![]() ![]() |
2010.07. 30. - 08:05:51
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sziasztok!
Ezt a tumultust (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) úgy kellett sorba állnom, h hozzá tudja szólni a dolgokhoz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie.... Az IPL-re gondoltál? h nem válaszoltam rá? azt láttam, és majd meg is beszéljük, de telefonon.. godoltam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Örülök mindenkinek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sünci... fasza a mocid (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) viszel egy kört? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 30. - 08:12:53
Létrehozva:
|
|
|
Jahhh!Usi rád is gondoltam ám!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Na meg még egy motoros! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Sziasztok! Ezt a tumultust (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) úgy kellett sorba állnom, h hozzá tudja szólni a dolgokhoz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie.... Az IPL-re gondoltál? h nem válaszoltam rá? azt láttam, és majd meg is beszéljük, de telefonon.. godoltam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Örülök mindenkinek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sünci... fasza a mocid (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) viszel egy kört? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Heheheeeee Sorbaállás mi???Ez jó!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szerintem is fasza......Persze,hogy viszlek!Gyere!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csatolt állományok
|
|
|
|
2010.07. 30. - 08:18:59
Létrehozva:
|
|
|
JUHHHÉÉÉÉ nem megyünk telkezni, mert reggel is esett! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
a nap örvendetes híre!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Edó: hehe, ez jó! sorban álllni! XD Süni: angyal vagy a felhős képekért!!!! nagyon jók, te kis happy motoros! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) aztán vigyázz a bogarakkal! XDDD |
|
|
|
2010.07. 30. - 08:51:33
Létrehozva:
|
|
|
JUHHHÉÉÉÉ nem megyünk telkezni, mert reggel is esett! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) a nap örvendetes híre!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Edó: hehe, ez jó! sorban álllni! XD Süni: angyal vagy a felhős képekért!!!! nagyon jók, te kis happy motoros! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) aztán vigyázz a bogarakkal! XDDD Uhhhh a bogarak,jaaa!!! Éppen most voltam a városban(posta,trafik)!És nekem jött egy bogár!Pont szemből!Akkorát koppant a bukómon,hogy még meg is ijedtem!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lehet,hogy nem kellett volna kilencvenöttel menni???!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) |
|
|
|
2010.07. 30. - 09:19:20
Létrehozva:
|
|
|
te bogárgyilkos!!!!!!!!!!!!!!!!! XDDDDD (mondom én, aki Angie-nél egész vérengzésbe kezdett egy termetes példány ellen XD)
|
|
|
|
2010.07. 30. - 09:31:34
Létrehozva:
|
|
|
te bogárgyilkos!!!!!!!!!!!!!!!!! XDDDDD (mondom én, aki Angie-nél egész vérengzésbe kezdett egy termetes példány ellen XD) Hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most tudtam meg!!!Megyek megint Bon-Bon koncertre!!!!Juhéjjjjjjj (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 30. - 09:35:34
Létrehozva:
|
|
|
süni: akkor party time!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jejejeje! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
ja és leesett, hogy Judit nap van, úgyhogy akkor boldog névnapot Lolának!!!! (ha ma ünnepli) ennek örömére csak jól sikerülhet az interjú! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 30. - 10:35:29
Létrehozva:
|
|
|
hehe, Usi, drága vagy, köszi a köszöntést (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ugyan decemberben tartom, de azért édes vagy hogy gondoltál rám, te meg a Telenor XDDD
interjú szerintem nagyon jól ment, szerda körül értesítenek, jónak tűnik a cucc. |
|
|
|
2010.07. 30. - 11:29:11
Létrehozva:
|
|
|
Grat loli az inetrjúhoz... !
|
|
|
|
2010.07. 30. - 16:28:31
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.07. 30. - 16:37:04
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.07. 30. - 16:56:32
Létrehozva:
|
|
|
lehet én voltam az Süni XD én egész nap fenn voltam, csak közben kiléptetett vagy mi - szóval nem írt ki alul míg melóztam - mondjuk most is melózok XD
|
|
|
|
2010.07. 30. - 17:01:57
Létrehozva:
|
|
|
lehet én voltam az Süni XD én egész nap fenn voltam, csak közben kiléptetett vagy mi - szóval nem írt ki alul míg melóztam - mondjuk most is melózok XD De még mindig itt van!! Na mindegy!!! Neked jó munkát!!! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
|
2010.07. 30. - 17:18:41
Létrehozva:
|
|
|
én nem látom soha ezeket a "vendégeket" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) már többször, többen emlegették őket, de nekem sose jelzett. én csak azt látom, ha vki bejelentkezve van itt.
köszi, kicsit most szünetelek a gépelésben, mert már kifolyik a szemem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 30. - 18:27:27
Létrehozva:
|
|
|
Zsö ve... Zsö Vezezsövjá (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.07. 30. - 18:42:26
Létrehozva:
|
|
|
Zsö ve... Zsö Vezezsövjá (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Naaa!!! (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Mit franciázol itt??? (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) |
|
|
|
2010.07. 30. - 18:56:32
Létrehozva:
|
|
|
magyarul (vagy legalább ínglisül) rizsibizizzzé mán itten é! XD
|
|
|
|
2010.07. 30. - 19:09:26
Létrehozva:
|
|
|
Hát ez jó!!!! XD
apum passziánszozik a nagy gépnél, épp megy Ákostól a "Szívsebész", jön a "Úgy, ahogy én akarom, Csakis úgy, ahogy én akarom!" rész a szövegben, Zsófi eltorzítva a hangját énekel, látom apum hátranéz kérdőn... én: - Mi az? Apum: - Mi volt ez? én: - Énekeltem... Apum: - ........... XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD és most röhögőgörcsöm van és mutogatja nekem a kisujját XD |
|
|
|
2010.07. 30. - 20:13:35
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! Ezt a tumultust (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) úgy kellett sorba állnom, h hozzá tudja szólni a dolgokhoz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie.... Az IPL-re gondoltál? h nem válaszoltam rá? azt láttam, és majd meg is beszéljük, de telefonon.. godoltam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Örülök mindenkinek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szia Edó! Oké, majd megbeszéljük telón a részleteket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nemrégen értem haza, mit össze tetvészkedett ez a vonat (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Uhhhh a bogarak,jaaa!!! Éppen most voltam a városban(posta,trafik)!És nekem jött egy bogár!Pont szemből!Akkorát koppant a bukómon,hogy még meg is ijedtem!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lehet,hogy nem kellett volna kilencvenöttel menni???!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Orrgyilkos (IMG:style_emoticons/default/ninja.gif) |
|
|
|
2010.07. 30. - 20:19:52
Létrehozva:
|
|
|
Hát ez jó!!!! XD apum passziánszozik a nagy gépnél, épp megy Ákostól a "Szívsebész", jön a "Úgy, ahogy én akarom, Csakis úgy, ahogy én akarom!" rész a szövegben, Zsófi eltorzítva a hangját énekel, látom apum hátranéz kérdőn... én: - Mi az? Apum: - Mi volt ez? én: - Énekeltem... Apum: - ........... és most röhögőgörcsöm van és mutogatja nekem a kisujját XD Muhaha (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |