![]() ![]() |
2010.08. 01. - 11:38:57
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
NA UGYE?!?!?!?!?! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kísérteties! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.08. 01. - 11:44:41
Létrehozva:
|
|
|
Gondolom lehült, itt is, de nem olyan nagyon. Éjjel elég volt 1 pléd, és sarkig nyitva volt/van az erkélyajtóm. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jaja, az emberek felvásárolták, mert hát tényleg mutánsak a szúnyogok. Itt is, Lolát majdnem megették, amikor bálunk vendégeskedett júniusban. Kapitális méretűek ezen a nyáron a vérszívók, de gondolom a sok eső miatt is, mert nekik ez kedvez. Pesten meg azért hiánycikk, mert a Balatonnál szúnyoginvázió van és az utolsó kempingező is viszi magával. Hát hiába volt vihar az éjszaka meg azelőtt éjszaka is rendesen meleg van odakint.Szóval nem hűtötte le a levegőt az eső. De mondjuk én nem csak a vihar miatt nem aludtam hanem mert a lányom fetrengett a nyikorgós ágyába ami baromira zavaró mármint a nyikorgás.Szépen kiment az álom a szememből aztán meg kiderült számomra,hogy a Petra nyilván belázasodott(meg taknyos is) és adtam neki gyógyszert aminek vártam,hogy kifejtődjön a hatása nála.Szóval olyan éjszaka 1/2 2-től vagy 1/4 4-ig fent kuruttyoltam.Közben a Petra elaludt vissza mert gondolom a gyógyszertől újra bealudt de én nem lettem álmos ezért elszórakoztattam magam egy kis DM hallgatással. Azt én is hallottam,hogy a szúnyogok egyre agresszívabbak.Fene enné meg őket. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) NA UGYE?!?!?!?!?! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kísérteties! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az.Majdnem felsikkantottam,hogy jaj Dave de aztán kiderült,hogy még sem ő. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Usi válaszoltam az oldaladon. akkor jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jah igen, én is észrevettem két-három napja h megújult a google képkereső - nekem se tetszik annyira. egy pozitívum: nem kell annyit lapozgatni. de amúgy macerás. megújult?na majd megnézem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.08. 01. - 14:17:57
Létrehozva:
|
|
|
oké vica, válaszoltam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.08. 01. - 14:37:21
Létrehozva:
|
|
|
Fincsi, fincsi képek (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
|
2010.08. 01. - 14:43:54
Létrehozva:
|
|
|
azokkk hát! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) purrrogok itt mint egy jóllakott macska XDDDD
|
|
|
|
2010.08. 01. - 14:52:12
Létrehozva:
|
|
|
Dorombolj csak cicmic! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ilyen képek láttán....
Most olvastam a beszámolóitokat a MYM-es hétvégéről. Nagyon jók lettek, igazán élvezettel olvastam. Klassz kis hétvége volt, jó programokkal, jó társasággal, csíptem volna én is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ja és MÁKOS GUBÁT AKAROK! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 01. - 16:54:48
Létrehozva:
|
|
|
Trixx: yaaay! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) örülök, hogy tetszettek a beszámolóink! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) valóban jó kis hétvége volt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
a mákot meg nem szeretem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.08. 01. - 16:54:54
Létrehozva:
|
|
|
oké vica, válaszoltam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.08. 01. - 20:16:02
Létrehozva:
|
|
|
Halihó!
Végül is nem azzal a vonattal jöttem, amit mondtam, hanem a tetű Pannonivával, de most lázadtam, mert megint nem volt klíma... fogtam magam és átmentem az első osztályra, ahol viszont volt (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Beültem egy kupéba és a MÁV bekaphatja!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Különben az első osztályon is már a folyosón ültek az emberek a csomagokkal, gyerekkel, mindennel... Na, ezért Balkán ez az ország többek között. És mikor reklamál az ember a kalauznak az azt mondja, hogy úgysem kapjuk vissza a jegy árát ha reklamálunk... Mi van? Nyasgem! Legalább olcsóbban utaztam az elsőn (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Húúúú, de jó képek Usi. Fincsik... Közben láttam, hogy Ina is tett még fel képeket a közös hétvégéről, de majd írok neki is és Gogának is üzit, hogy küldjék már el mélben a fotókat és megpróbálok csinálni egy fotóalbum DVD-t (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na mit szóltok? Csak még erre a kis notira fel kell telepítenem a videoszerkesztő programot. Remélem fut majd Win 7 alatt. Trixx, igen, nagyon jó volt az a hétvége is, meg a tatabányai is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A beszámolómba meg majd még szúrok be képeket, csak nem jutottam el egyelőre odáig. Ja és MÁKOS GUBÁT AKAROK! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Finom volt a Guba (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 01. - 20:24:53
Létrehozva:
|
|
|
Angie: hát pofám leszakad, de már meg se lepődök a MÁV-on. csoda hogy nem küldtek vissza a katlanba!
én benne vagyok a fotóalbumos dvd-ben! jó ötlet! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 01. - 20:38:13
Létrehozva:
|
|
|
Na nem csak én voltam ideges, jött utánam a kupé (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) És direkt a folyosón mondtam a kalauznak, hogy milyen már ez, hogy az emberek a folyosón ülnek, egy levegőtlen vagonban, amin nem megy a klíma és még fizetnek is érte. Azt mondta, hogy elromlott. Erre én meg az, hogy érdekes, mindig csak a vasárnapi Pannónián nem jó a légkondi... és erre már nem mondott semmit. Szerintem meglepődött, hogy beszóltam, de hát faxomba, már ez lett volna a harmadik ilyen utam ezzel a fos vonattal... elég türelmes vagyok, de ma már elszakadt a cérna.
Kiri, hogy tetszik az ötletem, csak jussak el a megvalósításig (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Holnap megpróbálom feltelepíteni a videoszerkesztőt, remélem menni fog. |
|
|
|
2010.08. 01. - 20:50:37
Létrehozva:
|
|
|
hajrá, hajrá a szerkesztővel!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
és naná, hogy jól tetted, hogy beszóltál! mindennek van határa! és tényleg jó ha vki hangot is ad nem csak kukán tűrik mindig a dolgokat! |
|
|
|
2010.08. 01. - 20:52:45
Létrehozva:
|
|
|
hajrá, hajrá a szerkesztővel!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és naná, hogy jól tetted, hogy beszóltál! mindennek van határa! és tényleg jó ha vki hangot is ad nem csak kukán tűrik mindig a dolgokat! köszi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sajna a magyar az egy kukán tűrő típus... |
|
|
|
2010.08. 01. - 22:15:32
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.08. 02. - 05:16:01
Létrehozva:
|
|
|
ez tök jól néz ki! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs171.snc4/37908_143004825728434_100000567521816_335041_2432673_n.jpg) Ezt láttam fészbúkon, nagyon beteg (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Jó reggelt!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.08. 02. - 06:19:34
Létrehozva:
|
|
|
az (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) reggelt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.08. 02. - 06:41:16
Létrehozva:
|
|
|
Na nem csak én voltam ideges, jött utánam a kupé (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) És direkt a folyosón mondtam a kalauznak, hogy milyen már ez, hogy az emberek a folyosón ülnek, egy levegőtlen vagonban, amin nem megy a klíma és még fizetnek is érte. Azt mondta, hogy elromlott. Erre én meg az, hogy érdekes, mindig csak a vasárnapi Pannónián nem jó a légkondi... és erre már nem mondott semmit. Szerintem meglepődött, hogy beszóltam, de hát faxomba, már ez lett volna a harmadik ilyen utam ezzel a fos vonattal... elég türelmes vagyok, de ma már elszakadt a cérna. Kiri, hogy tetszik az ötletem, csak jussak el a megvalósításig (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Holnap megpróbálom feltelepíteni a videoszerkesztőt, remélem menni fog. Jó reggelt. Angie jól tetted,hogy szóltál és teljesen igazad volt. Na én meg azt hittem nem ment el az előző válasz és meg egyszer válaszoltam............ A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.08. 02. - 06:42:08 |
|
|
|
2010.08. 02. - 08:31:36
Létrehozva:
|
|
|
Reggelt!
|
|
|
|
2010.08. 02. - 10:25:59
Létrehozva:
|
|
|
Napot...... (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)
A hozzászólást -szuhaisüni- szerkesztette a következő időpontban: 2010.08. 02. - 10:27:52 |
|
|
|
![]() ![]() |