![]() ![]() |
2010.07. 27. - 11:29:15
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kedvenc sorozatom volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Át fogom adni neki, ma már hívott, beszéltünk egy jó fél órát csak közben le kellett tennie. Nem volt nagyon feldobva. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Remélem nem kapott rossz híreket. Szorítok neki tényleg. |
|
|
|
2010.07. 27. - 11:32:14
Létrehozva:
|
|
|
Én is épp így votlam az X-aktákkal, féltem mint állat, de azért fent maradtam, mert imádtam. Nem egyszer voltak rémálmaim, illetve inkább nehezen aludtam el, mert minden zajra azt hittem jönnek... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azt hitted, hogy elvisznek az UFO-k? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Remélem nem kapott rossz híreket. Szorítok neki tényleg. A vérképe jó lett, az MR eredménye holnapra lesz meg. Hát e miatt izgulunk most nagyon!!! Meg nagyon hullámzó a hangulata manapság, sokszor van rossz kedve, és hát az állandó cseszegetések kezdik idegileg kikészíteni. |
|
|
|
2010.07. 27. - 11:37:49
Létrehozva:
|
|
|
Azt hitted, hogy elvisznek az UFO-k? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) A vérképe jó lett, az MR eredménye holnapra lesz meg. Hát e miatt izgulunk most nagyon!!! Meg nagyon hullámzó a hangulata manapság, sokszor van rossz kedve, és hát az állandó cseszegetések kezdik idegileg kikészíteni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem pont az UFO-k, de ja. Ikszben vannak az ujjaim!!!! El is hiszem hogy ezek miatt rossz a kedve. A lefokozást már tudja? |
|
|
|
2010.07. 27. - 11:41:11
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem pont az UFO-k, de ja. Ikszben vannak az ujjaim!!!! El is hiszem hogy ezek miatt rossz a kedve. A lefokozást már tudja? Hát akkor kitől féltél? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ez gyanús... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Még nem tudja szerintem (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) De nem is hoztam szóba, próbálom kerülni ezt a témát, ma inkább ő beszélt, én meg értő figyelmet gyakoroltam. Nagyon fél, hogy ki fogják rúgni, és hiába nyugtatgatom nem mindig hat... pedig őt nem akarják innen kitenni, FS-t rúgták ki, de azt is azért, mert akkora a szája, mint a Bécsi kapu. |
|
|
|
2010.07. 27. - 11:46:34
Létrehozva:
|
|
|
Hát akkor kitől féltél? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ez gyanús... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Még nem tudja szerintem (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) De nem is hoztam szóba, próbálom kerülni ezt a témát, ma inkább ő beszélt, én meg értő figyelmet gyakoroltam. Nagyon fél, hogy ki fogják rúgni, és hiába nyugtatgatom nem mindig hat... pedig őt nem akarják innen kitenni, FS-t rúgták ki, de azt is azért, mert akkora a szája, mint a Bécsi kapu. Caak úgy féltem, hogy valami/valaki van ott. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most be kell vallanom, beszari vagyok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szegény nincs könnyű helyzetben. Megértem hogy nem akarod szóba hozni. FS-t kirúgták? Ugye ő volt aki megkeresett a cég háta mögött, meg dumált Bojtiról? Isten nem ver bottal..... |
|
|
|
2010.07. 27. - 12:51:30
Létrehozva:
|
|
|
Caak úgy féltem, hogy valami/valaki van ott. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most be kell vallanom, beszari vagyok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szegény nincs könnyű helyzetben. Megértem hogy nem akarod szóba hozni. FS-t kirúgták? Ugye ő volt aki megkeresett a cég háta mögött, meg dumált Bojtiról? Isten nem ver bottal..... Nem mondod? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkor nekem kötél idegeim voltak, mert a gumiemberes részen kívül egyik sem hagyott bennem olyan félelem faktort, hogy ne tudtam volna aludni utána vagy bármi ilyesmi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igen, ő volt az, de ez már érlelődött és számított is rá, amúgy nem kell érte aggódni munka terén mert hát már van másik állása egy másik cégnél. Nem tudta tartani a száját, meg ugye mindig olyan meséket talált ki, amit Andersen is megirigyelt volna. Angyalka jogosítványos sztoriját is úgy kiszínezte, hogy szegényre mindenki ferde szemmel nézett míg el nem mondta a tényleges verziót... már olyan is keringett, hogy részegen szembe ment a forgalommal meg, úgy húzták ki a rendőrök a kocsiból... (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Ezt mindet FS találta ki. |
|
|
|
2010.07. 27. - 18:17:15
Létrehozva:
|
|
|
FS egy köcsög volt!!!! :S nem kár érte!
Angyalkádnak meg én is szurkolok ezerrel és sok puszi neki és kitartás!!!! na közben már írom a beszámolóm blogra, csak majd le is akarom fordítani angolra. Utána meg írok egy malacságot, amit gépelés közben fantáziáltam (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.07. 27. - 18:51:28
Létrehozva:
|
|
|
Röff-röff (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én meg mindjárt malacot olvasok... csak még a saját lakásom ki KELL takarítanom... anyámékéval kész vagyok..... már csak csüt ki kell porszívóznom, és kedden újra kicsit átmegyek mindenen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ihaaaj... csuhaj (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Usikám.. milyen jó a macskád (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie.. én valamiről lemradtam.. mondjuk az elmúlt egy héten keveset voltam fent, asszem vasárnap aktivizáltam magam.. vagy inkább tegnap.. szóval... lefokozzák a Bojtit? És kirúgták FS-t? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ehh ehh ehhh.... FS-t egyébként mindig fekete seregnek olvasom... Trixi.... megvan a bicajga? tekered? esőkabátban is nyomod a kis köröm papucsban? annyira imádtam, ahogy mesélted nálunk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jajj.. de jó lenne megint egy olyan.. istenem... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem jöttök? a hétvégén? ?(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mondjuk én szombat este lelépek... de előtte utána veletek lennék (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 27. - 19:09:35
Létrehozva:
|
|
|
kukucs
mizu bébik? minden oké? nekem tök ari főnököm van, bírom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mismásolunk hogy meglegyen a jutalékom XD jófej (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) királyságos fizum lesz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és megint megdicsért hogy milyen hajdeszuper vagyok XD és megyek pénteken gyakornoki interjúra is. klassz. a lakásban meg elkezdtük összerakni a Brigi cuccait, mert lassan jön és elviszi a tonnányi holmiját, és végre el fogunk férni! na képzeljétek, nem is meséltem, Billy, a két mongol ugróegerünk közül az egyik, az aranyszínű kiszökött a minap, és itt garázdálkodik itt a lakásban. nem tudjuk elkapni. olyan show-t nyomtunk Edittel valamelyik este, kommandóztuk a kis dögöt XD nem sikerült elkapni. a fene. tippek jöhetnek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na, megyünk cigiért Editnek, majd a Hannibal következik a mai filmes esténken. hétvégén meg Balaton again! jah, tényleg. asszem a Mode-tábor felejtős. elment a kedvem. |
|
|
|
2010.07. 27. - 19:11:23
Létrehozva:
|
|
|
FS egy köcsög volt!!!! :S nem kár érte! Angyalkádnak meg én is szurkolok ezerrel és sok puszi neki és kitartás!!!! na közben már írom a beszámolóm blogra, csak majd le is akarom fordítani angolra. Utána meg írok egy malacságot, amit gépelés közben fantáziáltam (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Szerintem sem kár, meg már amúgy is érett ez a dolog régóta... nem rossz munkaerő ő, csak hát nagy a szája és iszonyú pletykás. Általában ezzel ássa el magát mindenütt. Na de látod, ahogy Trixx mondta: Isten nem ver bottal. Pluszban a szilárd és ő sosem jöttek ki jól, és csak kellett egy olyan hiba, ami miatt kitehetik és ez most megtörtént. Majd holnap még beszélek vele, jön be leszámolni a szerszámaival meg felvenni a fizetését. Angyalommal is majd még beszélek, mert mikor dumáltunk, hívta valaki és azt mondta majd vissza hív. de nem hívott, nem tom mi történt. Nem baj, végtére is a lényeget elmondta. Holnap lesz eredmény, nagyon szurkolok érte, hogy minden rendben legyen. Mondtam, is, hogy kizárt a rossz hír (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Indítványoztam az égieknél, mert egy Angyalt nem érhet baj (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Majd elolvasom a beszámolódat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Placis mélekkel mi lesz? Mégsem küldöd ma? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 27. - 19:18:29
Létrehozva:
|
|
|
Hogy hogy elment a kedved Loli? hát mi történt? Na... hát halljátok... Én csak szombaton tudnék lemenni, nem tudom, h hugi jön-e velem.. de ha senki nem megy,akkor én sem megyek... bár megígértem Kesiknek, h kifestem a gyerekek arcát... Tuti nem jössz? én még pénteken elvileg buliba is megyek éjjel.. bár ha hugi pestre akar menni, oda azért nem mennék, mert akkor reggel jönnék csak haza... Na mesélj Loli!
Egyébként szerintem kérdezd meg Caprit.. ő az expert rágcsálóban... szerintem mindenképp a kaja a megoldás... a rágcsálóknak nagyon gyors az anyagcseréjük, úgyhogy állandóan enniük kell.... szerintem Na.. most tényleg neki állok a lakásnak.. de azért figyellek ám titeket lányok! |
|
|
|
2010.07. 27. - 19:25:57
Létrehozva:
|
|
|
Röff-röff, én meg mindjárt malacot olvasok... csak még a saját lakásom ki KELL takarítanom... anyámékéval kész vagyok..... már csak csüt ki kell porszívóznom, és kedden újra kicsit átmegyek mindenen. Ihaaaj... csuhaj Angie.. én valamiről lemradtam.. mondjuk az elmúlt egy héten keveset voltam fent, asszem vasárnap aktivizáltam magam.. vagy inkább tegnap.. szóval... lefokozzák a Bojtit? És kirúgták FS-t? ehh ehh ehhh.... FS-t egyébként mindig fekete seregnek olvasom... Szia Edó! Ah, nagytakarítás nálam sem ártana, mert nagyon durván kezd minden elkoszolódni. Kellene port törölnöm, de egyszerűen utálom, mert mindig tüsszögök tőle, és fújom az orromat, meg kiszárad a kezem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tudom, ez olyan szőkenős, de akkor is zavar, úúúúúúúúttttttttáááááááálom!!! A mosással, porszívózással, mosogatással nincsen gondom, felmosással se, csak ne kelljen port törölöm (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Igen, a Szilárd közölte két hete, de az Andival mi nem fokoztuk le (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ugyan úgy az irodai jelenlétin szerepel, mint eddig és úgy is van regisztrálva mindenhol, ha kell, akkor veszekszünk e miatt, de nem engedjük. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szerencsére Szilárd azóta nem hozta fel témába, mi meg mélyen hallgatunk és mindent úgy csinálunk, mint eddig. Amúgy ez a dilis Angyalom hétfőn fel akart mondani, ugyanis betegszabira ment pénteken, és hát úgy volt, hogy ha e miatt is csesztetik, akkor bedobja a törölközőt, aztán mégsem tette miután lenyugtattam, hogy őt nem akarják kirúgni. (mert ezen is agyalt miközben a kórházban dekkolt, egész nap sms-eztem vele akkor). FS-t kitették pénteken, de ő csak az első volt... a cégnek 300 milliós a vesztesége az első 6 hónapban, így lesznek még elbocsátások, megy a felmérés arról, hogy kivel vannak megelégedve a szerelésvezetők és kivel nincsenek. Fizikai állományból lesz leépítés, prémium pedig nem lesz (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Csak a szerelésvezetők kaptak egy kicsit borítékban aztán ennyi. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Sajnálom, mert még sosem kaptam prémiumot sehol, és nagyon vártam, hogy életemben elsőnek talán most majd kapok, de hát úgy tűnik, hogy nem (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) A legfontosabb, hogy a munkahelyünk megvan és rendes fizetést kapunk. kukucs mizu bébik? minden oké? nekem tök ari főnököm van, bírom mismásolunk hogy meglegyen a jutalékom XD jófej (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) királyságos fizum lesz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és megint megdicsért hogy milyen hajdeszuper vagyok XD és megyek pénteken gyakornoki interjúra is. klassz. a lakásban meg elkezdtük összerakni a Brigi cuccait, mert lassan jön és elviszi a tonnányi holmiját, és végre el fogunk férni! na képzeljétek, nem is meséltem, Billy, a két mongol ugróegerünk közül az egyik, az aranyszínű kiszökött a minap, és itt garázdálkodik itt a lakásban. nem tudjuk elkapni. olyan show-t nyomtunk Edittel valamelyik este, kommandóztuk a kis dögöt XD nem sikerült elkapni. a fene. tippek jöhetnek. na, megyünk cigiért Editnek, majd a Hannibal következik a mai filmes esténken. hétvégén meg Balaton again! jah, tényleg. asszem a Mode-tábor felejtős. elment a kedvem. És mennyi az annyi? Meglesz a 100 rugód? Az kircsi lenne, szurkolok ám! Girl power! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Jajj, ezt az egeres dolgot már kérdeztet fészbúkon. De szerintem is az a megoldás, amit mond Edó, a kaja. Vegyetek egy vakondfogót, az egy műanyag rúd, a végén csapóajtóval. Ha bemegy a kajáért a delikvens, akkor az ajtó bezár s nem tud kijönni! Szerintem egérre is működik. Én sem megyek, bár ma végre sikerült beszélnem Kesikkel, majd szombaton átmegyek hozzá Gyulára és beszélgetünk. Jó filmezést, én X-aktázom XD |
|
|
|
2010.07. 27. - 19:41:36
Létrehozva:
|
|
|
hááát, Edóm, azért ment el a kedvem, mert valahogy... nemtom. tudtommal csak te jössz, de csak egy estére, Angie, Usi sem jön, Marcsi is talán csak egy estére, azaz kb egyedül lennék, a többiek meg... nem tudom, sok közös nincs bennünk ezekkel a fogatlan móder arcokkal. meg oké hogy nem sok pénz, de ha nincs is kedvem hozzá, akkor mégis az. azért a pénzért szívesebben lennék olyanokkal, akiket szeretek (Ti pl. a rencsen XD) vagy Balcsi vagy csak végre lenne egy hétvége, amikor csak úgy léglógunk itthon, későn kelünk, teszkózunk, főzünk, takarítunk, vagy hazamenni vagy valami. az egész táborban kb úgyis az lenne, így, hogy nem lesztek ott, hogy álmodozó, perverz tekintettel merengenék Pistike izgalmas kis testére XD
Angie, jaja, a 100 simán meglesz, lehet hogy picivel több (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) öröm, boldogság (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mondjuk lehetne több is ha kicsit több szerencsém lett volna. én épphogy 90% fölött vagyok így, aztán vannak itt 200%os emberek... |
|
|
|
2010.07. 27. - 19:46:21
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok megint!
kész a hétvégi beszámolóm: http://useless-girl-sawsomething.blogspot....n-budapest.html Edó: köszi, örülök, hogy tetszik a macsekos avatarom - blogomon már jó ideje ez van meg most MSN-en és gmailen is átcseréltem erre (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Lola: én se megyek táborba, lévén, hogy Angie akkor jön hozzánk vendégeskedni + nekem sem volt az utóbbi időben már kedvem. egérelkapáshoz meg drukkolok! Angie: egy kis pill, sok dolgom volt, még nem kezdtem el töltögetni a Placis cuccokat, de igyekszem. majd egyszer csak ott lesznek a mailcímeden (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.07. 27. - 20:56:32
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok megint! kész a hétvégi beszámolóm: http://useless-girl-sawsomething.blogspot....n-budapest.html Lola: én se megyek táborba, lévén, hogy Angie akkor jön hozzánk vendégeskedni + nekem sem volt az utóbbi időben már kedvem. egérelkapáshoz meg drukkolok! Angie: egy kis pill, sok dolgom volt, még nem kezdtem el töltögetni a Placis cuccokat, de igyekszem. majd egyszer csak ott lesznek a mailcímeden (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Kommenteltem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tábor nekem is stornó, túl körülményes elmenni oda ha nincs kocsija az embernek, meg nem vagyok az a kempingezős típus. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) És hát más is elvette a kedvemet tőle. Kramcsák lesz akkor asszem. Már kaptam két Placis mélt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 27. - 22:07:24
Létrehozva:
|
|
|
köszi Angie a kommentet! válaszoltam rá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
és azóta már sok Placit kaptál én úgy érzem XD |
|
|
|
2010.07. 27. - 22:17:44
Létrehozva:
|
|
|
Én meg úgy érzem, kész lettem ettől a kis tacskótól (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) zsöteeeemmm... moá non plüüü (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.07. 27. - 22:19:07
Létrehozva:
|
|
|
MEGVAN!!!!!!
ELKAPTUK AZ EGERET!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
2010.07. 27. - 22:24:06
Létrehozva:
|
|
|
hehehhee... ott a farka.. ott a farka... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Akkor azért volt eddig ilyen csönd... macskák (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 27. - 22:48:30
Létrehozva:
|
|
|
Edó: nem csodálom! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én meg nyírom itt ki magam a mocskos kis novi írásával (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Lola: na hogy sikerült elkapni?!?! grat amúgy! |
|
|
|
![]() ![]() |