![]() ![]() |
2010.07. 29. - 19:08:21
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dehogy tűntem el!!!Itt vagyok vazzzze!!! Illa berek Nádak,erek A motorosok Jó emberek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -szuhaisüni- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 29. - 19:09:20 |
|
|
|
2010.07. 29. - 19:10:37
Létrehozva:
|
|
|
Igen, ügyi vagy! Főleg hogy két boltban is meg tudtad állni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szerintem szép a karkötő, lila, amit Judit nagyon szeret. He-he bár a csokiból is kérni fog az tuti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Írtad ma, hogy a Vaterán adtál el cuccokat. Mifélét árulgatsz? Majd én is utána járok ennek, mert a régi notimból még elég sok minden megvan, jó lenne eladni. Eddig Zolim intézte, de most eléggé megakadt a projekt. YES, mert azért a Metro-Nómban nehezen állja meg az ember a vásárlási kényszert (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Volt ott Placi box, olyan szépségesen szépen nézett ki. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Eléggé csábító volt, annyiba kerül, mint a DM box... elgondolkodtam rajta, hogy jó lenne beszerezni, de a lakás miatt most visszafogom magam, meg a barátnőm - a pénzügyi szakértő - intézett nekem életbiztosítással egybekötött megtakarítási számlát és most már arra is havonta kell fizetnem a 11 ezret... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De tudom, hogy ez nekem később jó lesz!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ékszereket árulok, meg pár dvd-t és cd-t. Szerintem használt notit is simán el lehet adni alkatrésznek, DVD meghajtót, akkumulátort, kábeleket... ha kell segítség majd szólj (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mikor is mentek nyaralni? (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) |
|
|
|
2010.07. 29. - 19:11:26
Létrehozva:
|
|
|
Haha! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Robogó!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az jó! Én is elfogadnám! Ahol nyaraltunk mindenki azzal közlekedett sisak nélkül és nyolcan ráülve (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) éljen a mediterrán életérzés! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 29. - 19:13:04
Létrehozva:
|
|
|
Angie megértem hogy zavar, engem is, főleg hogy gyantázás után két nappal eléggé kipattog. Úgy tudom hogy az arcoddal vigyázni kell, sőt csak télen szabad csinálni, mert nap hatására bebarnulhat. Eléggé érzékeny terület. Na és akkor oda a szép pofikád. Egyébként már két éve szetettem volna megcsináltatni, csak nem volt rá keret, mindig másra kellett. Épp ma mutogattam Zolinak hogy milyen, és nagyon örült hogy milyen szép sima leszek majd. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Köszi az instrukciókat! Majd pontosan kikérdezem Edót erről, meg arról is, hogy mennyibe kerülne. Nekem nem pattogzik ki, az elején volt néhányszor, hogy előjöttek ott a durva pattanások, de már régen nem. Csak nagyon hamar kinő, 2 hetente kellene gyantáztatnom. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
|
2010.07. 29. - 19:13:14
Létrehozva:
|
|
|
Trixx: hajajaj, hogyne lenne még meló! még itt vannak az interjúk, amit itthon gépelhetek be a notiba + augusztusban meg kéne rajzolnom vagy 25 rajzot... szóval nem fogok unatkozni a nyár további részében sem!
Sünci: gratula a robogóhoz! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angie: igen, tanúsítom, ügyi voltál a MM-ban meg a Metro-nómban is (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) juhhhééé! itt nagy villámlós-dörgős-gomolygó fekete felhős-jeges eső van erős széllökésekkel! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) gyönyörű!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.07. 29. - 19:14:11
Létrehozva:
|
|
|
Aaaaa nem nagy szám!Egy robogó!125-ös!Majd csinálok róla képet holnap! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Pofoooon???Kell hát!!Na,nyomjad!Tartom a jobb orcám!!!Csak előtte felhúzom a bukósisakomat!!!hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mi az hogy nem nagy szám? Dehogy nem!!! Oksa várom a képet. Hé bukóban nem lesz jó, még megfájul a kezem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Különben is vigyáznom kell rá, ez a munkaeszközöm, és a sok integetéstől amúgy is meg van erőltetve. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 29. - 19:14:46
Létrehozva:
|
|
|
Usi, egyik nap kinn is esett, pont rád gondoltam!
Nagy vihar jött este, villámlás, gyönyörű volt a tengeren lilás, narancsos, pirosas, tök érdekes, és ahogy visszaverődött a vízre, hú szép volt!!! |
|
|
|
2010.07. 29. - 19:17:43
Létrehozva:
|
|
|
Angie: igen, tanúsítom, ügyi voltál a MM-ban meg a Metro-nómban is (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) juhhhééé! itt nagy villámlós-dörgős-gomolygó fekete felhős-jeges eső van erős széllökésekkel! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) gyönyörű!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Köcce, köcce (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Akkor ennek az előszelét érzem itt? Hullámokban fúj, aztán abbahagyja, majd újrakezdi, de nagy már itt a cúg, be is csukom az ablakot, vagyis nem teljesen csak bukóra. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 29. - 19:19:12
Létrehozva:
|
|
|
Haha! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Robogó!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az jó! Én is elfogadnám! Ahol nyaraltunk mindenki azzal közlekedett sisak nélkül és nyolcan ráülve (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) éljen a mediterrán életérzés! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó ám,nagyon!Már voltunk hosszabb túrán is(kb.100km)Simán előzgettem a kamionokat és a lassabb autósokat!Megy száz fölött,bőven!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehe ez még csak a kezdet!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.07. 29. - 19:20:57
Létrehozva:
|
|
|
Megyek kicsit, megírom a beszámolóm a hétvégéről!
Addig is itt egy állati jó Ákos szám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hudejó ez koncerten!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szívsebész: Keserű vagy, Mint aki nem remél, Mint aki semmitől sem fél, Te korszerű vagy És boldogtalan, A szíved üres És haszontalan. Tőled minden szó elköszön És az örömre bánat jön, Add a szíved, Én megköszönöm! Álmodd, hogy nincs már szerelem, És Te leszel az én emberem, Reméld, hogy segít a józan ész, A szívedért eljön majd a Szívsebész. Éjszaka élsz, álmatlanul, Mint aki semmiből sem tanul, A világ is olyan szívtelen, Hát segítek én, Csak szólj nekem. Ha szeretni sincs időd, Éles pengém lesz a szeretőd, Add a szíved, És megköszönöd! Álmodd, hogy nincs már szerelem, És Te leszel az én emberem, Reméld, hogy segít a józan ész, A szívedért eljön majd a Szívsebész. Álmodd, hogy nincs már szerelem, És Te leszel az én emberem, Reméld, hogy segít a józan ész, A szívedért eljön majd a Szívsebész. Ha a szívedet megkapom, A billentyűin eljátszom a dallamom, Úgy, ahogy én akarom, Csakis úgy, ahogy én akarom! Álmodd, hogy nincs már szerelem, És Te leszel az én emberem, Reméld, hogy segít a józan ész, A szívedért eljön majd a Szívsebész. Álmodd, hogy nincs már szerelem, És Te leszel az én emberem, Reméld, hogy segít a józan ész, A szívedért eljön majd a Szívsebész. Álmodd, hogy nincs már szerelem, És Te leszel az én emberem, Reméld, hogy segít egy jó zenész A dalodért eljön majd a Szívsebész. |
|
|
|
2010.07. 29. - 19:23:08
Létrehozva:
|
|
|
Jó ám,nagyon!Már voltunk hosszabb túrán is(kb.100km)Simán előzgettem a kamionokat és a lassabb autósokat!Megy száz fölött,bőven!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehe ez még csak a kezdet!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Fasza! Csak vigyázz magadra az a lényeg! |
|
|
|
2010.07. 29. - 19:27:12
Létrehozva:
|
|
|
Fasza! Csak vigyázz magadra az a lényeg! Oké Anyu,vigyázok!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mi az hogy nem nagy szám? Dehogy nem!!! Oksa várom a képet. Hé bukóban nem lesz jó, még megfájul a kezem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Különben is vigyáznom kell rá, ez a munkaeszközöm, és a sok integetéstől amúgy is meg van erőltetve. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg mi??? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 29. - 19:33:24
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
De durva volt ez a Love Parade, meg a rendőrhalál. Mindig történik valami, amikor nem vagyunk itthon. Durva durva. Akkor a viszon' látás! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem volt itten sok téma, ahogy olvastam. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) |
|
|
|
2010.07. 29. - 19:34:41
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De durva volt ez a Love Parade, meg a rendőrhalál. Mindig történik valami, amikor nem vagyunk itthon. Durva durva. Akkor a viszon' látás! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem volt itten sok téma, ahogy olvastam. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Iszom látásig! (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) |
|
|
|
2010.07. 29. - 19:38:27
Létrehozva:
|
|
|
Iszom látásig! (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Te Süni kapsz a fejedre! Hehehe! Mikor talizunk, gyere focimeccsre! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.07. 29. - 19:45:58
Létrehozva:
|
|
|
Te Süni kapsz a fejedre! Hehehe! Mikor talizunk, gyere focimeccsre! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Kellene menni!!Gondoltam,hogy holnap lehet elmegyek Fradi meccsre!De még nem biztos!Elég lesz hétvégén kétszer felmenni a Forma-1 miatt is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mi már megint két helyen beszélünk??! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Válaszoltam!!heheheheee |
|
|
|
2010.07. 29. - 19:47:52
Létrehozva:
|
|
|
Most kilépek, mert felidegesített ez a gép, kétszer szállt el a hsz-em, és lassú ez a ....
Inkább megyek fürcsizni. Niki egy hajmosás? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó éjt! |
|
|
|
2010.07. 29. - 19:52:02
Létrehozva:
|
|
|
Most kilépek, mert felidegesített ez a gép, kétszer szállt el a hsz-em, és lassú ez a .... Inkább megyek fürcsizni. Niki egy hajmosás? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó éjt! Heheheee kis ideges!!!Szeretem,ha ideges vagy!!!Jól áll!!!De lehet,hogy jobb,hogy csak így látom!? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Niki elment sétálni! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Én is elteszem magam holnapra!!! Jó éjt Sereg!!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) |
|
|
|
2010.07. 29. - 19:52:38
Létrehozva:
|
|
|
Niki: köszi, hogy gondoltál rám a vihar alatt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Angie: lehet azt a vihart érzed. innen már tovaállt. ja és a kedvenc Massive Attack számod megy (Inertia Creeps)! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 29. - 20:03:14
Létrehozva:
|
|
|
Beszámoló: http://eszterangelus.freeblog.hu/archives/...n__20100723-25/
Hajj, de jó ez a szám Usikám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Meg is hallgatom gyorsan!!! Heheheee kis ideges!!!Szeretem,ha ideges vagy!!!Jól áll!!!De lehet,hogy jobb,hogy csak így látom!? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Niki elment sétálni! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Én is elteszem magam holnapra!!! Jó éjt Sereg!!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Jó éjt Süni!!!! Én nézek még X-aktákat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |