![]() ![]() |
2010.07. 28. - 05:24:59
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jó reggelt!
Tyűűű, de setét van odakinn.... mindjár esik. Mi már ez az ősz? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ahhhhhhhhhhh...... Fejem fáj ezerrel, ezért most hallgatok egy kis gyógyító Ákost, az Új törvényt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Wáá, nem annyira szeretem ezt a lemezt, de most van hozzá hangulatom. Edó, megfektetett Bri? Yeeeeeeeeeeeee (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Devilsmile (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És hogy imádom azt a Hofi-Koós duettet, az egerest! Nagyon aranyos kis dalocska (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi, köszi, már sok Placi jött, melóban szépen letöltögetem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És majd válaszolok a kommentedre is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lola, grat az egérfogáshoz! Hogy sikerült elkapni a kis fürgét? |
|
|
|
2010.07. 28. - 07:05:33
Létrehozva:
|
|
|
Jóreggelt!
Angie.... kezd a Je'taime hallgatásával... de szerintem vonulj félre a wc-be.. én konkrétan elharaptam a szám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Korán volt a kelés ma is.... mennem kell ezer, meg ezer helyre.... Itt is borongós az idő, de délutánra már 25 fokot mondanak... hétvégére meg már igazi nyári időt... juhéééééj (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ennyi kedvezett csak Usinak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Megyek, intézkedem, sietnem kell, mert korán kezdek ma... és fullon vagyok vendéggel... hála égnek! |
|
|
|
2010.07. 28. - 07:19:01
Létrehozva:
|
|
|
Edóm, itt nincsen hangfalam, tudod, csak az Andi gépén. Itt csak gyorsabb a net és így egyszerűbb letöltenem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Oh yeee... de este majd írok, hogy milyen volt ez a szám!
Jó munkát és küldjed ide a napsütést (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 28. - 07:27:42
Létrehozva:
|
|
|
Jó Reggelt! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Nálunk is esik. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Edó: igen bringával nyomom most is, természetesen körömcipőben (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most épp a 10 centis sarkú szegecses fekete topánkámba vagyok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Plusz esőkabát. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jaj, a tatabányai hétvége.... de jó volt... hmm Lola: gratula a munkahelyi teljesítményedhez. Tuti nagyon jó lehetsz ha így dicsér a főnök. Na és még a mani is összejön, szuper. Na hogy tetszett a kalapos képünk? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ange: ikszben van az ujjam az Angyalkádért. Tenap este a Cool-on volt az X-akták reklámja, egyből eszembe jutottál. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sajnálom hogy leépítések vannak nálatok, de szerencsédre 'csak' a fizikaiaknál. Persze őket is sajnálom, de téged jobban. Meg hogy nem lesz prémiumod. Emlékszem mikor én az elsőt kaptam 20 évesen.... he-he még le is fotóztuk.... aztán megünnepeltük rendesen (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.07. 28. - 07:38:24
Létrehozva:
|
|
|
Usi: szuper az avatarod. Kis macsek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ma kell mennem tanumeghallgatásra a rendőrségre a bicikli lopás miatt. De nincs kedvem hozzá... Rendes volt a rendőr srác, mert szerdára hívott be, iylenkor amúgy is a rendőrségen vagyok tornázni, és megbeszéltük, hogy utána megyek hozzá. Tegnap este nézegettük a net-et és úgy néz ki, összejön egy hosszú hétvége a Balatonon. Hurrá. Füredet néztük ki. Csak ketten mennénk Zolimmal. Romantikázni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 28. - 07:48:33
Létrehozva:
|
|
|
Trixx!
Köszike Angyalom nevében, remélem hogy majd ma jelentkezik, mert dolgozni nem jött, reggel egyből kérdeztem a Földházit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) El is hiszem, hogy idegbetegen nem ment... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) X-akták megy a Coolon? LOL! Nagyon retro, de szeretem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tök kiri, ha el tudtok menni a Balatonhoz kettesben, very romantic (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 28. - 08:15:19
Létrehozva:
|
|
|
reggelt!
Trixx: hajrá a rendőrségen! tanúvallomást egyszer már én is tettem (nem tom emlékeztek-e rá, mikor az a fiatal srác nekiment a kerítésünk oszlopának hajnalban a motorjával és csak én hallottam, majd láttam, hogy mi történt). nálam rendőrnéni vette fel a vallomást. nagyon aranyos volt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jaj de jó, hogy tudtok romantikázni kicsit! megérdemlitek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angie: szurk, szurk angyalkának!!! ja megy majd még Placi ma is, csak tegnap már untam a töltögetést. és igen az a Je t'aime-es gyilkos!!!!!!!!!! mondtam Edónak mikor még nem küldtem át hogy ki fog rajta készülni és igazam lett (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Na még ma meg holnap megyek a diktálós bácsihoz és aztán egy időre vele végzünk, mert utána mást kell csinálnia. onnantól már "csak" az itthoni interjúk gépelése és rajzolás ezerrel van. reggeli ébredésemhez: (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs226.snc4/38651_137919572907245_100000676084939_239634_1724951_n.jpg) A hozzászólást -Useless-girl- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 28. - 08:24:01 |
|
|
|
2010.07. 28. - 09:05:33
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt! Tyűűű, de setét van odakinn.... mindjár esik. Mi már ez az ősz? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ahhhhhhhhhhh...... Fejem fáj ezerrel, ezért most hallgatok egy kis gyógyító Ákost, az Új törvényt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Wáá, nem annyira szeretem ezt a lemezt, de most van hozzá hangulatom. Edó, megfektetett Bri? Yeeeeeeeeeeeee (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Devilsmile (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És hogy imádom azt a Hofi-Koós duettet, az egerest! Nagyon aranyos kis dalocska (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi, köszi, már sok Placi jött, melóban szépen letöltögetem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És majd válaszolok a kommentedre is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lola, grat az egérfogáshoz! Hogy sikerült elkapni a kis fürgét? Sziasztok. Angie jobbulást a fejednek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi: szuper az avatarod. Kis macsek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ma kell mennem tanumeghallgatásra a rendőrségre a bicikli lopás miatt. De nincs kedvem hozzá... Rendes volt a rendőr srác, mert szerdára hívott be, iylenkor amúgy is a rendőrségen vagyok tornázni, és megbeszéltük, hogy utána megyek hozzá. Tegnap este nézegettük a net-et és úgy néz ki, összejön egy hosszú hétvége a Balatonon. Hurrá. Füredet néztük ki. Csak ketten mennénk Zolimmal. Romantikázni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Trixx kellemes romantikus hétvégét majd. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 28. - 09:12:59
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.07. 28. - 09:56:29
Létrehozva:
|
|
|
Angie akkor jó.Ennek örülök. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 28. - 10:01:37
Létrehozva:
|
|
|
Angie akkor jó.Ennek örülök. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És közben kisütött a nap!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hurrá!!! Csak orkán van odakinn (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi, jönnek a Placik (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) THX! |
|
|
|
2010.07. 28. - 10:15:13
Létrehozva:
|
|
|
És közben kisütött a nap!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hurrá!!! Csak orkán van odakinn (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi, jönnek a Placik (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) THX! Nálunk elég gyengén süt a nap.Orkán ugyan nincs de fújdogál a szél. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 28. - 10:39:37
Létrehozva:
|
|
|
Nálunk szupcsi hűvös van, néha feltámad a szél és a felhők közül felbukkan néha a nap. Igazán optimális idő nekem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jól is érzem magam. Tegnap meg a gépelés is jobban ment, mert én a melegtől nagyon betompulok és lelassulok. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Angie: igen, tudom, hogy mennek a Placik, én küldöm őket XD jó van, csak humorizálok XD de örülök, hogy megkapod a maileket (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.07. 28. - 10:55:03
Létrehozva:
|
|
|
Az a másodperc, amikor igazán szeretünk, életünk egyetlen valóságos pillanata. A többi nem az. A többi boldogtalan varázslat. Őrület. Teli félelemmel és szomjúsággal. Mi persze éppen fordítva gondoljuk. Mi azt hisszük, hogy az a "valóság", amikor egyedül, kővé dermedt, ...magányos lélekkel élünk. Valóság a hétköznap, a közöny, az egoizmus, az én, az enyém, a pénzkereset. Valóság a tévé, a robot, a rohanás, a vásárlás, az aszfalt, a "senkihez sincs közöm" életérzése. És a szerelemről véljük, hogy káprázat, mámor. Amikor valóban szeretünk, mondják ránk az emberek, hogy "Te el vagy varázsolva, öregem! Te megőrültél!" - miközben egy tévedhetetlen hang lelkünk mélyéről azt mondja: "Itt akarok maradni, mert mindig ide vágytam! Itt akarok élni, örökké!" Amikor szeretjük egymást: kijózanodunk. Felébredünk. Életünk valóságos állapota az, amikor szeretünk. Ezt a csodát rendszerint akkor érjük el, amikor föladjuk a görcsös önvédelmünket, és elkezdünk egymásban, egymásért élni. Nálunk szupcsi hűvös van, néha feltámad a szél és a felhők közül felbukkan néha a nap. Igazán optimális idő nekem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jól is érzem magam. Tegnap meg a gépelés is jobban ment, mert én a melegtől nagyon betompulok és lelassulok. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Angie: igen, tudom, hogy mennek a Placik, én küldöm őket XD jó van, csak humorizálok XD de örülök, hogy megkapod a maileket (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) A széllel nincs bajom, csak ne essen az eső XD És közben néha itt is kisüt! Dolgozni - főleg hogy rossz a klíma - így sokkal jobb. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jaja, érkeznek itt sorban (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 28. - 11:44:08
Létrehozva:
|
|
|
Angie: csodaszép ez az idézet!!!!! le is mentettem! köszi! honnan van?
|
|
|
|
2010.07. 28. - 12:02:46
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.07. 28. - 12:25:50
Létrehozva:
|
|
|
sejtettem XD
|
|
|
|
2010.07. 28. - 12:40:49
Létrehozva:
|
|
|
Szép ez az idézet Angie. És mennyire igaz!!!
|
|
|
|
2010.07. 28. - 12:42:25
Létrehozva:
|
|
|
Angie, Edó: na majd folytatom még a Placi-küldözgetést, de most mennem kell melózni.
csövi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 28. - 12:48:46
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok. Angie jobbulást a fejednek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Trixx kellemes romantikus hétvégét majd. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Köszi Vicus, ránk fér. Hétfőn meg romantikus vacsi lesz, házassági évforduló. A vízválasztó hetedik. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Legalább is azt mondják. Szóval az augusztus tiszta romantika lesz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És közben kisütött a nap!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hurrá!!! Csak orkán van odakinn (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi, jönnek a Placik (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) THX! Angie drágám, küldjél már ide egy kis napsütést. Egész nap szürkület van (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) De legalább már az eső nem esik. A szelet én nagyon nem birom, a fejem is belefájdul.... reggelt! Trixx: hajrá a rendőrségen! tanúvallomást egyszer már én is tettem (nem tom emlékeztek-e rá, mikor az a fiatal srác nekiment a kerítésünk oszlopának hajnalban a motorjával és csak én hallottam, majd láttam, hogy mi történt). nálam rendőrnéni vette fel a vallomást. nagyon aranyos volt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jaj de jó, hogy tudtok romantikázni kicsit! megérdemlitek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angie: szurk, szurk angyalkának!!! ja megy majd még Placi ma is, csak tegnap már untam a töltögetést. és igen az a Je t'aime-es gyilkos!!!!!!!!!! mondtam Edónak mikor még nem küldtem át hogy ki fog rajta készülni és igazam lett (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Na még ma meg holnap megyek a diktálós bácsihoz és aztán egy időre vele végzünk, mert utána mást kell csinálnia. onnantól már "csak" az itthoni interjúk gépelése és rajzolás ezerrel van. Köszi, igyekszem majd. Ja-ja emlékszem írtad ide ezt a kis sztorit, mikor a srác a kisség 'eltévedt', és a kerítésnek ment. Ari volt a rendőrnéni ez jó. Nekem is kellemes tapasztalatom van a rendőrökkel. He-he még jó, velük (is) tornázok. Na meg ugye a sógi is zsaru, Niki férje. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |