27. - 12:14:22) *
Nálam örök kedvenc marad az X-akták. Annyira fanatikus voltam, hogy felvetettem az utolsó részt mikor ment Amerikában, és nővérem barátnője hozta nekem, amikor jöttek haza (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szóval pár hét késéssel én már láttam, mert itthon még vagy 2 évet kellett volna várni, hogy lássam. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Huh-huh, várom nagyon! THX!

Én is szerettem az X-aktákat! Kicsi voltam,de mindig fent maradtam nézni,és nem féltem!:D Sztem kiskoromban bátrabb voltam,mint most!:D
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.07. 27. - 11:22:12
Létrehozva: #42239

devotee

Szia Macsus!
Köszi a gratulációt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Én is épp így votlam az X-aktákkal, féltem mint állat, de azért fent maradtam, mert imádtam.
Nem egyszer voltak rémálmaim, illetve inkább nehezen aludtam el, mert minden zajra azt hittem jönnek... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
He-he szörnyeteg, ez jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 27. - 11:28:48
Létrehozva: #42240

devotee

Szia Macsus!

Jó régen jártál már erre (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát igen, a 17.-i buli nagyon jó volt és már az MYM taliról is tettem fel képeket, gondolom láttad őket. Vasárnap fos időnk volt, de nem zavart annyira (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Élveztük az egészet, főleg a Filtert péntek este (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Él a cica? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A kis túlélő... és tényleg paradoxon az a név (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

X-aktákon betojtam sokszor, a Gumiember után én sem tudtam aludni és másnap a suliban egész nap a szellőzőket lestük, hogy nem-e jön ki belőle valami (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2110 2111 2112 2113 2114 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
127 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (127 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: