![]() ![]() |
2010.08. 02. - 19:21:45
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Usi azt írtad beszipuztál, én meg úgy olvastam, hogy bepukiztál. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Heheheheeee,de lüke vagy!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 02. - 19:26:40
Létrehozva:
|
|
|
jóccak süni! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Niki, te dinka! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szép képek!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) ezt meg csak úgy: (IMG:http://a.imageshack.us/img829/2364/littlefifteenillusc700.jpg) |
|
|
|
2010.08. 02. - 19:31:32
Létrehozva:
|
|
|
nyaral__s_231.jpg ( 133.96K )
Letöltések száma: 3
K__p_931.jpg ( 133.23K )
Letöltések száma: 2Hú de jó fiatal Dave-es cuki. Hát a jobbakat nem engedi be ide. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.08. 02. - 19:31:48
Létrehozva:
|
|
|
bjítiful Niki!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.08. 02. - 19:34:22
Létrehozva:
|
|
|
Na erről most az jutott eszembe, mikor mondta Zoli a tulajdonos-nőnek (apartman) 70 akárhányéves, hogy bjútifúl görl! Hehehe!
Tényleg jól tartja magát a nyanya. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mindig iszik. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg nem tud vezetni sem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pálinkával kínált folyton. És kaprot tesz bele. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 02. - 19:34:35
Létrehozva:
|
|
|
Usi, jobbulást a papádnak!
Süni, az egyetlen ventillátor a főnököm irodájában van, nekünk nem jár... |
|
|
|
2010.08. 02. - 19:38:16
Létrehozva:
|
|
|
K__p_998.jpg ( 133.34K )
Letöltések száma: 7
K__p_997.jpg ( 134.28K )
Letöltések száma: 7Az enyém jobb! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Amúgy ez tavalyi, a hely ugyanaz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyszer felakartam rakni így az iwiw-re egymás mellé. Ahogy nézem, és odaírom, hogy az enyém jobb! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 02. - 19:42:46
Létrehozva:
|
|
|
Niki, bírom hogy ilyen lökött vagy XD
Angie: köszi! |
|
|
|
2010.08. 02. - 19:59:48
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Trixi, Szolnokon volt a nagy meccs. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Miért ott? Miért nem itt? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.08. 02. - 20:08:39
Létrehozva:
|
|
|
K__p_998.jpg ( 133.34K )
Letöltések száma: 7
K__p_997.jpg ( 134.28K )
Letöltések száma: 7Az enyém jobb! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Amúgy ez tavalyi, a hely ugyanaz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyszer felakartam rakni így az iwiw-re egymás mellé. Ahogy nézem, és odaírom, hogy az enyém jobb! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehe A tiéd sirályabb!! Legalább háromszor!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Még egy kicsit visszajöttem! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 02. - 20:10:49
Létrehozva:
|
|
|
Te betyár Süni!
|
|
|
|
2010.08. 02. - 20:12:53
Létrehozva:
|
|
|
Te betyár Süni! Na!! Mijémáno??? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tixximixi hellóóóóó (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) |
|
|
|
2010.08. 02. - 20:14:28
Létrehozva:
|
|
|
Trixinek beragadtak a gombok!
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sündisznó, (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) küldtem neked e-mailt, hogy lássam a címed, ha válaszolsz, bár itt is kérdezhettem volna. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.08. 02. - 20:18:10
Létrehozva:
|
|
|
Trixinek beragadtak a gombok! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sündisznó, (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) küldtem neked e-mailt, hogy lássam a címed, ha válaszolsz, bár itt is kérdezhettem volna. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Áááááá nem!!! Biztos visszaolvas,mert rendes asszony!!! És mire a végére ér addigra mi már alukálunk! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem válaszolok!!! Akkor már legalább öt helyen dumálnánk egyszerre!! Ma is alig bírtalak követni!! Pucikállak!!!hehe Emlékszel??? |
|
|
|
2010.08. 02. - 20:24:20
Létrehozva:
|
|
|
Hahaha!!!! Ja, még most is felnyerítek rajta.
De igen, követelem, hogy kövess! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És kézzel írott levelet is írj! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Volt a mi apartmanunk mellett egy nagyon lüke nyanya, hozzá nemigen mentek, illetve a miénk népszerűbb volt. Aztán nem engedte soha, hogy odaálljon bárki is autóval. Még tíz centi ha lelógott, akkor is szólt. De az nem magánterület volt, sima utca, szóval elvileg bárki odaállhat, csak féltékeny volt az öreglány a mi tulajdonosunkra. De minden évben ezt csinálja. És odarak egy széket ki az utcára, hogy foglalja, közben meg egy árva lélek nem megy hozzá. Amúgy készen van. Ha meghall egy autóhangot, egyből ugrik és jön ki, ordibál. Ott toporog az ajtóban, hogy eligazítsa az embereket. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 02. - 20:25:07
Létrehozva:
|
|
|
Na akkor most már tényleg alvás!!!
Jó éjt Sereg!!!! Pucikálok mindenkit!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 02. - 20:26:45
Létrehozva:
|
|
|
Micsoda? Pu... mi?!
Ja puszilsz! Oké. Azt hittem már más. |
|
|
|
2010.08. 02. - 20:27:30
Létrehozva:
|
|
|
Hahaha!!!! Ja, még most is felnyerítek rajta. De igen, követelem, hogy kövess! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És kézzel írott levelet is írj! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Volt a mi apartmanunk mellett egy nagyon lüke nyanya, hozzá nemigen mentek, illetve a miénk népszerűbb volt. Aztán nem engedte soha, hogy odaálljon bárki is autóval. Még tíz centi ha lelógott, akkor is szólt. De az nem magánterület volt, sima utca, szóval elvileg bárki odaállhat, csak féltékeny volt az öreglány a mi tulajdonosunkra. De minden évben ezt csinálja. És odarak egy széket ki az utcára, hogy foglalja, közben meg egy árva lélek nem megy hozzá. Amúgy készen van. Ha meghall egy autóhangot, egyből ugrik és jön ki, ordibál. Ott toporog az ajtóban, hogy eligazítsa az embereket. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Heheehee Akkor azért nem mennek hozzá,mert ilyen kibírhatatlan szipirtyó!!! |
|
|
|
2010.08. 02. - 20:41:57
Létrehozva:
|
|
|
Most az e-mailbe vagyok, de már szédülök.
Hát ja, voltak sztorik, jókat röhögtünk. Ezek a mi tulajaink, hát nagyon kész emberek. Kabaré ez a házaspár. Mindig kézifékezik, de állandóan lefullad a Barica, így hívják. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg mondom, egész nap isznak. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A klímáért kell fizetni, vagyis főleg, ha egész nap használod. Aztán jött be, kopogott, : Á, áhá, klímá ganzen Tag? Hahaha! Németül beszéltünk vele többet. Hülye fiúk meg úgy megcsúfították a kertben az egyik aloe verájukat. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Levágták, de hogy, te jóég! Azt mondják a vihar belecsapott. Ja, merőlegesen persze. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kellett nekik az égett bőrfelületre. Tényleg menni kéne... |
|
|
|
2010.08. 02. - 21:07:08
Létrehozva:
|
|
|
Angie: na bepótoltam a True Blood lemaradásomat is (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) valóban volt benne "pár" érdekes és nemvárt fordulat! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csak kapkodtam a fejem (és még mindig) hogy most ki kivel van meg mi van? XD sok az új szereplő megint és csak jönnek és jönnek és most úgy keveredek hogy ki merre meddig XD
|
|
|
|
![]() ![]() |