![]() ![]() |
2010.08. 02. - 22:57:45
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
na éjszakára még három képecske (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
(IMG:http://fc04.deviantart.net/fs50/i/2009/302/e/a/Martin_y_Dave___4_DM_by_Boa_Morte.jpg) (IMG:http://fc04.deviantart.net/fs51/i/2009/302/0/e/Martin_Gore_17___depeche_MODE_by_Boa_Morte.jpg) (IMG:http://fc02.deviantart.net/fs51/i/2009/302/7/0/Martin_Gore_18___depeche_MODE_by_Boa_Morte.jpg) |
|
|
|
2010.08. 03. - 05:05:19
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt.
Jók a képek Niki,süni,Usi amiket tegnap beraktatok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.08. 03. - 05:41:49
Létrehozva:
|
|
|
regggelt!
(GIGAKÓMAAAA!! :S - aludni akarok!!!!!! - gereblyézés a nagy meleg előtt :S) köszi vica! |
|
|
|
2010.08. 03. - 06:23:55
Létrehozva:
|
|
|
vica: válaszoltam az oldalamon. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.08. 03. - 06:31:06
Létrehozva:
|
|
|
Itt is kóma! fúúú... de utálom ezt a mai napot!
Zsó! Hát de milyen meleg előtt gereblyéztek? most mondják vasárnapig a lehülést (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de szar nektek... mindenképpen... annyira utálok minden kerti munkát... huhhh! Nálam már megy a mosás.... annyira sok ma a dolgom, azt sem tudom, hol a fejem! Holnap reggel jön a hugim (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szép napot mindenkinek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ! |
|
|
|
2010.08. 03. - 07:04:45
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Trixi, Szolnokon volt a nagy meccs. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Miért ott? Miért nem itt? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen, hallottuk is Zolimmal a meccset. Este Tiszaparton sétáltunk a vacsi után, és a spotrcsarnok a túlparton van. Volt nagy hangzavar (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 03. - 07:21:17
Létrehozva:
|
|
|
Jó Reggelt! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Itt is kóma van. Niki gyere köss be egy kávét vénásan. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen Süni visszaolvastam tegnap, meg feltöltöttem a telóról az évfordulós képeket, a Samsung progija meg kiakasztotta a gépet, így nem tudtam hozzászólni: (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Angie: na akkor megint kaka volt a Pannonia. Jól tetted hogy reklamáltál a kalauznak. He-he átlógtál az első osztályra, jól tetted. Usi: sajnálom a papidat. De az elég jó hír hogy nem kell műteni. Jobbulást neki. Köszi a fincsi képeket. Martin a színpadon (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Imádtam azt a hollós háttérvetítést. Niki: nagyon szuperek a képek és jók a sztorik a nyaralásról. Hol is voltatok pontosan? Ja és igen, a tiéd jobb! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Süni: nagyon szép az új polc! Na és a ház is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) I love IKEA too. Edó jó munkát mára. Hurrá jön a hugid a sok új rucival (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jaj de jó lesz, hugizhatsz végre. A hozzászólást -Trixx- szerkesztette a következő időpontban: 2010.08. 03. - 07:26:23 |
|
|
|
2010.08. 03. - 09:57:30
Létrehozva:
|
|
|
Miért írta Preci Mansell-nek, mikor megkérdezte, h mit tudunk Martin unplugged koncertjéről, h Mansell, nem kell mindent elhinni!? Nehogy már ők ne tudjanak róla
http://www.freestate.hu/news/comments/ns-t...e-universe-dvd/ 37. hsz |
|
|
|
2010.08. 03. - 10:03:20
Létrehozva:
|
|
|
Miért írta Preci Mansell-nek, mikor megkérdezte, h mit tudunk Martin unplugged koncertjéről, h Mansell, nem kell mindent elhinni!? Nehogy már ők ne tudjanak róla http://www.freestate.hu/news/comments/ns-t...e-universe-dvd/ 37. hsz Ezen én is csodálkozom. Nem hinném hogy ne tudnak róla. Talán a díj miatt írhatta? Vagy tényleg kap díjat? (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) |
|
|
|
2010.08. 03. - 10:56:01
Létrehozva:
|
|
|
Miért írta Preci Mansell-nek, mikor megkérdezte, h mit tudunk Martin unplugged koncertjéről, h Mansell, nem kell mindent elhinni!? Nehogy már ők ne tudjanak róla http://www.freestate.hu/news/comments/ns-t...e-universe-dvd/ 37. hsz Nem a Freestate szervezi. |
|
|
|
2010.08. 03. - 11:20:08
Létrehozva:
|
|
|
vica: válaszoltam az oldalamon. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) oké köszi,nézem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.08. 03. - 12:02:32
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok!
na két telekkel végeztünk. holnap festenem kell majd ilyen fa elemeket. hurrá. Edó: hát mert kérlek szépen itt azért a huszonfokok vége felé van az idő és tűző napon gereblyézni nem a legpihentetőbb és legkevésbé izzasztó dolog... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) én se szeretem amúgy a kerti munkákat. :S na de jó! jön a névrokonom!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) akkor jól kizsófizhatod magad! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) végül is lementek a táborba? egyébként szerintem azért is írta így Preci, mert 1. ahogy Angie mondta, nem a Freestate szervezi, 2. hogy ne kürtöljék világgá. az mégse lenne jó, ha az 1500-as parti színhelyén 10.000-ek ácsorognának... :S ja és ma folytatom tovább a NIN küldözgetést. Angie: nem felejtettem el a TCS számot se! az is megy majd ma ha megtalálom mert a zenéket leszedtem lapiról és a nagy gépen nincs TCS most. vica: szívesen. még válaszoltam neked egyet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 03. - 12:23:01
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok! na két telekkel végeztünk. holnap festenem kell majd ilyen fa elemeket. hurrá. Edó: hát mert kérlek szépen itt azért a huszonfokok vége felé van az idő és tűző napon gereblyézni nem a legpihentetőbb és legkevésbé izzasztó dolog... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) én se szeretem amúgy a kerti munkákat. :S na de jó! jön a névrokonom!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) akkor jól kizsófizhatod magad! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) végül is lementek a táborba? egyébként szerintem azért is írta így Preci, mert 1. ahogy Angie mondta, nem a Freestate szervezi, 2. hogy ne kürtöljék világgá. az mégse lenne jó, ha az 1500-as parti színhelyén 10.000-ek ácsorognának... :S ja és ma folytatom tovább a NIN küldözgetést. Angie: nem felejtettem el a TCS számot se! az is megy majd ma ha megtalálom mert a zenéket leszedtem lapiról és a nagy gépen nincs TCS most. vica: szívesen. még válaszoltam neked egyet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oké azt is köszi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) megsasolom. |
|
|
|
2010.08. 03. - 13:29:04
Létrehozva:
|
|
|
Edó az van amúgy, hogy hitetlenkednek, mivel elég nehéz így Martint meghívni, de már bizakodnak, hogy mégis sikerülhet.
Szóval csak ennyi, szerintem ezért írta azt, hogy nem kell mindent elhinni... Trixi, hehe be is kötném van ám amúgy, Coffein ampulla, szoktunk még amikor a szülészeten dolgoztam, ott szoktunk adni infúzióban fejfájásra. Hú, még akartam írni, de most mennünk kell... |
|
|
|
2010.08. 03. - 13:55:28
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.08. 03. - 14:34:01
Létrehozva:
|
|
|
Edó az van amúgy, hogy hitetlenkednek, mivel elég nehéz így Martint meghívni, de már bizakodnak, hogy mégis sikerülhet. Szóval csak ennyi, szerintem ezért írta azt, hogy nem kell mindent elhinni... Trixi, hehe be is kötném van ám amúgy, Coffein ampulla, szoktunk még amikor a szülészeten dolgoztam, ott szoktunk adni infúzióban fejfájásra. Hú, még akartam írni, de most mennünk kell... He-he ezt nem is gondoltam volna hogy van ilyen. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mi itt benn mindig ezzel szoktunk poénkodni, aztán meg kiderül, hogy nem is csak poén. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.08. 03. - 16:20:26
Létrehozva:
|
|
|
He-he ezt nem is gondoltam volna hogy van ilyen. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mi itt benn mindig ezzel szoktunk poénkodni, aztán meg kiderül, hogy nem is csak poén. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ja-ja, én is ugyanezt gondoltam, mikor először láttam. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.08. 03. - 17:58:31
Létrehozva:
|
|
|
Huhuhúúúúúú,de jó kép!!! Milyen jó lenne már tetkónak!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Megjöttem!!Heló!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Usi!! Ma integettem neked!Voltam Vácon!!A körforgalomban integettem,ahol el lehet felétek kanyarodni!!Éppen lejöttem a 2/a ról!!!Vagy mi a neve?!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 03. - 18:02:06
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.08. 03. - 18:03:35
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na mi van béjbi,nincs ihlet!???? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |