2400 Oldal V  « < 212 213 214 215 216 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
jantar1
post 2009.12. 10. - 13:24:52
Létrehozva: #4261

devotee

titkos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (profil)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
ildi.dm
post 2009.12. 10. - 13:29:08
Létrehozva: #4262

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.12. 10. - 13:13:15) *
Lola behalok neked. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Egy Depeche Mode feliratú bögrét rittyenthetnél nekem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

"baromi nehéz bombázó" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ja Ildi megkaptam az üzidet,válaszoltam is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ok! Köszi!Mentettem!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jópáratoknak elküldtem,várom a Többiekét is!!!!
Ha Valakit kifelejtettem/nem direkt/ üvöltsön rám nyugodtan!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 10. - 13:31:20
Létrehozva: #4263

devotee

Aha....profil (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (ildi.dm @ 2009.12. 10. - 13:29:08) *
Ok! Köszi!Mentettem!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jópáratoknak elküldtem,várom a Többiekét is!!!!
Ha Valakit kifelejtettem/nem direkt/ üvöltsön rám nyugodtan!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ildi én is elraktalak a telefonomba. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehe
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.12. 10. - 13:33:19
Létrehozva: #4264

devotee

VAn képem? na meglesem, nem is emlékszem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2009.12. 10. - 13:42:02
Létrehozva: #4265

devotee

Megyek iszok kapucs és eszek szeder. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

edóka neked ki a kedvenc tagod? ugye martin ?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 10. - 13:55:38
Létrehozva: #4266

devotee

Na most már nagyjából mindenkit tudok hogy néz ki.Csak Lolat nem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.12. 10. - 14:05:49
Létrehozva: #4267

devotee

Idézet (Edóka @ 2009.12. 10. - 12:54:39) *
Szasz Niki ! Takarijjá, ezerrel,meg rázd a segged a srácokra (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Vicus... engem januárban levágnak, mert vágó súlyba kerülök,,, csak a koncertet éljem még meg !!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Vágó súly? Éppen most fogyózol! Vagy már el is gyengültél? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.12. 10. - 14:10:38
Létrehozva: #4268

devotee

Még nem.. még nem gyengültem el... úgy korog, mint az állat.. és este Melics megkinoz (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

De még elgyengülhetek.. egy kis pogácsára (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

JAntar, nekem mindegy... imádom mindet, mindet másért.. attól függ, mire kérded, hogy kedvenc.. hogy gondoljak rá (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
ildi.dm
post 2009.12. 10. - 14:12:01
Létrehozva: #4269

devotee

Idézet (Angelus @ 2009.12. 10. - 14:05:49) *
Vágó súly? Éppen most fogyózol! Vagy már el is gyengültél? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hehehehehehehehehe!!!!!!!!!!!!!!!!Elgyengültél???

Na!!!Jönnek a teló számok rendesen,írogatom őket befele a telómba!!!Várom mindenkiét!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.12. 10. - 14:14:20
Létrehozva: #4270

devotee

Idézet (lolacska @ 2009.12. 10. - 13:10:35) *
jóban leszünk. én úgy mondom magamra, hogy nehézbombázó. baaaromi nehéz bombázó. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
jaaj csajok, olyan jó ebédszünetbe olvasni titeket.

stratégiai menedzsment.... húha. nyertél, bár szerintem az én társadalomfilozófiám se gyenge.

vörös haj rulez! én ki is találtam, hogy majd úgy megyek koncertre, hogy én leszek a Depeche Mode: felöltözök Dave-nek, belövetem a göndör hajam Martin-osra, és a vörös, na az meg Fletch. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
love babyk

jaigen. már megint a nyalogatás, ejnye, gyerekek.
csak így tovább

valamint ki kér egyedi bögrét? csinálok ám

Tényleg tudsz csinálni bögrét? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nekem is, nekem is!! Lécci, lécci (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Edóka @ 2009.12. 10. - 14:10:38) *
Még nem.. még nem gyengültem el... úgy korog, mint az állat.. és este Melics megkinoz (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

De még elgyengülhetek.. egy kis pogácsára (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

JAntar, nekem mindegy... imádom mindet, mindet másért.. attól függ, mire kérded, hogy kedvenc.. hogy gondoljak rá (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hajjajj, el kell zárni a kaját előled. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkor gondolom most a csoki party is sztornó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 10. - 14:14:59
Létrehozva: #4271

devotee

Kiröhögitek szegény Edókát amikor neki meg kopognak a szemei az éhségtől.Mit kopognak egyenesen dörömbölnek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nálam ez a koplalós dolog nem jött be máskor mikor fogyni akartam.

Lolacska csinálhatna nekünk olyan bögrét aminek az egyik oldalán lenne DM felirat a másik oldalán pedig Fekete Sereg. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
ildi.dm
post 2009.12. 10. - 14:24:09
Létrehozva: #4272

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.12. 10. - 14:14:59) *
Kiröhögitek szegény Edókát amikor neki meg kopognak a szemei az éhségtől.Mit kopognak egyenesen dörömbölnek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nálam ez a koplalós dolog nem jött be máskor mikor fogyni akartam.

Lolacska csinálhatna nekünk olyan bögrét aminek az egyik oldalán lenne DM felirat a másik oldalán pedig Fekete Sereg. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Én nem röhögöm ki!!!!Távol álljon tőlem a kiröhögés,én aki 60-at ledobtam????!!!!Angi hsz-én nevettem!!!
Azért csináltam a Norbiét,mert pont az a lényege,hogy nem kell koplalni!!!Ehetsz amennyit akarsz!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Léna
post 2009.12. 10. - 14:25:26
Létrehozva: #4273

Violator

Idézet (vicuska @ 2009.12. 10. - 13:22:48) *
Hol láttad Edóka képét?
Én Lolat,Trixx-et és Lénát próbálom elképzelni milyen lehet.A többieket tudom,hogy néznek ki.

Vica már tettem fel képet magamról a profilomba, ott megnézhetsz és egyébként 30 éves vagyok, nincs gyermekem még sajnos, de már nagyon szeretnék
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
ildi.dm
post 2009.12. 10. - 14:25:30
Létrehozva: #4274

devotee

Ja!!!
Bögrére én is szavazok!!!
Jóóóóóóóó a bögre!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 10. - 14:31:23
Létrehozva: #4275

devotee

Ildi tudom nem röhögted ki Edókát csak vicceltem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ja Norbi módszerével én fogytam 8 kilót és tényleg azt ehetsz amit akarsz nem kell koplalni.

Léna láttam a képedet a profilodba és azt is,hogy egy évbe születtünk.De azért köszi,hogy mondtál magadról pár szót. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.12. 10. - 14:31:40
Létrehozva: #4276

devotee

Idézet (ildi.dm @ 2009.12. 10. - 14:24:09) *
Én nem röhögöm ki!!!!Távol álljon tőlem a kiröhögés,én aki 60-at ledobtam????!!!!Angi hsz-én nevettem!!!
Azért csináltam a Norbiét,mert pont az a lényege,hogy nem kell koplalni!!!Ehetsz amennyit akarsz!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ilyen vicces volt?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 10. - 14:37:19
Létrehozva: #4277

devotee

Ildi ugye nem haragudtál meg? (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.12. 10. - 14:38:56
Létrehozva: #4278

devotee

Na csajok összegyűltünk, mint a genny (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
akkorát fogunk partizni 30.-án, hogy ilyet még nem láttak a hardcore fanok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a veszett szukák (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 10. - 14:41:11
Létrehozva: #4279

devotee

Edóka jó a hasonlatod. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Veszett szukák... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Mi lenne ha mind a 12-en itt lennénk...akkor lennénk ám csak összegyűlve... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mármint most
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
ildi.dm
post 2009.12. 10. - 14:47:12
Létrehozva: #4280

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.12. 10. - 14:37:19) *
Ildi ugye nem haragudtál meg? (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)

Nem vagyok az a könnyen haragvós vagy sértődős fajta!!!
Meg nehogy máááááááááááá,olyan könnyen nem szabadultok meg tőlem!!!!
A sereg tag tartson ki!!!!!
hehehehehehehehehehe

Idézet (Edóka @ 2009.12. 10. - 14:38:56) *
Na csajok összegyűltünk, mint a genny (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
akkorát fogunk partizni 30.-án, hogy ilyet még nem láttak a hardcore fanok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a veszett szukák (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hát ez mekkora!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Lehet kirúgjuk a PECSA oldalát!!!!!
Vicus meg majd látja másnap a hírekben!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 212 213 214 215 216 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
217 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (217 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: