![]() ![]() |
2010.08. 02. - 18:16:31
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hú de jó, most meg férfi magyar válogatott kezdődött!!!
És na, de piszok jól kezdett a Vojvoda Dávid, akivel bevásároltunk, most lecsekkolom a játékát. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De más is van tőlünk, a Zetéből. Várom a dvd-t. Szeptember, de jó! Úgy várom! 1. házassági évforduló, szülinap, ajándékok hehe, és kirándulás, talán mégegyszer egy tengeres hétvége. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 02. - 18:18:44
Létrehozva:
|
|
|
He-he csak visszajövök. Időm mint a tenger! El is hiszem, hogy nézed. Mert tök jó. Jó venni ilyeneket, még mondom, nekünk is sok minden kell. A gyerekszobába majd láttam ilyen falmatricákat, vannak jók. Pl. micimackós-sárga. De amúgy nem tudom, csak van sokféle. Meg ilyen tök jó lámpák, figurákkal, játékos stb... Nézegetünk már. De bénák ezek a magyar csajok, egész végig vezettek, most meg elkúrták. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Óóóóó,ha látnád a mi gyerek szobánkat!!! Vagy láttad már???Asszem ide már raktam ki képet!! Keresd vissza!!hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem kicsit........ |
|
|
|
2010.08. 02. - 18:28:50
Létrehozva:
|
|
|
Jaj ne!!!
Mutasd! Én hogyhogy nem láttam? Ez hiba. |
|
|
|
2010.08. 02. - 18:44:01
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok!
jesszus de hosszú volt ez a nap! egész délelőtt rohangáltunk kocsival apuval mindenfelé (persze végig DM üvöltött (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ), aztán meg kb. 4 órát dekkoltunk a sürgősségin mert papámat bevitték a kórházba és benn is tartják (valszeg epeműtét lesz). na gyerekek, egy tuti biztos: én képtelen lennék kórházban dolgozni, úgyhogy minden elismerésem azoknak, akik igen (igen, Niki neked is nagy respect!!!) mi ez a válásos baromság már megint? hol olvastátok ezt a sületlenséget? |
|
|
|
2010.08. 02. - 18:46:22
Létrehozva:
|
|
|
Jaj ne!!! Mutasd! Én hogyhogy nem láttam? Ez hiba. Engem itt utálni fognak ennyi fénykép miatt!!! Na mindegy!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Ágy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Csatolt állományok
DSC00342.JPG ( 35.92K )
Letöltések száma: 3
DSC00387.JPG ( 41.32K )
Letöltések száma: 4
012.jpg ( 149.78K )
Letöltések száma: 5
014.jpg ( 151.14K )
Letöltések száma: 4 |
|
|
|
2010.08. 02. - 18:48:57
Létrehozva:
|
|
|
süni: nagyon állat az új polc!!!! én is beleszerelmesednék! egyszerű, csini és elegáncsos és még praktikus is! szeretem az ilyen bútorokat. ha egyszer lesz saját lakásom... hajajajajajajjj! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
dehogy fogunk utálni te butus! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mondtam már hogy nagyon szuper a lakásotok nektek is, ugye? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ja és én is mindjárt kiszúrtam a polc mögött nyújtózkodó Gahan Dávidot! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 02. - 18:51:34
Létrehozva:
|
|
|
Vááá! De jó, na igen ilyenre gondoltam, meg az a csík ami megy. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csík, hehe. Tök jó! Itt én is lennék gyerek! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Usi epeműtét? Úh, akkor gondolom fájhatott, meg görcsölhetett neki a hasa, fú. Szegény. De ne aggódj, ez ilyen rutinműtét szerűség. Mármint tudom, a betegnek nem az. Neki rossz. |
|
|
|
2010.08. 02. - 18:52:59
Létrehozva:
|
|
|
süni: nagyon állat az új polc!!!! én is beleszerelmesednék! egyszerű, csini és elegáncsos és még praktikus is! szeretem az ilyen bútorokat. ha egyszer lesz saját lakásom... hajajajajajajjj! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) dehogy fogunk utálni te butus! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mondtam már hogy nagyon szuper a lakásotok nektek is, ugye? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ja és én is mindjárt kiszúrtam a polc mögött nyújtózkodó Gahan Dávidot! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kösziköszi!!! Pedig teljesen véletlenül csináltam úgy a képet!hehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jobbulást a Papának!!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) |
|
|
|
2010.08. 02. - 18:53:10
Létrehozva:
|
|
|
Dehogy utálnak, küldjed.
Én meg küldenék ide be többet is, csak mindig nagy a kép, nem engedi. Pedig olyan szép tájképek is vannak tengerről. De ott van az e-mail is mniko82@gmail.com |
|
|
|
2010.08. 02. - 18:56:37
Létrehozva:
|
|
|
Vááá! De jó, na igen ilyenre gondoltam, meg az a csík ami megy. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csík, hehe. Tök jó! Itt én is lennék gyerek! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Usi epeműtét? Úh, akkor gondolom fájhatott, meg görcsölhetett neki a hasa, fú. Szegény. De ne aggódj, ez ilyen rutinműtét szerűség. Mármint tudom, a betegnek nem az. Neki rossz. Ikejás minden,szinte!!! Szeressük az IKEjÁT!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Gyere gyerek!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 02. - 18:56:43
Létrehozva:
|
|
|
Tök szép a szoba, meg a rózsaszín édes. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Zotyának is tetszik. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 02. - 18:58:03
Létrehozva:
|
|
|
Dehogy utálnak, küldjed. Én meg küldenék ide be többet is, csak mindig nagy a kép, nem engedi. Pedig olyan szép tájképek is vannak tengerről. De ott van az e-mail is mniko82@gmail.com Kb.ennyi van! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.08. 02. - 18:58:45
Létrehozva:
|
|
|
Süni, sajna holnap ugyan olyan meleg lesz, mint ma volt... brrrr.... de mind1, engem még annyira nem zavar, az Andit igen, ő nem bírja, meg még beteg is. Annyira fulladt vasárnap éjjel, hogy az ügyeleten kötött ki, szó szerint majdnem megfulladt az én drága kolléganőm. Így most neki még hideget sem szabad inni, jégkockával kenegetni magát meg tilos! Szóval semmi sincs, ami hűthetné, nagyon szarul van (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A polc jól néz ki, szóval nem volt felesleges vétel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.08. 02. - 19:03:03
Létrehozva:
|
|
|
Jaj miket találtam még!!!
Usiiii!!!!
Csatolt állományok
DSC00463.JPG ( 44.59K )
Letöltések száma: 4
DSC00464.JPG ( 36.2K )
Letöltések száma: 3
DSC00465.JPG ( 33.81K )
Letöltések száma: 3 |
|
|
|
2010.08. 02. - 19:05:09
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok! jesszus de hosszú volt ez a nap! egész délelőtt rohangáltunk kocsival apuval mindenfelé (persze végig DM üvöltött (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ), aztán meg kb. 4 órát dekkoltunk a sürgősségin mert papámat bevitték a kórházba és benn is tartják (valszeg epeműtét lesz). na gyerekek, egy tuti biztos: én képtelen lennék kórházban dolgozni, úgyhogy minden elismerésem azoknak, akik igen (igen, Niki neked is nagy respect!!!) mi ez a válásos baromság már megint? hol olvastátok ezt a sületlenséget? Jobbulást a papádnak. Várom a dvd-t. Szeptember, de jó! Úgy várom! 1. házassági évforduló, szülinap, ajándékok hehe, és kirándulás, talán mégegyszer egy tengeres hétvége. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Niki ez jól hangzik. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Süni, sajna holnap ugyan olyan meleg lesz, mint ma volt... brrrr.... de mind1, engem még annyira nem zavar, az Andit igen, ő nem bírja, meg még beteg is. Annyira fulladt vasárnap éjjel, hogy az ügyeleten kötött ki, szó szerint majdnem megfulladt az én drága kolléganőm. Így most neki még hideget sem szabad inni, jégkockával kenegetni magát meg tilos! Szóval semmi sincs, ami hűthetné, nagyon szarul van (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) A polc jól néz ki, szóval nem volt felesleges vétel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jobbulást Andinak is. |
|
|
|
2010.08. 02. - 19:05:22
Létrehozva:
|
|
|
Süni, sajna holnap ugyan olyan meleg lesz, mint ma volt... brrrr.... de mind1, engem még annyira nem zavar, az Andit igen, ő nem bírja, meg még beteg is. Annyira fulladt vasárnap éjjel, hogy az ügyeleten kötött ki, szó szerint majdnem megfulladt az én drága kolléganőm. Így most neki még hideget sem szabad inni, jégkockával kenegetni magát meg tilos! Szóval semmi sincs, ami hűthetné, nagyon szarul van (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) A polc jól néz ki, szóval nem volt felesleges vétel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ventillátor???Jobb,mint a semmi!!! |
|
|
|
2010.08. 02. - 19:16:25
Létrehozva:
|
|
|
köszi mindenkinek a papa-drukkot! most hívott mama a fejleményekkel: benn tartják vagy 3 napot vagy amíg rendbe rakják az epéjét, de egyelőre nem veszik ki.
süni: wooooooow!!!! eddig ezek a képek a topok nálam azok közül, amiket miattam töltöttél fel felhős témában! csodaszépek!!!! hehe, bocs, kicsit beszipuztam technocolból XDDDD (kreatívkodásom folytatását csak a hiányzó fekete zselés toll hiúsítja meg - no mindegy, majd holnap elugrom venni (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) (IMG:http://fc02.deviantart.net/fs51/i/2009/302/a/0/Martin_Gore_19___depeche_MODE_by_Boa_Morte.jpg) (IMG:http://fc09.deviantart.net/fs50/i/2009/302/d/6/Martin_Gore_23___depeche_MODE_by_Boa_Morte.jpg) |
|
|
|
2010.08. 02. - 19:18:03
Létrehozva:
|
|
|
Usi azt írtad beszipuztál, én meg úgy olvastam, hogy bepukiztál. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
2010.08. 02. - 19:20:41
Létrehozva:
|
|
|
Na megyek aludni!!!
Usi majd figyelem a felhőket! Jó éjt Sereg! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.08. 02. - 19:21:16
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|