2400 Oldal V  « < 2115 2116 2117 2118 2119 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
name
post 2010.07. 29. - 09:42:48
Létrehozva: #42321

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.07. 29. - 10:19:41) *
Igen, csak nem volt ideje kifejteni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Igen, ez jó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Csak tudnánk már normálisan beszélni... elfoglaltabb mint, amikor dolgozik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Komolyan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Akkor mondd neki hogy irgum-burgum szakítson rád is időt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ha már te vagy a Tündérkéje (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 29. - 09:47:14
Létrehozva: #42322

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.07. 29. - 10:21:07) *
Kisütött a napocska! Szuper!!!!!!

He-he akkor mindkettőnknél helyettesítő postás van. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Köszi. Remélem magamnak nem látok meg semmit, mert eléggé hó vége van és nem kellene költenem. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Csak nehezen tudok ellenállni a dágaszágoknak...

Itt süt reggel óta és olyan szép kék az ég (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Wow! És fúj a szél, majd megyek a Postára és kiszellőztetem a fejem ebben a friss időben, a frankó kőbányai levegőn (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ne vegyél semmit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nekem most majd lesz egy nagyobb pénzem a jövő héten, Vaterán eladtam egy csomó cuccot és hétfőn talizom a sráccal, kb. 15 ezer forintot fogok kapni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Useless-girl @ 2010.07. 29. - 10:32:58) *
Angie: majd sikerül egy normális duma is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) most a legfontosabb, hogy jók lettek a leletek!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jaja, csak hát nagyon el van havazva, tegnap este is hívtam aztán nem tudtunk beszélni, mert FS hívását várta, utána meg mentek hozzá a gyerekek és a barátnője, ezért hívott ma reggel. Csak már majdnem beért a kórházba és ezért csak ennyit mondott. Elvileg délután nyugiba lesz, és ha hazaér majd hív (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na kivi leszek valóban csörget e majd (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 29. - 09:55:14
Létrehozva: #42323

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.07. 29. - 10:42:48) *
Akkor mondd neki hogy irgum-burgum szakítson rád is időt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ha már te vagy a Tündérkéje (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Így van, hiányzik az Angyalom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Elhanyagolt (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Brühühü...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.07. 29. - 10:45:51
Létrehozva: #42324

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.07. 29. - 09:53:11) *
Jó szépülést! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Nekem is van jó hírem: Angyalka MR-je negatív lett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hát ez tényleg nagyon jó hír. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 29. - 10:53:18
Létrehozva: #42325

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.07. 29. - 11:45:51) *
Hát ez tényleg nagyon jó hír. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jaja, jó is lett a kedvem tőle (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 29. - 18:04:08
Létrehozva: #42326

devotee

Mi ez a pangás? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

Süni, te mostanában only read üzemmódban működsz? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.07. 29. - 18:17:58
Létrehozva: #42327

devotee

Halihó!
Sünikém legalább integess már egyet! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Elfárad a szemed az olvasásban. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Angie: jelentem nem vettem magamnak semmit. Már épp elcsábultam volna egy szép nyakláncra, már fel is próbáltam, aztán eszembe jutottál: "ne vegyél semmit" és visszaraktam. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ügyi vagyok?
Juditnak meg kiválasztottam egy szép karkötőt, meg vettem egy tábla csokit is, hátha hozza magával a kislányát is.

Az IPL nagyon jól ment, azt monta a Piroska, 6 kezelés elég is lesz, utána mehetünk a combomra. Ez kb október lesz, és épp akkorra a doktornő új akciót hírdet: a 6 alkalmas bérletből annyi százalék kedvezményt kapsz, ahány éves vagy. Ugye milyen szuper? Harmadárért csináltatom juhéééééj. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.07. 29. - 18:40:50
Létrehozva: #42328

devotee

Trixx: ügyes vagy!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és micsoda akció!!!!!!!!!!!!!!!!! mekkora mázlista vagy!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.07. 29. - 18:48:09
Létrehozva: #42329

devotee

Sziasztok Lányok!!!

Mostanában nem sok időm van írogatni,sajna (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Vettem egy motort és annak nyomom,illetve húzom mostanában! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
De,azért mindennap benézek,olvasgatlak benneteket egy kicsit!Szomorúan vettem tudomásul,hogy senki se jön a táborba!!!!? (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Csak én!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Akkor kivel fogom magam jól érezni???He??? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azé az elején még nem erről volt szó!!Na,de mindegy is!!!

Trixxikém drága!!!Én attól függetlenül,hogy itt előre nem beszéljük meg,szoktam ám integetni!Oda-vissza! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 29. - 18:49:34
Létrehozva: #42330

devotee

Trix, nagyon ügyi vagy! Önmegtartóztatás nagyon jó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ezt Usi is tudja bizonyítani, mert sem a Mediában sem a Metro-Nómban nem vettem semmit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pedig a Mediában két dvd és egy cd is járt a kezemben, de egyiket sem vettem meg végül. Ügyi vagyok? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Biztos szép ajándékot vettél, és majd tetszik Juditnak is! A csoki meg kiváló a kislánynak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.07. 29. - 18:54:16
Létrehozva: #42331

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.07. 29. - 19:40:50) *
Trixx: ügyes vagy!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és micsoda akció!!!!!!!!!!!!!!!!! mekkora mázlista vagy!!!!

Ja-ja úgy örültem mint majom a farkának. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Rámfért ez a kis mázli, a bicajt úgy is kétszer fizettem....
Fú de ezt a mostanit annyira imádom. Lehete egy biciklibe szerelmes az ember lánya? Mert én imádom. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
He-he tiszta dinka vagyok, egy-egy tárgyba bele tudok szerelmesedni rendesen. Na ezért van vagy ... hát jó sok cipőm, meg kabátom...

Usi akkor most vége van a diktálós melónak? Lesz valami még a nyáron?

Idézet (szuhaisüni @ 2010.07. 29. - 19:48:09) *
Sziasztok Lányok!!!

Mostanában nem sok időm van írogatni,sajna (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Vettem egy motort és annak nyomom,illetve húzom mostanában! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
De,azért mindennap benézek,olvasgatlak benneteket egy kicsit!Szomorúan vettem tudomásul,hogy senki se jön a táborba!!!!? (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Csak én!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Akkor kivel fogom magam jól érezni???He??? Azé az elején még nem erről volt szó!!Na,de mindegy is!!!

Trixxikém drága!!!Én attól függetlenül,hogy itt előre nem beszéljük meg,szoktam ám integetni!Oda-vissza! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)

Szííííííííííííííííja!

Na vettél egy motort? Gratula! Milyet? És még nem raktál be ide róla fotót? Kell egy pofon? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Akkor jó motorozást neked, nyomjad meg húzzad. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Örülök hogy szoktál integetni. Csötörtökönként én is, mindig. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.07. 29. - 18:55:29
Létrehozva: #42332

devotee

Jéééé itt a Niki is!!A kis bökdösős!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Visszaböktelek ám!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 29. - 18:56:04
Létrehozva: #42333

devotee

Idézet (szuhaisüni @ 2010.07. 29. - 19:48:09) *
Sziasztok Lányok!!!

De,azért mindennap benézek,olvasgatlak benneteket egy kicsit!Szomorúan vettem tudomásul,hogy senki se jön a táborba!!!!? (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Csak én!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Akkor kivel fogom magam jól érezni???He??? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azé az elején még nem erről volt szó!!Na,de mindegy is!!!

Szia Süni!!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAA, milyen motort vettél? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nekem az egyik kollégám még tavasszal megígérte, hogy elvisz motorozni a Ducattiján, de hát ez még mindig nem jött össze (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Sajna nekem teljesen elment a kedvem ettől a tábortól... Ott lesz viszont Judy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.07. 29. - 18:56:29
Létrehozva: #42334

devotee

Üdv mindenkinek!

Sünci, hehe mit bökdösőő?! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hamar leléptél, írtam.

Ha-ha szegény Süni egyedül lesz. Én mondjuk nem mondtam biztosra, de aztán már tényleg gondoskodtak is róla, hogy ne is legyen biztos lagziba megyünk. És még kettőbe utána.
Úgy látszik ez a nyár ilyen lagzis nekünk. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Hétvégén indul a foci, vasárnap Siófokon leszünk Anyámékkal este meg meccs lesz, László nézi, így mi is... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.07. 29. - 18:58:50
Létrehozva: #42335

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.07. 29. - 19:54:16) *
Ja-ja úgy örültem mint majom a farkának. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Fú de ezt a mostanit annyira imádom. Lehete egy biciklibe szerelmes az ember lánya? Mert én imádom. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
He-he tiszta dinka vagyok, egy-egy tárgyba bele tudok szerelmesedni rendesen. Na ezért van vagy ... hát jó sok cipőm, meg kabátom...

Nagyon mákod van az IPL akcióval (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Komolyan! Irígyellek! Én a bajszom fogom megcsináltatni, csak majd még megbeszélem Edóval, mert ma elfelejtettem mondani neki mikor hívott (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De hát nálam akadály, hogy csak hétvégén érek rá (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) De remélem elvállal, mert nagyon unom állandóan gyantázni! Edó, ugye elvállalsz? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szia Niki!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Régen jártál erre!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.07. 29. - 18:59:09
Létrehozva: #42336

devotee

Mármint ott S.fokon lesz meccs azt hiszem, vagy Fehérvár? Már nem is tudom, de a lényeg hogy meccset kell nézni! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hehe, amúgy jót röhögtem, mindenki írja, hogy nem megy táborba, úgyse lesz ott senki, hahaha. Szegény Süni, senki vagy. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Jó tudom nem úgy értették a többiek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.07. 29. - 18:59:12
Létrehozva: #42337

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.07. 29. - 19:49:34) *
Trix, nagyon ügyi vagy! Önmegtartóztatás nagyon jó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ezt Usi is tudja bizonyítani, mert sem a Mediában sem a Metro-Nómban nem vettem semmit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pedig a Mediában két dvd és egy cd is járt a kezemben, de egyiket sem vettem meg végül. Ügyi vagyok? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Biztos szép ajándékot vettél, és majd tetszik Juditnak is! A csoki meg kiváló a kislánynak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Igen, ügyi vagy! Főleg hogy két boltban is meg tudtad állni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szerintem szép a karkötő, lila, amit Judit nagyon szeret. He-he bár a csokiból is kérni fog az tuti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Írtad ma, hogy a Vaterán adtál el cuccokat. Mifélét árulgatsz?
Majd én is utána járok ennek, mert a régi notimból még elég sok minden megvan, jó lenne eladni.
Eddig Zolim intézte, de most eléggé megakadt a projekt.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.07. 29. - 19:00:49
Létrehozva: #42338

devotee

Csáó! Ja igen, régen Angie.

Most meg eltűnt a Sünci (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.07. 29. - 19:02:04
Létrehozva: #42339

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.07. 29. - 19:54:16) *

Szííííííííííííííííja!

Na vettél egy motort? Gratula! Milyet? És még nem raktál be ide róla fotót? Kell egy pofon? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Akkor jó motorozást neked, nyomjad meg húzzad. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Örülök hogy szoktál integetni. Csötörtökönként én is, mindig. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Aaaaa nem nagy szám!Egy robogó!125-ös!Majd csinálok róla képet holnap! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)

Pofoooon???Kell hát!!Na,nyomjad!Tartom a jobb orcám!!!Csak előtte felhúzom a bukósisakomat!!!hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.07. 29. - 19:05:27
Létrehozva: #42340

devotee

Szia Niki!
Te lagzijáró. Ezen a nyárom már a harmadik ugye?

Angie megértem hogy zavar, engem is, főleg hogy gyantázás után két nappal eléggé kipattog.
Úgy tudom hogy az arcoddal vigyázni kell, sőt csak télen szabad csinálni, mert nap hatására bebarnulhat. Eléggé érzékeny terület. Na és akkor oda a szép pofikád.
Egyébként már két éve szetettem volna megcsináltatni, csak nem volt rá keret, mindig másra kellett.
Épp ma mutogattam Zolinak hogy milyen, és nagyon örült hogy milyen szép sima leszek majd. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2115 2116 2117 2118 2119 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
132 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (132 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: