![]() ![]() |
2010.07. 29. - 20:37:35
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
na én kész lettem a mai munkaadagommal és még kommenteltem is Angie-nek (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
most jön még egy kis fordítás, meg rá kéne vennem magam egy zuhanyra is - kissé már hulla vagyok (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.07. 29. - 21:42:54
Létrehozva:
|
|
|
na kukucs
olyan produktív voltam ma, mint az atom! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) végigtakarítottam az egész lakást, jujjj, majdnem kész, holnapra csak a fürdő maradt, meg a hűtőtakarítás, minden szépségesen szép, tittifitti szuperségesen tiaszta, még a kanapét is lemostam, meg mindent, amire elég volt a papírtörlő XD kétszer mostam föl, és most nagyon szép rend is van, elraktam csomó mindent. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és még a szépségnapom is sikeres volt, bár a körmöm még nincs kész, de a szőrtelenítős rész 80%os készültségű (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem 100 mert jött a tulaj, megszerelték a wifit, mostmár ketten két gépről netezünk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) egymás mellett ülve nyomjuk a fb chatet XDDD élvezzük hogy van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szóval ma szuperséges szabadnapom volt, takarítással, zenéléssel, little pleasure-rel (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) meg minden (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jáááááj 10től holnap tessék nekem drukkolni, interjúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú |
|
|
|
2010.07. 29. - 22:01:53
Létrehozva:
|
|
|
hajrá-hajrá! te meg szurkolj, hogy hagyjanak vmit belőlem a szúnyogok - mehetek apámmal gereblyézni megint két telekre :S
|
|
|
|
2010.07. 29. - 22:08:40
Létrehozva:
|
|
|
hajrá akkor majd neked is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
vedd úgy hogy naaaaaagyon picinyke szárnyas vámpírkák, azokat szereted (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 29. - 22:42:46
Létrehozva:
|
|
|
a vámpírokat szeretem - ha humanoid formájuk van XD
de ilyen kis idegesítő szárnyas cuccokat nem csipázom. azoknak nem járulok hozzá, hogy a véremet szíjják! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.07. 29. - 23:51:23
Létrehozva:
|
|
|
Na véééégre kész vagyok a gigamalackodásommal!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Useless-girl - Breathe (magyar) huhuhuh, Siv egyik legújabb háttere meg csemege (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:http://img227.imageshack.us/img227/1232/simplydave00wallx850.jpg) |
|
|
|
2010.07. 30. - 00:27:41
Létrehozva:
|
|
|
Sünci (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Valics, és MArcsi már pénteken mennek a táborba.. én szombaton csatlakozom... Úgyhogy vagyunk egy páran senkik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jóccakát mindenkinek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Milyen kerek a segge.. és széles a csípője (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) husi a háta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Zsó... szép volt... a véleményem elmondtam telefonban.... ide nem írhatom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mindenkinek enjoy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 30. - 00:29:40
Létrehozva:
|
|
|
tenk jú, drága Edó-bogyó! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) örülök, hogy elnyerte tetszésedet!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
és hát ja... széles csípejű és hátú csodatorkú dalosmadarunk.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.07. 30. - 00:30:10
Létrehozva:
|
|
|
Jaaa.... akinek kell a brownie-m receptje... csak az enyémben nem dió van, hanem mogyoró, mert allergiás vagyok rá.. és mindenből a duplája kell, mert az egy tepsi... kb 20 perc alatt kész van.. tényleg jóccak, pusza
http://www.nosalty.hu/brownie_2_recept_1288 |
|
|
|
2010.07. 30. - 05:19:46
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt!
Lola, gondoltam hogy valamit serénykedtél mert nagyon eltűntél és egész nap nem jelentkeztél fel ide (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Azt hittem megint megszökött az egyik egér (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) De ezek szerint csak szimplán előjött belőled a Házi Tündér. Nagyon ügyes vagy. Tegnap este én is takarítottam, felporszívóztam (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) meg kivasaltam két kupac ruhát. Usi, jó ez a háttér, a malackodásod meg asszem majd inkább otthon, egymagamban olvasom végig. Gondolom nem munkahely kompatibilis. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kitartás a mai melóhoz, de elvileg esni fog. Itt nagyon be van borulva, így tudjátok csinálni? Edó, megint átlapoztad a hsz-em szerintem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kösz a brownie receptjét!!! Köszönöm a kommenteket a blogomra!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Majd teszek fel képeket is. |
|
|
|
2010.07. 30. - 06:21:32
Létrehozva:
|
|
|
Szép jó reggelt mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Jaaa.... akinek kell a brownie-m receptje... csak az enyémben nem dió van, hanem mogyoró, mert allergiás vagyok rá.. és mindenből a duplája kell, mert az egy tepsi... kb 20 perc alatt kész van.. tényleg jóccak, pusza http://www.nosalty.hu/brownie_2_recept_1288 ki fogom próbálni ezt a receptet....köszi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 30. - 06:41:28
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt!
Sünci (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Valics, és MArcsi már pénteken mennek a táborba.. én szombaton csatlakozom... Úgyhogy vagyunk egy páran senkik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jóccakát mindenkinek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Milyen kerek a segge.. és széles a csípője (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) husi a háta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Zsó... szép volt... a véleményem elmondtam telefonban.... ide nem írhatom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mindenkinek enjoy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Oké Edóka!!Ez már valami! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 30. - 06:43:41
Létrehozva:
|
|
|
Jó Reggelt! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Sünci te ksi rímfaragó. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lole: girl power. Usi: girl anger a szúnyogoknak. Csatlakozom Angie-hoz, én is inkább otthon olvasom a malacságokat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Persze még a beszámolótokra sem szakítottam időt. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Edó köszi a recepetet. Jaaajjjjj di fini volt. Szolnokon napsütéses reggelre ébredtünk, kellemes szellővel. Hajam besütve, csini ruci felvéve, kígyómintás tűsarkú, napszemcsi, irány a munka, persze bringával. Mostanában arra szoktam rá, hogy énekelek a bicón. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ma a Sister of Night-ot daloltam. He-he csak néztek az emberek, mikor elhúztam mellettük. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Látod Süni nem leszel egyedül. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 30. - 06:50:13
Létrehozva:
|
|
|
Jó Reggelt! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sünci te ksi rímfaragó. Lole: girl power. Usi: girl anger a szúnyogoknak. Csatlakozom Angie-hoz, én is inkább otthon olvasom a malacságokat. Persze még a beszámolótokra sem szakítottam időt. Edó köszi a recepetet. Jaaajjjjj di fini volt. Szolnokon napsütéses reggelre ébredtünk, kellemes szellővel. Hajam besütve, csini ruci felvéve, kígyómintás tűsarkú, napszemcsi, irány a munka, persze bringával. Mostanában arra szoktam rá, hogy énekelek a bicón. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ma a Sister of Night-ot daloltam. He-he csak néztek az emberek, mikor elhúztam mellettük. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Látod Süni nem leszel egyedül. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem én faragtam,úgy láttam egy teherautó hátulján! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Itt is jó idő van!De én a kellemes Sellőt jobban értékelném!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fényképet akarunk!!!!(ÉN) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyébként nem féltem magam attól,hogy unatkoznék a táborban!Elég gyorsan ismerkedek!De az jó,hogy lesz egy-két ismerős! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) |
|
|
|
2010.07. 30. - 06:59:10
Létrehozva:
|
|
|
na kukucs (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
jaaaaajjjjdeizgiiiii jaj nem ám úgy értettem, hogy senki sem jön a táborba, hanem hogy mindenki csak a felére. és akkor az úgy nem az igazi. amúgy meg sztem pénzem se lesz rá. nu mindegy, ez most kimarad. Süni, akartam mondani hogy köszi az illaberekes idézetet, boldogságos tinikoromra emlékeztet, amikor ilyenekre buliztunk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) klassz szám! (báááááááár, nem tudom, szabad-e neked motorosnak becézni magad, az csak egy robogó ha jól értettem, amit motoros körökben szúnyoglárvának csúfolnak (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) na, megyek készülni drukkdrukkdrukk ejj na akkor mégsem ismerted az idézetet. segítek: imádom!!!! http://www.youtube.com/watch?v=zIfHhOIQydY Beatrice: Illa-berek Menj a francba a hülye motoroddal! Ja, bocs! Valamikor kölyök koromban A csattogós lepkét tologattam Jött a postás, egy motorral És a kipufogó füstje megcsapott Beleszagoltam a levegőbe Egy új világ nyílt meg előttem Éreztem végezetem van Mer’ a kipufogó füstje megcsapott Éjjel nappal berregtem Megcsúszott a kuplungom rendesen Brrrr-brrrr, brrrr-brrrr Mer’ a kipufogó füstje megcsapott Illa-berek, nádak-erek A motorosok jó emberek Illa-berek, nádak-erek A motorosok jó emberek Illa-berek, nádak-erek A motorosok jó emberek Illa-berek, nádak-erek A motorosok jó emberek |
|
|
|
2010.07. 30. - 07:04:14
Létrehozva:
|
|
|
na kukucs (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jaaaaajjjjdeizgiiiii jaj nem ám úgy értettem, hogy senki sem jön a táborba, hanem hogy mindenki csak a felére. és akkor az úgy nem az igazi. amúgy meg sztem pénzem se lesz rá. nu mindegy, ez most kimarad. Süni, akartam mondani hogy köszi az illaberekes idézetet, boldogságos tinikoromra emlékeztet, amikor ilyenekre buliztunk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) klassz szám! (báááááááár, nem tudom, szabad-e neked motorosnak becézni magad, az csak egy robogó ha jól értettem, amit motoros körökben szúnyoglárvának csúfolnak (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) na, megyek készülni drukkdrukkdrukk Heheheeee Jó-jó igazad van!De én nem is mondtam,hogy motoros vagyok!De azt igen,hogy ez még csak a kezdet!Lehet,hogy jövőre már nevezhetem magam motorosnak,ha veszek egy nagyobbat?!A Talmácsit is szeretem!És Ő nagy motoros!Sőt,még Talma órám is van! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kezdetnek nem rossz! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) na kukucs (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jaaaaajjjjdeizgiiiii jaj nem ám úgy értettem, hogy senki sem jön a táborba, hanem hogy mindenki csak a felére. és akkor az úgy nem az igazi. amúgy meg sztem pénzem se lesz rá. nu mindegy, ez most kimarad. Süni, akartam mondani hogy köszi az illaberekes idézetet, boldogságos tinikoromra emlékeztet, amikor ilyenekre buliztunk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) klassz szám! (báááááááár, nem tudom, szabad-e neked motorosnak becézni magad, az csak egy robogó ha jól értettem, amit motoros körökben szúnyoglárvának csúfolnak (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) na, megyek készülni drukkdrukkdrukk ejj na akkor mégsem ismerted az idézetet. segítek: imádom!!!! http://www.youtube.com/watch?v=zIfHhOIQydY Beatrice: Illa-berek Menj a francba a hülye motoroddal! Ja, bocs! Valamikor kölyök koromban A csattogós lepkét tologattam Jött a postás, egy motorral És a kipufogó füstje megcsapott Beleszagoltam a levegőbe Egy új világ nyílt meg előttem Éreztem végezetem van Mer’ a kipufogó füstje megcsapott Éjjel nappal berregtem Megcsúszott a kuplungom rendesen Brrrr-brrrr, brrrr-brrrr Mer’ a kipufogó füstje megcsapott Illa-berek, nádak-erek A motorosok jó emberek Illa-berek, nádak-erek A motorosok jó emberek Illa-berek, nádak-erek A motorosok jó emberek Illa-berek, nádak-erek A motorosok jó emberek Hehe Ez jóóóó!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 30. - 07:26:59
Létrehozva:
|
|
|
Nagyon régen hallottam ezt a Beatriche számot (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Trixx, itt be van borulva. Most néztem az Időképen, hogy nyugaton esik, keleten süt, és este megyek a napsütésbe (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) megyek haza!!! Nem vagy semmi azért tűsarkúban bicózni XD Behalok! Nagyon bírlak, hogy ilyen Zöld lettél (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sünikém, te már csatlakoztál a motorosok táborához. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Apropó, mikor lesz akkor nálad az a kerti party? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lola, jó Balatonozást! Ma már lementek? |
|
|
|
2010.07. 30. - 07:52:05
Létrehozva:
|
|
|
reggelt!
huh, egész nagy volt itt a forgalom! itt borult az ég és hűvös van - legalább nem gyulladunk ki a melóban. még kóma. kávét akarok! megyek is csinálni. hát ja, legújabb novellám nem éppen munkahely-kompatibilis XDDDD (ezen nagyon röhögtem! XD) - aztán majd kérek jól véleményeket! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.07. 30. - 07:53:31
Létrehozva:
|
|
|
Na,csináltam képet a motoromról!!
Ange!!Az a baj,hogy az idén nyáron már nem is nagyon van szabad hétvégénk!Végül is az nem is baj! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De majd valahogy,valamikor összehozzuk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)
Csatolt állományok
|
|
|
|
2010.07. 30. - 07:54:00
Létrehozva:
|
|
|
jaja, ma délután megyünk Balcsihoz, elleszünk akkor is, ha esik, de azért nekem legyen egy kis strandidő!
előtte meg megyek, jujjj, drukkoljatok |
|
|
|
![]() ![]() |