2400 Oldal V  « < 2122 2123 2124 2125 2126 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
---
post 2010.08. 02. - 10:37:31
Létrehozva: #42461

devotee

Na mesélj Sünci, milyen volt a formula? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Láttam a képeket! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Mi Siófokon voltunk egy felhő nem volt, szupi volt.
Ma is jó idő van, de csak pihenjen a bőrünk most...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.08. 02. - 10:46:27
Létrehozva: #42462

devotee

Hú, ennyire jó volt Süni? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Jó-jó nem kell mindent elmondani egyszerre, csak szép sorjában. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.08. 02. - 11:11:38
Létrehozva: #42463

devotee

Én is pont ezt akartam kérdezni.... h milyen volt Sünci! mindig néztem a szurkolókat, hátha látlak.. mikor nem aludtam be (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) egyszerűen mindig elalszom..... legjobb:)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.08. 02. - 11:22:52
Létrehozva: #42464

devotee

Edó,

lehet hogy most egy évre kipihened magad (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Niki @ 2010.08. 02. - 11:37:31) *
Na mesélj Sünci, milyen volt a formula? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Láttam a képeket! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Mi Siófokon voltunk egy felhő nem volt, szupi volt.
Ma is jó idő van, de csak pihenjen a bőrünk most...

Szia Niki!

Na, mégis jó idő volt a Balcsinál? Az időjósok azt mondták, hogy nem volt túl nyárias... de örülök, hogy ha az ellenkezője volt igaz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.08. 02. - 11:31:28
Létrehozva: #42465

devotee

Jólvanna!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Huúúúúú a Formula aaaaz nagyon jó volt!Nem is hittem volna,hogy ennyire hangos!Egymás szavát sem értettük!Állójegyet vettünk,így sem volt rossz,de legközelebb valami jó kis ülőhelyre megyünk!Onnan csak jobban látni!Na meg egy kivetítő elé,mert azé azon több mindent mutatnak!Mi csak egy pár száz méteres szakaszt láttunk be!
Egy szó,mint száz:Nagy élmény volt és legközelebb is elmegyek!Csak egy másik helyre! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jól le van égve mindkettőnknek a feje,mert satyeszt azt nem vittünk! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) De nem baj! (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)

Ja meg szombaton az időmérő után elmentünk az IKEÁ-ba!!!!Jól megkajáltunk kis husigolyókból(nyami-nyami)!!!Aztán vettünk egy könyvespolcot!!! (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) De minek???!!Na mindegy! (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

Úgyhogy szépen lassan megyek és összerakom!!!!!Csak előtte megkeresem a LIVE IN MILAN című dvd-t!Me csak JÓ zenére tudok szerelni!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  042.JPG ( 56.79K ) Letöltések száma: 5

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.08. 02. - 11:50:39
Létrehozva: #42466

devotee

Hahaha! Biztos a párod akarta a polcot, mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mindig kinézünk valamit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Akkor örülök, hogy jó volt?
Mennyi körül vannak egyébként a jegyek?
Én nem igazán szeretem a forma 1-et, de Zoli igen ferraris ő is. Már mondta, hogy elmenne valamikor de eddig sosem tervezte be.

Jaja, be kell a fejet is kenni, vagy sapka az is jó. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Angie, ja szupi volt. Pedig vasárnapra jó időt mondtak mindenhol én úgy láttam az időjárásban. És így is volt.
Mondjuk az átúszás elmaradását sem értem, ennél nem lesz melegebb a víz.
Egyáltalán nem volt hideg, illetve az volt, de frissítően hideg, olyan jólesően.

Mondjuk az is a bajom, hogy én nem értem a szabályokat, meg semmit. Pedig már annyiszor kértem a Zotyát is, hogy mondja el. Bár igaz, hogy elég nehéz a felfogásom néha.
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Na, azt gondolom, hogy marhára hangosak az autók.
De tök jó lehet élőben, vadító motorhangok, mikor beindulnak, az biztos tuti.

Ja, most mikor voltunk moziban, én is láttam a Nicholas C.-es bemutatót, nagyon király a Pain that i'm used to.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.08. 02. - 12:06:07
Létrehozva: #42467

devotee

gyeeeeeeeeeerekek...
mindjárt leírom a hétvégémet, de ezen beszartok:
úgy néz ki:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Dave válik
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.08. 02. - 12:09:34
Létrehozva: #42468

devotee

n is voltam már kint F1-en, de én nem ájultam el tőle.... nekem sokkal jobban bejön otthonról a kanapén... mondom, mindig elalszom,... viszont a hangjuk tényleg nagyon nagy.. én sem hittem el... meg olyan fura szag is van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) főleg... ha nem csak a futamra mész fel... mert akkor még szoktak csinálni palávert... égett gumiszag van olyankor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nekem az volt a legnagyobb bajom, h rettenetesen nagy meleg volt, mikor mentem... de rettenetesen... 40 fok árnyékban.. persze árnéyk sehol... időmérőn szétszúrta a seggem a fű, mert nem vittem pokrócot... nem tudtam éppen ki van lent... ki megy.. milyen az ideje (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) viszont nagyon sok külföldivel megismerkedtem.. őrület milyen figurák vannak.. és őrültek... ez a része nagyon jó volt... csak az a tömeg.. odafelé, és visszafelé is... akkor még nem volt klímás autóm... azt hittem leég rólam a bugyim is.... ha mennék, csakis drága helyre, de oda meg sosem lesz pénzem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) örülök, h neked tetszett Sünci (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Lolicska.. honnan a fakiból veszed ezt? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Még most is mindenki azt mondja majd.. mindegy nekik.... csak boldog legyen... de ha úgy boldog, h válik....... az nem boldogság
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.08. 02. - 12:16:03
Létrehozva: #42469

devotee

na már látom... de érdekes, h sehol máshol nem találtam a neten.. sehol
vagy? nektek van más is?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.08. 02. - 12:40:51
Létrehozva: #42470

devotee

na
nem tudni mi van
nyomozok

hátha csak kamu bulvárfeszság

na
perpill elvileg kamu
oké
megnyugodtam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
most viszont mennem kell, vár Laci, fodrászolunk
pápá
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.08. 02. - 12:51:33
Létrehozva: #42471

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.08. 02. - 13:06:07) *
gyeeeeeeeeeerekek...
mindjárt leírom a hétvégémet, de ezen beszartok:
úgy néz ki:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Dave válik

na ne.......... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)

Idézet (lolacska @ 2010.08. 02. - 13:40:51) *
na
nem tudni mi van
nyomozok

hátha csak kamu bulvárfeszság

na
perpill elvileg kamu
oké
megnyugodtam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
most viszont mennem kell, vár Laci, fodrászolunk
pápá

uh........remélhetőleg kamu
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.08. 02. - 14:40:54
Létrehozva: #42472

devotee

A klíma alkatrész nem jött meg, a héten is szaunázni fogunk. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.08. 02. - 15:34:08
Létrehozva: #42473

devotee

NNNAAAAA!!!

A polc kész!!!Nagyon frankó lett!!Igaz az egész nappaliból el kellett pakolni az elkészítéséhez!!!Nem hittem volna amikor először beraktuk a helyére,hogy ilyen jól fog mutatni!!!Csupaszon elég csúnya!!!(van olyan dolog is ami szép csupaszon hehehihi)
Még ilyen kis fiókokat is vettünk hozzá,bazi drágán,de még az is jól mutat!!Hát igen!!!TI NŐK!!!Nagyon láttok!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Csináltam egy két fotót(mindig mindenről csinálok),ha valakit érdekel,én szívesen........ (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Niki!!!!!Hurrááá!!!Akkor jövőre együtt megyünk!!!!
Nekünk álló jegyünk volt(az utolsó pillanatban már nem volt ülő)sajnos!!!Az úgy volt,hogy ott a helyszínen kiváltottuk a forma1 klub tagságit(5000ft)és így már vehettünk kedvezményes jegyet(5000ft)!Ez végül is egy 3 napos bérlet ami magába foglal egy csütörtöki boxutca látogatást is!!!Úgyhogy ez egy tízes,fejenként!!!De,ha lett volna még ülő jegy,akkor is ugyan ez csak 25000ft-ért,és jobb helyen ülsz!!!!SOKKAL!

Én már most elkezdek gyűjteni,hogy jövőre jobb helyem legyen!!!Ja,meg gyorsabb is leszek!!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)

Na,kb.ennyi!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)

Idézet (Angelus @ 2010.08. 02. - 15:40:54) *
A klíma alkatrész nem jött meg, a héten is szaunázni fogunk. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Holnap már jön a hidegfront!!!Aszongyák!!! (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.08. 02. - 15:44:59
Létrehozva: #42474

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.08. 02. - 13:09:34) *
n is voltam már kint F1-en, de én nem ájultam el tőle.... nekem sokkal jobban bejön otthonról a kanapén... mondom, mindig elalszom,... viszont a hangjuk tényleg nagyon nagy.. én sem hittem el... meg olyan fura szag is van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) főleg... ha nem csak a futamra mész fel... mert akkor még szoktak csinálni palávert... égett gumiszag van olyankor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nekem az volt a legnagyobb bajom, h rettenetesen nagy meleg volt, mikor mentem... de rettenetesen... 40 fok árnyékban.. persze árnéyk sehol... időmérőn szétszúrta a seggem a fű, mert nem vittem pokrócot... nem tudtam éppen ki van lent... ki megy.. milyen az ideje (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) viszont nagyon sok külföldivel megismerkedtem.. őrület milyen figurák vannak.. és őrültek... ez a része nagyon jó volt... csak az a tömeg.. odafelé, és visszafelé is... akkor még nem volt klímás autóm... azt hittem leég rólam a bugyim is.... ha mennék, csakis drága helyre, de oda meg sosem lesz pénzem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) örülök, h neked tetszett Sünci (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Lolicska.. honnan a fakiból veszed ezt? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Még most is mindenki azt mondja majd.. mindegy nekik.... csak boldog legyen... de ha úgy boldog, h válik....... az nem boldogság

Nem volt olyan vészes az álló hely sem!Mondjuk mi vittünk pokrócot,azon jó volt ülni,bár én nem sokat ültem!
Ja én járok arra a környékre így elég jól kiismerem magam a környéken,ezért mi nem nagyon araszolgattunk!Az autópályára(M3)fel sem mentem!Jó,tegnap volt egy kicsi kocsisor,de nem volt probléma!Biztos nem csak én ismerem a kis utakat! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mi már délelőtt 10-kor ott voltunk mind két nap!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Most már,azért van egy két kivetítő is!Úgyhogy,ha jó helyen vagy akkor láthatsz,hallhatsz,érezhetsz mindent!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.08. 02. - 15:49:26
Létrehozva: #42475

devotee

De csak este jön Süni a hűvös és nyugaton kezdődik, úgyhogy ne aggódj.
És nem sokat hűl le!

Írtam kinn. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Most lettem kész egy sütivel, kosárkákkal. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Még ilyet nem is csináltam. Jól néz ki, remélem finom is.

Most meg női kosárlabda válogatott sport1-en.

Na, akkor ez tök jó. Mármint a forma1-es buli. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Küldjél képet a polcról. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Még nekünk is kell rendezgetni.
Kinn a nyaraláson vettünk képet megint. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.08. 02. - 16:01:24
Létrehozva: #42476

devotee

Idézet (Niki @ 2010.08. 02. - 16:49:26) *
De csak este jön Süni a hűvös és nyugaton kezdődik, úgyhogy ne aggódj.
És nem sokat hűl le!

Írtam kinn. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Most lettem kész egy sütivel, kosárkákkal. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Még ilyet nem is csináltam. Jól néz ki, remélem finom is.

Most meg női kosárlabda válogatott sport1-en.

Na, akkor ez tök jó. Mármint a forma1-es buli. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Küldjél képet a polcról. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Még nekünk is kell rendezgetni.
Kinn a nyaraláson vettünk képet megint. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Mi is mindig veszünk valamit!!!Lassan ki fogjuk nőni a házat!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Akkor itt vannak a képek!Ilyen is,olyan is!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  028.JPG ( 54.74K ) Letöltések száma: 7
Mellékelt állomány:  030.JPG ( 58.96K ) Letöltések száma: 10
Mellékelt állomány:  032.JPG ( 60.36K ) Letöltések száma: 9
Mellékelt állomány:  036.JPG ( 56.18K ) Letöltések száma: 8
Mellékelt állomány:  037.JPG ( 54.92K ) Letöltések száma: 6

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.08. 02. - 16:19:19
Létrehozva: #42477

devotee

Hehehe!!!!!!!!

Dave a háttérben tolja! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hú tök király lett! Így bepakolva meg nagyon tuti.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.08. 02. - 17:27:06
Létrehozva: #42478

devotee

Szia Süni de rég láttalak!

Mingyágyün! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.08. 02. - 17:40:30
Létrehozva: #42479

devotee

Idézet (Niki @ 2010.08. 02. - 18:27:06) *
Szia Süni de rég láttalak!

Mingyágyün! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Heheheee

Egyre jobban tetszik ez a PÓC!!!Itt ülök mellette és mindig nézem!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A hozzászólást -szuhaisüni- szerkesztette a következő időpontban: 2010.08. 02. - 17:40:56
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.08. 02. - 17:51:01
Létrehozva: #42480

devotee

He-he csak visszajövök. Időm mint a tenger!
El is hiszem, hogy nézed. Mert tök jó.
Jó venni ilyeneket, még mondom, nekünk is sok minden kell.
A gyerekszobába majd láttam ilyen falmatricákat, vannak jók. Pl. micimackós-sárga.
De amúgy nem tudom, csak van sokféle.

Meg ilyen tök jó lámpák, figurákkal, játékos stb...
Nézegetünk már.

De bénák ezek a magyar csajok, egész végig vezettek, most meg elkúrták. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2122 2123 2124 2125 2126 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
122 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (122 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: