2400 Oldal V  « < 2129 2130 2131 2132 2133 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
---
post 2010.08. 04. - 15:23:43
Létrehozva: #42601

devotee

Akkor talizzunk, hehe! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hurrá Balcsi!!!

Most olvasom ezt: http://zalaihirlap.hu/fooldal-BUnUgyek_bal...ndor_gyilkossag
Szombaton meg egy másik fiatal fiút elütött egy osztrák BMW-s, a zebrán Vonyarcon.
Már mást sem látok az iwiw-en is csak ilyen emlékezős vidiket. Mind zalaiak.

Szomorú ez most már tényleg ám. Az a baj, hogy a bűnözőknek tényleg több joguk van, mint pl. a rendőrnek is.
Sógorom mondta, kinn dolgozik Németben, hogy közúti ellenőrzés volt, ott úgy jöttek felé a rendőrök, hogy egyik kezük a fegyveren. Nem cicóznak.
Itt meg?
Ha ilyet csinálnának, egyből fel lennének jelentve, hogy mit képzelnek.
Béna ez az ország...sok másban is. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

http://zalaihirlap.hu/fooldal-BUnUgyek_bal..._az_osztrak_bmw
Ez meg a másik.
Szegény, helyes fiúcska volt.

Jé és most olvasom, hogy nagy focirajongó ZTE drukker. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) volt (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.08. 04. - 15:30:44
Létrehozva: #42602

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.08. 04. - 11:15:16) *
Igyekszem majd. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Helyes!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.08. 04. - 15:37:44
Létrehozva: #42603

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.08. 04. - 08:03:56) *
reggelt!
kóma. kávé. festés.

Angie: jobb nap lesz a mai!!!!!!! nagy ölelés és puszi!!!!
mi történt az uncsiddal?

Köszi, nem volt sokkal jobb. A Józsiaimmal ma én sem beszéltem, az Andi szarul van... A másodunokatesómat meg elejtették, hülyéskedtek a hajón, ahol dolgozik és a srác kiejtette a kezéből. Aztán 2 nap után elment egy kórházba, benn feküdt 5 napot és kiengedték, de csak nem volt jól és hazarepült. Amikor leszállt a repülő már nagyon rosszul volt, az anyukája bevitte a halasi kórházba és ott rájöttek, hogy a Noéminek szétszakadt a lépe. 10 napig így volt, a hasába vérzett, fel is volt püffedve. Azonnal megműtötték, kapott egy tüdőgyulladást és az intenzíven fekszik. Nagyon rossz állapotban van. A németek ezt nagyon elcseszték, hogy ezt nem vették észre.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.08. 04. - 15:55:23
Létrehozva: #42604

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.08. 04. - 16:37:44) *
Köszi, nem volt sokkal jobb. A Józsiaimmal ma én sem beszéltem, az Andi szarul van... A másodunokatesómat meg elejtették, hülyéskedtek a hajón, ahol dolgozik és a srác kiejtette a kezéből. Aztán 2 nap után elment egy kórházba, benn feküdt 5 napot és kiengedték, de csak nem volt jól és hazarepült. Amikor leszállt a repülő már nagyon rosszul volt, az anyukája bevitte a halasi kórházba és ott rájöttek, hogy a Noéminek szétszakadt a lépe. 10 napig így volt, a hasába vérzett, fel is volt püffedve. Azonnal megműtötték, kapott egy tüdőgyulladást és az intenzíven fekszik. Nagyon rossz állapotban van. A németek ezt nagyon elcseszték, hogy ezt nem vették észre.

úristen........ (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) nagyon durva.....szegény csaj........nagyon sajnálom

Idézet (Niki @ 2010.08. 04. - 16:23:43) *
Akkor talizzunk, hehe! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hurrá Balcsi!!!

Szombaton meg egy másik fiatal fiút elütött egy osztrák BMW-s, a zebrán Vonyarcon.

Szomorú ez most már tényleg ám. Az a baj, hogy a bűnözőknek tényleg több joguk van, mint pl. a rendőrnek is.
Sógorom mondta, kinn dolgozik Németben, hogy közúti ellenőrzés volt, ott úgy jöttek felé a rendőrök, hogy egyik kezük a fegyveren. Nem cicóznak.
Itt meg?

Ez meg a másik.

Jé és most olvasom, hogy nagy focirajongó ZTE drukker. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) volt (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Niki szörnyű mindkét eset.Döbbenet. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.08. 04. - 16:00:23
Létrehozva: #42605

devotee

Úh szegény. Ezért nem dobálnának engem soha, annyi szent. Távol áll tőlem az effajta ökörködés.
Biztos nem vették túl komolyan, vagy mi, esetleg nem volt még olyan tünete neki és lehet csak a koponyájára koncentráltak. Fájt neki valami az esés után? Jól ráfázott szegény. Ezért kell vigyázni, sok baleset csalóka. Semmit nem érzel, közben meg mégis van valami. Ilyen esetek után nagyon kell figyelni bármi tünetre is.
Meg gondolom még az út se tett neki jót, addig is rosszul volt és csak vérzett belül. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Nyugi Angie, a rossz után jön a jó.

Egyszer nekünk jöttek autóval és mást nem is éreztünk, hogy meghúzódott volna, vagy bármi ilyen, csak egyedül a fejünket.
De az sem úgy fájt, hogy nagyon, kívülről semmi. És teljesen jól voltunk. De azt mondtam, inkább menjünk csak be a kórházba csináljunk koponya rtg-t mert ha mégis van valami, akkor fog kiderülni, mikor már nagy a baj. Ezek ilyen alattomos sérülések is lehetnek. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.08. 04. - 18:19:47
Létrehozva: #42606

devotee

Huúúúúú mekkorát aludtam!!Sőt!Mekkorákat!!!?Ugyanis sikerült kettőt is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

Most meg nyalok.......fagyit! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nagyon finom!!!
A párom volt a cukiban tortáért,mert holnap lesz a BIBE(lányom)hat éves!
És hozattam vele fagyit is! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ez csak ilyen előszülinapi torta,mert magát a bulit jövő hétvégén tartjuk!Leszünk huszonpáran! (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) A kis család! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.08. 04. - 18:24:58
Létrehozva: #42607

devotee

Idézet (Niki @ 2010.08. 04. - 16:23:43) *
Akkor talizzunk, hehe! Hurrá Balcsi!!!

Itt meg?

Ez meg a másik.

Igen,ez már egyre szomorúbb!Egyes emberek,miket meg nem engednek maguknak!!!
És a rendőröknek már szinte semmi tekintélyük sincs!Sajnos!
Igen.mi egy béna országban élünk,ebben(is)egyet értek veled!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.08. 04. - 18:29:21
Létrehozva: #42608

devotee

süni: előre is boldog szülinapot a kiscsajszinak!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és örülök, hogy jobban vagy!

Niki: jaj igen, hát borzasztó, hogy már mit meg nem engednek a rendőrökkel szemben is. utálom ezt a világot néha, de komolyan - pedig én alapból szeretem az embereket.

Trixx: egyszer engem is vittek kiskoromban (12-14 évesen) nagybátyám munkatársa kamionnal. nem sokra emlékszem, mert marha korán volt, szinte hajnal és álmos voltam, de tetszett az tuti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Angie: jesszus, szegény uncsid!!! ugye nem lett komplikáció? szerencsére akkor a nehezén túl van. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

na mára kész a festés. jól elvoltam, szeretem az ilyen munkákat csak a lábaim meg a hátam halt be. holnap második, és lehetőleg utolsó, felvonás az ecsettel. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ja és ebédelni hazaugrottunk és gyorsan kiírtam a kocsiba egy Bonanza - DM mixes cdt, úgyhogy elvettük a kocsink Bonanza-szüzességét is XD és hazafelé jó mocskosan és hangosan bömböltetve a BB-t mentünk egy kört a városban XDDD hehe XDDD ha már a sukár csávók csinálják, akkor mi is XDDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.08. 04. - 18:43:09
Létrehozva: #42609

devotee

(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs209.snc4/38796_143760425652874_100000567521816_341104_2663059_n.jpg)

(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs106.ash2/38641_143755795653337_100000567521816_341085_4323080_n.jpg)

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.08. 04. - 19:04:26
Létrehozva: #42610

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.08. 04. - 19:29:21) *
süni: előre is boldog szülinapot a kiscsajszinak!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és örülök, hogy jobban vagy!

Niki: jaj igen, hát borzasztó, hogy már mit meg nem engednek a rendőrökkel szemben is. utálom ezt a világot néha, de komolyan - pedig én alapból szeretem az embereket.

Trixx: egyszer engem is vittek kiskoromban (12-14 évesen) nagybátyám munkatársa kamionnal. nem sokra emlékszem, mert marha korán volt, szinte hajnal és álmos voltam, de tetszett az tuti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Angie: jesszus, szegény uncsid!!! ugye nem lett komplikáció? szerencsére akkor a nehezén túl van. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

na mára kész a festés. jól elvoltam, szeretem az ilyen munkákat csak a lábaim meg a hátam halt be. holnap második, és lehetőleg utolsó, felvonás az ecsettel. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ja és ebédelni hazaugrottunk és gyorsan kiírtam a kocsiba egy Bonanza - DM mixes cdt, úgyhogy elvettük a kocsink Bonanza-szüzességét is XD és hazafelé jó mocskosan és hangosan bömböltetve a BB-t mentünk egy kört a városban XDDD hehe XDDD ha már a sukár csávók csinálják, akkor mi is XDDD

Köszi átadom!Meg én is köszi! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Jajjj erről jut szembe!!!
Amikor még csak egy autónk volt,eltaláltam,hogy kellene bele valami frankó hangtechnika!Jó jó gyári volt benne,de az olyan gagyi!Pedig négy hangszórós!Direkt olyat rendeltünk!Na a párom ellenezte a legjobban!
"Most,miért kell ilyenre költeni"meg ilyenek!Biztos tudjátok,hisz nők vagytok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Végül is nagy nehezen belement és beszereltettem!Csak egy bazinagy mélynyomó(az egész csomagtartót elfoglalja)meg egy tutijóóó erősítő!!!Van egy ismerősöm akinek ez a hobbija!Még versenyekre is jár az autójával!Milliókra rúg a hangtechnika a kocsijában(ami kb.300000ezret ér)!Ő megcsinálta!Még külön biztosíték is van a technikához!Na mindegy!
Ebből azt akartam kihozni,hogy amikor megvettük a második autónkat,mondtam neki,hogy átszereltetem az enyémbe,mert neki úgysem tetszik(tetszett)!!
Óóóóóó,ha láttátok volna,hogy hogy ellenezte!Legalább annyira,mint amikor be akartam szereltetni!
Úgyhogy meggyőzött!!Ti nők ehhez is nagyon értetek!
Neki van frankó zene a kocsijában,nekem meg csak a gyári!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Hát ennyi a story! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.08. 04. - 19:15:44
Létrehozva: #42611

devotee

Heheheeeee!!
Gyors vagyok mi??? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Kérnétek mi??? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  3237.JPG ( 147.53K ) Letöltések száma: 3
Mellékelt állomány:  3242.JPG ( 146.32K ) Letöltések száma: 5
Mellékelt állomány:  3254.JPG ( 151.59K ) Letöltések száma: 3

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.08. 04. - 19:17:05
Létrehozva: #42612

devotee

Idézet (Niki @ 2010.08. 04. - 17:00:23) *
Úh szegény. Ezért nem dobálnának engem soha, annyi szent. Távol áll tőlem az effajta ökörködés.
Biztos nem vették túl komolyan, vagy mi, esetleg nem volt még olyan tünete neki és lehet csak a koponyájára koncentráltak. Fájt neki valami az esés után? Jól ráfázott szegény. Ezért kell vigyázni, sok baleset csalóka. Semmit nem érzel, közben meg mégis van valami. Ilyen esetek után nagyon kell figyelni bármi tünetre is.
Meg gondolom még az út se tett neki jót, addig is rosszul volt és csak vérzett belül. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Nyugi Angie, a rossz után jön a jó.

Egyszer nekünk jöttek autóval és mást nem is éreztünk, hogy meghúzódott volna, vagy bármi ilyen, csak egyedül a fejünket.
De az sem úgy fájt, hogy nagyon, kívülről semmi. És teljesen jól voltunk. De azt mondtam, inkább menjünk csak be a kórházba csináljunk koponya rtg-t mert ha mégis van valami, akkor fog kiderülni, mikor már nagy a baj. Ezek ilyen alattomos sérülések is lehetnek. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Na, én sem szeretem az ilyen eszetlenkedést. Nővérem is megjárta párszor, egyszer a lába tört el, amikor a Balatonnál belökték a stégről a vízbe éjjel, s a víz csak 50 cm mély volt. Egyszer meg valaki a szalonnasütő nyárssal hadonászott és az izzó vasat nekinyomta a lábának... úgyhogy ezekből köszi, de nem kérek.

Úgy tudom, hogy csak annyit érzett, hogy fáj a csont, amire ráesett, de másnap már nem érezte jól magát és egyre jobban fájt. Ezért ment be a következő hajókikötőnél a kórházba. Nem tudom melyik német város volt... és ott be is fektették osztályra, a belgyógyászatra, 5 napot feküdt benn és aztán elengedték azzal, hogy csak pihennie kell, nincs baja, csak a csontot ütötte meg. Nagy mákja volt a repülőn, mert a nyomáskülönbség megölhette volna. Az orvos, aki műtötte azt mondta, hogy órákon múlt az élete, mert már annyi vér volt benne... ha nem viszik be még aznap Kiskunhalason a kórházba, akkor nem élne. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Nem rég beszéltem az anyukájával, a tüdőgyuszi nem javul, kap rengeteg antibiotikumot, de egyelőre nem hat semmit, a műtéti heg viszont szép.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.08. 04. - 19:19:28
Létrehozva: #42613

devotee

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  3239.JPG ( 146.68K ) Letöltések száma: 7

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.08. 04. - 19:20:07
Létrehozva: #42614

devotee

Idézet (szuhaisüni @ 2010.08. 04. - 20:04:26) *

Amikor még csak egy autónk volt,eltaláltam,hogy kellene bele valami frankó hangtechnika!Jó jó gyári volt benne,de az olyan gagyi!Pedig négy hangszórós!Direkt olyat rendeltünk!Na a párom ellenezte a legjobban!
"Most,miért kell ilyenre költeni"meg ilyenek!Biztos tudjátok,hisz nők vagytok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Végül is nagy nehezen belement és beszereltettem!Csak egy bazinagy mélynyomó(az egész csomagtartót elfoglalja)meg egy tutijóóó erősítő!!!Van egy ismerősöm akinek ez a hobbija!Még versenyekre is jár az autójával!Milliókra rúg a hangtechnika a kocsijában(ami kb.300000ezret ér)!Ő megcsinálta!Még külön biztosíték is van a technikához!Na mindegy!
Ebből azt akartam kihozni,hogy amikor megvettük a második autónkat,mondtam neki,hogy átszereltetem az enyémbe,mert neki úgysem tetszik(tetszett)!!
Óóóóóó,ha láttátok volna,hogy hogy ellenezte!Legalább annyira,mint amikor be akartam szereltetni!
Neki van frankó zene a kocsijában,nekem meg csak a gyári!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Hát ennyi a story! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jobbulást neked is Süni! Kül. én sem bírom az autóklímát... vagy felfázom, vagy vese, vagy arcüreg gyulldást kapok. Akkor inkább marad az ablak!!! A pöpec zenefelszerelés azonban jöhet, majd én is szeretnék, ha végre meglesz a kis Yarisom. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

Idézet (szuhaisüni @ 2010.08. 04. - 20:19:28) *

Kérek egy harit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.08. 04. - 19:29:15
Létrehozva: #42615

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.08. 04. - 20:17:05) *
Na, én sem szeretem az ilyen eszetlenkedést. Nővérem is megjárta párszor, egyszer a lába tört el, amikor a Balatonnál belökték a stégről a vízbe éjjel, s a víz csak 50 cm mély volt. Egyszer meg valaki a szalonnasütő nyárssal hadonászott és az izzó vasat nekinyomta a lábának... úgyhogy ezekből köszi, de nem kérek.

Úgy tudom, hogy csak annyit érzett, hogy fáj a csont, amire ráesett, de másnap már nem érezte jól magát és egyre jobban fájt. Ezért ment be a következő hajókikötőnél a kórházba. Nem tudom melyik német város volt... és ott be is fektették osztályra, a belgyógyászatra, 5 napot feküdt benn és aztán elengedték azzal, hogy csak pihennie kell, nincs baja, csak a csontot ütötte meg. Nagy mákja volt a repülőn, mert a nyomáskülönbség megölhette volna. Az orvos, aki műtötte azt mondta, hogy órákon múlt az élete, mert már annyi vér volt benne... ha nem viszik be még aznap Kiskunhalason a kórházba, akkor nem élne. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Nem rég beszéltem az anyukájával, a tüdőgyuszi nem javul, kap rengeteg antibiotikumot, de egyelőre nem hat semmit, a műtéti heg viszont szép.

Uhhh ez nem semmi!!
Halas itt van tőlünk 25km-re!!
Esetleg tudok segíteni valamit???

Azé a magyar orvosok mégis csak tudnak valamit???
Nem véletlen,hogy világszinten elismerik őket!Máramelyiket!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.08. 04. - 19:30:39
Létrehozva: #42616

devotee

Idézet (szuhaisüni @ 2010.08. 04. - 14:09:47) *
Áhá,értem!!Gondoltam! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ha akarod,egy körre én is elvihetlek....... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe

Miért van kamionod? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.08. 04. - 19:32:37
Létrehozva: #42617

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.08. 04. - 20:30:39) *
Miért van kamionod? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Heheheee

Ha azon múlik veszek egyet!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.08. 04. - 19:35:16
Létrehozva: #42618

devotee

Idézet (Niki @ 2010.08. 04. - 15:35:54) *
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mondom, ha bekened nem látszik.
Úszó EB van. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Most szedek össze a helységekről képet a Trixinek.
20-i hétvége Balcsi? Akkor lehet mi is ott leszünk.

Oksa, várom a képeekt.
Tényleg? Siófokon? De szuper lenne.

Idézet (szuhaisüni @ 2010.08. 04. - 20:32:37) *
Heheheee

Ha azon múlik veszek egyet!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

He-he-he. Az igen drága mulatság lenne. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (szuhaisüni @ 2010.08. 04. - 16:02:23) *
Tudom,hogy az van!De csak hétfőtől kezdődik az úszás,úgy tudom!!?

Sőt!

Lehet,hogy mi is!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Meg még ti is? Királyság! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.08. 04. - 19:36:16
Létrehozva: #42619

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.08. 04. - 20:33:45) *
Oksa, várom a képeekt.

He-he-he. Az igen drága mulatság lenne. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hát ha megérné.......... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Trixx @ 2010.08. 04. - 20:35:16) *
Oksa, várom a képeekt.

Meg még ti is? Királyság! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Még nem bizti!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.08. 04. - 19:36:58
Létrehozva: #42620

devotee

Idézet (szuhaisüni @ 2010.08. 04. - 20:04:26) *

Hehehe! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2129 2130 2131 2132 2133 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
162 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (162 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: