![]() ![]() |
2010.07. 28. - 20:03:45
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Na jó éjt drágák, elteszem magam holnapra. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.07. 28. - 20:27:47
Létrehozva:
|
|
|
Trixx: na igen, nekem is nagy meglepetés volt, hogy pl. az alföldi embereknek mennyire más a mentalitásuk mikor leköltöztem Szegedre...
jóccakát neked! |
|
|
|
2010.07. 28. - 20:47:20
Létrehozva:
|
|
|
ja! Edó, Angie: közben már elment az utcsó Placi-adag is. több nem lesz egyelőre (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
2010.07. 29. - 05:18:55
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt!
Trixx, tök igaz ezek szerint, amit észrevettem. Nálunk is sok a vidéki és észrevehető hogy ki az és ki nem az. Furcsa azért, hogy a "pestiek" lassan külön kaszt lesz. Különben a rendőrökkel nincsen bajom, csak most negatív tapasztalat ért ezen a téren... és ebből vontam le következtetést. Tuti jó időtök lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Majd kérvényezem! Usi, megjött az utolsó Placi is. Tegnap este belehallgattam, elég jók, bár van olyan, ami így első hallásra nem tetszett (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) |
|
|
|
2010.07. 29. - 06:23:18
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt.
Trixx örülök,hogy kellemes tapasztalataid lettek a rendőrséggel kapcsolatban tegnap. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mindenkinek szép napot. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 29. - 07:03:47
Létrehozva:
|
|
|
Jó Reggelt! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Milyen jól mondod Angie, küldön pesti kaszt. De tényleg. Nagyon is észrevehető. Usi: igen mások vagyunk lenn az Alföld tengersík vidékin (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , remélem jó értelemben. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De gondold el milyen mások lesznek az emberek mikor megyünk a Yale-re (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vicus neked is szép napot. Jaj most olyan jó kedvem van, iszom a kávét és közben vigyorgok. Nincs küldönösebb oka, így ébredtem. Süni: INTEGETEK!!!! Helló! Csütörtök van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 29. - 07:11:02
Létrehozva:
|
|
|
Jó Reggelt! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Milyen jól mondod Angie, küldön pesti kaszt. De tényleg. Nagyon is észrevehető. Usi: igen mások vagyunk lenn az Alföld tengersík vidékin (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , remélem jó értelemben. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De gondold el milyen mások lesznek az emberek mikor megyünk a Yale-re (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vicus neked is szép napot. Jaj most olyan jó kedvem van, iszom a kávét és közben vigyorgok. Nincs küldönösebb oka, így ébredtem. Süni: INTEGETEK!!!! Helló! Csütörtök van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Köszi. Az a jó ha jó kedved van. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 29. - 07:37:18
Létrehozva:
|
|
|
reggelt!
Angie: jaj és akkor még el se küldtem az olyan instrumentális Placikat, amiktől az én hajam is égnek állt (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) van pár gyengébb, de vannak jók is, ahogy mondod! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Amúgy meg szerintem mindig is létezett a "pesti kaszt". Másképp élnek, máshoz vannak hozzászokva. szerintem. Trixx: igen, jó értelemben mondtam a másságot az Alföldön pl. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és hát igen... a Yale-re fel kell készíteni magunkat! XD Na folytatom a tegnap befejezett novellám fordítását, hogy jól kinyírhassalak titeket! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.07. 29. - 08:15:12
Létrehozva:
|
|
|
Jó Reggelt! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Milyen jól mondod Angie, küldön pesti kaszt. De tényleg. Nagyon is észrevehető. Szia Trixx! Jaja, totál észre lehet venni a különbséget. Sajnos általában a negatívakat... reggelt! Angie: jaj és akkor még el se küldtem az olyan instrumentális Placikat, amiktől az én hajam is égnek állt (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) van pár gyengébb, de vannak jók is, ahogy mondod! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Amúgy meg szerintem mindig is létezett a "pesti kaszt". Másképp élnek, máshoz vannak hozzászokva. szerintem. Trixx: igen, jó értelemben mondtam a másságot az Alföldön pl. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és hát igen... a Yale-re fel kell készíteni magunkat! XD Na folytatom a tegnap befejezett novellám fordítását, hogy jól kinyírhassalak titeket! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Szia! Instrumentálishoz nagyon hangulat kell (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Azokat nem lehet csak úgy meghallgatni, hogy benyomom és szóljon ezerrel. Szerintem. Nálam ezek koncentrációt igényelnek. Azért várom őket, majd egyben végig hallgatom, de tegnap csak néhány számig jutottam, valahogy nem voltam Placi hallgatós hangulatban. Várom a novit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 29. - 08:37:52
Létrehozva:
|
|
|
kukucs (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
jeeeeeeeeeeeee nem kellett ma dolgozni mennem! itthon hepázok ma, bjútifitnessz napot tartok, gyantázás, szemöldökszedés, manikűr-pedikűr satöbbi lesz a program (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) úgyhogy ma kommunikáljatok velem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mert bazira ráérek |
|
|
|
2010.07. 29. - 08:53:11
Létrehozva:
|
|
|
kukucs (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jeeeeeeeeeeeee nem kellett ma dolgozni mennem! itthon hepázok ma, bjútifitnessz napot tartok, gyantázás, szemöldökszedés, manikűr-pedikűr satöbbi lesz a program (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) úgyhogy ma kommunikáljatok velem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mert bazira ráérek Jó szépülést! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nekem is van jó hírem: Angyalka MR-je negatív lett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 29. - 09:01:52
Létrehozva:
|
|
|
Jó szépülést! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nekem is van jó hírem: Angyalka MR-je negatív lett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) helyes! jipikajeeeeeeeeee!!! örülünk neki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) puszit a pasinak |
|
|
|
2010.07. 29. - 09:10:32
Létrehozva:
|
|
|
kukucs (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jeeeeeeeeeeeee nem kellett ma dolgozni mennem! itthon hepázok ma, bjútifitnessz napot tartok, gyantázás, szemöldökszedés, manikűr-pedikűr satöbbi lesz a program (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) úgyhogy ma kommunikáljatok velem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mert bazira ráérek Szió!!!!!! Fú de jó neked! Én is én is haza akarok menni. Bjuti meg minden, áhám készülsz a Balcsira, hogy a legjobb formádat hozd? Helyes ügyes kislány. Én meg ma megye IPL-re, utána veszek valamit Judit barátnőmnek, mert holnap van a névnapja. Valami kis ékszerre gondoltam, szereti a színes bizsukat (én is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) aztán veszek neki valami szépet. |
|
|
|
2010.07. 29. - 09:13:51
Létrehozva:
|
|
|
helyes! jipikajeeeeeeeeee!!! örülünk neki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) puszit a pasinak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Majd átadom neki, ha tudunk rendesen beszélni, mert csak kb. 30 másodpercben eldarálta ezt a hírt és le is tette, mert loholt a Honvéd Kórházba. Még van pár vizsgálata. |
|
|
|
2010.07. 29. - 09:14:06
Létrehozva:
|
|
|
Angie: JUHHHÉÉÉÉÉÉ!!!!!! Látod, látod, hogy drukkoltunk az Angyalkádnak!!!! sok puszi neki!!!! gondolom örül mint majom a farkának!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.07. 29. - 09:16:44
Létrehozva:
|
|
|
Szió!!!!!! Fú de jó neked! Én is én is haza akarok menni. Bjuti meg minden, áhám készülsz a Balcsira, hogy a legjobb formádat hozd? Helyes ügyes kislány. Én meg ma megye IPL-re, utána veszek valamit Judit barátnőmnek, mert holnap van a névnapja. Valami kis ékszerre gondoltam, szereti a színes bizsukat (én is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) aztán veszek neki valami szépet. Én nem akarok hazamenni, ez itt most a nyugalom szigete (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mindjárt rögzítem a számlákat! Most olyan korán jár a helyettesítő postás, hogy már 9-kor itt van a cucc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Jó vásárlást délutánra. Ékszer mindig klassz ajándék (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 29. - 09:17:36
Létrehozva:
|
|
|
Jó szépülést! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nekem is van jó hírem: Angyalka MR-je negatív lett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hurráááááááááááá! Nagyon örülök, végre jó hírek is érkeznek Angyalkádnak!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 29. - 09:19:41
Létrehozva:
|
|
|
Angie: JUHHHÉÉÉÉÉÉ!!!!!! Látod, látod, hogy drukkoltunk az Angyalkádnak!!!! sok puszi neki!!!! gondolom örül mint majom a farkának!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen, csak nem volt ideje kifejteni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hurráááááááááááá! Nagyon örülök, végre jó hírek is érkeznek Angyalkádnak!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igen, ez jó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Csak tudnánk már normálisan beszélni... elfoglaltabb mint, amikor dolgozik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Komolyan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 29. - 09:21:07
Létrehozva:
|
|
|
Én nem akarok hazamenni, ez itt most a nyugalom szigete (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mindjárt rögzítem a számlákat! Most olyan korán jár a helyettesítő postás, hogy már 9-kor itt van a cucc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Jó vásárlást délutánra. Ékszer mindig klassz ajándék (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kisütött a napocska! Szuper!!!!!! He-he akkor mindkettőnknél helyettesítő postás van. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Köszi. Remélem magamnak nem látok meg semmit, mert eléggé hó vége van és nem kellene költenem. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Csak nehezen tudok ellenállni a dágaszágoknak... |
|
|
|
2010.07. 29. - 09:32:58
Létrehozva:
|
|
|
Angie: majd sikerül egy normális duma is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) most a legfontosabb, hogy jók lettek a leletek!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Trixx: itt már reggel óta azúrkék ég van néhány bárányfelhővel + széllökések meg napocska. még ezzel az idővel is teljesen jóban vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |