![]() ![]() |
2010.07. 28. - 13:12:18
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Trixx! Köszike Angyalom nevében, remélem hogy majd ma jelentkezik, mert dolgozni nem jött, reggel egyből kérdeztem a Földházit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) El is hiszem, hogy idegbetegen nem ment... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) X-akták megy a Coolon? LOL! Nagyon retro, de szeretem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tök kiri, ha el tudtok menni a Balatonhoz kettesben, very romantic (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ja FS akkor még a felmondási idejét tötlti gondolom. Igen, megy a Coolon. Elég későn kezdődik, de majd fenn maradok megnézni egy-két rész. Bár után meg majd nem tudok aludni mert félek. He-he. Igen, very romantic. Kicsit féltem hogy a bicó ára miatt nem jön össze, de megoldottuk. Nadrágszíj összébb.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pedig de mennék az IKEA-ba.... |
|
|
|
2010.07. 28. - 13:30:23
Létrehozva:
|
|
|
Trixx, nem tudok küldeni, mert már itt is beborult (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
|
2010.07. 28. - 13:36:34
Létrehozva:
|
|
|
Ja FS akkor még a felmondási idejét tötlti gondolom. Igen, megy a Coolon. Elég későn kezdődik, de majd fenn maradok megnézni egy-két rész. Bár után meg majd nem tudok aludni mert félek. He-he. Igen, very romantic. Kicsit féltem hogy a bicó ára miatt nem jön össze, de megoldottuk. Nadrágszíj összébb.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pedig de mennék az IKEA-ba.... Nem, nincs felmondási ideje, mert közös megegyezéssel, azonnal elváltak a cég és az ő útjai. Jajj, Angyalom még nem jelentkezett (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nagyon ritkán nézek tv-t... azt sem tudom hol és milyen műsorok mennek manapság. Azért jó lesz az a hétvége, hidd el (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szurkolok, hogy legyen jó időtök! Mikor mentek? Angie, Edó: na majd folytatom még a Placi-küldözgetést, de most mennem kell melózni. csövi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) OKÉ! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 28. - 13:51:06
Létrehozva:
|
|
|
Nem, nincs felmondási ideje, mert közös megegyezéssel, azonnal elváltak a cég és az ő útjai. Jajj, Angyalom még nem jelentkezett (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nagyon ritkán nézek tv-t... azt sem tudom hol és milyen műsorok mennek manapság. Azért jó lesz az a hétvége, hidd el (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szurkolok, hogy legyen jó időtök! Mikor mentek? OKÉ! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Áhám értem. Én szoktam tévézni, híradó, meg National Geo, Spektrum, Viasat3. Ezeket szeretem. Én szív természetfilmek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tuti jó lesz, már tervezzük a programot, augusztus 20-22. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én is szurkolok a jó időért. |
|
|
|
2010.07. 28. - 14:09:39
Létrehozva:
|
|
|
Néha én is, amikor otthon vagyok, de itt valahogy este már nincs hozzá kedvem. Inkább filmezek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Huh, Andi akkor még nyaralni lesz, szóval kötelező a jó idő!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.07. 28. - 17:34:04
Létrehozva:
|
|
|
Az a másodperc, amikor igazán szeretünk, életünk egyetlen valóságos pillanata. A többi nem az. A többi boldogtalan varázslat. Őrület. Teli félelemmel és szomjúsággal. Mi persze éppen fordítva gondoljuk. Mi azt hisszük, hogy az a "valóság", amikor egyedül, kővé dermedt, ...magányos lélekkel élünk. Valóság a hétköznap, a közöny, az egoizmus, az én, az enyém, a pénzkereset. Valóság a tévé, a robot, a rohanás, a vásárlás, az aszfalt, a "senkihez sincs közöm" életérzése. És a szerelemről véljük, hogy káprázat, mámor. Amikor valóban szeretünk, mondják ránk az emberek, hogy "Te el vagy varázsolva, öregem! Te megőrültél!" - miközben egy tévedhetetlen hang lelkünk mélyéről azt mondja: "Itt akarok maradni, mert mindig ide vágytam! Itt akarok élni, örökké!" Amikor szeretjük egymást: kijózanodunk. Felébredünk. Életünk valóságos állapota az, amikor szeretünk. Ezt a csodát rendszerint akkor érjük el, amikor föladjuk a görcsös önvédelmünket, és elkezdünk egymásban, egymásért élni. Angie ez az idézet annyira szép,hogy én is elmentettem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Köszi Vicus, ránk fér. Hétfőn meg romantikus vacsi lesz, házassági évforduló. A vízválasztó hetedik. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Legalább is azt mondják. Szóval az augusztus tiszta romantika lesz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Trixx de jó lesz nektek romantikus hétvége aztán romantikus vacsora.Gratula az évfordulóhoz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 28. - 18:29:47
Létrehozva:
|
|
|
Angie ez az idézet annyira szép,hogy én is elmentettem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Örülök, hogy tetszett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jáááááááááááá, most láttam, hogy Goga feltöltötte azt a videot a fészbúkra, ahol Lolával együtt énekeljük a Hello Tourist-ot XD Ez egy Emil rulez! szám és hát nagyon odateszi magát, imádom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na most így semmi zene nélkül, röhögések közepette vette fel ez a horvát lány a mi sakál-vokál verziónkat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Behaltam rajta XD |
|
|
|
2010.07. 28. - 18:32:55
Létrehozva:
|
|
|
Angie: hehe, mindjárt megnézem! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
jajj, képzeljétek apám azt mondta a Recoilra hogy ez borzasztó zene és elkapcsolta a Dangerousra a Missing piece-t (Selected verziós) XDDDD |
|
|
|
2010.07. 28. - 18:47:11
Létrehozva:
|
|
|
csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
eső (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) még jövő hétre is mondják (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) több napja nem voltam visszaolvasni nincs időm eső nekem mindig erről a depeche mode little 15 ugrik be (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) imádom azt a klippet csodaszép usi nekem se bírja senki hallgatni a recoil-t nekem is neki kellett futni többször de valicska bírja ja nem tudom ti hogy vagytok vele sokszor visszagondolok az edókánk rendezte hvégére (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) trixx babe ilyen esőben remélem nem ázol el a munkahelyedre érve bicajozás közben (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) csövike & puszika mkinek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és neked is edó babe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 28. - 18:48:35
Létrehozva:
|
|
|
Angie: hehe, mindjárt megnézem! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jajj, képzeljétek apám azt mondta a Recoilra hogy ez borzasztó zene és elkapcsolta a Dangerousra a Missing piece-t (Selected verziós) XDDDD Nagyon vicces (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2010.07. 28. - 19:13:48
Létrehozva:
|
|
|
na hali (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
jujj Trixx, de édesek vagytok Zoliddal (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) biztos klassz lesz a hétvége nektek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mi most hétvégén Balcsizunk megint, juhujjj! csopitársam nyaralójába megyünk, Fonyódligetre, de szombaton meg átjövünk Siófokra, mert Edit meg pár csaj jön le pestről, MTV Iconra, mert most meg Nagy Feró lesz, és meglessük, mit hoznak ki belőle, napközben hepázás, meg Diner M (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , este meg a buli (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és csupa jó időt mondanak, igazi nyár lesz. láááááááááw (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na az egeres sztori meg aranyos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) néztük a Hannibalt, zajt hallottunk, Edit szerint a szekrényből jött, és tényleg! és akkor körbebástyáztunk mindent, nagynehezen levadásztuk. visszatettük a helyére. jajjjjjj, imádnivalóan cukik voltak együtt, kajak puszilkodtak, meg dumáltak, meg minden, ugrándoztak, kurkászták egymást mint a majmocskák, tökre örültek egymásnak. a hülye kis Billy felére lefogyott a szökésben. de mostmár elvannak, zajolnak, és nem tudnak kijönni. na, holnap már nem melóba, megbeszéltük a főnökkel, hogy nem menjek, nehogy visszacsússzon a százalékom, most megvagyok, megkapom a jutalékom, klasszul, minden oké, lesz zsé (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) pénteken meg interjúra megyek ááá Angie, az a video meg mennyire jó már! alig ciki XDDD |
|
|
|
2010.07. 28. - 19:19:17
Létrehozva:
|
|
|
izé, csajok, hol van az a vidi? mer én csak azt láttam arrafelé, ami az eredeti Emil Rulez (amit Lola linkelt nekem) - bár még nem tudtam megnézni - azt nem láttam, amin kettecskén törtök énekesi babérokra... (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
|
|
|
|
2010.07. 28. - 19:21:19
Létrehozva:
|
|
|
Lolikám,
érezzétek jól magatokat a Balcsin, holnap pedig pihizz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ha már ennyire király és ügyes kislány voltál, hogy csomó jutalékot összeszedtél, akkor igazán megérdemled (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De ugye nem pénteken mentek Balcsira? Csak mert esőt mondanak meg hideget holnap utánra (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Most láttam az időjárás jelentésben. Az egeres szori cuki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Imádom <3 Kis furmányos ugrálózsák (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Videoról jut eszembe, remélem Edó nem haragszik, amiért a közös riszálásunkat feltettem a Tubusra. Nővérem így meg tudta nézni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És Loli nem is voltunk cikik, mert tudtuk a szöveget... félig (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2010.07. 28. - 19:22:12
Létrehozva:
|
|
|
Usi, íme XDDD
http://www.facebook.com/video/video.php?v=132247830150011 Trixxem, drága, imádom a kalapos képünket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 28. - 19:22:24
Létrehozva:
|
|
|
izé, csajok, hol van az a vidi? mer én csak azt láttam arrafelé, ami az eredeti Emil Rulez (amit Lola linkelt nekem) - bár még nem tudtam megnézni - azt nem láttam, amin kettecskén törtök énekesi babérokra... (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Nézz fel Goga adatlapján a Videok fül alá, ott ez az egy szem vidi van csak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vagy megtalálod még Lola és az én adatlapomon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 28. - 19:36:05
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Megvolt a meghallgatás. Tényleg nagyon jó fej a rendőr srác. Képzeljétek ma hoz nekem egy nyomtatványt (házhoz!) ilyen áldozatok egyesületéhez, azon elsírhatom a bánatom és lehet megtérítik a bicóm árát. Milyen rendes már! Szóval pirospont a rendőrségnek. Lola, jó pihizést holnapra, utána pedig jó hétvégét a Balcsira. Én is kivi vagyok, mit hoznak ki a Feróból. Jaj Angie a közös riszálásotok! Az csúcs volt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Egy kis sztori: A Mode-os postásunk szabira megy. Ma hozta el a helyettesét, betanítja a körzetre. Mutatja neki hogy így és így... majd megkérdezi tőle: Na és a Depeche-t szereted? Mert ide csak akkor jöhetsz! Áááá behaltam neki, olyan jó fej. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 28. - 19:38:54
Létrehozva:
|
|
|
csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) eső (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) még jövő hétre is mondják (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) több napja nem voltam visszaolvasni nincs időm eső nekem mindig erről a depeche mode little 15 ugrik be (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) imádom azt a klippet csodaszép usi nekem se bírja senki hallgatni a recoil-t nekem is neki kellett futni többször de valicska bírja ja nem tudom ti hogy vagytok vele sokszor visszagondolok az edókánk rendezte hvégére (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) trixx babe ilyen esőben remélem nem ázol el a munkahelyedre érve bicajozás közben (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) csövike & puszika mkinek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és neked is edó babe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Jantarr! Nagyon eltűntél, mizu van? Imádom a Recoilt, csak hangulat kell hozzá, hogy az ember hallgassa. Szerintem. Mondjuk van pár szám, ami azért annyira nem hangulat függő és simán bármikor meg tudom hallgatni. Ilyen az Allelujah, a Faith Healer, a Breath Controll, 1, 2, Controll Freak, Prey, Jezabel... vagy pl. az egész Bloodline album! |
|
|
|
2010.07. 28. - 19:41:04
Létrehozva:
|
|
|
Trixx: jajjj de édes a Mode-os postás!!! XD és mit válaszolt a helyettese? XD
ja és nektek is majd jó Balcsizást meg romantikázást! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nah, ugye hogy vannak értelmes, jó fej emberek is a rendőrségnél! utálom, mikor mindet lebunkózzák - engem apum miatt érint ez a téma érzékenyebben, mert ugye huszoniksz évig vízi rendőr volt. Lola: jaja, én is azt hallottam hogy most hétvégén is eső meg hüvi lesz ((IMG:style_emoticons/default/wub.gif) ) - bocsi! és köszi a vidit! majd ma megnézem vmikor, csak már be akarom fejezni a malackodós novit (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.07. 28. - 19:41:17
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Megvolt a meghallgatás. Tényleg nagyon jó fej a rendőr srác. Képzeljétek ma hoz nekem egy nyomtatványt (házhoz!) ilyen áldozatok egyesületéhez, azon elsírhatom a bánatom és lehet megtérítik a bicóm árát. Milyen rendes már! Szóval pirospont a rendőrségnek. Lola, jó pihizést holnapra, utána pedig jó hétvégét a Balcsira. Én is kivi vagyok, mit hoznak ki a Feróból. Jaj Angie a közös riszálásotok! Az csúcs volt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Egy kis sztori: A Mode-os postásunk szabira megy. Ma hozta el a helyettesét, betanítja a körzetre. Mutatja neki hogy így és így... majd megkérdezi tőle: Na és a Depeche-t szereted? Mert ide csak akkor jöhetsz! Áááá behaltam neki, olyan jó fej. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szia Trixx! Ez tényleg jó, mármint hogy ilyen rendes a rendőrség felétek. Nekem/nekünk itt csak rossz tapasztalataink vannak, de hisz tudjátok miért. Egyszerűen borzalmas lassú az ügyintézés és még csak nem is bánnak normálisan az emberrel. Nagy mákotok van! Ebből is látszik, hogy vidék és a főváros tűz és víz, legalábbis ami az emberek mentalitását illeti. Háhá, jó fej a postásotok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 28. - 19:52:45
Létrehozva:
|
|
|
Trixx: jajjj de édes a Mode-os postás!!! XD és mit válaszolt a helyettese? XD ja és nektek is majd jó Balcsizást meg romantikázást! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nah, ugye hogy vannak értelmes, jó fej emberek is a rendőrségnél! utálom, mikor mindet lebunkózzák - engem apum miatt érint ez a téma érzékenyebben, mert ugye huszoniksz évig vízi rendőr volt. Lola: jaja, én is azt hallottam hogy most hétvégén is eső meg hüvi lesz ((IMG:style_emoticons/default/wub.gif) ) - bocsi! és köszi a vidit! majd ma megnézem vmikor, csak már be akarom fejezni a malackodós novit (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ugye? Jó fej nagyon. A helyettes azt mondta hogy meghallgatja. Én meg erre: oké, nekem ennyi elég. De azért a postásunk még annyit mondott neki, hogy nehogy merjen rosszat szólni a Mode-ra, mert nyakonvágás lesz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Köszi, bizti jó lesz a Balcsi, csak az idő is kafa legyen. Majd a hideget átküldöm hozzád: (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Persze hogy vannak rendes rendőrök. Épp most csöngettett az 'enyém' hozta a papírokat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Majd a jövö héten bemegyek aztán intézek valami. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie, az is nagyon igaz amit te írtál, vidéken sokkal emberségesebbek, segítőkészebbek az emberek, pl a rendőrök is. Pont erről olvastam tegnap egy nagyon jó cikket, összehasonlították a főrvárosi és a vidéki életet. Nagyon sok érdekes dolog volt benne. Pl a pestiek átlagosan 2,1 évvel tovább élnek mint a vidékiek. Ezt nem is gondoltam volna. |
|
|
|
![]() ![]() |