![]() ![]() |
2009.12. 10. - 12:27:51
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Angie, végig nyaltad az összes boritékot? hallottál már olyat, hogy nedvesitő szivacs? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tutod, ami használunk az asztalon.. Egyszer én is végig nyaltam nem tudom hány száz boritékot, mire a kollégám odacsapta a szivacsot... szeirntem majdnem megöltem, hogy csak most adta.. pont olyan, mint apám... csináltam a kutyáim sirját, és szila kertet csináltam... kb nem tudom hány mázsa szikla követ hordtam át vödrökkel a szomszédtól, de úgy hogy a lábam már kék-zöld volt ahogy hozzávertem.. mire végeztem, izazdtam mint az igás, és teljesen kivoltam.. erra apám odatolta a talicskát.. na őt is majdnem megettem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igen, de ezek tul. képen öntapadós borítékok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A címzéseket kellett rányalni az öntapadós cédulákról. Kész horror (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 10. - 12:32:46
Létrehozva:
|
|
|
Igen, de ezek tul. képen öntapadós borítékok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A címzéseket kellett rányalni az öntapadós cédulákról. Kész horror (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angie szivesebben nyaltál volna mást hm?....mondjuk fagyit? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nekem mindenféle bögrém van mert gyüjtöm őket. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 10. - 12:35:24
Létrehozva:
|
|
|
Angie szivesebben nyaltál volna mást hm?....mondjuk fagyit? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nekem mindenféle bögrém van mert gyüjtöm őket. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én is gyűjtöm a bögréket, már kiutálnak miatta otthonról. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 10. - 12:35:25
Létrehozva:
|
|
|
Vicus (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) FAgyit...azt lehet .. nem ? És ennek a nőnek férje van.. és mégis mindig éhes röfit játszik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Akkor mit mondjak éééééénnn (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.12. 10. - 12:39:52
Létrehozva:
|
|
|
Vicus (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) FAgyit...azt lehet .. nem ? És ennek a nőnek férje van.. és mégis mindig éhes röfit játszik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Akkor mit mondjak éééééénnn (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Edóka (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csak a pofázmányom jár és nem tudom ezeket a célzásokat kihagyni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én is gyűjtöm a bögréket, már kiutálnak miatta otthonról. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) egy időben szenvedélyesen gyüjtöttem a bögréket aztán ha újat szereztem be kaptam a megjegyzést "minek" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja és a poharakat is gyüjtöm de csak a feliratosakat. |
|
|
|
2009.12. 10. - 12:41:56
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok Csajok! Üdv az új Tagoknak!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Köszi,hogy hiányoltatok!!!Jól esett!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Néha itt voltam,csak annyira olvastalak Benneteket+röhögtem az elhangzottakon,vagyis a leírtakon,hogy még bejelentkezni is elfelejtettem!!!! Angi!Igen!Szétröhögtem az agyam így utólag is Rajtatok!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Köszi a CD-t megkaptuk.Mivel lógok és hogy rendezzük? Én is megyek 30.-án PECSA-ba,úgyhogy én is kérem a teló számokat és még nem tudom hány órakor érek fel/attól függ jön-e a Barim,mert akkor elötte rokonlátogatás is lesz/,de benne vagyok mindenben!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Lola!Csak nehogy Összekeverjenek bennünket,mert nekem is rikító vörös hajam van!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Edóka!Rajtad párszor majd behu...,besza...!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyébbként,ha gyorssal vagy IC-vel mész azok a Keletibe mennek,a személy vonatok érkeznek a Délibe. Vicus!Örülök,hogy a Petra meggyógyult!!!Szívből!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Sajnálom,hogy nem tudsz jönni 30.-án!!!!! Kül.jól emlékeztél!Hétfőn műtik a bal kezemet és azért nem tudtam írni Nektek,mert vizsgálatokra kellett rohangálnom. Capri!Az a kép nagyon BARÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!/amikor Martinos cuccban nyomtad!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Usi nekem is hiányzik!!!Remélem egyszer csak beesik!!!Örülök,hogy jól sikerült a randija!!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Niki!Gratula a nyereményhez!!!Örülök,hogy mégis jössz Te is!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Vörös hajúak rulez!!!XD Na, örülök, h tetszik a kép, de sztem akkor is borzadály XDDD Telszámokat küldjétek szét mindenkinek, mert akkor mindenkinek meglesz XD (Jó érv, mi?XD) Na megyek, mert főzni kell. Majd még jövök, pápá |
|
|
|
2009.12. 10. - 12:47:27
Létrehozva:
|
|
|
Capri jó főzőcskét. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.12. 10. - 12:48:18
Létrehozva:
|
|
|
Capri mindig főz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.12. 10. - 12:49:55
Létrehozva:
|
|
|
Muszály az éhes párját ellátni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) asszonysors ez a neved. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.12. 10. - 12:51:32
Létrehozva:
|
|
|
Üdv a pacsirtáknak, és magunknak a későn jövő baglyoknak is. Ez a múlt éjszaka kész volt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ildi, én is hiányoltalak már, de most pont itt vagy, üdv! Milyen jó, hogy gyűlik a sereg, persze nem véletlen, valahogy sejteni lehetett, ki fog ide beírni, az ilyen fajta bolondokhoz mint mi vagyunk. Persze csak is jó értelembe mondom. Még van egy-két emberem odakintről (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) akik esélyesek a tagságra. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) :D Na pusszancs mindenkinek, én meg nagytakarítok...ugye aki hétvégén dolgozik, az ilyenkor takarít. Közben szól a Mode! Capri főzzél csak, én majd este vacsit, most nem... |
|
|
|
2009.12. 10. - 12:53:14
Létrehozva:
|
|
|
Edóka még mindig ezen az "éhes röfin" röhögök. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nos testalkatilak röfinek tartom magam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.12. 10. - 12:54:39
Létrehozva:
|
|
|
Szasz Niki ! Takarijjá, ezerrel,meg rázd a segged a srácokra (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Edóka még mindig ezen az "éhes röfin" röhögök. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nos testalkatilak röfinek tartom magam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vicus... engem januárban levágnak, mert vágó súlyba kerülök,,, csak a koncertet éljem még meg !!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 10. - 12:56:19
Létrehozva:
|
|
|
Üdv a pacsirtáknak, és magunknak a későn jövő baglyoknak is. Ez a múlt éjszaka kész volt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ildi, én is hiányoltalak már, de most pont itt vagy, üdv! Milyen jó, hogy gyűlik a sereg, persze nem véletlen, valahogy sejteni lehetett, ki fog ide beírni, az ilyen fajta bolondokhoz mint mi vagyunk. Persze csak is jó értelembe mondom. Még van egy-két emberem odakintről (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) akik esélyesek a tagságra. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) :D Na pusszancs mindenkinek, én meg nagytakarítok...ugye aki hétvégén dolgozik, az ilyenkor takarít. Közben szól a Mode! Capri főzzél csak, én majd este vacsit, most nem... Üdv Niki. Tagjelöltem nekem is lenne.Jó takaritást. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 10. - 12:57:43
Létrehozva:
|
|
|
Dave hát (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tudom ám hogy szexi. azér imádom. meg mer varázsló. meg mert a hangja. mag mert... mert... ójaj, szeretetroham közeleg |
|
|
|
2009.12. 10. - 13:00:28
Létrehozva:
|
|
|
Szasz Niki ! Takarijjá, ezerrel,meg rázd a segged a srácokra (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vicus... engem januárban levágnak, mert vágó súlyba kerülök,,, csak a koncertet éljem még meg !!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Edóka nálunk karácsony előtt volt mindig a röfi vágás.Vigyázz lehet,hogy nem várják meg veled sem a januárt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tudom ám hogy szexi. azér imádom. meg mer varázsló. meg mert a hangja. mag mert... mert... ójaj, szeretetroham közeleg Lolacska a szeretet rohamoddal olyan vagy Mode93. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 10. - 13:02:54
Létrehozva:
|
|
|
Olyan drága Martin ezeken a képeken. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.12. 10. - 13:10:35
Létrehozva:
|
|
|
Edóka még mindig ezen az "éhes röfin" röhögök. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nos testalkatilak röfinek tartom magam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jóban leszünk. én úgy mondom magamra, hogy nehézbombázó. baaaromi nehéz bombázó. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) jaaj csajok, olyan jó ebédszünetbe olvasni titeket. stratégiai menedzsment.... húha. nyertél, bár szerintem az én társadalomfilozófiám se gyenge. vörös haj rulez! én ki is találtam, hogy majd úgy megyek koncertre, hogy én leszek a Depeche Mode: felöltözök Dave-nek, belövetem a göndör hajam Martin-osra, és a vörös, na az meg Fletch. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) love babyk jaigen. már megint a nyalogatás, ejnye, gyerekek. csak így tovább valamint ki kér egyedi bögrét? csinálok ám |
|
|
|
2009.12. 10. - 13:13:15
Létrehozva:
|
|
|
jóban leszünk. én úgy mondom magamra, hogy nehézbombázó. baaaromi nehéz bombázó. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) jaaj csajok, olyan jó ebédszünetbe olvasni titeket. stratégiai menedzsment.... húha. nyertél, bár szerintem az én társadalomfilozófiám se gyenge. vörös haj rulez! én ki is találtam, hogy majd úgy megyek koncertre, hogy én leszek a Depeche Mode: felöltözök Dave-nek, belövetem a göndör hajam Martin-osra, és a vörös, na az meg Fletch. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) love babyk jaigen. már megint a nyalogatás, ejnye, gyerekek. csak így tovább valamint ki kér egyedi bögrét? csinálok ám Lola behalok neked. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egy Depeche Mode feliratú bögrét rittyenthetnél nekem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) "baromi nehéz bombázó" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja Ildi megkaptam az üzidet,válaszoltam is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 10. - 13:20:45
Létrehozva:
|
|
|
Edóka tök ari vagy a képen. Nem ilyennek képzeltelek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Amúgy most Jimi Hendrix-et kezdtem elhallgatni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 10. - 13:22:48
Létrehozva:
|
|
|
Edóka tök ari vagy a képen. Nem ilyennek képzeltelek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hol láttad Edóka képét? Én Lolat,Trixx-et és Lénát próbálom elképzelni milyen lehet.A többieket tudom,hogy néznek ki. |
|
|
|
![]() ![]() |